Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

  • Η «επιστήμη» της πρακτικής δημόσιας υγείας: μια ισχυρή, συστηματική και τεκμηριωμένη προσέγγιση για να καθορίσει και να κατανοήσουν τα θέματα της υγείας του πληθυσμού και τα προβλήματα.

Ένα από τα δυνατά μας είναι το μικρό μέγεθος της τάξης (συνήθως περίπου 20 φοιτητές ανά έτος), η οποία επιτρέπει πολύ στενή συνεργασία μεταξύ του προσωπικού και των σπουδαστών. Θα βασίζεται στο Κέντρο Αριστείας για τη Δημόσια Υγεία, τη Βόρεια Ιρλανδία, η οποία είναι μία από τις πέντε UKCRC Δημόσιας Υγείας Ερευνητικά Κέντρα Αριστείας στο Ηνωμένο Βασίλειο, και θα πρέπει να διδάσκονται και καθοδηγούνται από ερευνητές παγκόσμιας κλάσης.

Θα πρέπει επίσης να εκτίθενται σε ένα ευρύ φάσμα των ηγετών της δημόσιας υγείας και των επαγγελματιών που εργάζονται στον τομέα της Δημόσιας Υγείας, πραγματικές αλλαγές προς όφελος της υγείας των πληθυσμών.

Οι αλλοδαποί φοιτητές (για τους οποίους η αγγλική δεν είναι η πρώτη τους γλώσσα), πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν τις γνώσεις τους στην αγγλική γλώσσα, ώστε να επωφεληθούν πλήρως από τις σπουδές τους. υπήκοοι εκτός ΕΟΧ πρέπει επίσης να πληρούν τις απαιτήσεις της μετανάστευσης Ηνωμένο Βασίλειο Θεωρήσεις και Μετανάστευσης (UKVI) για την αγγλική γλώσσα για σκοπούς θεώρησης. Αποδεικτικά στοιχεία μιας IELTS * βαθμολογία 6,5, με όχι λιγότερο από 6,0 σε κάθε συστατικό, ή ισότιμο προσόν αποδεκτό από το Πανεπιστήμιο απαιτείται (* ληφθεί εντός των τελευταίων 2 ετών).

Αν πρέπει να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα προτού μπείτε σε αυτό το πρόγραμμα, ο συνεργάτης μας INTO Queen's University Belfast προσφέρει μια σειρά μαθήματα αγγλικής γλώσσας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε12 περισσότερα μαθήματα αποQueen's University Belfast »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
15,200 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη