Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο MPharm είναι μία από τις πολλές παγκοσμίου φήμης μαθήματα του τομέα της υγείας στην Κολέγιο Ιατρικής και Οδοντιατρικής Επιστημών. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους φαρμακοποιούς θα χρειαστεί στο μέλλον, έτσι ώστε σε κάθε στάδιο, θα βρείτε τον εαυτό σας βιώνει την πραγματική ζωή ή προσομοίωση κλινικών και των ασθενών καταστάσεις. Αυτό το πρακτικό στοιχείο που υποστηρίζεται από τα θεμελιώδη φαρμακευτική και ιατρική επιστήμη μελέτες, που διδάσκονται από την έρευνα-ενεργό ακαδημαϊκό και επαγγελματικό προσωπικό μας. Είναι η ιδανική ισορροπία των hands-on μάθηση και σε βάθος μελέτη.

Ενώ στο Μπέρμιγχαμ, θα πρέπει να διδάσκονται την επιστήμη που στηρίζουν τη χρήση των φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων φυσιολογία και την ανατομία του ανθρώπινου σώματος, η επίδραση των φαρμάκων στο ανθρώπινο σώμα, και πώς τα φάρμακα σχεδιαστεί. Παράλληλα με αυτό, θα πρέπει να εκπαιδευτεί στην κλινική επικοινωνία, επίλυση προβλημάτων και τη λήψη αποφάσεων για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τις ικανότητες για να απολαύσετε μια κερδοφόρα καριέρα στο φαρμακείο που συμβάλλουν στην περίθαλψη των ασθενών.

Θα έχετε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον μάθησης, με μικρή διδασκαλίας ομαδικές συνεδρίες για την εκ νέου επιβολή της μάθησης σας. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να συνεργαστεί με άλλους μαθητές της υγειονομικής περίθαλψης (όπως ιατροί και νοσηλευτές), ως ένα προπτυχιακό. Θα πρέπει επίσης να έχουν σημαντικές κλινικές τοποθετήσεις σε όλα τα 4 χρόνια του μαθήματος στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, την κοινότητα φαρμακείο και νοσοκομειακή φαρμακευτική.

Φαρμακοποιοί έχουν ένα μοναδικό συνδυασμό των επιστημονικών και επαγγελματικών γνώσεων που τους καθιστά τους εμπειρογνώμονες του τομέα της υγείας σχετικά με τα φάρμακα. Είναι το τρίτο μεγαλύτερο επάγγελμα της υγειονομικής περίθαλψης και να εργαστούν σε μια ευρεία ποικιλία των ρόλων στην κοινότητα και την πρωτοβάθμια φροντίδα φαρμακείο, νοσοκομεία και στη φαρμακευτική βιομηχανία.

Εκτός από την ολοκλήρωση ενός βαθμού MPharm, για να γίνει μια βρετανική εγγεγραμμένος φαρμακοποιός, θα πρέπει να ολοκληρώσει με επιτυχία μια επαγγελματική χρόνο προ-εγγραφής σε GPhC εγκεκριμένη ρύθμιση πρακτική και να περάσει επαγγελματικές εξετάσεις επάρκειας της GPhC του.

Ο University of Birmingham Είναι εργάζεται για τη διαπίστευση του νέου βαθμού MPharm από το Γενικό Συμβούλιο Φαρμακευτικής. Η διαδικασία διαπίστευσης έχει ολοκληρωθεί στο βήμα 7, το οποίο θα συμβεί όταν η πρώτη μας ομάδα των μαθητών που αποφοιτούν το 2017. εκθέσεις διαπίστευσης για αυτό το Τμήμα Φαρμακευτικής, και άλλοι, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Γενικής Φαρμακευτικές Συμβουλίου. Το πρόγραμμα σπουδών ρυθμίζεται από τη Γενική Φαρμακευτική Συμβουλίου.

Ο βαθμός MPharm συνδυάζει τη μελέτη της επιστήμης που στηρίζουν τη φαρμακολογία, τη σύνθεση, την ανάπτυξη, τη διαμόρφωση και την παραγωγή των φαρμάκων, σε συνδυασμό με τη μελέτη των σχετικών δικαίου, ηθικής και της επιστήμης της υγείας, προκειμένου να βελτιστοποιήσουν τη χρήση των φαρμάκων για τα θέματα patients.The διδάσκονται από την παγκόσμια οι εμπειρογνώμονες και υποστηρίζεται από την ανταπόκριση των υπηρεσιών υποστήριξης.

Πρώτος χρόνος

Για να ξεκινήσετε με, θα επικεντρωθεί στις βασικές αρχές στις φαρμακευτικές επιστήμες, συμπεριλαμβανομένης της κυτταρικής βιολογίας, φυσιολογίας και φαρμακολογίας, μαζί με τις βασικές αρχές της φαρμακευτικής χημείας, οι οποίες υποστηρίζουν τη χάραξη και τη σύνθεση των φαρμάκων. Θα ανακαλύψετε περισσότερα για το ίδιο το επάγγελμα του φαρμακοποιού, που καλύπτουν τομείς όπως η παροχή over-the-counter φάρμακα, το δίκαιο φαρμακείο, διανομή, και ο ρόλος του φαρμακοποιού στα συστήματα κοινωνία και την υγειονομική περίθαλψη. Βασικές πτυχές της δεξιοτεχνίας των πληροφοριών και τεκμηριωμένη ιατρική είναι επίσης διερευνηθεί σε αυτό το έτος.

Οι περισσότεροι από σας μάθησης λαμβάνει χώρα σε ένα πλαίσιο γνώμονα τον ασθενή που υποστηρίζονται από το πρότυπο σενάρια. Θα έχετε επίσης τη συναρπαστική ευκαιρία να βιώσουν το επάγγελμα από πρώτο χέρι για τοποθετήσεις σε νοσοκομεία και πρωτοβάθμια φροντίδα.

Δεύτερη χρονιά

Θα συνεχίσουμε να οικοδομούμε τις επιστημονικές βασικά, αλλά τώρα θα αρχίσει να κινείται προς την κατεύθυνση πρακτικές εφαρμογές, όπως η διαδικασία ανάπτυξης φαρμάκων. Body-σύστημα-με θέμα τη φυσιολογία και θεραπευτικής ενότητες επικεντρώνονται σε συγκεντρώνοντας την κατανόησή σας της βασικής φυσιολογίας, φαρμακολογίας και της κλινικής φαρμακείο. Θα διερευνήσει επίσης τις βασικές αρχές της ανοσολογίας και τις έννοιες που σχετίζονται με την ασφαλή χρήση των φαρμάκων, καθώς και την ανάπτυξη τεκμηριωμένων δεξιότητες ιατρικής.

Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, μεγάλο μέρος των σπουδών σας θα πραγματοποιηθεί στις κλινικές τοποθετήσεις και ως διεπαγγελματικές μάθησης με νοσηλευτικής, ιατρικής και άλλους φοιτητές της υγειονομικής περίθαλψης.

Τρίτος χρόνος

Θα ολοκληρώσει τώρα ολοκληρωμένη, ασθενής-προσανατολισμένη σας μελέτη των συστημάτων του σώματος, και θα υπάρξει μια σημαντική εστίαση στην κλινική φαρμακοκινητική, την τοξικολογία και διαγνωστικές δεξιότητες. Θα πρέπει να εισαχθούν σε προχωρημένα θέματα, όπως η φαρμακογενετική, και θα υπάρξει μια διαρκής έμφαση στις φαρμακευτικές επιστήμες, συμπεριλαμβανομένης της βιοτεχνολογίας και της φαρμακευτικής τεχνολογίας. Θα μάθετε για τα συστήματα πληροφοριών για την υγεία, Pharmacoeconomics και της πολιτικής, η οποία θα σας δώσει τη δυνατότητα να μάθουν αποτελεσματικά στην περίθαλψη.

Όπως και με τα προηγούμενα χρόνια, θα υπάρχει σημαντική τοποθέτηση μάθηση σε μια ποικιλία από multi-επαγγελματικά περιβάλλοντα.

τέταρτο έτος

τελευταίο έτος σας εστιάζει στην εξατομικευμένη φροντίδα των ασθενών, προηγμένες υπηρεσίες φαρμακείο και τις αρχές της συνταγογράφησης. διδασκαλία Θεραπευτικής στηρίζεται σε προηγούμενες μελέτες σας επιστημονικών και κλινικών έννοιες, με στόχο την υποστήριξη σας για να ασχοληθεί με αυτοπεποίθηση πολύπλοκες περιπτώσεις ασθενών που περιλαμβάνουν σύνθετα φάρμακα χρησιμοποιείτε. Θα είστε σε θέση να εξασκήσουν τις ικανότητές σας στην επίλυση προβλημάτων μέσα από παιχνίδια ρόλων και προσομοίωση σεναρίων.

Σε αυτό το έτος, θα πρέπει επίσης να εισαχθούν στη μεθοδολογία της έρευνας της υγειονομικής περίθαλψης και να αναλάβει ένα σημαντικό ατομικό ερευνητικό έργο, το οποίο μπορεί να έχει ένα επιστημονικό θέμα εργαστήριο που βασίζεται, ή μια επαγγελματική ή κλινική εστίαση σε ένα περιβάλλον υγειονομικής περίθαλψης.

Η πορεία μας έχει προσωρινή διαπίστευση από τη φαρμακευτική Συμβούλιο Γενικών (GPhC), μας επιτρέπει να προσφέρουμε ένα πτυχίο MPharm.

Βασικές πληροφορίες για Σετ (ΚΙΣ) - Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι παρόλο που τα δεδομένα KIS εμφανίζεται αυτόματα κάτω, τα δεδομένα σχετίζονται με άλλα προγράμματα με ένα φαρμακευτικό στοιχείο και όχι το ίδιο το MPharm. Το Πανεπιστήμιο του Birmingham MPharm πρόγραμμα έλαβε την πρώτη ομάδα του φοιτητές το Σεπτέμβριο του 2013 και ως εκ τούτου ακριβή στατιστικά στοιχεία ΚΙΣ δεν θα είναι διαθέσιμη μέχρι τα τέλη του 2017.

Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα

Διεπαγγελματικές εργασίας: Είμαστε ένα από τα μόλις τρία θεσμικά όργανα στο Ηνωμένο Βασίλειο, που διδάσκει φαρμακευτική, ιατρική, οδοντιατρική, νοσηλευτικό και φυσιοθεραπεία και είμαστε περήφανοι για τις φανταστικές ευκαιρίες για διεπαγγελματικών αλληλεπίδραση ότι αυτό δίνει στους φοιτητές μας.

Bespoke εργαστήρια: Θα μάθετε σε αφιερωμένη πρακτική εγκαταστάσεις διδασκαλίας, ειδικά σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες του προγράμματος σπουδών φαρμακείο μας, συμπεριλαμβανομένων των εργαστηρίων διαμόρφωση, την παράδοση και τον ασθενή συμβουλευτική σουίτες. Μπορείτε επίσης να έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένη διδασκαλία και τις εγκαταστάσεις της ανατομίας.

Επαγγελματική εμπειρία αιρετό ενότητα: Στο τέταρτο έτος σας, μπορείτε να εκπληρώσει τους δικούς σας στόχους προσωπική μάθηση με τον προσδιορισμό ενός χώρου ειδικό δραστηριότητας φαρμακείου που θέλετε να επικεντρωθεί σε.

τοποθετήσεις πρακτική: Πιστεύουμε έκθεση στον επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας είναι απαραίτητη. Θα περάσουν επτά ημέρες σε τοποθετήσεις πρακτική στο πρώτο έτος σας, αυξάνοντας έως 10 ημέρες κατά τα επόμενα έτη. Αυτά λαμβάνουν χώρα στις ρυθμίσεις κοινότητα και το νοσοκομείο, καθώς και φαρμακεία κατασκευή και ιατρεία GP.

Κλινική εκπαίδευση των επικοινωνιών: Διδασκαλία στην κλινική επικοινωνία θα σας προετοιμάσει για μια καριέρα στην οποία η ικανότητα να εξηγήσει τις πληροφορίες με σαφήνεια και ακρίβεια είναι ζωτικής σημασίας. εξειδικευμένες μέθοδοι διδασκαλίας μας περιλαμβάνουν πραγματικό φορείς να εξασκήσουν τις δεξιότητες επικοινωνίας μαζί σας σε σενάρια παίζουν ρόλο.

Εικονικά εργαστήρια χημείας: σε απευθείας σύνδεση εργαστηριακό περιβάλλον μας επιτρέψει να προσομοιώνουν την πρακτική των πειραμάτων σας παρέχουμε ολοκληρωμένη διδασκαλία της χημείας σε ένα κλινικό πλαίσιο και σε μεγαλύτερο βάθος των γνώσεων.

Αποκλειστική σχέσεις για τοποθετήσεις πρακτική: Με πάνω από 70 σημεία πώλησης στα Midlands, έχουμε αποκλειστικές σχέσεις με δύο κοινότητα φαρμακεία - Ιππότες και Jhoots - οι οποίοι παρέχουν ευκαιρίες τοποθέτησης πρακτικής για προπτυχιακούς φοιτητές μας.

Ισχυρή βαθμολογικό πίνακα κατάταξης: Το Πανεπιστήμιο του Birmingham κατατάσσεται σήμερα 16η στο 2015 Times Good University Guide που σημαίνει ότι θα πρέπει να μελετούν ένα ένα από τα κορυφαία ιδρύματα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Διδάσκονται από επαγγελματίες: Ένα μεγάλο ποσοστό του προσωπικού που διδάσκουν στο πρόγραμμα είναι εγγεγραμμένοι στους φαρμακοποιούς ή να έχουν ένα πρώτο πτυχίο στο θέμα.

Προυποθέσεις εισόδου

  • Αριθμό των επιπέδων Α που απαιτούνται: 3
  • Τυπικά προσφορά: AAB
  • Απαιτούμενα μαθήματα και των τάξεων: Χημεία και τουλάχιστον ένα περαιτέρω επιστήμη σε επίπεδο από Βιολογία, Μαθηματικά ή Φυσική. Β βαθμού στα μαθηματικά GCSE είναι επίσης απαραίτητη.
  • A Επίπεδα - Μαθηματικά και περαιτέρω Μαθηματικά, δεν θα πρέπει να θεωρούνται ως ξεχωριστά θέματα στην Α2. Γενικές Μελέτες και της κριτικής σκέψης δεν γίνονται δεκτές.

GCSEs - Μαθηματικά βαθμό C σε επίπεδο AS μπορεί να προσφέρονται αντί της απαίτησης GCSE ενδεχομένως

BTEC:

  • BTEC Εκτεταμένη Δίπλωμα δεν θα ληφθούν υπόψη χωρίς Χημείας επίπεδο
  • BTEC Δίπλωμα που σχετίζονται με την επιστήμη θέμα θα εξεταστεί παράλληλα με 2 επίπεδα A, συμπεριλαμβανομένων Χημείας
  • BTEC Θυγατρική Δίπλωμα που σχετίζονται με την επιστήμη θέμα θα εξεταστεί παράλληλα με 2 επίπεδα A, συμπεριλαμβανομένων Χημείας

Ιρλανδική Απολυτηρίου - Έξι μαθήματα σε Higher Level, συμπεριλαμβανομένης της Χημείας και ένα δεύτερο επιστήμης από Βιολογία, Μαθηματικά ή Φυσική απαιτείται με μια τυπική προσφορά είναι AAAABB.

Scottish Qualifications - Χημεία και μία περαιτέρω την επιστήμη από Βιολογία, Μαθηματικά ή Φυσική στο Προχωρημένη ανώτερο βαθμό ΑΑ συν Ανώτατης AABBB απαιτείται.

Σε συνδυασμό προσόντων - Οι αιτούντες που προσφέρουν ένα συνδυασμό των επαγγελματικών προσόντων θα πρέπει να εξετάζονται σε ατομική βάση, όμως οι βαθμοί εισόδου πρέπει να είναι ισοδύναμη με την απαίτηση πρότυπο Α-επίπεδο.

Ώριμη και μεταπτυχιακούς είσοδο - Ζευγάρι οι φοιτητές θα πρέπει να πληρούν τις ίδιες απαιτήσεις με άλλους υποψηφίους. Οι απόφοιτοι σε κατάλληλο θέμα με ουσιαστικές κατάλληλο περιεχόμενο χημεία θα θεωρείται παρέχοντας ένα βραβείο τουλάχιστον έναν βαθμό 2,1 τιμά (ΣΔΣ 3.0) προσφέρεται. Διάφορες ποιότητες σε Α-επίπεδο, σε συνδυασμό με την ελλιπή ή μερική πτυχίο δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί.

Μη Ακαδημαϊκή απαιτήσεις προσφορά

Όλα γίνονται δεκτές οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν ένα έντυπο δήλωσης για την υγεία και την κατάλληλη απόδειξη ανοσοποίηση έναντι της ερυθράς, της ιλαράς, της φυματίωσης και της ανεμοβλογιάς. Ορισμένοι υποψήφιοι μπορούν να έρθουν σε επαφή με τον γιατρό Υγιεινής όπου ενδείκνυται.

Είναι μια κατάσταση από την έναρξη του προγράμματος MPharm που όλοι οι μαθητές φαρμακείο πρέπει να ελέγχονται για να διασφαλιστεί ότι δεν είναι φορείς του ιού της ηπατίτιδας Β. Όλοι οι υποψήφιοι που δέχονται μια προσφορά πρέπει:

  • προβεί σε εξέταση αίματος για ηπατίτιδα Β
  • εάν είναι αρνητικό, ξεκινήσει μια πορεία της ανοσοποίησης
  • στη συνέχεια, παρέχει πιστοποιημένα στοιχεία αυτά

Μερικά NHS Trusts μπορεί να αρνηθεί να επιτρέψει την πρόσβαση που δεν έχουν εμβολιαστεί φοιτητές, και ως εκ τούτου, όπως οι μαθητές θα είναι σε θέση να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες τοποθέτησης σε αυτές τις Trusts. Ηπατίτιδας Β ανοσοποίηση διαρκεί αρκετούς μήνες? Ως εκ τούτου, οι υποψήφιοι σπουδαστές συνιστούμε να κάνετε το τεστ αίματος σε εύθετο χρόνο.

Το Κολέγιο των ιατρών και οδοντιάτρων Επιστημών θα επιστρέψει φοιτητές με οικονομικές δυσκολίες για μέχρι και £ 200 το κόστος των εμβολιασμών τους. Αν είστε επιλέξιμοι για ένα βραβείο στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Υποτροφιών (δηλαδή πληρούν τις προϋποθέσεις για ένα τουλάχιστον από τα κρατικά επιδόματα που συνδέονται με το δικαίωμα γεύματα Δωρεάν Σχολείο, χαρακτηρίζονται ως Leaver Care ή με οικογενειακό εισόδημα των £ 16.190 ή λιγότερο), σας συμβουλεύουμε να λαμβάνουν αποδείξεις για τυχόν υγειονομικούς ελέγχους που έπρεπε να πληρώσει για. Μόλις αρχίσει μελέτη στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ, που μπορεί στη συνέχεια να υποβάλουν αίτηση για την επιστροφή από το College, μέχρι το κόστος των £ 200.

Οι μαθητές θα πρέπει να συμπληρώσουν μια επιτυχημένη Γνωστοποίηση και Φραγή Υπηρεσία (DBS) έλεγχο πριν από την ένταξη στο πρόγραμμα.

Οι αλλοδαποί φοιτητές:

International Baccalaureate Diploma: Ένα ελάχιστο 32 πόντους συνολικά συμπεριλαμβανομένων των βαθμών 6, 6, 5 σε ανώτερο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης της Χημείας συν ένα από Βιολογία, Φυσική ή Μαθηματικά συν τρία ακόμη άτομα σε Standard Level. Μαθηματικά με περαιτέρω Μαθηματικά θα μετρήσει ως μία μεγαλύτερη και μία θυγατρική. Ανάλογα με την περίπτωση, Γλώσσα Α πρέπει να είναι η αγγλική σε βαθμό 5. Bonus πόντοι δεν θα ληφθούν υπόψη.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν άριστη γραπτή και προφορική αγγλική γλώσσα. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι γλωσσικές απαιτήσεις Πρότυπο αγγλικά του πανεπιστημίου είναι ελάχιστα πρότυπα, τα οποία μπορούν να προβληθούν μέσω του ανταγωνισμού.

Ανάλογα με την επιλεγμένη πορεία των σπουδών σας, μπορείτε επίσης να σας ενδιαφέρει ένα από τα μονοπάτια ίδρυσή μας, τα οποία προσφέρουν ειδικά δομημένα προγράμματα για τους ξένους φοιτητές των οποίων τα προσόντα δεν γίνονται δεκτές για άμεση είσοδο σε πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Απασχολησιμότητα

Φαρμακοποιοί έχουν ένα μοναδικό συνδυασμό των επιστημονικών και επαγγελματικών γνώσεων που τους καθιστά τους εμπειρογνώμονες του τομέα της υγείας σχετικά με τα φάρμακα και την αποτελεσματική τους χρήση. Αν και οι περισσότεροι διπλωματούχοι φαρμακοποιοί πάει για να εργαστούν στις ρυθμίσεις της υγειονομικής περίθαλψης, κυρίως κοινότητα φαρμακεία και νοσοκομεία, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών σταδιοδρομίας θα μπορούσε να εξετάσει, για παράδειγμα, η φαρμακευτική βιομηχανία, τον ακαδημαϊκό κόσμο, την κυβέρνηση και τις ρυθμιστικές αρχές, και την υγειονομική περίθαλψη πληροφορικής.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε25 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,250 GBP
(Αρχική / ΕΕ) - TBC, £ 18.000 (Διεθνής φοιτητές).
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη