MRes στην καρδιαγγειακή επιστήμη

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MRes στην καρδιαγγειακή επιστήμη

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

Παρέχοντας σας με μια σε βάθος γνώση του τομέα και σας επιτρέπει να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία εργασίας ως μέρος των κορυφαίων ομάδων της έρευνας στο Κέντρο Καρδιαγγειακής Επιστημών θα διερευνήσει μοριακών, φυσιολογικών και παθολογικών διαδικασιών υποκείμενη καρδιαγγειακή ομοιόσταση στην υγεία και την ασθένεια.

Το πρόγραμμα αποτελείται από υποχρεωτικά διδάσκεται και ερευνητικά στοιχεία. Οι διδάσκονται πτυχές περιλαμβάνουν κατάρτιση σε βασικές ερευνητικές δεξιότητες συμπεριλαμβανομένης της επιστημονικής γραφής, κριτική ανάλυση της λογοτεχνίας, δεξιότητες παρουσίασης και μια μονάδα έρευνας εργαλείων που καλύπτουν βασικές πειραματικές τεχνικές. Θα μελετήσει επίσης μια ειδική ενότητα για το καρδιαγγειακό επιστήμη για να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια βασική γείωση όλων των πτυχών του τομέα και να εισάγουν τα θέματα και τα ερευνητικά ερωτήματα στα οποία θα βασιστεί το έργο σας.

Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα

Ο Κέντρο Καρδιαγγειακής Επιστημών είναι ένα από το Πανεπιστήμιο του Ερευνητικών Κέντρων Μπέρμιγχαμ Αριστείας. Το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας πραγματοποιείται στο state-of-the-art εγκαταστάσεις στο Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Έρευνας, της Μονάδας Κλινικής Έρευνας Wellcome Trust, το Queen Elizabeth Hospital Birmingham και Birmingham City Hospital. Τα ερευνητικά έργα θα σας επιτρέψει να γίνει μέρος ενός κορυφαίου καρδιαγγειακής ερευνητικής ομάδας διεξαγωγή νέας έρευνας.

Ενότητες

Η Καρδιαγγειακές μονάδα Βιολογία θα αποτελείται από διδάσκονται διαλέξεις και Κλαμπ Εφημερίδα όπου θα αναπτύξει περαιτέρω τις ικανότητές σας στην κριτική ανάλυση και παρουσίαση των δεδομένων της έρευνας. Το ερευνητικό πρόγραμμα θα υποστηρίζεται από τακτικές tutorials με τα καλώδια του προγράμματος. Όλες οι ενότητες που διδάσκονται, θα τρέξει εντός του πρώτου χρόνου του μαθήματος.

  • Μέθοδοι Έρευνας (Distance Learning)
  • Καρδιαγγειακή Βιολογίας
  • Θεωρία Εργαστήριο Μέθοδοι Έρευνας
  • Ερευνητικό έργο

Μετά από διαβούλευση με τους πιθανούς επόπτες θα επιλέξετε ένα ερευνητικό πρόγραμμα 6 μηνών που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο και τελειώνει τον Ιούλιο. Το έργο θα είναι γενικά εργαστήριο που βασίζεται σε μία από τις ερευνητικές ομάδες του Ινστιτούτου Καρδιαγγειακής Επιστήμης.

Όντας αναπόσπαστο μέλος μιας ενεργή ομάδα έρευνας θα σας δώσει την ευκαιρία να συμβάλουν ουσιαστικά στη συνεχή καρδιαγγειακής έρευνας στο Μπέρμιγχαμ, και να σας παρέχει μια πραγματική εικόνα για το πώς αυτή η έρευνα διεξάγεται.

Μάθηση και διδασκαλία

Στην πρώτη θητεία, θα αναλάβει τρεις ενότητες που διδάσκονται καλύπτουν καρδιαγγειακών βιολογία, ερευνητικές μεθόδους και τεχνικές έρευνας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα μάθετε για τα ερευνητικά προγράμματα για την προσφορά και επιλέξτε το έργο σας. Στη δεύτερη και τρίτη άποψη (Ιανουάριος-Ιούλιος), θα εργάζονται με πλήρη απασχόληση στο εργαστήριο για επέλεξαν το έργο σας και να παράγουν μια διατριβή της έρευνας.

Προυποθέσεις εισόδου

Ένα καλό BSc Honours βαθμό, συνήθως πρώτη ή άνω δεύτερης κατηγορίας, σε ένα θέμα της επιστήμης (π.χ. Βιοϊατρικών Επιστημών, Βιολογίας, Βιοχημείας, κλπ). Άλλα ισοδύναμα προσόντα και επαγγελματική εμπειρία θα πρέπει επίσης να εξεταστεί παράλληλα με τους κανονισμούς του Πανεπιστημίου.

Οι αλλοδαποί φοιτητές:

Μπορείτε να πληρούν τις απαιτήσεις αγγλική γλώσσα μας με δύο τρόπους:

  • κρατώντας ένα προσόν αγγλική γλώσσα στο σωστό επίπεδο
  • με τη λήψη και την επιτυχή ολοκλήρωση ενός από τα Μαθήματα Αγγλικών για διεθνείς φοιτητές
  • Αγγλικά σε IELTS 7,0 (με ένα ελάχιστο 6,5 σε κάθε συστατικό).
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
7,650 GBP
(Φοιτητές Home / ΕΕ), MSc £ 17.910 (Διεθνής φοιτητές).
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Birmingham, England
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Birmingham, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών