MRes στη Μοριακή Επιστήμη και Μηχανική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Οι ειδικοί σε ευρείες πτυχές της μοριακής επιστήμης και της μηχανικής είναι ολοένα και πιο απαιτητικοί. Οι βιομηχανίες και οι ερευνητικοί οργανισμοί χρειάζονται ειδικευμένους επιστήμονες και μηχανικούς για να συνεργαστούν αποτελεσματικά και αδιάλειπτα μαζί για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Το Ινστιτούτο Μοριακών Επιστημών και Μηχανικών έχει ξεκινήσει ένα μοναδικό Master's of Research για να εκπαιδεύσει τους σπουδαστές σε διεπιστημονική συνεργατική έρευνα σε αυτόν τον αναδυόμενο και συναρπαστικό τομέα.

Η ταχεία πρόοδος στην κατανόηση της μοριακής επιστήμης μας επιτρέπει τώρα να κατασκευάζουμε, να μετράμε και να μοντελοποιούμε υλικά με πρωτοφανή ακρίβεια. Αυτό αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για την ανάπτυξη καλύτερων υλικών και μοριακών συστημάτων ως απάντηση στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κοινωνία.

Αυτό το μονοετές μαθήματα πλήρους παρακολούθησης MRes σας παρέχει μια συστηματική κατανόηση της Μοριακής Επιστήμης και Μηχανικής και μια κριτική συνειδητοποίηση των σημερινών προκλήσεων και της έρευνας στην περιοχή.

Το MRes στοχεύει στην ευρεία πρόσληψη αποφοίτων από την επιστήμη και την τεχνολογία, παρέχοντας προηγμένες δεξιότητες ενσωμάτωσης, καθώς και κατανόηση πολλαπλών κλιμάκων, από μοριακές αλληλεπιδράσεις σε ολόκληρα συστήματα.

Η συνεργασία ενσωματώνεται στο μάθημα μέσω ολοκληρωμένων μαθημάτων και εκτεταμένων ερευνητικών έργων: πραγματοποιείτε βιομηχανικές τοποθετήσεις για να αποκτήσετε υψηλού επιπέδου προοπτική της ερευνητικής πρόκλησης και του πλαισίου της.

Ακολουθεί ένα ερευνητικό πρόγραμμα τριών μηνών στο Imperial, με στενή παρακολούθηση δύο ακαδημαϊκών από διαφορετικά τμήματα.

Δομή

Οι ενότητες που εμφανίζονται είναι για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος και ενδέχεται να αλλάξουν ανάλογα με το έτος εισόδου σας.

Σημειώστε ότι το πρόγραμμα σπουδών αυτού του μαθήματος εξετάζεται επί του παρόντος στο πλαίσιο μιας διαδικασίας σε επίπεδο Κολλεγίου για την εισαγωγή μιας τυποποιημένης δομοστοιχειωτής δομής. Ως αποτέλεσμα, οι δομές περιεχομένου και αξιολόγησης αυτού του μαθήματος μπορεί να αλλάξουν για το έτος εισόδου σας. Συνεπώς, σας συνιστούμε να ελέγξετε αυτή τη σελίδα του μαθήματος πριν τελειώσετε την αίτησή σας και αφού την υποβάλετε, καθώς θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε αυτή τη σελίδα μόλις οι αλλαγές επικυρωθούν από το Κολλέγιο.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις περιορισμένες περιστάσεις στις οποίες ενδέχεται να χρειαστούμε να προβούμε σε αλλαγές ή σε σχέση με τα μαθήματα μας, τον τύπο των αλλαγών που μπορούμε να κάνουμε και πώς θα σας ενημερώσουμε για τις αλλαγές που κάναμε.

Εισαγωγικά στοιχεία

Αυτά τα στοιχεία εξασφαλίζουν ένα ευρύ σύνολο δεξιοτήτων για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών.

 • Βασικές αρχές της μοριακής μηχανικής
 • Υποστηρίζοντας τη Μοριακή Επιστήμη

Προηγμένες ενότητες πυρήνα

 • Μέτρηση - Ανάλυση και Χαρακτηρισμός
 • Δημιουργία - Σύνθεση Πολυμερικών Συστημάτων
 • Διαδικασίες παραγωγής
 • Σχεδιασμός Μοριακών Συστημάτων
 • Πολλαπλών μοντέλων - Κατανόηση, οπτικοποίηση και πρόβλεψη

Ερευνητικά έργα

Τα ερευνητικά έργα αποτελούν την καρδιά του προγράμματος MRes. Κάθε έργο έχει δύο μέρη: μια ολοκληρωμένη συνεργατική βιομηχανική τοποθέτηση (3 μήνες) και τη συνέχιση αυτού του έργου σε ερευνητικά εργαστήρια στο Imperial College. Τα έργα ελέγχονται από κοινού από δύο αυτοκρατορικούς ακαδημαϊκούς από διαφορετικούς κλάδους και από έναν βιομηχανικό εταίρο.

129010_photo-1532187863486-abf9dbad1b69.jpgLouis Reed / Unsplash

Διδασκαλία και αξιολόγηση

Διδασκαλία

 • Ομαδικές ασκήσεις
 • Καθοδηγημένα μαθήματα και εργαστηριακές εργασίες
 • Μεμονωμένα ερευνητικά έργα
 • Διαλέξεις
 • On-line ομάδες / συζητήσεις
 • On-line υλικά διαλέξεων
 • Παρουσιάσεις
 • Ερευνητικό έργο (το οποίο μπορεί να εποπτεύεται από κοινού με τους εταίρους της βιομηχανίας)
 • Εκπαιδευτικά σεμινάρια

Εκτίμηση

 • Σύντομη σχεδίαση
 • Μεμονωμένες προφορικές παρουσιάσεις
 • Εργαστηριακές αξιολογήσεις
 • Ανασκόπηση βιβλιογραφίας και πρόταση έργου
 • Κατασκευαστικό έργο
 • Μίνι έργα
 • Παρουσίαση αφίσας
 • Φύλλα προβλημάτων
 • Αναφορές προόδου
 • Ερευνητικό άρθρο
 • Γραπτές εξετάσεις

Χρονοδιάγραμμα μαθημάτων

Θα λάβετε οδηγίες ένταξης πριν από την έναρξη της θητείας. Θα πρέπει να είστε διαθέσιμοι για να συμμετάσχετε στο μάθημα από την πρώτη ημέρα του ακαδημαϊκού έτους (την πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου).

Το χρονοδιάγραμμά σας θα είναι προσβάσιμο σε απευθείας σύνδεση - θα λάβετε ένα σύνδεσμο για αυτό πριν ξεκινήσετε το μάθημα. Οι ώρες διδασκαλίας είναι 9-6, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Σημειώστε ότι καθώς πρόκειται για μεταπτυχιακό πτυχίο, το πρόγραμμα σπουδών συνεχίζεται μέσω προπτυχιακών σπουδών. Πρόκειται για διάρκειας 12 μηνών, από τις αρχές Οκτωβρίου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Προυποθέσεις εισόδου

Καλωσορίζουμε φοιτητές από όλο τον κόσμο και εξετάζουμε όλους τους αιτούντες σε ατομική βάση.

Ελάχιστη ακαδημαϊκή απαίτηση

Η ελάχιστη απαίτηση μας είναι 2,1 βαθμού στη μηχανική ή τη φυσική επιστήμη.

Διεθνή προσόντα

Δεχόμαστε επίσης μια μεγάλη ποικιλία διεθνών προσόντων.

Η παραπάνω ακαδημαϊκή απαίτηση αφορά τους αιτούντες που κατέχουν ή εργάζονται για την απόκτηση προσόντων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Για οδηγίες, ανατρέξτε στον Δείκτη Χώρας, αν και παρακαλούμε να σημειώσετε ότι τα πρότυπα που αναφέρονται εδώ είναι τα ελάχιστα όρια εισόδου στο Κολλέγιο και όχι ειδικά στο Τμήμα.

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις εισαγωγές και το πρότυπο που απαιτείται για τα προσόντα που κρατάτε ή σπουδάζετε τότε επικοινωνήστε με την αρμόδια ομάδα αποδοχών.

Απαιτούμενη αγγλική γλώσσα (όλοι οι αιτούντες)

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να επιδείξουν ελάχιστο επίπεδο αγγλικής γλώσσας για την είσοδό τους στο Κολλέγιο.

Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε σε αυτό το μάθημα, πρέπει να επιτύχετε την τυπική απαίτηση κολλεγίου στο κατάλληλο προσόν αγγλικής γλώσσας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τους ελάχιστους βαθμούς που απαιτούνται για την επίτευξη αυτής της απαίτησης, ανατρέξτε στις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για τους μεταπτυχιακούς υποψηφίους.

Δίδακτρα και χρηματοδότηση

Το ύψος των διδάκτρων που πληρώνετε βασίζεται στο καθεστώς των αμοιβών σας, το οποίο αξιολογούμε βάσει της νομοθεσίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Δίδακτρα (φοιτητές στο σπίτι και στην ΕΕ)

Είσοδος 2020

£ 14,000 ανά έτος

Τα τέλη χρεώνονται ανά έτος εισόδου στο κολέγιο και όχι στο έτος σπουδών.

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, οι αμοιβές για φοιτητές για μαθήματα διάρκειας άνω του ενός έτους θα αυξηθούν ετησίως κατά ένα ποσό που συνδέεται με τον πληθωρισμό, συμπεριλαμβανομένων των φοιτητών με μερική απασχόληση σε αρθρωτά προγράμματα. Το μέτρο του πληθωρισμού που χρησιμοποιείται θα είναι η τιμή του δείκτη λιανικών τιμών (RPI) τον Απρίλιο του ημερολογιακού έτους κατά το οποίο ξεκινά η ακαδημαϊκή συνεδρίαση π.χ. η τιμή RPI τον Απρίλιο του 2020 θα εφαρμοστεί στα τέλη για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Δίδακτρα (σπουδαστές στο εξωτερικό και νησιά)

Είσοδος 2020

£ 32.500 ετησίως

Τα τέλη χρεώνονται ανά έτος εισόδου στο κολέγιο και όχι στο έτος σπουδών.

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, οι αμοιβές για φοιτητές για μαθήματα διάρκειας άνω του ενός έτους θα αυξηθούν ετησίως κατά ένα ποσό που συνδέεται με τον πληθωρισμό, συμπεριλαμβανομένων των φοιτητών με μερική απασχόληση σε αρθρωτά προγράμματα. Το μέτρο του πληθωρισμού που χρησιμοποιείται θα είναι η τιμή του δείκτη λιανικών τιμών (RPI) τον Απρίλιο του ημερολογιακού έτους κατά το οποίο ξεκινά η ακαδημαϊκή συνεδρίαση π.χ. η τιμή RPI τον Απρίλιο του 2020 θα εφαρμοστεί στα τέλη για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Καριέρα

Τα μαθήματά μας στη Μοριακή Επιστήμη και Μηχανική αποσκοπούν στην ευρεία προσέλκυση εξαιρετικών πτυχιούχων από την επιστήμη και το μηχανολογικό υπόβαθρο, οι οποίοι είναι ενθουσιασμένοι για τη διεξαγωγή συνεργατικής, διεπιστημονικής έρευνας εφαρμοσμένης φύσης. Θα σας εξοπλίσει με βασικές και εφαρμοσμένες δεξιότητες για διδακτορικό ή καριέρα στη βιομηχανία.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

A community of problem-solvers dedicated to finding innovative solutions to the world's biggest challenges. Imperial College London is a world top ten universities with an international reputation for ... περαιτέρω

A community of problem-solvers dedicated to finding innovative solutions to the world's biggest challenges. Imperial College London is a world top ten universities with an international reputation for excellence in teaching and research. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη