Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Προετοιμαστείτε για την καριέρα σας στις Διαταραχές Επικοινωνίας

Το Τμήμα Επιστημών και Διαταραχών Επικοινωνίας προσφέρει ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που παρέχει στους φοιτητές δεξιότητες που απαιτούνται για την καριέρα τους και την πρακτική εμπειρία που απαιτείται για άμεση επίδραση στη ζωή των ανθρώπων.

Το πρόγραμμα Master of Science in Communication Disorders είναι σχεδιασμένο για φοιτητές που ενδιαφέρονται να επιτύχουν την πιστοποίηση και την αδειοδότηση στον τομέα της παθολογίας της γλώσσας ομιλίας. Θα λάβετε την τάξη και την πρακτική προετοιμασία για την εφαρμογή οικογενειακών, αναπτυξιακών, γνωστικών, ψυχοκοινωνικών, συμπεριφορικών και ιατρικών μοντέλων στην αξιολόγηση και τη θεραπεία ενός ευρέος φάσματος διαταραχών και διαφορών επικοινωνίας.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος επιδιώκουν να εργαστούν με ένα ευρύ φάσμα πληθυσμών σε ποικίλα κλινικά περιβάλλοντα σε ολόκληρη την Αμερική και διεθνώς.

Το πρόγραμμα MS στην αναταραχή επικοινωνιών κατατάσσεται από την US News

Το 2015, το τμήμα επικοινωνιακών επιστημών και διαταραχών της Emerson College γιόρτασε την 80η επέτειο. Ως πρωτοπόρος στον δυναμικό και όλο και πιο σημαντικό τομέα της παθολογίας της ομιλίας-γλώσσας, το τμήμα έχει κερδίσει τη φήμη του για την αριστεία στην κλινική προετοιμασία.

Γιατί να επιλέξετε Emerson

Εξαιρετικές Κλινικές Ευκαιρίες

Μέσα από τις κλινικές σας τοποθετήσεις, θα μάθετε για το εύρος των διαταραχών επικοινωνίας που επηρεάζουν την ομιλία, τη γλώσσα, τη γνώση και την κατάποση καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής. Θα έχετε ευκαιρίες να εργαστείτε σε πολλαπλά κλινικά περιβάλλοντα, όπως προγράμματα πρώιμης παρέμβασης, δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, ιδιωτικές πρακτικές, νοσοκομεία οξείας περίθαλψης και αποκατάστασης και άλλα. Μέσα από τις κλινικές σας τοποθετήσεις, θα μάθετε επαγγελματική συνεργασία, συμβουλευτικές δεξιότητες και πώς να αξιολογείτε καλύτερα και να αντιμετωπίζετε ένα ευρύ φάσμα ατόμων, συμπεριλαμβανομένου ενός πολυπολιτισμικού αστικού πληθυσμού. Ως φοιτητής Emerson, θα αποκτήσετε τις κλινικές γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να ξεχωρίσετε ως παθολογοανατόμος της ομιλίας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την κλινική εκπαίδευση και επίβλεψη »

Εκπληκτικοί ακαδημαϊκοί

Το ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει να εργαστείτε με την πλήρη σειρά διαταραχών επικοινωνίας καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής. Το πρόγραμμα σπουδών προσφέρει μαθήματα που καλύπτουν τις νευρολογικές βάσεις της τυπικής επικοινωνίας και τη μελέτη συγκεκριμένων περιοχών διαταραχών, συμπεριλαμβανομένου του αυτισμού, της αφασίας, της αναπτυξιακής γλώσσας και των αλλοιώσεων, της φωνής, της άνοιας, της ευχέρειας και του εγκεφαλικού τραύματος. Μια σειρά ακαδημαϊκών σεμιναρίων ασχολείται με ειδικά θέματα στον τομέα, όπως η παθολογία της ιατρικής ομιλίας, οι κρανιοπροσωπικές ανωμαλίες και οι διαφορές επικοινωνίας, όπως η τροποποίηση του τόνου.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις απαιτήσεις του προγράμματος σπουδών και του προγράμματος »

Close-Knit Κοινότητας της Σχολής και των σπουδαστών που εργάζονται μαζί

Το πρόγραμμα Emerson παρέχει την ακαδημαϊκή και κλινική αριστεία ενός μεγάλου ερευνητικού πανεπιστημίου μέσα σε ένα μικρό κολέγιο. Στην μικρή κοινότητα του Emerson θα δημιουργήσετε ισχυρές σχέσεις με τους συνομηλίκους σας και με την σχολή. Καθώς μαθαίνετε από μερικούς από τους κορυφαίους μελετητές, τους κλινικούς και τους εκπαιδευτικούς στον τομέα αυτό, θα αντιμετωπιστεί και θα υποστηριχθεί σε ένα φιλόξενο αλλά αυστηρό ακαδημαϊκό περιβάλλον. Οι πολύ προσιτοί και υποστηρικτικοί εκπαιδευτές μας φέρνουν σημαντική επαγγελματική εμπειρία στην τάξη, έχοντας συνεισφέρει σε επιστημονική έρευνα, εγχειρίδια και κλινικές εργασίες στον κλάδο.

Γνωρίστε την ακαδημαϊκή και κλινική μας σχολή. »

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ

Αμερικανική Ένωση Ομιλίας-Γλωσσών-Ακρόασης (ASHA)

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος και τη λήψη της εθνικής εξετάσεις Praxis, οι σπουδαστές έχουν τα προσόντα για να ξεκινήσουν μια Κλινική Υποτροφία, η οποία οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Κλινικής Αρμοδιότητας (CCC) από την ASHA.

Άδεια της Μασαχουσέτης στην παθολογία της ομιλίας

Το πρόγραμμα Master Emerson είναι διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Ακαδημαϊκής Διαπίστευσης της Αμερικανικής Ένωσης Ομιλίας-Γλωσσών-Ακρόασης (ASHA). Ως εκ τούτου, οι απόφοιτοι του προγράμματος πληρούν τα κριτήρια για την άδεια από την Κοινοπολιτεία της Μασαχουσέτης να ασκήσει ως παθολόγος ομιλίας γλώσσα.

Άδεια Εκπαιδευτή της Μασαχουσέτης

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της Emerson στις Διαταραχές της επικοινωνίας εγκρίνεται από το Τμήμα Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης της Μασαχουσέτης για να προετοιμάσει τους φοιτητές να γίνουν ειδικοί δάσκαλοι σε διαταραχές λόγου, γλώσσας και ακοής σε επίπεδα προ-Κ έως 12.

Όλοι οι μεταπτυχιακοί φοιτητές ενθαρρύνονται να αποκτήσουν την άδεια εκπαιδευτή της Μασαχουσέτης, η οποία τιμάται αμοιβαία σε πολλά κράτη, συχνά χωρίς να απαιτείται επιπλέον μαθήματα. Για να μπορούν να λάβουν την αρχική άδεια, οι φοιτητές πρέπει να έχουν πρακτική άσκηση στο σχολείο. πρέπει να περάσει τις δοκιμές της Μασαχουσέτης για την έκδοση άδειας για την εκπαίδευση των εκπαιδευτικών (MTEL), την επικοινωνία και τη δοκιμασία δεξιοτήτων αλφαβητισμού. και να υποβάλετε αίτηση για την άδεια.

Για λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τον Sandy Cohn Thau , διευθυντή προγράμματος για την προετοιμασία του εκπαιδευτικού και την άδεια χρήσης.

Επικοινωνιακές Επιστήμες

Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών MS στα προβλήματα της επικοινωνίας κατατάσσεται σε εθνικό επίπεδο και έχει ποσοστό απασχόλησης 100%.

Το πρόγραμμα MS μας συνδέεται με περισσότερες από 120 εξωτερικές κλινικές τοποθεσίες, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές μας να αναπτύξουν δεξιότητες σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων και να κάνουν πολύτιμες επαγγελματικές συνδέσεις. Οι χώροι κλινικής τοποθέτησης περιλαμβάνουν εγκαταστάσεις αποκατάστασης, ιδιωτικές πρακτικές, σχολεία, κέντρα πρώιμης παρέμβασης και νοσοκομεία οξείας περίθαλψης.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις εξαιρετικές κλινικές μας εμπειρίες στην πανεπιστημιούπολη »

Οι απόφοιτοι του προγράμματος βρίσκουν απασχόληση σε όλο το φάσμα των κλινικών ρυθμίσεων που συνεργάζονται με ποικίλους κλινικούς πληθυσμούς σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Emerson College προσφέρει τώρα ένα νέο ηλεκτρονικό πρόγραμμα διαταραχών επικοινωνίας (MS). Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Speech @ Emerson για περισσότερες πληροφορίες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση May 22, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη