Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Κύρια σημεία του προγράμματος ...

 • * Το Πρόγραμμα Κλινικής Ερευνας έχει σχεδιαστεί ως πρόγραμμα ενός έτους για φοιτητές πλήρους φοίτησης
 • * Οι φοιτητές θα είναι προετοιμασμένοι για τις Εθνικές Εξετάσεις Πιστοποίησης
 • * Οι φοιτητές θα γράψουν ένα δημοσιεύσιμο έγγραφο έρευνας

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το Master of Science στο Πρόγραμμα Κλινικών Ερευνών (MSCR) στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Βοστώνης . Βρίσκεται στο Νότιο άκρο της Βοστώνης, το πρόγραμμα έχει υπάρξει από το 2001. Ως οντότητα του BUSM, οι μαθητές έχουν τις ευκαιρίες και είναι εκτεθειμένοι σε πόρους που είναι μέρος της Ιατρικής Σχολής , της Σχολής Δημόσιας Υγείας , της Goldman Σχολή Οδοντιατρικής , Ιατρικό Κέντρο Βοστόνης , δύο διοικήσεις VA και BioSquare. Όλα αυτά προσφέρουν στους μαθητές ατελείωτες ευκαιρίες για προσωπική, ακαδημαϊκή και επαγγελματική ανάπτυξη.

59787_shutterstock_55284442.jpg

Το πρόγραμμα MSCR διδάσκει στους σπουδαστές τα επιστημονικά βασικά στοιχεία της ανθρώπινης έρευνας. Τα μαθήματα στο πρόγραμμα σπουδών μας παρέχουν μια σε βάθος ματιά σε όλα τα βασικά στοιχεία της κλινικής έρευνας, όπως: δοκιμαστική μελέτη, δοκιμαστική διαχείριση, βιοστατιστική, ηθικά ζητήματα και κανόνες κλινικής έρευνας. Άλλα μαθήματα καλύπτουν το πώς οι βασικές ανακαλύψεις επιστήμης μεταφράζονται σε κλινική έρευνα και νέες θεραπείες. Η συνολική απαίτηση μαθημάτων είναι 32 ώρες πίστωσης: απαιτούνται 22 ώρες μαθημάτων, συμπεριλαμβανομένων πρακτικών και ερευνητικών πιστώσεων. 10 ώρες είναι μαθήματα επιλογής. Οι μαθητές θα ολοκληρώσουν επίσης μια έρευνα "πρακτική". μια πρακτική συμμετοχή σε ένα κλινικό ερευνητικό πρόγραμμα υπό επιστημονικό μέντορα. Η τελική απαίτηση για το πτυχίο είναι να διεξάγει κλινική έρευνα, να γράφει και να παρουσιάζει ένα έργο capstone.

Το Master of Science in Clinical Research [MSCR] είναι ένα αυστηρό πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επαγγελματιών υγείας που ασχολούνται με το πλήρες φάσμα της έρευνας με προσανατολισμό των ασθενών. Αυτό το ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για διάφορους επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών που θα προγραμματίσουν και θα επιβλέπουν τη μετάφραση έρευνα και κλινικές δοκιμές? ερευνητικές νοσηλευτές. συντονιστές της μελέτης · διευθυντές σε οργανισμούς κλινικής έρευνας και διαχείρισης χώρων (CROs και SROs) · και επαγγελματίες στον κλάδο της φαρμακευτικής, της βιοτεχνολογίας και των ιατρικών συσκευών.

Το πρόγραμμα αποτελείται από 3 στοιχεία για την εκπλήρωση των απαιτήσεων πτυχίου :

Σε ποιον έχει σχεδιαστεί αυτό το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα MSCR έχει σχεδιαστεί για όσους ενδιαφέρονται για μια καριέρα στην κλινική έρευνα. Αυτό περιλαμβάνει όσους διαθέτουν MD ή Ph.D. τα πτυχία που ενδιαφέρονται να γίνουν ανεξάρτητοι κύριοι ερευνητές, καθώς και εκείνοι με πτυχίο ή μεταπτυχιακό τίτλο που επιδιώκουν την εξέλιξη σε μια ερευνητική σταδιοδρομία στη βιομηχανία ή σε ακαδημαϊκά περιβάλλοντα.

Στόχοι μάθησης

Μετά την ολοκλήρωση των MS στην κλινική έρευνα, οι μαθητές αναμένεται να:

 1. Επιδεικνύει την ικανότητα σχεδιασμού και διεξαγωγής κλινικών ερευνών, ανάλυσης αποτελεσμάτων και απάντησης σε ερευνητική ερώτηση.
 2. Επιδείξτε την ικανότητα να διαβάσετε και να επικρίνετε την βιβλιογραφία της κλινικής έρευνας.
 3. Παρουσιάστε τα ευρήματα της κλινικής έρευνας (από τη βιβλιογραφία ή τη δική τους έρευνα) σε συνομηλίκους.

Η αποστολή μας

Inspire, Instruct, Innovate ... Το MS in Clinical Research είναι αφιερωμένο στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και εφαρμογή της γνώσης, καθώς αφορά σε όλους τους τομείς της κλινικής έρευνας. Η αποστολή μας είναι να καλλιεργήσουμε ένα συναρπαστικό και αποτελεσματικό εκπαιδευτικό περιβάλλον που να προωθεί την επιδίωξη της εξαιρετικής διδασκαλίας και μάθησης μέσω της επίσημης τάξης και της πρακτικής κατάρτισης. Με καθιερωμένες συνεργατικές σχέσεις με φαρμακευτικά, βιοτεχνολογικά και ακαδημαϊκά ιδρύματα, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να διεξάγουν κλινικές έρευνες σε περιοχές που παρουσιάζουν προσωπικό και επαγγελματικό ενδιαφέρον.

Ελπίζουμε ότι οι πληροφορίες που λαμβάνετε σχετικά με το πρόγραμμά μας θα σας ενθαρρύνουν να συνεχίσετε την απόκτηση πτυχίου στην κλινική έρευνα μαζί μας. Αν σας ενδιαφέρει, κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε την εφαρμογή σας.

Απαιτούμενα μαθήματα

 • ** GMS CI 675 Σχεδιασμός Κλινικών Ερευνών
 • GMS CI 631 Διαχείριση Κλινικών Δοκιμών
 • GMS CI 640 Θέματα κανονιστικών ρυθμίσεων και συμμόρφωσης
 • GMS CI 670 Βιοστατιστική με υπολογιστές
 • GMS CI 790 Σεμινάριο στην Κλινική Έρευνα
 • GMS CI 791,792 Clinical Research Practicum
 • GMS CI 801, 802 Research

Μαθήματα επιλογής

Απαιτούνται τουλάχιστον 10 πιστωτικές μονάδες σε μαθήματα επιλογής : Μια ευρεία ποικιλία μαθημάτων που προσφέρονται στο Τμήμα Μεταπτυχιακών Ιατρικών Επιστημών θα μετρούν προς την εκούσια πίστωση. Τουλάχιστον 10 πιστωτικές μονάδες πρέπει να ληφθούν ως μαθήματα επιλογής ή κατευθυνόμενη μελέτη ή.

** Παρακαλώ σημειώστε ότι πρόκειται για μερικές από τις πολλές επιλογές που προσφέρονται μέσω της Διεύθυνσης Μεταπτυχιακών Ιατρικών Επιστημών και BUSM που έχουν λάβει οι προηγούμενοι φοιτητές MSCR. Μια μεγάλη ποικιλία ερευνών

 • GMS CI 660 Καλές Κλινικές Πρακτικές στην Κλινική Έρευνα
 • GMS CI 680 Ηθικά Θέματα στην Κλινική Έρευνα
 • GMS CI 671 Εφαρμοσμένη ανάλυση παλινδρόμησης με Computing
 • GMS CI 793 Επαγγελματικότητα
 • GMS CI 691 ή 692 κατευθυνόμενες μελέτες στην κλινική έρευνα
 • GMS MS 621 Bench to Bedside: Μετάφραση της Βιοϊατρικής Καινοτομίας από το Εργαστήριο στην Αγορά
 • GMS MM 710 Μοριακά μοριακά φάρμακα
 • GMS AN 715 Επαγγελματικές Δεξιότητες για Φοιτητές στις Βιοϊατρικές Επιστήμες
 • GMS PM 730 Εισαγωγή στην Ιατρική Φαρμακολογία
 • GMS PM 800 Προηγμένη Γενική Φαρμακολογία
 • GMS PM 881 Ανακάλυψη και Ανάπτυξη Φαρμάκων
 • GMS MS 793 Βασικές αρχές της ιατρικής βιοτεχνολογίας

Εισαγωγή:

Το πρόγραμμα MSCR προσφέρει κυλιόμενες εισαγωγές μέχρι την αρχή του εξαμήνου. Ωστόσο, συνιστάται οι αιτήσεις να υποβληθούν έως τα μέσα Ιουλίου.

Το πρόγραμμα, εάν παρακολουθήσει το πλήρες ωράριο, μπορεί να ολοκληρωθεί σε 1 ακαδημαϊκό έτος, συμπεριλαμβανομένων των καλοκαιριών.

Σημειώστε ότι η GRE δεν απαιτείται για τους υποψηφίους με βαθμούς μεταπτυχιακού τίτλου, συμπεριλαμβανομένων των μεταπτυχιακών και διδακτορικών διπλωμάτων ή για τα πτυχία διεθνών πτυχίων ιατρικής όπως MBBS. Εάν άλλοι αιτούντες επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για να παραιτηθούν από το GRE, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους διευθυντές προγράμματος για πρόσθετες απαιτήσεις.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποDivision of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine »

Τελευταία ενημέρωση November 25, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based, Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
12 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
52,816 USD
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
The Fall 2018 semester starts September 4, 2018. We will continue to accept applications until July 25, 2018.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
The Fall 2018 semester starts September 4, 2018. We will continue to accept applications until July 25, 2018.

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
The Fall 2018 semester starts September 4, 2018. We will continue to accept applications until July 25, 2018.
Ημερομηνία λήξης
Άλλη