MSc Αποκατάσταση καρκίνου

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Επισκόπηση μαθημάτων

Ένας στους δύο ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο θα αναπτύξει καρκίνο κατά τη διάρκεια της ζωής του. Καθώς η θεραπεία του καρκίνου συνεχίζει να βελτιώνεται, περισσότεροι ασθενείς επιβιώνουν και αναλαμβάνουν θεραπείες αποκατάστασης για να βοηθήσουν στην αποκατάσταση. Το πρόγραμμα αυτό παρέχει μεταπτυχιακές σπουδές και εκπαίδευση για τους τρέχοντες επαγγελματίες του τομέα της υγείας και όσους επιθυμούν να εργαστούν στον εξελισσόμενο τομέα.

Μελετώντας αυτό το μάθημα στο Hull, θα απολαύσετε ισχυρούς δεσμούς με πολλές κοινότητες και εργοδότες υγείας. Αυτές παρέχουν εξαιρετικές ευκαιρίες για τοποθετήσεις εργασίας για να εφαρμόσουν τις δεξιότητές σας σε ρυθμίσεις πραγματικού κόσμου. Το πανεπιστήμιο συνεργάζεται με την City Healthcare Partnership, η οποία διοργανώνει προγράμματα αποκατάστασης στο Hull και στην Ανατολική Ιππασία. Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μια μεγάλη ερευνητική έρευνα, να δημοσιεύσετε σε επιστημονικά περιοδικά και να βοηθήσετε στην ανάπτυξη μιας βάσης τεκμηρίωσης για την πειθαρχία της αποκατάστασης του καρκίνου στο Ηνωμένο Βασίλειο

Τι θα μελετήσετε

Βασικές ενότητες

Όλες οι μονάδες εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και αυτή η λίστα μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή.

  • Καρκίνος και τροποποιήσιμοι κίνδυνοι
  • Ερευνητικές μέθοδοι
  • Τα βασικά της αποκατάστασης της άσκησης
  • Ψυχολογία της υγείας και της νόσου
  • Επαγγελματική πρακτική και κλινική τοποθέτηση
  • Κλινική δοκιμή άσκησης, συνταγογράφηση και προγραμματισμός
  • Ερευνητική έρευνα

122483_photo-1526256262350-7da7584cf5eb.jpgMarcelo Leal / Unsplash

Οι μελλοντικές σας προοπτικές

Η απασχολησιμότητα αποτελεί βασικό στόχο αυτού του προγράμματος. Θα αποκτήσετε τη γνώση της θεωρίας και της πρακτικής σχετικά με την πειθαρχία και την ευκαιρία να εφαρμόσετε τις επιστημονικές γνώσεις που αποκτήθηκαν σε πραγματικές ρυθμίσεις.

Δεν υπάρχουν επί του παρόντος άλλα μαθήματα MSc για την αποκατάσταση του καρκίνου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με τις μοναδικές ευκαιρίες που προσφέρει αυτό το πρόγραμμα, θα είστε μπροστά από την καμπύλη σε μια ταχέως εξελισσόμενη περιοχή μετά την αποφοίτηση.

Οι πιθανές μελλοντικές σταδιοδρομίες θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν φυσιολόγο αποκατάστασης και άσκησης στο NHS ή ιδιωτική υγειονομική περίθαλψη, σύμβουλο τρόπου ζωής, προσωπικό εκπαιδευτή και προσωπικό ανώτερης και συμπληρωματικής εκπαίδευσης.

Εξερευνήστε την εικονική περιήγηση

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/sport-health-and-excercise-science

Προυποθέσεις εισόδου

Ένα ελάχιστο πτυχίο 2.2 ή διεθνές ισοδύναμο σε σχετικό θέμα (αθλητισμός και επιστήμη άσκησης, νοσηλευτική, αθλητική θεραπεία, φυσιοθεραπεία, δημόσια υγεία ή ιατρική). Μόλις ξεκινήσετε το πρόγραμμα, το σχολείο θα διοικήσει έναν ενισχυμένο έλεγχο αποκάλυψης και φραγής υπηρεσιών (DBS) για λογαριασμό σας. Απαιτείται επιτυχής ενισχυμένος έλεγχος DBS για να μπορέσετε να συμμετάσχετε σε μια κλινική τοποθέτηση, η οποία αποτελεί υποχρεωτικό μέρος του δεύτερου εξαμήνου. Επομένως, θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση μόνο για αυτό το πρόγραμμα αν είστε βέβαιοι ότι ο ενισχυμένος έλεγχος DBS θα είναι ικανοποιητικός και με τη γνώση ότι δεν θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα αν δεν είναι.

Διεθνείς φοιτητές

Αν χρειάζεστε θεώρηση φοιτητών της κατηγορίας 4 για σπουδές ή εάν η πρώτη γλώσσα σας δεν είναι αγγλική, θα πρέπει να παρέχετε αποδεκτές αποδείξεις σχετικά με το επίπεδο επάρκειας αγγλικής γλώσσας.

Αυτό το μάθημα απαιτεί ακαδημαϊκό IELTS 6,5 συνολικά, με 6,0 σε κάθε δεξιότητα.

Εάν τα αγγλικά σας δεν πληρούν τα απαιτούμενα πρότυπα του Πανεπιστημίου για αυτό το πρόγραμμα, μπορεί να σας ενδιαφέρει κάποιο από τα μαθήματα αγγλικής γλώσσας.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το πρόγραμμα από το University of Hull παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... περαιτέρω

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη