MSc Βιοϊατρικές και Μοριακές Επιστήμες

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στον ιστότοπο της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Οι βιοϊατρικές και μοριακές επιστήμες είναι τομείς με γρήγορους ρυθμούς που διερευνούν την πολυπλοκότητα των βιολογικών συστημάτων, συχνά για να ωφελήσουν την ανθρώπινη υγεία μέσω της ανακάλυψης θεραπειών ή θεραπειών για ασθένειες. Έχουμε ιδιαίτερη δύναμη στην έρευνα σε αυτές τις περιοχές στο Dundee.

Αυτό το μάθημα επικεντρώνεται σε βασικούς τομείς στους τομείς της βιοτεχνολογίας και του φαρμακευτικού τομέα και θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για ένα μέλλον σε αυτές τις βιομηχανίες. Θα αποκτήσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες - συμπεριλαμβανομένης της σε βάθος κατανόησης των μοριακών και κυτταρικών μηχανισμών μιας σειράς ασθενειών και πώς μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη καλύτερων τρόπων διάγνωσης και θεραπείας ασθενειών.

Θα γνωρίσετε τις τελευταίες τεχνολογίες που σχετίζονται με την ανάλυση δεδομένων, την κυτταρική απεικόνιση, την ανάλυση πρωτεϊνών και πρωτεόνης και την κυτταρική καλλιέργεια και χειρισμό - συμπεριλαμβανομένων των βλαστοκυττάρων. Θα έχετε πρόσβαση σε τεχνολογίες ανίχνευσης και φαινοτυπικής ανίχνευσης ναρκωτικών, οι οποίες είναι βιομηχανικού προτύπου, οι οποίες σπάνια βρίσκονται σε ακαδημαϊκό περιβάλλον.

Μετά το διδακτικό στοιχείο αυτού του μαθήματος, θα αναλάβετε ένα ερευνητικό έργο, το οποίο θα εργάζεται μαζί με το ερευνητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου στην πρώτη γραμμή του πεδίου. Οι εργαστηριακοί χώροι μας έχουν δημιουργηθεί για να ενθαρρύνουν τη συνεργασία και τη δικτύωση και θα γίνετε μέλος μιας ποικίλης και διεθνούς επιστημονικής κοινότητας. Θα γίνετε αποτελεσματικός υπεύθυνος επίλυσης προβλημάτων και επιτυχημένος διαχειριστής έργου, αναπτύσσοντας δεξιότητες που θα σας προετοιμάσουν για τη μελλοντική καριέρα σας στον ακαδημαϊκό χώρο, στη βιομηχανία ή σε μια σειρά από άλλες συναρπαστικές δυνατότητες.

Μαρτυρίες

«Έχω επεκτείνει τις πρακτικές μου εργαστηριακές δεξιότητες και επιπλέον βελτίωσα την επίλυση προβλημάτων μου και την αναλυτική σκέψη. Τελικά, οι δεξιότητες που ανέπτυξα και το ευρύ φάσμα της εμπειρίας που συναντούσα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου συνέβαλαν στην οικοδόμηση της εμπιστοσύνης μου ως ερευνητή και μου έδωσαν το θάρρος να προχωρήσω σε διδακτορικό δίπλωμα πλήρους απασχόλησης "

Άλισον Μακ Φάρλα, πτυχιούχος

Προυποθέσεις εισόδου

Απαιτήσεις βαθμού
Οι υποψήφιοι πρέπει κανονικά να έχουν ή να αναμένουν να έχουν ένα πρώτο ή ανώτατο δεύτερο πτυχίο BSc με βαθμό ή ισοδύναμο προσόν σε επιστημονική πειθαρχία στον τομέα των βιολογικών, βιοχημικών ή βιοϊατρικών επιστημών.

  • IELTS (συνολικά) 6.5
  • Ανάγνωση 5.5
  • Ακρόαση 5.5
  • Μιλώντας 6.0
  • Γράφοντας 6.0

Me and my film crew were setting up for a basic interview. Before the interviewee sat down for the camera, the interviewer went over some questions with him. They proceeded to bounce ideas off of each other and had an energetic brainstorm.

Καριέρα

Ερευνητικά εργαστήρια σε πανεπιστήμια και εργοδότες στις βιομηχανίες βιοτεχνολογίας και βιοφαρμακευτικής περίθαλψης αναμένουν ότι οι μεταπτυχιακοί υπάλληλοί τους θα έχουν ισχυρές, ευρείες ικανότητες. Ψάχνουν ανθρώπους που έχουν προηγμένες τεχνικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, είναι σίγουροι οι εργαζόμενοι σε ομάδες, ανεξάρτητοι ερευνητές, καλοί διαχειριστές έργων και βρίσκονται στην αιχμή της ειδικότητάς τους. Τα μαθήματά μας θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε και να βελτιώσετε αυτά τα σύνολα ικανοτήτων παράλληλα με τις γνώσεις σας στον τομέα.

Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει στην πορεία προς μια καριέρα στην εργαστηριακή έρευνα, τον συντονισμό των κλινικών δοκιμών, τις ρυθμιστικές υποθέσεις, τη διαχείριση εργαστηρίων, την επιστημονική δημοσίευση ή την επιχειρηματική βιοεπιστήμη. Θα αναπτύξετε τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να συνεχίσετε την ακαδημαϊκή έρευνα ή να μεταβείτε στην εργασία σε μικρές και μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες στον τομέα των βιοεπιστημών.

Τελευταία ενημέρωση Δεκ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Our core mission at the University of Dundee is to transform lives, locally and globally, through the creation, sharing and application of knowledge.

Our core mission at the University of Dundee is to transform lives, locally and globally, through the creation, sharing and application of knowledge. Διαβάστε Λιγότερα
Νταντί , Kirkcaldy + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη