MSc Βιοϊατρική Επιστήμη (Ιατρική Μικροβιολογία)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η βιοϊατρική επιστήμη είναι μια βασική θεματική περιοχή που περιλαμβάνει όλες τις πτυχές της υγείας και των ασθενειών, στο πλαίσιο του υποκειμένου είναι οι κλινικοί εργαστηριακοί κλάδοι που απευθύνονται ειδικά στη γνώση και την κατανόηση των διεργασιών της νόσου στο πλαίσιο της μελέτης και της διερεύνησης αυτών των διεργασιών. Το MSc Biomedical Science (Ιατρική Μικροβιολογία) ενσωματώνει τη Μικροβιολογία και τη ιολογία.

Η Σχολή Επιστημών Ζωής έχει αναπτύξει ένα εξαιρετικά ενεργό και επιτυχημένο προπτυχιακό και μεταπτυχιακό πρόγραμμα Βιοϊατρικής Επιστήμης. Έχουμε αγκαλιάσει ειδικούς που εργάζονται σε NHS Trusts και τις συναφείς βιομηχανίες για να αναπτύξουν εξαιρετικές, συνεργατικές σχέσεις καλύπτοντας βασικές διαγνωστικές και κλινικές σπεσιαλιτέ. Όχι μόνο οι σπουδαστές επωφελούνται από την ένταξη τέτοιων εξειδικευμένων επαγγελματιών στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, αλλά και η συμβολή από τους εργοδότες βοηθά επίσης στη διαμόρφωση του προγράμματος σπουδών και μπορεί να οδηγήσει σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές ευκαιρίες έργων που εργάζονται σε συναφείς βιομηχανίες.

Αυτό το MSc πρόγραμμα υποστηρίζει τους μαθητές να αναπτύξουν τις ειδικές γνώσεις και την κατανόηση των αντικειμένων τους, την ικανότητα να αναλύουν και να αξιολογούν κριτικά μια τεκμηριωμένη, να εργάζονται ανεξάρτητα και να προσαρμόζονται σε διάφορα πλαίσια.

Πώς διδάσκεται το μάθημα

Αυτό το πρόγραμμα διάρκειας ενός έτους είναι δομημένο έτσι ώστε όλες οι διδασκόμενες συνεδρίες να παραδίδονται σε μόλις δύο ημέρες της εργάσιμης εβδομάδας. Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης αναμένεται να συμμετάσχουν σε ανεξάρτητη μελέτη για τις υπόλοιπες 3 ημέρες την εβδομάδα. Η εδραίωση των διδακτικών συναντήσεων με αυτόν τον τρόπο επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία για τους φοιτητές με μερική απασχόληση οι οποίοι αναμένεται να παρακολουθήσουν μία μέρα την εβδομάδα για δύο ακαδημαϊκά έτη, μειώνοντας τον δυνητικό αντίκτυπο όσον αφορά τον προγραμματισμό του εργατικού δυναμικού για τους εργοδότες και την άμεση επαφή των σπουδαστών με ανάγκες εκτός του ακαδημαϊκού ευθύνες.

Το 1ο εξάμηνο θα επικεντρωθεί σε δύο κύριους τομείς, από τους οποίους το πρώτο είναι η βιοϊατρική δεοντολογία, η εφαρμογή των επιχορηγήσεων, οι μεθοδολογικές προσεγγίσεις, η ανάλυση και η έρευνα. Ο δεύτερος τομέας επικεντρώνεται στον ρόλο της Ιατρικής Μικροβιολογίας στην αξιολόγηση, διερεύνηση και αξιολόγηση της σχέσης μεταξύ των μικροοργανισμών και των ξενιστών και των κλινικών εκδηλώσεων κατά το σύστημα του σώματος.

Το δεύτερο εξάμηνο θα επικεντρωθεί σε δύο κύρια θέματα. πρώτον, επιχειρηματικό σχεδιασμό, ηγετικές και εργαστηριακές δεξιότητες. Δεύτερον, ο ρόλος της επιδημιολογίας στη διερεύνηση των ασθενειών και των αποτελεσμάτων της υγείας, ο ρόλος του εργαστηρίου στην καθιέρωση σχέσεων μεταξύ οργανισμών και εκδηλώσεων, η αντιμικροβιακή θεραπεία και οι εναλλακτικές λύσεις, καθώς και η τοπική και παγκόσμια αντίδραση σε μεταδοτικές ασθένειες.

Ακαδημαϊκές απαιτήσεις εισόδου

Οι υποψήφιοι αναμένεται να κατέχουν είτε πτυχίο 1ου ή 2ου βαθμού στην Βιοϊατρική Επιστήμη, ή ισοδύναμο πρόγραμμα σπουδών για τη βιοεπιστήμη. Οι αιτήσεις από υποψηφίους που δεν πληρούν αυτά τα κριτήρια, αλλά μπορούν να αποδείξουν τα κατάλληλα επαγγελματικά προσόντα ή / και εμπειρία θα ληφθούν επίσης υπόψη. Σημειώστε ότι οι υποψήφιοι που έχουν αποκτήσει το Δίπλωμα Ειδικού IBMS μπορεί να είναι επιλέξιμοι για εγγραφή με διαπιστευμένη προηγούμενη πιστοποιημένη μάθηση με μειωμένα δίδακτρα και περιορισμένη εξαίρεση ενότητας.

Οι σπουδαστές που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις εισόδου για αυτό το μάθημα, προσφέρουμε την ευκαιρία να λάβουμε πρόγραμμα Pre-MSc. Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε τη σύνδεση στο μάθημα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Βιοϊατρική Επιστήμη.

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας για Εισαγωγή στη Διεθνή Φοιτητές

IELTS 6,5 με ελάχιστο αριθμό 6,0 σε κάθε στοιχείο. Το Πανεπιστήμιο δέχεται επίσης μια σειρά διεθνώς αναγνωρισμένων αγγλικών δοκιμών.

Εάν δεν πληροίτε τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας, το Πανεπιστήμιο προσφέρει μια σειρά προγραμμάτων προετοιμασίας αγγλικής γλώσσας.

Δίδακτρα για το ακαδημαϊκό έτος 2019/20

  • Φοιτητές από το Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ £ 7.800 ετησίως
  • Διεθνείς φοιτητές: £ 14.560 ετησίως

Ορισμένα έξοδα ταξιδίου ενδέχεται να προκύψουν εάν πραγματοποιηθεί εξωτερικό έργο ή τοποθέτηση. κάθε τέτοιο κόστος θα συζητηθεί με τον φοιτητή πριν επιβεβαιωθεί το έργο. Ο σπουδαστής θα είναι σε θέση να επιλέξει ένα εσωτερικό έργο και αυτό δεν θα συνεπαγόταν πρόσθετα έξοδα ταξιδίου. Μπορεί να υπάρξουν πρόσθετες δαπάνες για εγχειρίδια και δάνεια μεταξύ βιβλιοθηκών.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction ... περαιτέρω

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction in the Guardian University League Table 2019, in addition to having been ranked No.1 in England for student satisfaction in the 2018 National Student Survey, of broad-based universities. We were also awarded Gold in the recent Teaching Excellence Framework. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη