MSc Παγκόσμια Δημόσια Υγεία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Επισκόπηση Μαθήματος

Οι μελέτες για τη δημόσια υγεία φτάνουν πλέον πέρα από τις τοπικές και εθνικές διαστάσεις, οι άνθρωποι και οι κοινότητες σε όλο τον κόσμο απαιτούν παγκόσμιες λύσεις. Το μάθημα MSc Global Δημόσιας Υγείας ακολουθεί τον τίτλο «think global, act local» και ανταποκρίνεται στην ατζέντα δημόσιας υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου στο πλαίσιο της παγκόσμιας δημόσιας υγείας. Ως φοιτητής σε αυτό το πρόγραμμα, θα ενταχθείτε μαθητές από διαφορετικό ακαδημαϊκό και επαγγελματικό υπόβαθρο για να ακολουθήσετε μια διεπιστημονική προσέγγιση για τη μελέτη της παγκόσμιας δημόσιας υγείας, η οποία θα ενημερώσει τις γνώσεις και την κατανόησή σας σχετικά με σύνθετους παράγοντες που λειτουργούν σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο που επηρεάζουν την υγεία και ευημερία του πληθυσμού σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Οι κεντρικές πτυχές του μαθήματος περιλαμβάνουν τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος για διεπιστημονική και διεπαγγελματική μάθηση μέσω της ενσωμάτωσης της έρευνας και της υποτροφίας στο πρόγραμμα, ενισχύοντας την εμπλοκή με τη δημόσια υγεία και τους ευρύτερους φορείς της βιομηχανίας υγείας και ενσωματώνοντας την ανάπτυξη δεξιοτήτων απασχολησιμότητας καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

Απαιτήσεις μαθήματος

  • Θα χρειαστείτε ένα κατάλληλο πτυχίο Honours (τουλάχιστον 2,2 ή ισοδύναμο προσόν).
  • Εάν είστε διεθνής φοιτητής (με πρώτο πτυχίο από ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου), θα πρέπει επίσης να αποδείξετε την ικανότητα αγγλικής γλώσσας, με συνδυασμένη βαθμολογία 6,5 IELTS (ή ισοδύναμη).

Οι μαθητές μας

  • 15.300 μαθητές - 75% πλήρους απασχόλησης και 25% μερικής απασχόλησης
  • Προσελκύουμε μαθητές από περισσότερες από 80 διαφορετικές χώρες δημιουργώντας μια προοδευτική και χωρίς αποκλεισμούς πανεπιστημιούπολη
  • Στα 10 κορυφαία για αποφοίτους στην εργασία, μεταξύ των μεγάλων πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου *
  • Πάνω από τον εθνικό μέσο όρο για τους αποφοίτους με υψηλή ειδίκευση. **

* (9ο από 102 ΑΕΙ με 3.000 ή περισσότερους αποφοίτους, HESA: Μεταπτυχιακά Αποτελέσματα 2020)

** (Σχεδόν τα δύο τρίτα των αποφοίτων της Εκκλησίας του Χριστού (65%) εργάζονται σε υψηλά προσόντα μεταπτυχιακού επιπέδου 15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους - 3% υψηλότερα από τον εθνικό μέσο όρο).

Γιατί σπουδάζω στο Ηνωμένο Βασίλειο;

  • Τα μεταπτυχιακά προγράμματα στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν διάρκεια μόνο ενός έτους, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα
  • Τα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου εστιάζουν στην απασχολησιμότητα, ώστε να μπορείτε εύκολα να προσληφθείτε
  • Τα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου προσφέρουν εξαιρετική υποστήριξη μαθητών, μεθόδους διδασκαλίας και εμπειρίες στην τάξη
  • Η άδεια εργασίας μετά τη μελέτη σας επιτρέπει να μείνετε στο Ηνωμένο Βασίλειο για 2 χρόνια μετά την αποφοίτησή σας.

140498_graduation.jpgCanterbury Christ Church University"}" />

Μαρτυρίες φοιτητών

AnthonyCanterbury Christ Church University"}" />

"Το πτυχίο της Εκκλησίας του Χριστού μου άνοιξε έναν εντελώς νέο κόσμο και με ενέπνευσε να εξετάσω το πραγματικό μου δυναμικό ως πτυχιούχος. Τώρα κοιτάζω πέρα από τον τρέχοντα ρόλο μου σε αυτό που μπορώ να επιτύχω προσωπικά και επαγγελματικά".

alt = "Άντονι

Απόφοιτος του Christ Church, τώρα ντετέκτιβ Ανακριτής, Μητροπολιτική Αστυνομία

«Το να είσαι διεθνής φοιτητής μπορεί να είναι δύσκολο και τρομακτικό, αλλά με την καταπληκτική υποστήριξη και το θερμό καλωσόρισμα στο Christ Church, όλα ήταν καλά. Το Καντέρμπουρυ τα έχει όλα: τέχνη, ιστορία, πολιτισμό και διασκέδαση ».

Κριστιάνα

Φοιτητής Παραστατικών Τεχνών.

140575_kristiyana.pngCanterbury Christ Church University"}" />

Τελευταία ενημέρωση Νοέμ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

For more than 50 years, Canterbury Christ Church University has been a big part of the Kent community, providing education which makes a real and positive difference to people’s lives. Our University ... περαιτέρω

For more than 50 years, Canterbury Christ Church University has been a big part of the Kent community, providing education which makes a real and positive difference to people’s lives. Our University started out as a teacher training college in the 1960s in response to a national shortage of teachers. Today we continue to shape our courses and research around critical social issues both nationally and globally. Inspired by our Church of England foundation, the University’s mission is to pursue excellence in higher education: transforming individuals, creating knowledge, enriching communities and building a sustainable future. Διαβάστε Λιγότερα
Καντέρμπερι , Gillingham + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη