MSc στην αθλητική ιατρική, Άσκηση

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αυτό το εξ αποστάσεως μάθησης MSc έχει σχεδιαστεί για να δώσει στους κλινικούς ιατρούς και τους επαγγελματίες μια βαθύτερη κατανόηση της αθλητικής ιατρικής, των αθλητικών τραυματισμών και της ιατρικής άσκησης. Το πρόγραμμα καλύπτει την τεκμηριωμένη διαχείριση της αθλητικής ιατρικής και των μυοσκελετικών τραυματισμών και τονίζει τον ζωτικό ρόλο της σωματικής δραστηριότητας στην πρόληψη και τη θεραπεία χρόνιων νοσημάτων.

Προυποθέσεις εισόδου

Χαιρετίζουμε τις υποψηφιότητες από υποψήφιους φοιτητές που κατέχουν πρωτογενή ιατρική ή συναφή πτυχία επιστημών υγείας, π.χ. ιατρική, φυσιοθεραπεία, αθλητική επιστήμη. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν κλινική εμπειρία μετά την αποφοίτηση τουλάχιστον ενός έτους σχετικά με τον κύριο βαθμό σπουδών τους.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Εάν η εκπαίδευσή σας δεν έχει διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα, θα πρέπει να αποδείξετε ότι υπάρχει επαρκές επίπεδο αγγλικής επάρκειας.

Το επίπεδο αγγλικής γλώσσας για αυτό το πρόγραμμα είναι: Καλό

Σχετικά με αυτό το πτυχίο

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε αθλητικούς τραυματισμούς και στην πρόληψη και θεραπεία τους και παρέχει μια ολοκληρωμένη γείωση σε συναφείς τομείς της ανατομίας, της βιομεχανικής, της φυσιολογίας της άσκησης και της ψυχολογίας, καθώς και των θεμελιωδών στοιχείων της άσκησης στη διατήρηση και τη βελτίωση της υγείας. Οι σπουδαστές αναπτύσσουν βασικές ερευνητικές δεξιότητες μέσω ενός ανεξάρτητου ερευνητικού έργου.

Όλοι οι φοιτητές αναλαμβάνουν ενότητες αξίας 180 μονάδων.

Το πρόγραμμα αποτελείται από επτά βασικές ενότητες (105 μονάδες), μία προαιρετική ενότητα (15 μονάδες) και ένα ερευνητικό πρόγραμμα (60 μονάδες). Οι κλινικές συνεδρίες κατανέμονται κατά τη διάρκεια του έτους. η δέσμευση ισοδυναμεί με μισή μέρα την εβδομάδα για τρία εξάμηνα διάρκειας 12 εβδομάδων. Οι επιλογές κλινικής περιλαμβάνουν τον αθλητικό τραυματισμό, τη φυσιοθεραπεία και την ποδιατρική, τις δοκιμασίες άσκησης και τις επισκέψεις σε ομάδες.

Ένα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (120 μονάδες, με πλήρες ωράριο εννέα μήνες) προσφέρεται.

Βασικές ενότητες

 • Φυσιολογία Άσκησης
 • Υγεία και σωματική δραστηριότητα
 • Αθλητικοί τραυματισμοί I - Κάτω άκρο
 • Αθλητικοί τραυματισμοί II - Άνω άκρον
 • Αθλητικοί τραυματισμοί III - Κεφάλι, λαιμός και σπονδυλική στήλη
 • Προηγμένη αθλητική βλάβη και πρόληψη τραυματισμών
 • Ερευνητικές μέθοδοι
 • Προαιρετικές ενότητες
 • Ομάδες και εκδηλώσεις
 • Αποκατάσταση αθλητικών τραυματισμών
 • Διατριβή / έκθεση

Όλοι οι φοιτητές MSc αναλαμβάνουν ένα ανεξάρτητο ερευνητικό πρόγραμμα από ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων θεμάτων, το οποίο καταλήγει σε διατριβή, προφορική εξέταση και παρουσίαση.

Διδάσκοντας και μαθαίνοντας

Η διδασκαλία παρέχεται μέσω ενός συνδυασμού επίσημων διαλέξεων, πρακτικών συνεδριών, σεμιναρίων μικρών ομάδων, κλινικών και επιτόπιων εκδρομών και θα παραδίδεται από λέκτορες με πολύ έμπειρο στον τομέα τους. Θα δοθεί έμφαση στην επικαιροποιημένη πρακτική που βασίζεται στην τεκμηρίωση και η συμβολή των μαθητών μέσω συζητήσεων θεωρείται σημαντική. Η αξιολόγηση γίνεται μέσω γραπτής εξέτασης, παρουσιάσεων, μαθημάτων και αντικειμενικής δομημένης κλινικής εξέτασης (ΟΑΣΕ), καθώς και της διατριβής και της εξέτασης (προφορική).

Καριέρα

Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση και πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τους βασικούς τομείς της πρόληψης και της διαχείρισης αθλητικών τραυματισμών, της υγείας και της σωματικής άσκησης και θα είναι σε θέση να συνταγογραφήσουν την άσκηση με ασφάλεια για μια σειρά ιατρικών συνθηκών. Αυτό θα τους προετοιμάσει για πιθανή εργασία σε πολλούς τομείς από την ελίτ αθλητική ιατρική έως τις αθλητικές και μυοσκελετικές κλινικές του NHS και τις υπηρεσίες ιατρικής άσκησης.

Πρόσφατοι προορισμοί σταδιοδρομίας για αυτό το βαθμό

 • Φυσιοθεραπευτής και Chiropractor, Barclays
 • Ιατρός, Εκπαίδευση Υγείας NHS East Midlands
 • Τον περιστροφικό και τον μυοσκελετικό φυσιοθεραπευτή, τον Guy's και τον St Thomas's NHS Trust Foundation
 • Ανώτερος θεραπευτής, NHS Μάλτα
 • Αθλητικός Κλινικός Ειδικός Φυσιοθεραπευτής, Νοσοκομείο Princess Grace

Απασχολησιμότητα

Ένα πτυχίο Master στην Αθλητική Ιατρική, Άσκηση

Γιατί να σπουδάσετε αυτό το πτυχίο στο UCL;

Το UCL είναι ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, τοποθετημένο σταθερά στις παγκόσμιες κορυφαίες 20 σε ένα ευρύ φάσμα παγκόσμιων κατάταξης. Το Τμήμα Χειρουργικής του UCL

Το MSc στην αθλητική ιατρική, την άσκηση και την υγεία στο UCL δίνει μεγάλη έμφαση στη βελτίωση της υγείας μέσω της άσκησης παράλληλα με τη διαχείριση των αθλημάτων και των μυοσκελετικών τραυματισμών. Το πρόγραμμα έχει σημαντικό κλινικό περιεχόμενο και οι μαθητές επωφελούνται από τη συμμετοχή σε πολυάριθμες κλινικές εξειδικευμένες και ευκαιρίες για επιτόπιες επισκέψεις σε αθλητικές ομάδες και εκδηλώσεις.

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές στο MSc στην αθλητική ιατρική, την άσκηση και την υγεία στην UCL προέρχονται από διάφορα περιβάλλοντα που αντικατοπτρίζουν την αληθινή πολυεπιστημονική φύση της αθλητικής και άσκησης ιατρικής.

Εφαρμογές

Οι φοιτητές καλούνται να υποβάλουν αίτηση το συντομότερο δυνατόν λόγω του ανταγωνισμού για τα μέρη. Οι υποψήφιοι για χρηματοδότηση υποτροφιών (ιδίως οι υπερπόντιοι αιτούντες) πρέπει να λάβουν υπόψη τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων.

Τέλος αίτησης: Υπάρχει αμοιβή επεξεργασίας αίτησης για αυτό το πρόγραμμα ύψους £ 75 για ηλεκτρονικές αιτήσεις και £ 100 για εφαρμογές χαρτιού. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τέλος αίτησης μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.ucl.ac.uk/prospective-students/graduate/taught/application.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση;

Αυτό το MSc είναι ανοικτό τόσο για τους ιατρικούς όσο και για τους μη ιατρικούς πτυχιούχους με το κατάλληλο υπόβαθρο που επιθυμούν να αποκτήσουν βαθύτερη κατανόηση της αθλητικής ιατρικής, των αθλητικών κακώσεων και της ιατρικής άσκησης, σχεδιάζουν μια σταδιοδρομία στον τομέα ή επιθυμούν να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για περαιτέρω έρευνα.

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

Όλοι οι αιτούντες

26 Ιουλίου 2019

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Division of Surgery and Interventional Science is a collaborative and cross-disciplinary environment where clinicians, engineers, allied health professionals and researchers are constantly strivin ... περαιτέρω

The Division of Surgery and Interventional Science is a collaborative and cross-disciplinary environment where clinicians, engineers, allied health professionals and researchers are constantly striving for innovative approaches to treatment. Developing highly effective methods which go beyond the boundaries of conventional wisdom and treat each patient as an individual. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη