MSc στην κλινική μικροβιολογία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Παρά τις απίστευτες εξελίξεις στην ιατρική, υπάρχει ακόμη αρκετή δουλειά που πρέπει να γίνει στον 21ο αιώνα για τη δημιουργία υγιέστερων κοινοτήτων ανά τον κόσμο - και οι μικροβιολόγοι πρωτοπορούν.

Η φυματίωση και η χολέρα εξακολουθούν να καταστρέφουν τους πληθυσμούς σε όλο τον κόσμο. Εμφανίζονται νέα και θανάσιμα στελέχη της γρίπης. Ο ιός Zika εξαπλώνεται ταχέως με θερμότερες παγκόσμιες θερμοκρασίες - όπως και άλλες παρασιτικές ασθένειες.

Για σχεδόν έναν αιώνα, βασίσαμε σε εμβόλια και αντιβιοτικά για την πρόληψη και τη θεραπεία μολυσματικών ασθενειών. Ωστόσο, καθώς εμφανίζονται νέα παθογόνα και εξαπλώνεται η αντοχή των αντιμικροβιακών φαρμάκων, χρειάζονται καινοτόμες προσεγγίσεις. Τα μερίδια των μικροβιολόγων είναι υψηλότερα από ποτέ.

Το MSc Clinical Microbiology της GCU θα σας δώσει την εμπειρία που χρειάζεστε για να βοηθήσετε στην επίλυση αυτών των προκλήσεων - οικοδόμηση γνώσεων, προώθηση θεραπευτικών μεθόδων και συμβολή στο κοινό καλό.

Το πρόγραμμα σπουδών υιοθετεί μια επιστημονική προσέγγιση στον τομέα της κλινικής μικροβιολογίας, διατηρώντας το στο επίκεντρο της καριέρας του με έμφαση στην έρευνα και την ανάπτυξη.

  • Διερεύνηση αρχών και πρακτικών της βακτηριολογίας, της ιολογίας, της παρασιτολογίας και της μυκολογίας
  • Εξετάστε τη διαδικασία της νόσου: μετάδοση παθογόνων, διάγνωση και θεραπεία
  • Μελετήστε την πρόληψη των μολυσματικών ασθενειών

Το πρόγραμμα συγκεντρώνει διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικές εργαστηριακές μαθήματα, εξασφαλίζοντας ότι θα αποκτήσετε τόσο θεωρητικές γνώσεις αιχμής όσο και πρακτικές πρακτικές δεξιότητες. Θα συμβαδίσετε με τις τελευταίες εξελίξεις στη μικροβιολογία - συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων ανακαλύψεων που συμβαίνουν τώρα στα κορυφαία εργαστήρια μικροβιολογίας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τέλος, θα αναλάβετε ένα εργαστηριακό ερευνητικό πρόγραμμα με πραγματικό αντίκτυπο, εφαρμόζοντας τις δεξιότητες που απαιτούνται από έναν επιτυχημένο ανεξάρτητο ερευνητή στην κλινική μικροβιολογία.

Πτυχιακές προοπτικές

Μέσω του MSc Clinical Microbiology, θα αποκτήσετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία σε αυτόν τον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και σημαντικό τομέα.

Με την κατανόηση αυτού του ταχέως μεταβαλλόμενου τομέα και της εργαστηριακής εμπειρίας, οι απόφοιτοι μας κάνουν ανταγωνιστικούς υποψήφιους για θέσεις εργασίας στον τομέα της υγείας, της ιατρικής και των βιοεπιστημών, καθώς και στα ερευνητικά τμήματα του πανεπιστημίου και της βιομηχανίας. Θα είστε επίσης καλά προετοιμασμένοι να συνεχίσετε περαιτέρω σπουδές σε επίπεδο διδακτορικού.

Τι θα μελετήσετε

(Ανα) Αναδυόμενη Λοιμώδης Νόσος. Μικροβιακή Παθογονικότητα; Ιατρική Μικροβιολογία. Δεξιότητες για επαγγελματική πρακτική για βιοεπιστήμες. Applied Molecular Microbiology; Μικροβιακή Γενετική; Μελέτες περιπτώσεων σε μολυσματικές ασθένειες; και ερευνητικό πρόγραμμα.

Προυποθέσεις εισόδου

Τυπικές απαιτήσεις εισόδου

UK Βαθμός 2: 2 (ή ισοδύναμο) στη μικροβιολογία, τη βιολογική επιστήμη ή ένα σχετικό θέμα.

αγγλική γλώσσα

Ακαδημαϊκό βαθμό IELTS 6,0 (ή ισοδύναμο) χωρίς στοιχείο κάτω από 5,5.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα που πληρώνετε καθορίζονται κατά κύριο λόγο από την αμοιβή σας. Ποια είναι η κατάσταση των μαθημάτων μου;

Δίδακτρα 2018/19

  • Αρχική: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • ΕΕ: £ 5500
  • Διεθνές: £ 12600

Εάν αρχίσετε τις σπουδές σας τον Σεπτέμβριο του 2018 ή τον Ιανουάριο του 2019, πρόκειται για ετήσια ή λειτουργικά έξοδα που ισχύουν για τη διάρκεια της πορείας σας. Ωστόσο, τα τέλη υπόκεινται σε αλλαγές. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αλλάξουν οι αμοιβές, διαβάστε τις αμοιβές μας και την πολιτική επιστροφών.

Πρόσθετα έξοδα

Εκτός από τα δίδακτρα διδάκτρων, μπορεί να αντιμετωπίσετε επιπλέον έξοδα κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Πανεπιστήμιο.

Υποτροφίες

Παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για μια δίκαιη τιμή. ως Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση για ταλαντούχους φοιτητές, διατηρώντας τα δίδακτρα χαμηλά και παρέχοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο υποτροφιών ύψους άνω των 2,5 εκατομμυρίων λιρών στερλινών ετησίως.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ερωτήσεις σχετικά με τις υποτροφίες που είναι διαθέσιμες για το 2018/19, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα των ερωτηθέντων των φοιτητών.

Διεθνείς ημερομηνίες έναρξης φοιτητών

Για νέους διεθνείς φοιτητές, εκδηλώσεις προσανατολισμού αρχίζουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 . Αυτός ο επιπλέον χρόνος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει νέους διεθνείς φοιτητές να εγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην GCU πριν από την έναρξη της γενικής εισαγωγής και διδασκαλίας των σπουδαστών.

Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από διασκεδαστικές και ενημερωτικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημιουπόλεων και περιηγήσεων στην πόλη, καθώς και εκδηλώσεις καλωσορίσματος όπου μπορείτε να συναντήσετε άλλους διεθνείς φοιτητές.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Οι μέθοδοι μάθησης και διδασκαλίας που χρησιμοποιούμε για να εξασφαλίσουμε ότι το πρόγραμμά μας είναι τόσο επαγγελματικά όσο και ακαδημαϊκά προκλητικό. Η προσέγγισή μας είναι επικεντρωμένη στους μαθητές, πρακτική, συμμετοχική και σχετική με τις ανάγκες των εργοδοτών.

Έχουμε απομακρυνθεί από την παραδοσιακή μάθηση που βασίζεται στον εκπαιδευτικό σε μια πιο ανεξάρτητη προσέγγιση μάθησης, όπου ενθαρρύνεστε να αναπτύξετε δεξιότητες κριτικής σκέψης.

Τελευταία ενημέρωση Ιούλ. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... περαιτέρω

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη