MSc στη δημόσια υγεία των παιδιών

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Επισκόπηση μαθημάτων

Μελετήστε τους πολλούς αλληλένδετους παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία των βρεφών, των παιδιών και της οικογένειας με το μεταπτυχιακό μας δίπλωμα στη Δημόσια Υγεία των Παιδιών.

Θα διερευνήσετε τη βάση δεδομένων που στηρίζει την τρέχουσα πολιτική δημόσιας υγείας σχετικά με τα παιδιά ηλικίας 0-11 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο και διεθνώς, καλύπτοντας θέματα όπως η περιγεννητική υγεία, η διατροφή και οι εμβολιασμοί.

Οι σπουδές σας θα υιοθετήσουν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που θα περιλαμβάνει τις βιολογικές, ψυχολογικές και κοινωνικές επιρροές που επηρεάζουν τη μακροχρόνια εκπαιδευτική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών και τις πολιτικές και τις παρεμβάσεις δημόσιας υγείας που μπορούν να τις υποστηρίξουν.

Καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών σας, θα βελτιώσετε τις κρίσιμες ερευνητικές και αναλυτικές δεξιότητες που εκτιμούν οι εργοδότες και θα αναπτύξουν επαγγελματικές τεχνικές ανακλαστικής πρακτικής.

Γιατί η δημόσια υγεία των παιδιών στο Swansea;

Με βάση το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών και Επιστημών Υγείας, θα επωφεληθείτε από ένα ποικίλο διδακτικό και ερευνητικό περιβάλλον, με πολλές ευκαιρίες να κάνετε συνδέσεις μεταξύ των κλάδων.

Σύμφωνα με το πιο πρόσφατο πλαίσιο αριστείας για την έρευνα το 2014-2021, πάνω από το 75% της έρευνας που διεξήχθη στο κολέγιο ήταν διεθνούς ή παγκόσμιας ποιότητας.

Έχουμε ισχυρούς δεσμούς με την επαγγελματική πρακτική και τα ακαδημαϊκά ερευνητικά δίκτυα στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, έτσι ώστε η εκμάθησή σας να ενημερώνεται από τις τελευταίες εξελίξεις πολιτικής και πρακτικής.

Η εμπειρία της παιδικής σας δημόσιας υγείας

Το ακαδημαϊκό προσωπικό μας δραστηριοποιείται σε ευρύ φάσμα τομέων έρευνας, όπως η δημόσια υγεία, η ψυχολογία, η κοινωνιολογία, η μαιευτική και η παιδική νοσηλευτική, προσφέροντας ένα ασυναγώνιστο συνδυασμό ακαδημαϊκής αριστείας και σύγχρονης εμπειρίας πολιτικής και πρακτικής.

Θα συμμετάσχετε σε ένα πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην πρώτη θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ικανοποίηση των μεταπτυχιακών φοιτητών (What Uni 2017).

Παιδική Δημόσια Υγεία Καριέρα

Το μεταπτυχιακό δίπλωμά σας στη Δημόσια Υγεία των Παιδιών ανοίγει μια σειρά ευκαιριών σταδιοδρομίας στον δημόσιο, ιδιωτικό και τρίτο τομέα, μεταξύ των οποίων:

 • Υπηρεσίες παιδιών και νέων
 • Ερευνα
 • Ανάπτυξη τοπικών, εθνικών και διεθνών πολιτικών
 • Εκπαίδευση
 • Θρέψη

Προυποθέσεις εισόδου

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτό το μάθημα θα χρειαστείτε:

 • Ένα πτυχίο 2,2 (ή μεγαλύτερο) στο Ηνωμένο Βασίλειο σε έναν σχετικό κλάδο (για παράδειγμα νοσηλευτική, μαιευτική, παιδικές σπουδές, εκπαίδευση, ψυχολογία, κοινωνιολογία, ψυχική υγεία)
 • Εάν δεν έχετε προπτυχιακό δίπλωμα, θα πρέπει να έχετε σημαντική σχετική εργασιακή εμπειρία (ο εκπαιδευτής εισαγωγών θα αξιολογήσει την καταλληλότητα αυτής της εμπειρίας σε σχέση με το πρόγραμμα)
 • Μπορεί επίσης να σας ζητηθεί να παρευρεθείτε σε μια συνέντευξη και θα σας ζητηθεί να υποβληθείτε σε Έλεγχο Εξυπηρέτησης Αποκλεισμού και Αποκλεισμού (DBS) (γνωστός ως Γραφείο Ποινικών Μητρώων ή CRB, Έλεγχος).

Διεθνείς αιτούντες

 • Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας: θα χρειαστεί να έχετε τουλάχιστον IELTS 6,5, με τουλάχιστον 6,0 σε όλους τους τομείς, ή ισοδύναμο με το Πανεπιστήμιο, πριν ξεκινήσετε το πρόγραμμα.

Καριέρα και Απασχολησιμότητα

Καριέρα και Απασχολησιμότητα Η Ακαδημία Απασχόλησης Swansea (SEA) θα σας υποστηρίξει σε κάθε στάδιο του ταξιδιού σας σταδιοδρομίας σας βοηθώντας να δημιουργήσετε ένα λαμπρό μέλλον.

Οι υπηρεσίες υποστήριξης σταδιοδρομίας μας περιλαμβάνουν:

 • Εργαστήρια απασχολησιμότητας, συνομιλίες εργοδοτών, εκδηλώσεις κατά παραγγελία και εκθέσεις σταδιοδρομίας
 • Ατομικές συμβουλές και καθοδήγηση από επαγγελματίες ειδικούς συμβούλους σταδιοδρομίας
 • Βοηθήστε με την εύρεση εργασίας, πρακτικής άσκησης, τοποθετήσεις εργασίας και ευκαιρίες εθελοντισμού
 • Πρόσβαση σε πόρους πληροφόρησης για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων διαχείρισης της σταδιοδρομίας
 • Χρηματοδότηση για τη στήριξη ευκαιριών πρακτικής άσκησης σπουδαστών και εκδηλώσεων φοιτητών / συλλόγων.

Παρέχουμε επίσης βοήθεια και συμβουλές για τους αποφοίτους του Swansea University έως και δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... περαιτέρω

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Διαβάστε Λιγότερα
Σουάνσι , Ντουμπάι + 1 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη