close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Κορυφαία 2 Μεταπτυχιακά Επιστημών σε Διατροφικές Επιστήμες 2020/2021

Master of Science βαθμούς είναι μεταπτυχιακά ακαδημαϊκά προγράμματα που χορηγούνται στους φοιτητές με επίκεντρο την επιστημονική μελέτη ενός συγκεκριμένου θέματος. Το πρόγραμμα διαρκεί συνήθως μεταξύ ενός και τριών ετών γι… περαιτέρω

Master of Science βαθμούς είναι μεταπτυχιακά ακαδημαϊκά προγράμματα που χορηγούνται στους φοιτητές με επίκεντρο την επιστημονική μελέτη ενός συγκεκριμένου θέματος. Το πρόγραμμα διαρκεί συνήθως μεταξύ ενός και τριών ετών για να ολοκληρωθεί μετά την απόκτηση πτυχίου.

Τι είναι το MSc στην Επιστήμη Τροφίμων; Ο στόχος του προγράμματος είναι να εξοπλίσει τους φοιτητές με μια θεμελιώδη κατανόηση των φυσικών, χημικών, συμπεριφοράς, και η βιολογική επιστήμη πίσω από τη διατήρηση, επεξεργασία, αξιολόγηση, αξιοποίηση, και την επιθεώρηση των τροφίμων για δημόσια κατανάλωση. Μαθήματα μπορεί να διαφέρουν μεταξύ πανεπιστημίων, αλλά τα περισσότερα βασικά μαθήματα περιλαμβάνουν την επεξεργασία τροφίμων, χημικές και φυσικές αλλαγές σε τρόφιμα, βιομηχανικά μικροβιολογίας, χημείας τροφίμων και βιοχημείας, διατροφής αισθητικές επιστήμη, και λειτουργικές δραστηριότητες και αλληλεπιδράσεις.

Οφέλη για τους μαθητές κερδίζουν ένα Master of Science περιλαμβάνουν μεγαλύτερη πρόσβαση στις ευκαιρίες στον κλάδο της μελέτης, ενισχυμένη δεξιότητες επικοινωνίας, αυξημένες ευθύνες εργασίας και ο μισθός, καθώς και τις δυνατότητες μακροπρόθεσμης δικτύωση με τους αποφοίτους και τους συνομηλίκους.

Το κόστος κερδίζουν ένα Master of Science διαφέρει ανάλογα με την τοποθεσία του σχολείου και τη διάρκεια του προγράμματος. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να ελέγξετε με μεμονωμένα πανεπιστήμια για να καθορίσει τα τέλη εγγραφής και τις προσδοκίες του κόστους.
Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να βρουν ένα ευρύ φάσμα της σταδιοδρομίας στον κλάδο των τροφίμων σε τομείς όπως η έρευνα και η ανάπτυξη, τον ποιοτικό έλεγχο, τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, την κατασκευή, την ακαδημαϊκή κοινότητα, ή διεθνείς κυβέρνηση. Πιθανές ευκαιρίες σταδιοδρομίας περιλαμβάνουν βιοχημικός, επιθεωρητής ασφάλειας τροφίμων, επίσημη δημόσια υγεία, επιστήμονας τροφίμων, ποιότητα διευθυντής διασφάλισης, τοξικολόγος τροφίμων, επιστήμονας τροφίμων, επιστημονικός ερευνητής, προγραμματιστής τεχνολογία, φυσικά προϊόντα ερευνητής και διευθυντής του εργοστασίου.Μερικοί απόφοιτοι της επιστήμης των τροφίμων επιλέγουν για την περαιτέρω εκπαίδευσή τους και να παρακολουθήσουν την ιατρική, το δίκαιο ή οδοντιατρική σχολή.

Υπάρχουν πολλές βολικό και ευέλικτο διεθνές ευκαιρίες για Master of Science προγράμματα στις πανεπιστημιουπόλεις και σε απευθείας σύνδεση. Τα περισσότερα πανεπιστήμια προσφέρουν πλήρους και μερικής απασχόλησης μαθήματα εξ αποστάσεως μαθήματα, για να φιλοξενήσει πολυάσχολους επαγγελματίες. Για να ξεκινήσετε, αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
format_list_bulleted Φίλτρα
Sheffield Hallam University
Σέφιλντ , Ηνωμένο Βασίλειο

Αυτή η Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφής από Sheffield Hallam University θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεστε για μια καριέρα στις επιστήμ ... +

Αυτή η Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφής από Sheffield Hallam University θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεστε για μια καριέρα στις επιστήμες τροφίμων και διατροφής - αποκτώντας ταυτόχρονα πραγματική εμπειρία στη βιομηχανία. Το MSc Food and Nutritional Science σάς επιτρέπει να προωθήσετε τα υπάρχοντα σχετικά προσόντα και να ειδικευτείτε στον τομέα. Θα χρησιμοποιήσετε πρακτικές τεχνικές και θα μελετήσετε σε βάθος την τροφή και τη διατροφή, προετοιμάζοντας μια αξιόλογη καριέρα. -
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρες ωράριο
2 έτη
Αγγλικά
Σεπτ. 2020
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 
Lithuanian University of Health Sciences
Kaunas , Λιθουανία

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Food Sciences στοχεύει στην εκπαίδευση ειδικευμένων επαγγελματιών που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα αποτελέσματα της έρευνας σε τρόφιμα στα εργοστάσι ... +

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Food Sciences στοχεύει στην εκπαίδευση ειδικευμένων επαγγελματιών που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα αποτελέσματα της έρευνας σε τρόφιμα στα εργοστάσια τροφίμων και να αναπτύξουν νέα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών και ικανοποιούν τις ανάγκες τους για υγιεινή διατροφή. Επιπλέον, οι απόφοιτοι αποκτούν δεξιότητες στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, στην οργάνωση της παραγωγικής διαδικασίας και στην εμπιστοσύνη για γρήγορη αυτό-προσαρμογή για τη συνεχή αλλαγή της αγοράς. -
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρες ωράριο
2 έτη
Αγγλικά
Σεπτ. 2020
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Εάν εκπροσωπείτε κάποια σχολή και θέλετε να προσθέσετε τα προγράμματά σας στις καταχωρίσεις μας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ