Filter
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Κορυφαία 2 Μεταπτυχιακά Επιστημών σε Διατροφικές Επιστήμες 2019/2020

Master of Science βαθμούς είναι μεταπτυχιακά ακαδημαϊκά προγράμματα που χορηγούνται στους φοιτητές με επίκεντρο την επιστημονική μελέτη ενός συγκεκριμένου θέματος. Το πρόγραμμα διαρκεί συνήθως μεταξύ ενός και τριών ετών για να ολοκληρωθεί μετά την απόκτηση πτυχίου.

Τι είναι το MSc στην Επιστήμη Τροφίμων; Ο στόχος του προγράμματος είναι να εξοπλίσει τους φοιτητές με μια θεμελιώδη κατανόηση των φυσικών, χημικών, συμπεριφοράς, και η βιολογική επιστήμη πίσω από τη διατήρηση, επεξεργασία, αξιολόγηση, αξιοποίηση, και την επιθεώρηση των τροφίμων για δημόσια κατανάλωση. Μαθήματα μπορεί να διαφέρουν μεταξύ πανεπιστημίων, αλλά τα περισσότερα βασικά μαθήματα περιλαμβάνουν την επεξεργασία τροφίμων, χημικές και φυσικές αλλαγές σε τρόφιμα, βιομηχανικά μικροβιολογίας, χημείας τροφίμων και βιοχημείας, διατροφής αισθητικές επιστήμη, και λειτουργικές δραστηριότητες και αλληλεπιδράσεις.

Οφέλη για τους μαθητές κερδίζουν ένα Master of Science περιλαμβάνουν μεγαλύτερη πρόσβαση στις ευκαιρίες στον κλάδο της μελέτης, ενισχυμένη δεξιότητες επικοινωνίας, αυξημένες ευθύνες εργασίας και ο μισθός, καθώς και τις δυνατότητες μακροπρόθεσμης δικτύωση με τους αποφοίτους και τους συνομηλίκους.

Το κόστος κερδίζουν ένα Master of Science διαφέρει ανάλογα με την τοποθεσία του σχολείου και τη διάρκεια του προγράμματος. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να ελέγξετε με μεμονωμένα πανεπιστήμια για να καθορίσει τα τέλη εγγραφής και τις προσδοκίες του κόστους.
Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να βρουν ένα ευρύ φάσμα της σταδιοδρομίας στον κλάδο των τροφίμων σε τομείς όπως η έρευνα και η ανάπτυξη, τον ποιοτικό έλεγχο, τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, την κατασκευή, την ακαδημαϊκή κοινότητα, ή διεθνείς κυβέρνηση. Πιθανές ευκαιρίες σταδιοδρομίας περιλαμβάνουν βιοχημικός, επιθεωρητής ασφάλειας τροφίμων, επίσημη δημόσια υγεία, επιστήμονας τροφίμων, ποιότητα διευθυντής διασφάλισης, τοξικολόγος τροφίμων, επιστήμονας τροφίμων, επιστημονικός ερευνητής, προγραμματιστής τεχνολογία, φυσικά προϊόντα ερευνητής και διευθυντής του εργοστασίου.Μερικοί απόφοιτοι της επιστήμης των τροφίμων επιλέγουν για την περαιτέρω εκπαίδευσή τους και να παρακολουθήσουν την ιατρική, το δίκαιο ή οδοντιατρική σχολή.

Υπάρχουν πολλές βολικό και ευέλικτο διεθνές ευκαιρίες για Master of Science προγράμματα στις πανεπιστημιουπόλεις και σε απευθείας σύνδεση. Τα περισσότερα πανεπιστήμια προσφέρουν πλήρους και μερικής απασχόλησης μαθήματα εξ αποστάσεως μαθήματα, για να φιλοξενήσει πολυάσχολους επαγγελματίες. Για να ξεκινήσετε, αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

2 Τα αποτελέσματα σε Διατροφικές Επιστήμες

University of Helsinki

... [+]

Γιατί τρώμε τον τρόπο που κάνουμε; Πώς η διατροφή να διατηρήσει την υγεία μας; Πώς μπορούμε να μελετήσουμε τον τρόπο που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα τρόφιμα; Πώς ο πολιτισμός επηρεάζει τις διατροφικές επιλογές μας; Πώς είναι τα τρόφιμα που συζητήθηκαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης;

Κατανοήσουν τη σημασία της διατροφής για σωματικές λειτουργίες και την υγεία Πληροφορίες σχετικά με τις γλώσσες διδασκαλίας περιεχόμενο του προγράμματος Ο ρόλος των παραγόντων της διατροφής και του τρόπου ζωής άλλων στην προώθηση της υγείας και την πρόληψη των ασθενειών υπηρεσίες τροφίμων και τη διαχείρισή τους διατριβή του Δασκάλου Άλλες μελέτες, τα οποία μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας διδασκαλία Επικοινωνία, διαλέξεις ομαδική δουλειά Γραπτές εκθέσεις (ατομικές, ζευγάρι, ομάδα) Εργαστήριο εργασίας και άλλες αναθέσεις και τις σχετικές εκθέσεις Μαθαίνοντας περιοδικά, προφορικές εξετάσεις ομάδα, γραπτές εξετάσεις, για το σπίτι δοκίμια Σεμινάρια Επιλογή της διαδρομής μελέτης Διατροφική φυσιολογία: Η επίδραση της διατροφής και άλλων παραγόντων του τρόπου ζωής στις σωματικές λειτουργίες και την υγεία, καθώς και των υποκείμενων μηχανισμών στο επίπεδο της μοριακής βιολογίας συμπεριφορά των τροφίμων σε μια μεταβαλλόμενη κοινωνία: Οι τρόποι με τους οποίους οι επιλογές τροφίμων που συνδέονται με την ατομική, πολιτιστικών και κοινωνικών παραγόντων, η κατασκευή της ταυτότητας, η κοινωνία της κατανάλωσης, καθώς και πολιτικές για τα τρόφιμα και την υγεία δομή του προγράμματος 60 μονάδες από άλλες μελέτες, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν μελέτες από το δικό σας πρόγραμμα σπουδών ή άλλα προγράμματα σπουδών, σε πρακτική άσκηση ή διεθνείς μελέτες προσανατολισμό σταδιοδρομίας και προγραμματισμός σταδιοδρομίας Μια προσωπική σχέδιο της μελέτης... [-]
Φινλανδία Helsinki
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά,φινλανδικός,Σουηδικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Illinois at Urbana-Champaign

Η ευελιξία στις τάξεις και τις επιλογές σταδιοδρομίας αποτελούν χαρακτηριστικά του προγράμματος PSM για την επιστήμη των τροφίμων και την ανθρώπινη διατροφή. Εξερευνήστε ... [+]

MSc στην Επιστήμη Τροφίμων και Ανθρώπινη Διατροφή: STEM - Καθορισμένο Πτυχίο

Η ευελιξία στις τάξεις και τις επιλογές σταδιοδρομίας αποτελούν χαρακτηριστικά του προγράμματος PSM για την επιστήμη των τροφίμων και την ανθρώπινη διατροφή . Εξερευνήστε τις δυνατότητες σταδιοδρομίας στους κλάδους των τροφίμων, των φαρμακευτικών και των συστατικών, δίνοντας ταυτόχρονα την εμπειρία σας στη διατροφή και την επιστήμη των τροφίμων σε συνδυασμό με επιχειρηματικές δεξιότητες.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Champaign
Αύγουστος 2020
English (USA)
Πλήρης παρακολούθηση
18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά