HEALTHCARESTUDIES.GR

Δείτε όλα τα 171 Μεταπτυχιακά Επιστημών Εξ αποστάσεως εκμάθηση 2019/2020

Ένα Μεταπτυχιακό Επιστημών είναι ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα που μπορεί να αποκτηθεί από φοιτητές που έχουν πρωτίστως ολοκληρώσει ένα πτυχιακό πρόγραμμα σε έναν παρόμοιο τομέα. Ένα MSc συνήθως χρειάζεται περίπου δύο έτη σπουδών πλήρους παρακολούθησης για να ολοκληρωθεί.

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση ή εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι ένας τρόπος για την επίτευξη της εκπαίδευσης και της διδασκαλίας, συχνά σε ατομική βάση, για τους φοιτητές που δεν έχουν φυσική παρουσία στην πανεπιστημιούπολη.

Επικοινωνήστε Απευθείας με Σχολές σχετικά με Εξ αποστάσεως εκμάθηση Μεταπτυχιακά Επιστημών στην Υγεία 2019/2020

171 Τα αποτελέσματα σε Μεταπτυχιακό, Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση Filter

Δημόσια Υγεία και Προώθηση της Υγείας MSc

Brunel University London
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 έτη Ιανουάριος 2020 Ηνωμένο Βασίλειο London +1 περισσότερα

Το ηλεκτρονικό πρόγραμμα MSc για τη Δημόσια Υγεία και την Προώθηση της Υγείας έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίζει τους αποφοίτους με τη διεπιστημονική γνώση ώστε να διαπραγματεύονται επιτυχώς τις προκλήσεις και τις περιπλοκές μιας καριέρας στον τομέα της υγείας.

Online MSc στις Επιστήμες Υγείας του Πληθυσμού

University of Glasgow Online
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 2.5 - 6 έτη Ιανουάριος 2020 Ηνωμένο Βασίλειο Glasgow

Οι επιστήμες υγείας του πληθυσμού είναι ένας αναδυόμενος τομέας έρευνας για την υγεία που επικεντρώνεται στους πολλαπλούς καθοριστικούς παράγοντες των αποτελεσμάτων της υγείας και στον αντίκτυπό τους σε έναν πληθυσμό. Το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης κατατάσσεται στον κόσμο των κορυφαίων 100 πανεπιστημίων (QS World University Rankings 2019), παρέχει το μοναδικό σε απευθείας σύνδεση πρόγραμμα του είδους του στο Ηνωμένο Βασίλειο το οποίο είναι αφιερωμένο στη μέτρηση, ποσοτικοποίηση και περιγραφή της κατάστασης της υγείας και των ανισοτήτων υγείας των πληθυσμών μέσω έρευνας και στατιστικής ανάλυσης υψηλού επιπέδου.

Master of Science στην Εφαρμοσμένη Επιστήμη Άσκησης-Fitness και Προώθηση της Υγείας

Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 8 εβδομάδες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες River Forest +1 περισσότερα

Η συγκέντρωση Fitness και Προώθηση της Υγείας σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες των ατόμων που εργάζονται ή ελπίζουν να ξεκινήσουν μια καριέρα στη βιομηχανία υγείας και γυμναστικής. Αυτό το σκέλος προετοιμάζει τα άτομα για την πιστοποίηση Πιστοποιημένου Προσωπικού Εκπαιδευτή (CPT), η οποία μπορεί να οδηγήσει σε εργασία σε έναν ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα. Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία του Γραφείου Εργατικών Στατιστικών (BLS), οι ευκαιρίες απασχόλησης αναμένεται να αυξηθούν κατά 24% μέχρι το 2020 και ο τομέας αναμένεται να προσθέσει περισσότερες από 60.000 θέσεις απασχόλησης εκείνη την εποχή.

MS στην Φαρμακολογία

School of Medicine - University of California Irvine
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 2 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες Irvine

Το πρόγραμμα MSP ευθυγραμμίζεται σε μεγάλο βαθμό με την αποστολή, το σκοπό και το στρατηγικό σχέδιο του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, του Irvine (UCI), της Ιατρικής Σχολής του UCI και του Τμήματος Φαρμακολογίας του UCI. Το ηλεκτρονικό πρόγραμμα MSP απευθύνεται σε επαγγελματίες που εργάζονται στη φαρμακευτική βιομηχανία και σε συναφείς τομείς που επιδιώκουν ένα προηγμένο πτυχίο συνεχίζοντας την πλήρη απασχόληση τους. Ο γενικός στόχος του προγράμματος είναι να παρέχει στους φοιτητές την εμπειρία και τις τελευταίες επιστημονικές γνώσεις και ερευνητικές δεξιότητες στον τομέα της φαρμακολογίας.

MSc στην άνοια

University of Hull Online
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 2 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Hull

Κρίσιμα πρόκληση κοινών αντιλήψεων της άνοιας ως διάγνωση μόνο της απώλειας και της απελπισίας. Επικεντρωθείτε στα ανθρώπινα δικαιώματα, την αξιοπρέπεια και την παροχή φροντίδας. Μάθετε τι σημαίνει να ζείτε καλά με άνοια. Σχεδιασμένο για να σας δώσει μια κριτική αντίληψη για την άνοια, αυτό το μάθημα θα σας δώσει μια βαθιά γνώση της εμπειρίας αυτών που ζουν με την άνοια και των οικογενειών τους. Θα αναπτύξετε νέα κριτική σκέψη, δίνοντάς σας πρακτικά εργαλεία και νοοτροπία για να οδηγήσετε θετικές αλλαγές.

MSc στη διαχείριση του πόνου

University College London (UCL) - Division of Surgery & Interventional Science
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 2 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένο Βασίλειο London

Αυτό το εξειδικευμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε κλινικούς επαγγελματίες από όλα τα περιβάλλοντα που εμπλέκονται στην παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένου πόνου στην πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια φροντίδα. Συνδυάζοντας την πρωτοποριακή έρευνα με διεθνή φήμη για κλινική αριστεία, το UCL Pain Management MSc είναι ιδανικό για όσους θέλουν να βελτιώσουν τη ζωή των ανθρώπων που ζουν με επίμονο πόνο, ενώ ταυτόχρονα επιταχύνουν τη σταδιοδρομία τους.

Master of Science in Management of Health Informatics and Analytics

The Milken Institute School of Public Health
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Washington

Master of Science στη Νοσηλευτική

Saint Xavier University Online
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Chicago

Το online MSN από το Πανεπιστήμιο Saint Xavier υποστηρίζει τη μετατροπή σας σε έναν αξιόπιστο ηγέτη νοσοκόμου με ένα υψηλής ποιότητας και αναγνωρισμένο πρόγραμμα που είναι προσιτό, προσβάσιμο και άμεσα εφαρμόσιμο.

Master of Science στη Νοσηλευτική (MSN)

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 2 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα Master of Science in Nursing (MSN) προετοιμάζει τα RNs που ήδη κατέχουν πτυχίο συνεργάτη ή πτυχίου για να προχωρήσουν στο πεδίο αποκτώντας εμπειρία για να αναπτύξουν και να διαχειριστούν σχέδια φροντίδας ασθενών και να υποστηρίξουν βέλτιστες πρακτικές στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

MSN με συγκέντρωση στην Executive Leadership Nurse

Nova Southeastern University Online
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση Ιανουάριος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Fort Lauderdale

Το μη κλινικό πτυχίο MSN υποστηρίζει νοσηλευτές της BSN καθώς και άλλους επαγγελματίες του τομέα της υγείας που κάνουν μια αλλαγή σταδιοδρομίας. Εάν δεν έχετε το BSN αλλά έχετε πτυχίο σε σχετικό τομέα, χρειάζεται μόνο να ολοκληρώσετε μια πορεία γέφυρας για να μπείτε στο πρόγραμμα. Εκτελεστική ηγεσία νοσοκόμου: Αυτή η εξειδίκευση επεκτείνει το σετ εργαλείων σας, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε τις λειτουργίες υγειονομικής περίθαλψης προς όφελος της οργάνωσης ενώ εστιάζεστε στον ασθενή.

Master of Science στη διαχείριση της υγείας

Uninettuno University - Atheneum Liberal Studies
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 18 - 24 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ιταλία Rome +1 περισσότερα

Το Master of Science στον τομέα της διαχείρισης της υγείας με τις 2 ειδικότητες: το Master of Science στη Διεθνή Διαχείριση της Υγείας και το Master of Science στη Διαχείριση της Δημόσιας Υγείας έχει σχεδιαστεί από το Διεθνές Τηλεματικό Πανεπιστήμιο UNINETTUNO προκειμένου να παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρογνωμοσύνη σε ανώτερα στελέχη και οι ηγέτες του τομέα της υγείας.

MSc / PGDip / PGCert στη Δημόσια Υγεία

King's College London Online
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 2 - 6 έτη Οκτώβριος 2019 Ηνωμένο Βασίλειο London

Αυτή η καινοτόμος εξ αποστάσεως μάθηση MSc Δημόσιας Υγείας, PG Dip, PG Cert σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από την παγκοσμίου φήμης διδασκαλία του King's College London όπου και αν βρίσκεστε. Το μάθημα διδάσκεται από μερικούς από τους κορυφαίους ακαδημαϊκούς της δημόσιας υγείας στη Σχολή Επιστημών Ζωής

Master of Science (MS) στη Διοίκηση Φαρμακευτικής Σύστημα Υγείας

Northeast Ohio Medical University- College of Graduate Studies
Διαδικτυακό 2 - 6 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες Rootstown Township

Προωθήστε το φαρμακείο σας διοικητικό, οικονομικό

Κα

University of Louisville
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 2 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Louisville +1 περισσότερα

Το Master of Science (MS) πτυχίο προετοιμάζει τους μαθητές για επαγγελματική σταδιοδρομία ως επαγγελματίες biostatisticians στη βιομηχανία, την κυβέρνηση, ή τον ακαδημαϊκό κόσμο.

Postgraduate Certificate / Diploma / M.Sc. in Advanced Radiotherapy Practice

Trinity College Dublin Online Education
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 1 - 3 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ιρλανδία Dublin

μεταπτυχιακό πρόγραμμα ακτινοθεραπείας μας στο διαδίκτυο έχει ως στόχο να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες στην προηγμένη διαχείριση ακτινοθεραπεία των ασθενών με καρκίνο και να σας δώσει τη δυνατότητα να αξιολογεί κριτικά και να συμμετάσχουν στην έρευνα σε αυτόν τον τομέα.