HEALTHCARESTUDIES.GR

Δείτε όλα τα 162 Μεταπτυχιακά Επιστημών Εξ αποστάσεως εκμάθηση 2019

Ένα Μεταπτυχιακό Επιστημών είναι ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα που μπορεί να αποκτηθεί από φοιτητές που έχουν πρωτίστως ολοκληρώσει ένα πτυχιακό πρόγραμμα σε έναν παρόμοιο τομέα. Ένα MSc συνήθως χρειάζεται περίπου δύο έτη σπουδών πλήρους παρακολούθησης για να ολοκληρωθεί.

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση ή εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι ένας τρόπος για την επίτευξη της εκπαίδευσης και της διδασκαλίας, συχνά σε ατομική βάση, για τους φοιτητές που δεν έχουν φυσική παρουσία στην πανεπιστημιούπολη.

Επικοινωνήστε Απευθείας με Σχολές σχετικά με Εξ αποστάσεως εκμάθηση Μεταπτυχιακά Επιστημών στην Υγεία 2019

162 Τα αποτελέσματα σε Μεταπτυχιακό, Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση Filter

Δημόσια Υγεία και Προώθηση της Υγείας MSc

Brunel University London
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένο Βασίλειο London +1 περισσότερα

Το ηλεκτρονικό πρόγραμμα MSc για τη Δημόσια Υγεία και την Προώθηση της Υγείας έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίζει τους αποφοίτους με τη διεπιστημονική γνώση ώστε να διαπραγματεύονται επιτυχώς τις προκλήσεις και τις περιπλοκές μιας καριέρας στον τομέα της υγείας.

Online MSc στις Επιστήμες Υγείας του Πληθυσμού

University of Glasgow Online
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 2.5 - 6 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Glasgow

Η επιστήμη για την υγεία του πληθυσμού είναι ένας αναδυόμενος τομέας έρευνας για την υγεία που επικεντρώνεται στους πολλαπλούς καθοριστικούς παράγοντες των αποτελεσμάτων της υγείας και στον αντίκτυπό τους σε έναν πληθυσμό. Το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης κατατάσσεται στον κόσμο των κορυφαίων 100 πανεπιστημίων (QS World University Rankings 2019), παρέχει το μοναδικό σε απευθείας σύνδεση πρόγραμμα του είδους του στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μέτρηση, ποσοτικοποίηση και περιγραφή της κατάστασης της υγείας και των ανισοτήτων υγείας των πληθυσμών μέσω έρευνας και στατιστικής ανάλυσης υψηλού επιπέδου.

Master of Science στην Εφαρμοσμένη Επιστήμη Άσκησης - Αντοχή και Προετοιμασία

Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 8 μήνες Αύγουστος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες River Forest +1 περισσότερα

Η συγκέντρωση δύναμης και κλιματισμού σχεδιάστηκε για τους σημερινούς επαγγελματίες, επιδιώκοντας προπονητές δύναμης και κλιματισμού, προσωπικούς εκπαιδευτές και προπονητές αθλητικών επιδόσεων. Το ολοκληρωμένο μας πρόγραμμα υπερβαίνει τις απαιτήσεις για την τυπική Εθνική Αντοχή

MSc δημόσιας υγείας

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες New York Ελληνική Δημοκρατία Athens Ρουμανία Bucharest Ηνωμένο Βασίλειο London Αίγυπτος Cairo Γκάνα Accra Μαλάουι Lilongwe Μαυρίκιος Port Louis Νιγηρία Lagos Σομαλία Mogadishu Ζάμπια Lusaka Ιορδανία Irbid Κυπριακή Δημοκρατία Cyprus Online +25 περισσότερα

Το MSc Δημόσια Υγεία δημιουργεί επαγγελματίες που μπορούν να οδηγήσουν και να εφαρμόσουν αλλαγές στη δημόσια υγεία σε όλο τον κόσμο. Αυτό το μάστερ μάστερ υποστηρίζει την ανάπτυξη των επαγγελματιών της δημόσιας υγείας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διαπραγματεύονται, να σχεδιάζουν, να εφαρμόζουν και να αξιολογούν πρωτοβουλίες πολιτικής και πρακτικής.

MSc στη διαχείριση του πόνου

University College London (UCL) - Division of Surgery & Interventional Science
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 2 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένο Βασίλειο London

Αυτό το εξειδικευμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε κλινικούς επαγγελματίες από όλα τα περιβάλλοντα που εμπλέκονται στην παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένου πόνου στην πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια φροντίδα. Συνδυάζοντας την πρωτοποριακή έρευνα με διεθνή φήμη για κλινική αριστεία, το UCL Pain Management MSc είναι ιδανικό για όσους θέλουν να βελτιώσουν τη ζωή των ανθρώπων που ζουν με επίμονο πόνο, ενώ ταυτόχρονα επιταχύνουν τη σταδιοδρομία τους.

MS στην Ανώτερη Διοίκηση Ζωής

Madonna University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Livonia Gaylord Charter Township of Clinton +1 περισσότερα

Το Master of Science στη Διοίκηση Senior Living προσφέρει ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών που απευθύνεται τόσο σε έμπειρους επαγγελματίες που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους είτε να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους, καθώς και εκείνους που έχουν ολοκληρώσει σχετικούς προπτυχιακούς τίτλους και επιθυμούν να εισέλθουν στην αναπτυσσόμενη ανώτερη αγορά εργασίας.

MSN με συγκέντρωση στη Νοσηλευτική Πληροφορική

Nova Southeastern University Online
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Αύγουστος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Fort Lauderdale

Το μη κλινικό πτυχίο MSN υποστηρίζει νοσηλευτές της BSN καθώς και άλλους επαγγελματίες του τομέα της υγείας που κάνουν μια αλλαγή σταδιοδρομίας. Αν δεν έχετε το BSN σας, αλλά έχετε πτυχίο σε σχετικό τομέα, θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε μόνο ένα μάθημα γέφυρας για να μπείτε στο πρόγραμμα. Η φροντίδα που βασίζεται σε στοιχεία και βασίζεται σε στοιχεία είναι το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης. Σε αυτήν την εξειδίκευση, μπορείτε να κυριαρχήσετε τις τεχνολογίες νοσηλευτικής και την επιστήμη της πληροφορίας για να δημιουργήσετε προγράμματα υγειονομικής περίθαλψης που παρέχουν ισχυρότερα αποτελέσματα ασθενών.

Master of Science στη Νοσηλευτική

Saint Xavier University Online
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Chicago

Το online MSN από το Πανεπιστήμιο Saint Xavier υποστηρίζει τη μετατροπή σας σε έναν αξιόπιστο ηγέτη νοσοκόμου με ένα υψηλής ποιότητας και αναγνωρισμένο πρόγραμμα που είναι προσιτό, προσβάσιμο και άμεσα εφαρμόσιμο.

Master of Science in Management of Health Informatics and Analytics

The Milken Institute School of Public Health
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Washington

Master of Science στη Νοσηλευτική (MSN)

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 2 έτη Αύγουστος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα Master of Science in Nursing (MSN) προετοιμάζει τα RNs που ήδη κατέχουν πτυχίο συνεργάτη ή πτυχίου για να προχωρήσουν στο πεδίο αποκτώντας εμπειρία για να αναπτύξουν και να διαχειριστούν σχέδια φροντίδας ασθενών και να υποστηρίξουν βέλτιστες πρακτικές στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Master of Science στη διαχείριση της υγείας

Uninettuno University - Atheneum Liberal Studies
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 18 - 24 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ιταλία Rome +1 περισσότερα

Το Master of Science στον τομέα της διαχείρισης της υγείας με τις 2 ειδικότητες: το Master of Science στη Διεθνή Διαχείριση της Υγείας και το Master of Science στη Διαχείριση της Δημόσιας Υγείας έχει σχεδιαστεί από το Διεθνές Τηλεματικό Πανεπιστήμιο UNINETTUNO προκειμένου να παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρογνωμοσύνη σε ανώτερα στελέχη και οι ηγέτες του τομέα της υγείας.

Postgraduate Certificate / Diploma / M.Sc. in Advanced Radiotherapy Practice

Trinity College Dublin Online Education
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 1 - 3 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ιρλανδία Dublin

μεταπτυχιακό πρόγραμμα ακτινοθεραπείας μας στο διαδίκτυο έχει ως στόχο να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες στην προηγμένη διαχείριση ακτινοθεραπεία των ασθενών με καρκίνο και να σας δώσει τη δυνατότητα να αξιολογεί κριτικά και να συμμετάσχουν στην έρευνα σε αυτόν τον τομέα.

Master of Science (MS) στη Διοίκηση Φαρμακευτικής Σύστημα Υγείας

Northeast Ohio Medical University- College of Graduate Studies
Διαδικτυακό 2 - 6 έτη Αύγουστος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Rootstown Township

Προωθήστε το φαρμακείο σας διοικητικό, οικονομικό

MSc / PGDip / PGCert Σύνθετη στις μελέτες για την άνοια

University of Bradford
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 3 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένο Βασίλειο Bradford

Οι Προχωρημένες Μελέτες Άνοιας είναι ένα πρόγραμμα εξ αποστάσεως μάθησης μερικής απασχόλησης. Μελετώντας στο διαδίκτυο θα έχετε την ευελιξία να προσαρμόσετε τις σπουδές σας στην επαγγελματική σας ζωή και να μάθετε από και με φοιτητές από όλο τον κόσμο.

MSHS στην Κλινική Λειτουργία και στη Διαχείριση Υγείας

George Washington University - School of Medicine and Health Sciences Online
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 2 έτη Αύγουστος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Washington

Το online MSHS στο πρόγραμμα Κλινικών Επιχειρήσεων και Υγειονομικής περίθαλψης από το Πανεπιστήμιο George Washington σας προετοιμάζει να οδηγήσετε τις κλινικές λειτουργίες σε πολλαπλά συστήματα παροχής υπηρεσιών υγείας. Θα μάθετε να βελτιώνετε τις επικοινωνίες, να κάνετε τις προσπάθειες βελτίωσης της ποιότητας και να διεξάγετε ανάλυση δεδομένων για στρατηγική οργανωτική ανάπτυξη.