Master Μεταφραστικής Ιατρικής

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Το πρόγραμμα MTM είναι μια έντονη χρονιά μαθημάτων τόσο στο UC Berkeley όσο και στο UCSF, καθώς και πρακτικά έργα. Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί γύρω από τρία κύρια θέματα περιεχομένου:

 • Μηχανική
 • Κλινικές ανάγκες και στρατηγικές
 • Επιχειρήσεις, Επιχειρηματικότητα και Τεχνολογία

Το επίκεντρο του προγράμματος σπουδών είναι το μάθημα του έργου. Συμπληρώνοντας 10 μήνες εργασίας με εξωτερικούς συμβούλους, αυτή η τάξη συναντάται τακτικά για να παρέχει υποστήριξη από ομοτίμους, να εισαγάγει έννοιες στη μεταφραστική ιατρική και να αναπτύξει δεξιότητες παρουσίασης.

Το πρόγραμμα MTM απαιτεί μονάδες 24 εξαμήνου * μαθημάτων ανώτερου τμήματος και μεταπτυχιακών.

 • Μηχανική (τουλάχιστον μονάδες 10 εξαμήνων ή ισοδύναμες)
  • BioE 270 - Μεταφραστικές Προκλήσεις: Διαγνωστικά, Συσκευές και Θεραπευτική (μονάδες 2 τετάρτων) [UCSF]
  • BioE 280 - Ηθικά και Κοινωνικά Θέματα στη Μεταφραστική Ιατρική (μονάδα 1 εξαμήνου) [Berkeley]
  • BioE 252 - Λύσεις θεραπείας με βάση τις κλινικές ανάγκες (μονάδες 2 εξαμήνου) [Berkeley]
  • Επιλογές βιομηχανικής **
 • Κλινικές ανάγκες και στρατηγικές (τουλάχιστον μονάδες εξαμήνου)
 • BioE 283– Σχεδιασμός Κλινικής Έρευνας (2 τέταρτα μονάδες) [UCSF]
 • BioE 260 - Μεταφραστικές Προκλήσεις στην Ιατρική - «Αντι-Ιατρική Σχολή» (μονάδα 1 τετάρτου) [UCSF]
 • BioE 285 - Οικονομικά και οικονομικά υγειονομικής περίθαλψης (μονάδες 2 τετάρτων)
 • Επιλογές κλινικών αναγκών και στρατηγικών **
 • Επιχειρήσεις, επιχειρηματικότητα και τεχνολογία (τουλάχιστον μονάδες 8 εξαμήνων ή ισοδύναμες)
 • E270 A / B / + - Μηχανική ηγεσία (μονάδες 4 εξαμήνου) [Μπέρκλεϊ]
 • BioE 290 - Διαχείριση έργου για μεταφραστική ιατρική Capstone (μονάδες 2 εξαμήνου) [Berkeley]
 • Επιλογές για επιχειρήσεις / επιχειρήσεις **

143156_eysz.jpg© University of California, Berkeley

Οι 6 μονάδες του μαθήματος Capstone και 2 μονάδες του μαθήματος διαχείρισης έργου μπορούν να διανεμηθούν μεταξύ των θεμάτων Μηχανικής και Επιχειρήσεων για να βοηθήσουν τους μαθητές να προσαρμόσουν το ατομικό τους πρόγραμμα σπουδών.

Εκτός από αυτά τα απαιτούμενα μαθήματα, το πρόγραμμα απαιτεί τουλάχιστον 6 μονάδες * μεταπτυχιακών επιλογών. Αυτά τα θέματα εκτείνονται από τις επιχειρήσεις και τη δημόσια υγεία έως την επιστήμη των υπολογιστών και την επιδημιολογία. Ένας ευρύς κατάλογος εγκεκριμένων επιλογών δίνει μια ιδέα για πιθανά προγράμματα σπουδών. Σε περίπτωση που ένα συγκεκριμένο έργο ή ένας στόχος σταδιοδρομίας θα ωφεληθεί από ένα άλλο μάθημα που προσφέρεται σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο, είναι δυνατό να συνεργαστείτε με τους ακαδημαϊκούς συμβούλους για να δημιουργήσετε μια κατάλληλη λίστα σπουδών.

Στο τέλος του έτους, όλοι οι μαθητές συμμετέχουν σε ένα ειδικό συμπόσιο, μόνο για πρόσκληση, για να μοιραστούν τα αποτελέσματα των παρουσιάσεών τους.

* Δεδομένου ότι το UC Berkeley είναι σε πρόγραμμα εξαμήνου και το UCSF είναι σε πρόγραμμα τριμήνου, οι περιγραφές μονάδων διαφέρουν ανάλογα με την πανεπιστημιούπολη. Οι μονάδες εξαμήνου είναι ισοδύναμες με 1,5 μονάδες τριμήνου. Εκτός αν ορίζεται πανεπιστημιούπολη, οι ενότητες που αναφέρονται είναι ενότητες εξαμήνου.

Δύο πανεπιστημιουπόλεις, βιωματική μάθηση

Η εμπειρία των φοιτητών στο πρόγραμμα MTM είναι σε αντίθεση με άλλα μεταπτυχιακά προγράμματα. Οι μαθητές είναι μέλη δύο κοινοτήτων πανεπιστημιουπόλεων, που παρακολουθούν μαθήματα, συμμετέχουν σε δραστηριότητες, εργάζονται σε έργα τόσο στο Μπέρκλεϋ όσο και στο Σαν Φρανσίσκο. Αυτό επιτρέπει στους μαθητές να επωφεληθούν από τους πόρους αυτών των δύο ιδρυμάτων παγκόσμιας κλάσης. Οι μαθητές περιγράφουν το πρόγραμμα ως έντονο και γρήγορο ρυθμό. Όπως σημειώνεται στο πρόγραμμα σπουδών, το MTM είναι πολύπλευρο και οι μαθητές εκτιμούν ότι μπορούν να δουν τις επιχειρηματικές επιπτώσεις της τεχνικής τους εργασίας, ενώ μπορούν να παρακολουθήσουν μια σειρά μαθημάτων με κορυφαίους ειδικούς σε πολλούς τομείς.

Η εμπειρία MTM απαιτεί επίσης την προσπάθεια των φοιτητών να εκμεταλλευτούν και τα δύο πανεπιστήμια. Υπάρχουν καλές συγκοινωνιακές συνδέσεις μεταξύ Μπέρκλεϋ και UCSF και οι μαθητές θα πρέπει να ταξιδεύουν μεταξύ πανεπιστημιουπόλεων αρκετές φορές κάθε εβδομάδα. Πολλοί θεωρούν βολικό να ζείτε κοντά σε σταθμό BART για να απλοποιήσετε την εφοδιαστική. Το UC Berkeley και το UCSF βρίσκονται σε διαφορετικά ακαδημαϊκά ημερολόγια, με το Berkeley στο εξάμηνο και το UCSF να χρησιμοποιεί τρίμηνα. Το MTM ακολουθεί και τα δύο. το πρόγραμμα ξεκινά στα μέσα Αυγούστου και τελειώνει στα μέσα Ιουνίου.

Αποφοίτων

Οι απόφοιτοι MTM έχουν προχωρήσει σε ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών στον ιατρικό τομέα. Μερικοί είναι ιδρυτές ή διευθυντές τεχνολογίας μικρών επιχειρήσεων καινοτομίας. Ένας αριθμός εργάζεται σε ρόλους μηχανικής σε μικρές και μεγάλες εταιρείες βιοτεχνολογίας. Ωστόσο, άλλοι εργάζονται ως αναλυτές υγειονομικής περίθαλψης σε συμβουλευτικές εταιρείες. Το πτυχίο έχει επίσης χρησιμεύσει για την εμβάθυνση του ενδιαφέροντος για την κλινική εκπαίδευση, με αρκετούς αποφοίτους να πηγαίνουν στην ιατρική σχολή.

Εφαρμογή

Οι αιτήσεις για συμμετοχή στην κοόρτη 2021-2022 άνοιξαν τον Σεπτέμβριο και λήγουν στις 6 Ιανουαρίου 2021, στις 8:59:59 μ.μ., Ώρα Ειρηνικού.

Αν και δεν έχουμε μια κυλιόμενη διαδικασία αίτησης, είναι πάντα καλύτερο να υποβάλλετε αίτηση όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Με αυτόν τον τρόπο, εάν υπάρχουν σφάλματα, θα έχετε ακόμα χρόνο να τα διορθώσετε. Οι αιτήσεις που υποβάλλονται μετά την προθεσμία δεν θα γίνονται δεκτές. Υποστηρικτικά δεδομένα, όπως επιστολές προτάσεων και βαθμολογίες TOEFL, θα πρέπει να φτάσουν το αργότερο την αναφερόμενη προθεσμία για την αίτηση. Δεν θα ενημερωθείτε εάν η αίτησή σας υποβληθεί αργά - απλά δεν θα υποβληθεί σε επεξεργασία.

Οι αποφάσεις εισδοχής δημοσιεύονται στις αρχές Μαρτίου. Οι υποψήφιοι που γίνονται δεκτοί θα ξεκινήσουν το πρόγραμμά τους στα μέσα Αυγούστου.

Λίστα ελέγχου εφαρμογής

 1. Τρεις (3) επιστολές σύστασης
 2. Πρόσθετα υλικά (εάν χρειάζεται)
 3. Ανεπίσημα αντίγραφα (υποβάλλονται στο διαδίκτυο)
 4. Μετατροπή ΣΔΣ (μόνο για διεθνείς φοιτητές)
 5. Δοκιμή Αγγλικών ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL) ή του Διεθνούς Συστήματος Δοκιμών Αγγλικής Γλώσσας (IELTS) Επίσημα αποτελέσματα (μόνο για διεθνείς φοιτητές)
 6. Αμοιβή Εφαρμογής

Οι αιτήσεις που είναι ελλιπείς κατά τον έλεγχο δεν θα είναι ανταγωνιστικές για εισαγωγή. Το να βεβαιωθείτε ότι η αίτηση είναι πλήρης αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του αιτούντος και πρέπει να γίνει έγκαιρα.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων είναι εντελώς διαδικτυακή . Σας παρακαλούμε να μην αντίγραφα ταχυδρομείου της δήλωσης Σκοπός, TOEFL σκορ, δημοσιεύσεις, βιογραφικά, μεταγραφές, ή συστατικές επιστολές. Οι οδηγίες για την υποβολή των επιστολών σύστασης online περιλαμβάνονται παρακάτω. Τυχόν συμπληρωματικά δεδομένα, όπως δημοσιεύσεις, βιογραφικά και αρχικές σελίδες, θα πρέπει να υποβληθούν συμπεριλαμβάνοντας τις διευθύνσεις URL στο e-mail επιβεβαίωσης που θα λάβετε περίπου μία εβδομάδα μετά την υποβολή της ηλεκτρονικής σας αίτησης. Όλες οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν μέσω του διαδικτυακού τόπου αίτησης της πανεπιστημιούπολης του Μπέρκλεϋ για μεταπτυχιακές εισαγωγές. Προσέξτε να βεβαιωθείτε ότι όλες οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένων των δικών σας, έχουν εισαχθεί σωστά.

143157_tablet.jpg© University of California, Berkeley

Απαιτήσεις εισδοχής

Οι ελάχιστες απαιτήσεις εισαγωγής καθορίζονται από το τμήμα αποφοίτησης UC Berkeley. Οι υποψήφιοι από χώρες στις οποίες η επίσημη γλώσσα δεν είναι Αγγλικά πρέπει επίσης να αποδείξουν την επάρκεια της Αγγλικής γλώσσας.

Οι αποφάσεις εισαγωγής βασίζονται σε μια ολοκληρωμένη ανάγνωση της αίτησης, συμπεριλαμβανομένων των βαθμολογιών των δοκιμών, των ακαδημαϊκών, των δοκιμίων, των συστατικών επιστολών και της προηγούμενης έρευνας και εργασιακής εμπειρίας. Οι μαθητές από όλα τα εκπαιδευτικά πεδία μπορούν να υποβάλουν αίτηση. Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν ότι το πρόγραμμα σπουδών του μεταπτυχιακού απαιτεί μαθήματα σε βασικές αρχές βιοτεχνολογίας. Εκείνοι με μη τεχνικό υπόβαθρο θα πρέπει να μιλούν για την ικανότητά τους να χειρίζονται τα πιο αυστηρά τεχνικά στοιχεία του μαθήματος. Οι υποψήφιοι που κατέχουν ήδη μεταπτυχιακό στη βιομηχανική (ή παρόμοιο πεδίο) θα πρέπει να προσδιορίσουν τους λόγους τους για την επιδίωξη αυτού του πρόσθετου μεταπτυχιακού. δεν επιτρέπονται διπλοί βαθμοί.

Παρακαλώ σημειώστε: το πρόγραμμα MTM επικεντρώνεται ειδικά στην εκπαίδευση στη μεταφραστική ιατρική και όχι στη βασική έρευνα. Ως εκ τούτου, αυτός ο μεταπτυχιακός τίτλος προορίζεται γενικά ως τελικός βαθμός για φοιτητές που ενδιαφέρονται για τη βιομηχανία ή τις επιχειρηματικές επιχειρήσεις. Δεν προορίζεται ως πύλη για το κοινό-PhD πρόγραμμα Bioengineering. Οι υποψήφιοι που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν επιπλέον πτυχία πέρα από το πρόγραμμα MTM θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να εξηγήσουν την επιδιωκόμενη εκπαιδευτική τους πορεία.

Τελευταία ενημέρωση Νοέμ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of California was founded in 1868, born out of a vision in the State Constitution of a university that would "contribute even more than California's gold to the glory and happiness of a ... περαιτέρω

The University of California was founded in 1868, born out of a vision in the State Constitution of a university that would "contribute even more than California's gold to the glory and happiness of advancing generations." Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη