Read the Official Description

Τι είναι;

Η σημερινή κοινωνία απαιτεί ότι τα τρόφιμα δεν πρέπει μόνο να είναι σε θέση να παρέχει θρεπτικά συστατικά και ενέργεια, αλλά και αποτελεί βασικό παράγοντα για την αύξηση υγιή ζωή. Πριν από μερικά χρόνια, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υποστήριξε δικτύου αριστείας στον τομέα της έρευνας NuGO που ειδικεύεται στην Διατροφογενετική, η UIB είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του. Αυτό μας οδήγησε να σχεδιάσει ένα νέο και εξειδικευμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, μοναδικό στον κόσμο.

Στη νέα χιλιετία, αρχίζουμε να ξετυλίξουν τα μυστικά του ανθρώπινου γονιδιώματος. Έχουμε πολλούς γονίδιο παραλλαγές υπεύθυνες για την ανταπόκριση στη διατροφή και το περιβάλλον διαφέρει από το ένα άτομο στο άλλο (nutrigenetics) και νέων ειδικοτήτων και τεχνικών, όπως η επιγενετική και τις τεχνικές «-ωματικής» (Functional Genomics, Epigenomics, μεταγραφική, πρωτεομική και η μεταβολισμική ) να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε την πολύπλοκη σχέση μεταξύ της έκφρασης των γονιδίων και των θρεπτικών συστατικών και ατομικές απαντήσεις στη διατροφή. Η γνώση των επιμέρους γενετικές απάντηση στις καθημερινές προκλήσεις μπορεί να μας βοηθήσει να προστατεύσει την υγεία μας στο μέλλον μεταβολικών νοσημάτων. Διατροφογενετική είναι η σύγχρονη μοριακή διατροφή και ανοίγει το δρόμο για εξατομικευμένη διατροφή, έχουν σχεδιαστεί για κάθε άτομο ανάλογα με γενετικές παραλλαγές τους και την ρύθμιση της έκφρασης των γονιδίων τους ενάντια διαφορετικές διατροφικές προκλήσεις.

Τι θα μάθετε;

Οι φοιτητές θα αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες που σχετίζονται με τον τομέα της γονιδιωματικής των θρεπτικών ουσιών και τις δυνατότητες εφαρμογής της στην εξατομικευμένη διατροφή και βασικές τεχνικές στη σημαντική έρευνα στον κλάδο, καθώς και των σχετικών με το σχεδιασμό νέων έργων και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων, των τροφίμων λειτουργικές πτυχές της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας των τροφίμων, καθώς και ειδική πρακτική άσκηση σε ερευνητικά εργαστήρια ή επιχειρήσεις του τομέα των συνεργαζόμενων. Οι μαθητές θα αναπτύξει επίσης τις δεξιότητες στον τομέα της επιστημονικής επικοινωνίας και της επιστημονικής μεθόδου.

Τι μπορείτε να κάνετε όταν είστε έτοιμοι;

Από τη μία πλευρά, ο Κύριος δίνει πρόσβαση σε διδακτορικές σπουδές (από τις δύο διαδρομές εξειδίκευσης) και έχουμε μεγάλη εμπειρία στην κατάρτιση των σπουδαστών που έχουν πρόσβαση διάφορα διδακτορικά προγράμματα (συμπεριλαμβανομένων των διδακτορικών προγραμμάτων στην Διατροφογενετική και Διατροφή έθιμο) και την απόκτηση του τίτλου του γιατρού. Από την άλλη πλευρά, οι μελέτες Μάστερ, σε συνδυασμό με προηγούμενες μελέτες των μαθητών, την αύξηση των ευκαιριών απασχόλησης και την προώθηση στις επιχειρήσεις, με τις επιχειρηματικές εφαρμογές που σχετίζονται με Διατροφογονιδιωματική / nutrigenetic δοκιμές, εφαρμογή της γνώσης στις συστάσεις της υγείας και της διατροφής σε εταιρείες με προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης και της ανάπτυξης των λειτουργικών τροφίμων στον τομέα της βιοτεχνολογίας στις αξιώσεις της επισιτιστικής ασφάλειας και υγείας στα τρόφιμα, κ.λπ.

Η πρόσβαση σε άλλες επαγγελματικές σπουδές και εξόδους

Διδακτορικό στην Διατροφογενετική και εξατομικευμένη διατροφή.

δομή του μαθήματος

Το Master αποτελείται από μια συνολική προσφορά του 93 πιστωτικές μονάδες ECTS, εκ των οποίων οι μαθητές πρέπει να λάβουν ένα ελάχιστο υποχρεωτικό 60 (ένα ακαδημαϊκό έτος), προσφέροντας δύο δρομολόγια των πιθανών εξειδίκευσης. 30 πόντοι είναι υποχρεωτική και κοινή για τις δύο διαδρομές, τα οποία προσφέρουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση με τα βασικά που απαιτούνται για το μέλλον των αποφοίτων στην Διατροφογενετική και εξατομικευμένη διατροφή σε μοριακό, μεταβολικές και πειραματικές γνώσεις που απαιτούνται καλύπτονται για τους φοιτητές μάστερ και διδακτορικό. Το υπόλοιπο των πιστώσεων που οι μαθητές πρέπει να λάβουν δύο δρομολόγια χωρίζονται μεταξύ διαφορετικών εξειδίκευση, η οποία πρέπει να επιλέξουν ένα: Έρευνα στην Διατροφογενετική και εξατομικευμένη διατροφή και την Ανάπτυξη και την Καινοτομία στην Διατροφογενετική και Λειτουργικά Τρόφιμα. Αυτές οι δύο διαδρομές που, αντιστοίχως, τα προφίλ ερευνητή και επαγγελματικό τύπο, και αμφότερα ανοίξει την πόρτα για την ολοκλήρωση της διδακτορικό.

Προφίλ Έρευνα στην Διατροφογενετική και εξατομικευμένη διατροφή προσφέρει εκπαίδευση που περιλαμβάνει τη γνώση και την εφαρμογή των τεχνολογιών μετα-γονιδιωματική εποχή και την εφαρμογή των εννοιών της βιολογίας συστημάτων και εξατομικευμένη διατροφή.

Προφίλ Καινοτομία και Ανάπτυξη στην Διατροφογενετική και Λειτουργικά Τρόφιμα προβλέπει επίσης την κατάρτιση που σχετίζονται με την έρευνα και την κοπή - διατροφή άκρη, αλλά έχει ένα ισχυρό επαγγελματικό, οι οποίες θα επιτρέπουν στους μαθητές να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες για να εργαστούν δόκιμης σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που σχετίζονται με γονιδιωματικής των θρεπτικών ουσιών, εξατομικευμένη διατροφή, μοριακή διατροφή, λειτουργικά τρόφιμα και ασφάλεια των τροφίμων. Αν και αυτό το προφίλ μπορεί να δει κανείς σε μια αρχή των επιχειρήσεων, δίνει πρόσβαση και στη συνέχιση των διδακτορικών σπουδών με τη διεξαγωγή διδακτορικής διατριβής, καθώς εκπαίδευση ως γιατρός είναι επίσης σημαντικό για εκείνους που θέλουν να αναπτυχθούν επαγγελματικά σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον .

Το προφίλ του εισοδήματος και κριτήρια αποδοχής

Το Master in Διατροφογενετική και εξατομικευμένη διατροφή μπορούν να έχουν πρόσβαση οι απόφοιτοι που σχετίζονται με τις επιστήμες της υγείας, ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση στο πτυχιούχων Μεταπτυχιακό (ή πτυχιούχους ή δίπλωμα) στη Βιολογία, Βιοχημεία, Βιοτεχνολογία, Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Οινολογίας, Φαρμακευτικής , Νοσηλευτική, Ιατρική, Ανθρώπινης Διατροφής και Διαιτολογίας, Χημείας, κτηνιατρικής και άλλες πιθανές σχετικές μελέτες και ξένους φοιτητές με βαθμούς που σχετίζονται με αυτά. Μελέτες Επιτροπή μπορεί να εξετάσει την εισαγωγή άλλων δυνητικών αποφοίτων σύμφωνα με ειδική εκπαίδευση τους.

Ο φορέας που είναι αρμόδιος για τη λήψη της απόφασης με την οποία οι μαθητές έχουν εισαχθεί προς τον πλοίαρχο κάθε ακαδημαϊκό έτος θα είναι η Επιτροπή του προγράμματος σπουδών. Η Επιτροπή θα αξιολογήσει τα κριτήρια που αναφέρονται κατωτέρω, λαμβάνοντας υπόψη τα ποσοστά που αναφέρονται στη συνολική αξιολόγηση:

  • απομαγνητοφώνηση φοιτητής, το σταθμισμένο μελέτες προέλευσης (80%).
  • Αξιολόγηση της δήλωσης αποστολής που γράφτηκε από τον μαθητή (10%).
  • Άλλα ακαδημαϊκά προσόντα, που σχετίζονται με τα προσόντα που μπορεί να παρέχει ο φοιτητής (και αγγλική γλώσσα, ειδικά μαθήματα κατάρτισης, κλπ) (10%).
Program taught in:
ισπανικά
Αγγλικά

See 4 more programs offered by Universidad de las Islas Baleares - UIB »

Last updated February 27, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,061 EUR
Τιμή που ισχύουν για τους υπηκόους των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ισπανικών κατοίκων μέλος
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο