Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μεταπτυχιακό στη Φαρμακευτική Ανάλυση

Φαρμακευτική ανάλυση είναι η μελέτη της σύνθεσης, της ιδιοκτησίας, τον ποιοτικό έλεγχο, τη διασφάλιση της ποιότητας και της βιοϊατρικής χαρακτηριστικά των φυσικών, χημικών και Εμβιομηχανική φάρμακα (φάρμακα) σε απλές ή σύνθετες μήτρες με έμφαση στις θετικές επιστήμες διαχωρισμό. Οι συνεισφορές των φαρμακευτικών ανάλυση έχουν παίξει κρίσιμο ρόλο σε ολόκληρη τη φαρμακευτική επιστήμες που κυμαίνονται από την ανάπτυξη εννοιών, θεωριών και αναλυτικές τεχνικές για μια ποικιλία πρακτικών εφαρμογών, όπως ο σχεδιασμός των ναρκωτικών και την ανάπτυξη εφαρμογών, τον ποιοτικό έλεγχο και τη διασφάλιση της βιομηχανικής παραγωγής, την κλινική έρευνα και την εφαρμογή.


Κίνα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου (CPU), το πρώτο κολέγιο με έμφαση στην φαρμακείο στην Κίνα, ιδρύθηκε το 1936. Το Τμήμα Φαρμακευτικής Ανάλυσης ιδρύθηκε το 1960 για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της έρευνας και της ανάπτυξης της βιομηχανίας φαρμάκων στο έθνος.


Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 50 ετών, τα μέλη ΔΕΠ της φαρμακευτικής ανάλυσης εργάστηκαν σκληρά μαζί, με έμφαση στην έρευνα των ναρκωτικών ποιοτικού ελέγχου και διασφάλισης, την κατάρτιση των σχολικών βιβλίων, την ανάπτυξη των δεξιοτήτων και διδάσκουν τη μεταρρύθμιση των μεθόδων εκμάθησης. Σημαντικές επιτυχίες έχουν γίνει και αρκετές διάσημους δασκάλους της φαρμακευτικής ανάλυσης τιμήθηκαν σε εθνικό επίπεδο, όπως ένα Ντενγκ-Κούι, ο Zhang Zheng Xing-και Liu Wen-Ying. Το τμήμα απονέμεται την υψηλότερη θέση για την εκπαίδευση, την έρευνα και την υπηρεσία στην φαρμακευτική ανάλυση όλων των πανεπιστημίων στην Κίνα.


Η επιστήμη της φαρμακευτικής ανάλυση επιτρέπεται να προσφέρουν μεταπτυχιακά προγράμματα, που οδηγούν σε πτυχίο Master, από το Συμβούλιο της Επικρατείας της Ανώτατης Εκπαίδευσης το 1981. Ο γιατρός της φαρμακευτικής βαθμός ανάλυσης εγκρίθηκε το 1986. Είναι επίσης η πρώτη βάση της εκπαίδευσης για να προσφέρουν πτυχία Master και του γιατρού για τους ξένους φοιτητές. Η επιστήμη της φαρμακευτικής ανάλυση διαδραματίζει ολοένα και σημαντικότερο ρόλο στη φαρμακευτική εκπαίδευση των CPU, προσφέροντας κατ 'εξοχήν επιστημών υγείας επαγγελματικές ευκαιρίες εκπαίδευσης και της έρευνας και κατατάσσεται ανάμεσα στα κορυφαία πανεπιστήμια έντασης έρευνας στο έθνος.


Αποστολή


Ως μέρος μιας πανεπιστημιακής έντασης έρευνας, οι στόχοι της επιστήμης της φαρμακευτικής ανάλυσης είναι:


Προετοιμάζει τους μαθητές να είναι ηγέτες στο επάγγελμα του φαρμακείου και να τους παρέχει τα εργαλεία για να ασκήσει αποτελεσματικά σε μια ευρεία ποικιλία που ισχύουν σήμερα και τους πιθανούς μελλοντικούς ρόλους σε νοσοκομεία και ιατρικά κέντρα, ρυθμίσεις κοινοτικό φαρμακείο, της ακαδημαϊκής κοινότητας, της κυβέρνησης και της φαρμακευτικής βιομηχανίας.


Ανάπτυξη και διατήρηση ερευνητικές πρωτοβουλίες σε βασικές, κλινικές και πρακτικές επιστήμες για να ανακαλύψουν νέες γνώσεις και νέες προσεγγίσεις για την ενίσχυση της φροντίδας υγείας.


Ενισχυθεί η συνεργασία με άλλα σχολεία ή σχολές της ιατρικής και της βιομηχανίας φαρμάκων για την ενίσχυση και επέκταση των ευκαιριών εκπαίδευσης και της έρευνας.


Αναλυτικά προγράμματα και εγχειρίδια


Μια ευρεία σύστημα αναλυτικού προγράμματος έχει κατασκευαστεί με ισχυρή βασική επιστήμη, μια ποικιλία κλινικών εμπειριών και την ευκαιρία για ανεξάρτητη μελέτη σε μια ποικιλία από μελέτες και κλινικές δοκιμές. Το αναλυτικό πρόγραμμα αποτελείται από τέσσερα βασικά στοιχεία γύρω από τα φαρμακευτικά μαθήματα ανάλυση: Φαρμακευτική Ανάλυση? Χρωματογραφική ανάλυση της Ιατρικής? Φασματοσκοπική ανάλυση της Ιατρικής? Ανάλυση της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής. Μεταξύ αυτών, η φαρμακευτική ανάλυση φυσικά έχει τιμηθεί εθνικό επίπεδο Model Course του 2008 από το Υπουργείο Παιδείας.


Το τμήμα της φαρμακευτικής ανάλυσης έχει μια μακρά ιστορία στην κατάρτιση των σχολικών βιβλίων. Το πρώτο βιβλίο της φαρμακευτικής ανάλυσης γεννήθηκε εδώ το 1980 με τον καθηγητή AN Dengkui ως αρχισυντάκτης. Επί του παρόντος, έχουν συνταχθεί με μια σειρά διδακτικών βιβλίων (συμπεριλαμβανομένων των δίγλωσσων υλικά). Μερικά από τα σχολικά βιβλία έχουν τιμηθεί με το Εθνικό Επίπεδο Μοντέλο εγχειριδίων. Τα υλικά αυτά με στόχο να παρέχει στους αναγνώστες με μεγάλη ποσότητα των πληροφοριών σε όλα τα είδη των αναλυτικών τεχνικών.

  • Φαρμακευτική Ανάλυση "6η έκδοση από τον Liu Wen-Ying?
  • Οργανικά φασματοσκοπική ανάλυση "2η έκδοση από τον Zhang Zheng Xing-, HANG Τάι-Jun?
  • Πείραμα Φαρμακευτική Ανάλυση "1η έκδοση από HANG Τάι-Ιούνιο?
  • Χρωματογραφική ανάλυση της Ιατρικής "1η έκδοση από DING Λι
  • Η πρόοδος όσον αφορά Φαρμακευτική Ανάλυση "1η έκδοση από τον Liu Wen-γιουάν


Ερευνητικές Δραστηριότητες


Ένα ευρύ φάσμα των ερευνητικών δραστηριοτήτων που συμβαίνει εδώ. Εκτός από την καθημερινή διδασκαλία των ευθυνών, περίπου 10 ερευνητικά προγράμματα που χρηματοδοτούνται από το Δημόσιο Κλειδί προγραμμάτων του Ταμείου, μέλος Νέο φάρμακο Κονδυλίων Έρευνας και επαρχιακών τμημάτων αναλαμβάνονται. Πολλά έργα έχουν ακολουθήσει την σε διεθνές επίπεδο και μερικοί έχουν ακόμη συμπληρωθεί τα κενά στον φαρμακευτικό τομέα της χώρας. Αυτές οι ερευνητικές δραστηριότητες εμπλουτίζουν τη διδασκαλία περιεχόμενο και προσφέρει πολλά, όχι μόνο κάποιες γνώσεις αιχμής, αλλά και πρακτικές μεθόδους έρευνας.

Μέλη ΔΕΠ


Η ομάδα φαρμακευτική ανάλυση μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από 12 μέλη ΔΕΠ των καθηγητών και των φαρμακευτικών εμπειρογνωμόνων, μεταξύ τους. Είναι ZHNG Zun-Jian, FENG Fang, HANG Tai-Jun, DING Λι, ο Liu Wen-γιουάν, DI Bin, το τραγούδι Min, Τραγούδι Τσιν-Xing, DING Ya, XIANG Bin-Ρεν, ο Zhang Zheng Xing-και Liu Wen- ying.


Κάθε ένας στην ομάδα συνεργάζεται με τον άλλον για την προώθηση της αποστολής της CPU αριστείας στους τομείς της εκπαίδευσης, της έρευνας και της δημόσιας υπηρεσίας.


Η ομάδα της φαρμακευτικής ανάλυσης δραστηριοποιείται επίσης σε διεθνείς ακαδημαϊκές ανταλλαγές. Τέσσερις από αυτούς έχουν τις εμπειρίες της ακαδημαϊκής ανταλλαγής στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας, των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ηνωμένου Βασιλείου. Επιπλέον, διατηρεί σχέσεις με ακαδημαϊκά πολλά ερευνητικά ιδρύματα και κολέγια σε πολλές χώρες και περιοχές.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποChina Pharmaceutical University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη