Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μεταπτυχιακό στη Φαρμακολογία

Κίνα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου έχει ένα από τα πρώτα διδακτορικά προγράμματα της φαρμακολογίας στην Κίνα. Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών φοιτητών για μεταπτυχιακό που ξεκίνησε ήδη από το 1982, και ότι για τη διδακτορική πτυχίο που ξεκίνησε το 1990. Ήταν αξιολογεί ως βασικό πειθαρχία της επαρχίας Jiangsu και μέλος του προγράμματος Εκπαίδευση Βασικά, το 2005, στη συνέχεια, την κατάσταση δεύτερης κατηγορίας κλειδί πειθαρχίας το 2007. Τώρα η υπηρεσία έχει μια έμπειρη και δημιουργική ομάδα της σχολής και επιτελεία των οποίων 3 καθηγητές, 6 συνδέονται καθηγητές και εκπαιδευτές 4, μεταξύ των οποίων 12 άνθρωποι έχουν το Ph.D. ή μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών.


Η υπηρεσία διενήργησε επίσης διάφορα μαθήματα theundergraduateincluding Φαρμακολογίας, Βιολογίας Κυττάρου, ναρκωτικά Τοξικολογίας, Πειραματικής Φαρμακολογίας, Τοξικολογίας Τροφίμων, Ιατρική βάση για το φαρμακείο, Πρόοδο στη σύγχρονη φαρμακολογία, αγγλικά inPharmaceutics. Μεταξύ αυτών των μαθημάτων, Φαρμακολογία έχει αξιολογηθεί ως εξαιρετική πορεία των κολεγίων Jiangsu και το πανεπιστήμιο, πείραμα Φαρμακολογία είναι επενδεδυμένα ως πειραματική δίγλωσσο demo διάλεξη του Έθνους Υπουργείο Παιδείας και Κυτταρικής Βιολογίας αξιολογείται ως επίπεδο σχολείου εξαιρετική πορεία. Κατά τα τελευταία 5 χρόνια, το πλήρωμα έχει συμμετάσχει σε συμπλήρωμα του σχεδόν τριάντα διδακτικού υλικού και επαγγελματικά βιβλία. Το βιβλίο «Φαρμακολογία» δεν είναι μόνο επένδυση ως "Ενδέκατη πενταετές" Εθνικού Σχεδιασμού υλικά της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και έχει βραβευτεί με το δεύτερο βραβείο της εθνικής φαρμακευτικής εξαιρετικό διδακτικό υλικό, το 2006, καθώς και εξαιρετικές διδακτικό υλικό της Jiangsu το 2007.


Στη συγκεκριμένη έρευνα, ερευνητικό τμήμα μας επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των φαρμάκων νευροπροστατευτική, καρδιαγγειακά φάρμακα ενδοκρινικό φαρμάκων κατά της νόσου, γηριατρική φάρμακα και αντικαρκινικά φάρμακα. Για τη μελέτη της βιολογικής δραστικότητας των φαρμάκων σε κυτταρικό, μοριακών και γενετικών επίπεδα, η έρευνά μας επικεντρώνεται στις μοριακούς μηχανισμούς των δράσεων του φαρμάκου στο ανθρώπινο σώμα, με τους υποδοχείς και ένζυμα ως βασικό σημείο. Στην έρευνα για τα ναρκωτικά και την περιοχή της ανάπτυξης, θα δώσει πλήρη λειτουργία στο ρόλο της φαρμακολογίας, και ο πρωταρχικός στόχος είναι να αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια των υποψήφιων φαρμάκων. Προσπαθώντας να κάνει εξελίσσεται στη μοριακή και κυτταρική φαρμακολογία, θα κάνουμε μια βαθύτερη έννοια στην κατανόηση της παθογένειας, η οποία θα είναι όφελος για την πρόληψη και θεραπεία ασθενειών. Για την επίτευξη αυτών των στόχων, θα δημιουργήσουμε και σταδιακά να τροποποιήσετε μας συστήματα εκπαίδευσης και έρευνας για να συναντηθεί με τα διεθνή πρότυπα. Επί του παρόντος, το τμήμα μας διεξήγαγε μια σειρά από εν εξελίξει σημαντικά ερευνητικά έργα, συμπεριλαμβανομένων των «σημαντική δημιουργία νέων φαρμάκων» δύο χρηματοδοτείται από το υπουργείο Εθνικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, ένα «Εθνικό Φυσικό ταμεία Science», ένα «Διδακτορικό Ταμείο» του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας, ένα «βιομηχανία-ειδικά Ταμείου κινεζική ιατρική», ένα «Πρόγραμμα πυλώνα Εθνική Επιστήμης & Τεχνολογίας», και δύο 'Εθνική Πρακτική Πρόγραμμα Καινοτομίας για προπτυχιακούς φοιτητές ». Έχουμε προσλάβει περισσότερα από 30 κύρια και Ph.D. σπουδαστές κάθε χρόνου, και υπάρχουν περισσότερα από 10 δημοσιεύσεις σε SCI περιοδικά. Είστε περισσότερο από ευπρόσδεκτοι να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τμήμα μας με την επίσκεψη ιστοσελίδα μας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποChina Pharmaceutical University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη