Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master της Δημόσιας Υγείας

AIPH έχει συνάψει συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ravenshaw, το αρχαιότερο ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ορίσα, να προσφέρουν το Master στη Δημόσια Υγεία (MPH) βαθμός. Έντιμος Υπουργός Ανώτατης Εκπαίδευσης κ Debi Prasad Mishra και έντιμη Υπουργός Υγείας και Οικογενειακής Ευημερίας, ο κ Prasanna Acharya ήταν μέρος της τελετής ανταλλαγής ΜΣ για την κατάσταση γραμματεία στις 26 Μαρτίου, 2010. AIPH διαθέτει επίσης μια ειδική συμφωνία με το Κολέγιο της Δημόσιας Υγείας στο Πανεπιστήμιο της Νεμπράσκα Ιατρικό Κέντρο, Omaha, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για να τρέξει συνεργασίας εκπαιδευτικών και ερευνητικών προγραμμάτων στη δημόσια υγεία. Ως μέρος της συμφωνίας αυτής, λίγοι καθηγητές από AIPH κατέχει επίσης το διορισμό συμπλήρωμα καθηγητών σε UNMC και φοιτητές από UNMC επισκεφθείτε AIPH να κάνουν την έρευνά τους Διπλωματική Εργασία, καθώς και προγράμματα εκμάθησης υπηρεσίας σε περιοχές που λειτουργούν AIPH τομέα στην Ορίσα. Επίσης, AIPH διεξάγει ένα Πιστοποιητικό στη Δημόσια Υγεία διάρκεια της UNMC σε AIPH χρησιμοποιώντας ένα υψηλό τέλος πλατφόρμα εικονικής μάθησης διευκολύνεται από τις εντεταλμένες σχολή AIPH εγκριθεί από UNMC. Το πιστοποιητικό αυτό είναι προς το παρόν ένα υποχρεωτικό μέρος του προγράμματος σπουδών MPH προσφέρονται από AIPH. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Ως Μεταπτυχιακός φοιτητής του Master της Δημόσιας Υγείας (MPH), ένας επιτυχημένος επαγγελματίας αναμένεται να έχει τις ακόλουθες δεξιότητες και ικανότητες στο τέλος του μαθήματος:

  1. Η αξιολόγηση των αναγκών υγείας του ατόμου και της κοινωνίας, καθώς και τον προσδιορισμό της κοινότητας των ικανοτήτων για την αντιμετώπιση αυτών των αναγκών, ιδίως στις χώρες με σοβαρές ελλείψεις των αναπτυσσόμενων χωρών.
  2. Σχεδιασμός και εφαρμογή αποτελεσματικών προγραμμάτων με βάση την κοινότητα παρέμβασης υγείας και της εκπαίδευσης βασίζεται σε στοιχεία που βασίζονται και προσανατολισμένη κοινότητα έννοιες.
  3. Αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των προγραμμάτων δημόσιας υγείας με την εφαρμογή κατάλληλων ποσοτικών και ποιοτικών μεθόδων έρευνας.
  4. Ενεργώντας ως ειδήμονες για τη διάδοση των αρχών δημόσιας υγείας.

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε τέσσερα εξάμηνα. Στο τρίτο εξάμηνο, οι μαθητές λαμβάνουν μαθήματα αξίζει τουλάχιστον έξι μονάδες εκτός από τα μαθήματα που αναφέρονται παραπάνω. Το τέταρτο εξάμηνο είναι αφιερωμένη κυρίως στην ερευνητική εργασία, όπου ένας φοιτητής διεξάγει πρωτότυπη ερευνητική εργασία σε ένα επιλεγμένο θέμα, υπό την καθοδήγηση ενός μέντορα AIPH / ΗΠΑ. Το μάθημα δίνει μια συνολική πιστωτική εξήντα ώρες, κάθε πιστωτικό ώρας, αποτελούμενη από 15 ώρες ενεργή αλληλεπίδραση μεταξύ του δασκάλου και του μαθητή.

Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα φοιτητοκεντρική και διαδραστικό. Οι μαθητές σκάβω βαθιά προβλήματα δημόσιας υγείας στην Ινδία και τον κόσμο, οι οποίες τους υποχρεώνουν να κάνουν σε αναζήτηση βάθος μέχρι σήμερα βιβλιογραφία καθώς και η συνεχής αλληλεπίδραση μεταξύ των συνομηλίκων και τους δασκάλους σε ολόκληρη την Ινδία και τις ΗΠΑ Μπορούν επίσης να πάρετε μια πολύ πρακτική έκθεση σε τα έργα στον τομέα που AIPH τρέχει σε περισσότερα από 250 χωριά στην Ορίσα και δύο εργαστήρια για τη δημόσια υγεία που AIPH τρέχει σε δύο μεγάλα νοσοκομεία της πολιτείας. Η διαδικασία της αξιολόγησης θέτει σε ουσιαστικό βάρος στην κατηγορία του συμμετοχή, παρουσιάσεις / σεμινάρια, τακτικές εργασίες και εργασίες πεδίου, εκτός από τη θεωρία εξετάσεις.

Πρόκειται για μια μοναδική πορεία, υπό την έννοια ότι όχι μόνο δίνει στους μαθητές μια έκθεση με τα θέματα δημόσιας υγείας, προκλήσεις και αποτελεσματικές λύσεις τόσο της Ινδίας και τη διεθνή σημασία, αλλά να τους διευκολύνει, επίσης, να επωφεληθούν, πρόσθετο πιστοποιητικό από Δημόσια Υγεία από το Κολέγιο Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου της Νεμπράσκα Ιατρικού Κέντρου (UNMC), Omaha, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στο τέλος του πρώτου έτους του προγράμματος. Με την ολοκλήρωση του μαθήματος MPH που έχει εξήντα μονάδες συνολικά, ένας φοιτητής μπορεί να μεταφέρει τα δεκαοκτώ πιστώσεις που λαμβάνονται από το πιστοποιητικό πορεία της UNMC προς ένα άλλο μεταπτυχιακό ή διδακτορικό / μεταδιδακτορικές σπουδές στις ΗΠΑ, ειδικά σε UNMC, αν αυτός / αυτή επιθυμεί στο μέλλον .

Το σεμινάριο απευθύνεται σε καλλιεργώντας εξειδικευμένους επαγγελματίες της δημόσιας υγείας για τον 21ο αιώνα η Ινδία, με την ανδρεία για να παραδώσει λύσεις σε παγκόσμια ζητήματα. Παράλληλα με τη θεωρητική τεκμηρίωση, την επαγγελματική εξέλιξη και όλες τις εποχές περιποίηση που τόνισε για να ενδυναμώσει τους μαθητές να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις στην πραγματική ζωή, μετά την αποφοίτησή τους.

Κατά τη διάρκεια του διετούς προγράμματος, οι μαθητές θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να εγγράφονται χωριστά οι ίδιοι για επιπλέον πιστώσεις για την απόκτηση πτυχίου PG Πληροφορικής στη Δημόσια Υγεία και άλλα πιστοποιητικά AIPH και Εκτελεστικά Προγράμματα Ανάπτυξης.

Εργασία-μελέτη και τα προγράμματα υποτροφιών θα πρέπει να διατίθενται στους φοιτητές κατά το δεύτερο έτος του προγράμματος με βάση τις επιδόσεις τους στα προηγούμενα εξάμηνα, καθώς και το ενδιαφέρον τους. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται επίσης να συμμετάσχουν σε προγράμματα δημόσιας υγείας AIPH χορηγία για την έρευνα διατριβή τους.

MPH - Επιλεξιμότητα

Η επιλεξιμότητα για το πρόγραμμα είναι τουλάχιστον τέσσερα χρόνια της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης μετά το μάθημα 12. Η MPH είναι κατάλληλο για εκείνους που είτε εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν στον τομέα της δημόσιας υγείας, την ιατρική περίθαλψη και συμμαχικές της υγειονομικής περίθαλψης, ειδικά για εκείνους που έχουν φιλοδοξίες να ακολουθήσει παγκόσμιας κλάσης εκπαίδευση, αλλά δεν μπορούν να αντέξουν καιρό μελέτη αφήνει οφείλονται στην εργασία. Οι υποψήφιοι με τα παρακάτω προσόντα ενθαρρύνονται να εφαρμόσουν:

  1. MBBS, BDS, BPT, BOT, Πτυχίο Νοσηλευτικής, Β Pharm, Β-tech, BVSC, BSc-Agri κ.λπ.
  2. Μεταπτυχιακό (πτυχίο / δίπλωμα) στις επιστήμες της ζωής, την κοινωνική εργασία, στο σπίτι της επιστήμης, διατροφή, ψυχολογία, κοινωνιολογία, οικονομία, βιοστατιστική, την υγεία / διαχείριση του νοσοκομείου, βιο-πληροφορικής, της κλινικής έρευνας, την πληροφορική για τη δημόσια υγεία, μικροβιολογία, εργαστήριο τεχνολογίας, δίκαιο κλπ .
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
8,000 USD
Οι αλλοδαποί φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιούλιος 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη