Master of Science άσκησης

Γενικά

3 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Master of Science Άσκηση

Οι ερευνητές έχουν εντοπίσει ότι η σωματική αδράνεια αποτελεί κρίσιμο παράγοντα κινδύνου για την εμφάνιση ασθενειών στην Αυστραλία και ότι η άσκηση παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη και την αποκατάσταση των ασθενειών του τρόπου ζωής. Το μάθημα αυτό είναι η Σχολή Θετικών Επιστημών Υγείας στοχεύει να παρέχει άρτια εκπαιδευμένο επαγγελματίες επιστήμονες άσκηση και τους επαγγελματίες να είναι μέρος της ομάδας υγείας που παρέχει υπηρεσίες άσκηση. Οι υπηρεσίες αυτές μπορεί να είναι στο χώρο εργασίας και τον αθλητισμό και για τα άτομα με χρόνια προβλήματα υγείας, όπως η παχυσαρκία, η υψηλή αρτηριακή πίεση, η μισαλλοδοξία στην ινσουλίνη, ο διαβήτης, η μακροχρόνια αθλητικών τραυματισμών και κοινές διαταραχές. Η απόκτηση εις βάθος γνώση και τις δεξιότητες της έρευνας στον τομέα των επιστημών άσκηση θα επιτρέψει στους πτυχιούχους να συνεργαστεί με τους πελάτες να βελτιώσουν την υγεία και την ευημερία τους στην άσκηση, τον αθλητισμό ή την αποκατάσταση πλαίσια.

Το Μεταπτυχιακό στην Άσκηση Science έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους μαθητές να ανταποκρίνονται στα εθνικά πρότυπα διαπίστευσης που απαιτούνται για την πλήρη ένταξη με Άσκηση και Αθλητισμού της Αυστραλίας (ESSA) στο εξειδικευμένο πεδίο της φυσιολογίας της άσκησης. Οι υπηρεσίες Εργοφυσιολογία αναγνωρίζεται πλέον επίσημα στο πλαίσιο του Medicare ως συμμαχικών υπηρεσιών υγείας. Οι ασθενείς για τους οποίους η άσκηση είναι σημαντική για τη θεραπεία των χρόνιων προβλημάτων υγείας, όπως αναφέρεται από το γιατρό τους σε ESSA διαπιστευμένα φυσιολόγος άσκησης θα είναι σε θέση να διεκδικήσει μια έκπτωση Medicare.


Η φιλοσοφική προσέγγιση του προγράμματος στη Νοτρ Νταμ περιλαμβάνει μια ισχυρή δέσμευση για την ανάπτυξη βέλτιστων πρακτικών για την προώθηση υγιεινών τρόπων ζωής μέσω της σωματικής δραστηριότητας σε όλη τη διάρκεια της ζωής, στη σημασία της έγκαιρης παρέμβασης για την αποφυγή δαπανηρών ιατρικής περίθαλψης και αποκατάστασης άτομα με χρόνιες ασθένειες μπορούν να προληφθούν ακόμη.

Περίγραμμα του μαθήματος


Το μάθημα περιλαμβάνει την προηγμένη μελέτη της φυσιολογίας άσκηση, τον έλεγχο του κινητήρα και της μάθησης, εμβιομηχανικής, αποκατάστασης άσκηση, συμβουλευτική και τις δεξιότητες της έρευνας. Η μελέτη της Ηθικής στην επαγγελματική ζωή και την έρευνα είναι υποχρεωτική. Ο βαθμός περιλαμβάνει 220 ώρες πρακτική άσκηση της βιομηχανίας.


Οι μελέτες θα καλύπτουν τη διάρκεια της ζωής και την κάλυψη ειδικών ομάδων με ειδικές ανάγκες άσκησης. Η Σχολή Επιστημών Υγείας στοχεύει στην ανάπτυξη των επαγγελματιών με το υψηλότερο επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης στις επιστήμες άσκηση και μια ισχυρή δέσμευση για την προώθηση της υγείας και της ευημερίας.

Τρόπος Μελέτης & Αξιολόγηση


Οι μαθητές μπορούν να αναλάβουν τη μελέτη ως μερική ή πλήρη απασχόληση φοιτητών, αρχής γενομένης από το πρώτο εξάμηνο (Φεβρουάριος) ή στο δεύτερο εξάμηνο (Αύγουστος) ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της μονάδας. Η αξιολόγηση των ικανοτήτων σε κάθε μονάδα αποτελείται από φροντιστήριο επιδόσεων, ερευνητικές εκθέσεις και εργασίες κατά τη διάρκεια του εξαμήνου και τελική εξέταση. Πρακτική απόδοση βαθμολογείται από τον επιβλέποντα χώρο εργασίας έναντι απαιτούμενες ικανότητες βιομηχανία. Οι σπουδαστές λαμβάνουν την έρευνα διαδρομή θα υποβάλουν μια διατριβή περίπου 20.000 λέξεις που υπόκειται σε εξωτερική εξέταση από κορυφαίους ακαδημαϊκούς στον τομέα.

Ευκαιρίες Καριέρας


Ευκαιρίες σταδιοδρομίας για τους αποφοίτους του μαθήματος αυτού είναι διαφορετικές ανάλογα με το επίκεντρο της πρακτικής άσκησης και ερευνητικών έργων και περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Φυσιολόγος άσκησης στην υγεία ή την άσκηση βιομηχανία
  • Αθλητικά φυσιολόγος άσκησης
  • Καρδιοαναπνευστική άσκηση αποκατάστασης
  • Διαταραχές του μυοσκελετικού συστήματος αποκατάστασης άσκηση

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Επιλέξιμοι υποψήφιοι θα πρέπει να ολοκληρώσει με επιτυχία ένα πτυχίο στην Άσκηση και Αθλητισμού ή Ανθρώπινης Κίνησης ή ισοδύναμο.

Τελευταία ενημέρωση Δεκ. 2015

Σχετικά με τη Σχολή

Το Πανεπιστήμιο της Notre Dame Αυστραλίας (UNDA) είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της αυστραλιανής πανεπιστημίων. Ιδρύθηκε με νομοθετική πράξη του Κοινοβουλίου της Δυτικής Αυστραλίας το Δεκέμβριο τ ... περαιτέρω

Το Πανεπιστήμιο της Notre Dame Αυστραλίας (UNDA) είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της αυστραλιανής πανεπιστημίων. Ιδρύθηκε με νομοθετική πράξη του Κοινοβουλίου της Δυτικής Αυστραλίας το Δεκέμβριο του 1989, τώρα έχει πάνω από 7000 σπουδαστές εγγεγραμμένοι σε τρεις πανεπιστημιουπόλεις της στο Fremantle, Σίδνεϊ και Broome. εταίρος ίδρυση του πανεπιστημίου ήταν το Πανεπιστήμιο της Νοτρ Νταμ στις Ηνωμένες Πολιτείες (NDUS), μία από τις μεγαλύτερες καθολική του κόσμου πανεπιστήμια και το σημείο αναφοράς για UNDA. Έχει παράσχει UNDA με έμπνευση? Συμβουλή? Ιδέες και τα μοντέλα? »Σπουδές στο εξωτερικό», φοιτητές και διδάσκοντες? Και την παρουσία των ηγετών του σε διοικητικά συμβούλια και διευθυντικά όργανα του. &nbsp Notre Dame Αυστραλίας είναι ένας Αυστραλός πανεπιστήμιο, το οποίο έχει αγκαλιάσει τόσο τη σύγχρονη Αυστραλία πανεπιστημιακή παράδοση και την αρχαία και αγαπητό παραδόσεις της Καθολικής πανεπιστήμια τόσο στην Ευρώπη όσο και στη Βόρεια Αμερική. Επεδίωξε να είναι ένα πανεπιστήμιο, το οποίο ειδικεύεται στην αριστεία της προπτυχιακής εκπαίδευσης. εστίαση του είναι η εκπαίδευση και η κατάρτιση των νέων για την είσοδο των μεγάλων επαγγέλματα: ιατρική, νομική, τη διδασκαλία, νοσηλευτικής, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, φυσιοθεραπεία, την παροχή συμβουλών, επιστημών υγείας και το ιερατείο. &nbsp Το πανεπιστήμιο είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτη για το ρόλο του ως ηγέτη στο χώρο των μεγάλων παραδοσιακών επαγγελματικών κλάδων Υγείας και Παιδείας, εφόσον συνδέονται με την αποστολή της Εκκλησίας στην Αυστραλία. Έχει αναλάβει επίσης έναν ιδιαίτερο ρόλο στην εκπαίδευση των, και την εξυπηρέτηση, οι ιθαγενείς της βόρειας Αυστραλίας. &nbsp Notre Dame είναι μια μεσαίου μεγέθους, ιδιωτικό πανεπιστήμιο, το οποίο λαμβάνει δημόσια χρηματοδότηση σε πολλούς τομείς. Ένας σημαντικός αριθμός μαθητών έχουν θέσεις στους τομείς της υγείας και της εκπαίδευσης που χρηματοδοτούνται από την Αυστραλιανή Κυβέρνηση. Είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι, στο μέτρο του δυνατού, οι μαθητές λαμβάνουν ένα εξατομικευμένο, υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε μια φροντίδα και φιλικό περιβάλλον μάθησης. Περίπου το 10 τοις εκατό των φοιτητών του είναι διεθνές. &nbsp Το Πανεπιστήμιο έχει ως στόχο να παράγει «βιομηχανία είναι έτοιμη» αποφοίτους που υπάρχει μεγάλη ζήτηση από την αυστραλιανή εργοδότες. &nbsp Οι τρεις Πανεπιστημίου πανεπιστημιουπόλεις, σε Fremantle, Σίδνεϊ και Broome είναι εντυπωσιακά όμορφη και πολύ βολικό. Αποτελούν ένα ιδανικό σκηνικό για μια πρώτης τάξεως προπτυχιακούς εμπειρία πανεπιστήμιο. Διαβάστε Λιγότερα
Broome , Fremantle , Σίδνεϊ + 2 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη