Το Master of Applied Science στα κοινοτικά βασικά προγράμματα υγειονομικής περίθαλψης στην παγκόσμια υγεία είναι ένα πλήρως online πρόγραμμα σπουδών που προσφέρεται από την Johns Hopkins Bloomberg Σχολή Δημόσιας Υγείας και είναι ιδανικό για εκείνους που εργάζονται επί του παρόντος ή σχεδιάζουν να εργαστούν σε αναπτυσσόμενες χώρες σε όλη την κόσμος.

Το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές μια γενική εικόνα των βασικών συνιστωσών της παγκόσμιας ή της διεθνούς υγείας, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων υγείας, των πληροφοριών για την υγεία, της επιδημιολογίας / ελέγχου των ασθενειών, της υγείας των μητέρων και των παιδιών και των κοινωνικών, πολιτιστικών και συμπεριφορικών παραγόντων στην υγεία και τις ασθένειες.

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μαθήματα στην αξιολόγηση και την εφαρμογή, τις μεθόδους έρευνας, το σχεδιασμό, την κατάρτιση και τα προγράμματα μάθησης. Οι μαθητές μαθαίνουν από και αλληλεπιδρούν με μια ποικιλόμορφη σχολή ερευνητών δημόσιας υγείας, επαγγελματίες και επαγγελματίες με εμπειρία στην προώθηση πρωτοβουλιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά
Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποJohns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online »

Τελευταία ενημέρωση Οκτώβριος 8, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη