Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Master of Applied Science στον Παγκόσμιο Σχεδιασμό και Διαχείριση Υγείας είναι ένα πλήρως online πρόγραμμα σπουδών που προσφέρεται από την Johns Hopkins Bloomberg Σχολή Δημόσιας Υγείας και απευθύνεται σε φοιτητές που επιδιώκουν ένα μέλλον στη διοίκηση.

Το πρόγραμμα θα παρέχει στους φοιτητές μια γενική εικόνα των βασικών συνιστωσών της παγκόσμιας ή της διεθνούς υγείας, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων υγείας, των πληροφοριών για την υγεία, της επιδημιολογίας / ελέγχου της νόσου, της υγείας των μητέρων και των παιδιών και των κοινωνικών, πολιτιστικών και συμπεριφορικών παραγόντων στην υγεία και τις ασθένειες.

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μαθήματα φαρμακευτικής πολιτικής και διαχείρισης, διαχείριση παροχής υγειονομικών υπηρεσιών, πληροφορίες για την υγεία και μη κυβερνητικές οργανώσεις. Οι μαθητές μαθαίνουν από και αλληλεπιδρούν με μια ποικιλία σχολών ερευνητών δημόσιας υγείας, επαγγελματίες και επαγγελματίες με εμπειρία στην παγκόσμια χάραξη πολιτικής υγείας, σχεδιασμό και αξιολόγηση προγραμμάτων και υπεράσπιση.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποJohns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online »

Τελευταία ενημέρωση October 8, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη