Master of Public Health

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ο Δάσκαλος Δημόσιας Υγείας είναι ένα από τα πιο καινοτόμα προγράμματα δημόσιας υγείας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το διεπιστημονικό πρόγραμμα διδασκαλίας σας εξοπλίζει με τις δεξιότητες και την εμπειρία για να υπερέχετε στο εργατικό δυναμικό υγείας του 21ου αιώνα και σας δίνει τη δυνατότητα να συμβάλλετε στην προσπάθεια βελτίωσης της υγείας του κοινού. Η δημόσια υγεία είναι κάτι περισσότερο από δουλειά - είναι μια έκκληση να κάνουμε τη διαφορά.

Βοηθήστε στην ανάπτυξη πιο υγιεινών κοινοτήτων

Η αποστολή του προγράμματος Master of Public Health (MPH) του University of New Haven είναι να προετοιμάσει τους επαγγελματίες υγείας που προλαμβάνουν τις ασθένειες, προάγουν την υγεία και προστατεύουν την ευημερία του κοινού μέσω της εκπαίδευσης, της πρακτικής, της έρευνας και της υπηρεσίας.

Μέσα από το πρόγραμμά μας, θα αποκτήσετε δεξιότητες ηγεσίας, καινοτόμο νοοτροπία και ιστορικό σε τεκμηριωμένες αποφάσεις που απαιτούνται για να υπερέχουν στον τομέα της δημόσιας υγείας. Θα φροντίσετε επίσης την επαγγελματική, κοινωνική, ηθική και πολιτική κατανόηση της υγείας που χρειάζεστε για να πετύχετε από τις εμπειρίες μέσα και έξω από την τάξη. Ως φοιτητής, θα μάθετε τη δημόσια υγεία κάνοντας δημόσια υγεία.

Το βασικό μας πρόγραμμα σπουδών παρέχει το ευρύ θεμέλιο σε βασικούς τομείς, όπως η επιδημιολογία, η βιοστατιστική, οι κοινωνικές και συμπεριφορικές επιστήμες, η διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης και η περιβαλλοντική υγεία, καθώς και πιο προχωρημένα μαθήματα με επίκεντρο το φάσμα των θεμάτων που σχετίζονται με τη δημόσια υγεία σήμερα, , τη δεοντολογία της δημόσιας υγείας, τη νομοθεσία για τη δημόσια υγεία και την πρακτική της δημόσιας υγείας, τον προγραμματισμό και την αξιολόγηση.

Γίνετε πρωτοπόρος για τη δημόσια υγεία

Το μάστερ στη Δημόσια Υγεία είναι ιδανικό για άτομα που θέλουν να έχουν μια σημαντική καριέρα βοηθώντας τους ανθρώπους και τις κοινότητες με επιρροή. Είτε βρίσκεστε στα μισά του δρόμου σε όλο τον κόσμο, είτε στο κατώφλι σας, θα είστε προετοιμασμένοι να εντοπίσετε προβλήματα υγείας και να εφαρμόσετε προγράμματα υγείας για να βοηθήσετε τους ανθρώπους να ζήσουν καλύτερη ζωή.

Όλες οι μαθησιακές σας εμπειρίες θα σας επιτρέψουν να αναπτύξετε ευρείες τεχνικές δεξιότητες καθώς και τις οργανωτικές ικανότητες που χρειάζονται για να ευδοκιμήσουν σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων στις οποίες εργάζονται οι επαγγελματίες της δημόσιας υγείας, συμπεριλαμβανομένων των κρατικών και τοπικών αρχών, των μη κυβερνητικών οργανώσεων, των νοσοκομείων, των ερευνητικών ιδρυμάτων , θεσμικά όργανα χάραξης πολιτικής και προγράμματα κοινοτικής υγείας, μεταξύ άλλων.

Οι δείκτες θέσεων εργασίας περιλαμβάνουν ειδικούς για θέματα υγείας, διαχειριστές νοσοκομείων, διαχειριστές προγραμμάτων υγείας της κοινότητας, διευθυντές δημοσίων υπηρεσιών υγείας, ειδικούς για την προαγωγή της υγείας / εκπαίδευση, διατροφολόγους δημόσιας υγείας, διαχειριστές δημόσιας υγείας, σύμβουλοι, αναλυτές δεδομένων, ερευνητές και ειδικούς στον τομέα της βελτίωσης της ποιότητας. οι υπολοιποι.

Το πρόγραμμα 42 credits - που μπορείτε να παρακολουθήσετε ως φοιτητής πλήρους ή μερικής φοίτησης ή μέσω των προγραμμάτων BS / MPH διπλού πτυχίου 3 ή 4 1 - παρέχει ευρεία και πρακτική διεπιστημονική κατάρτιση σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για μη κλινικές και συναφείς τομείς υγείας. Θα έχετε την επιλογή να ακολουθείτε κομμάτια είτε στην παγκόσμια υγεία, την εκπαίδευση και την προώθηση της υγείας · ή πληροφορικής για την υγεία ή ένα προσαρμόσιμο γενικό κομμάτι που μπορείτε να χαρτογραφήσετε με τον σύμβουλό σας.

Όραμα Προγράμματος

MPH μας είναι ένα από τα πιο καινοτόμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, επειδή διαθέτει:

 • Εξατομικευμένη πανεπιστημιακή υποστήριξη, μικρά μαθήματα και συμβούλους διδασκόντων και αποφοίτων για να σας καθοδηγήσουν σε όλη τη διάρκεια της καριέρας σας.
 • Βολικές προσφορές μαθημάτων, συμπεριλαμβανομένων των υβριδικών, online και βραδινών μαθημάτων για ευέλικτη μελέτη.
 • Μαθήματα επιλογής που ενισχύουν και επεκτείνουν τις μαθησιακές εμπειρίες σε σχέση με τα συμφέροντα των σπουδαστών στη δημόσια υγεία.
 • Ενσωμάτωση και πρακτική εφαρμογή των μαθημάτων μέσω εμπειριών πεδίου, έργων capstone και άλλων εκπαιδευτικών, ερευνητικών και υπηρεσιών.
 • Μια εστίαση σε όλο το φάσμα του προγράμματος για την προετοιμασία να ηγηθεί και να συνεργαστεί με άλλους σε οργανωμένες προσπάθειες της κοινότητας σε ποικίλα περιβάλλοντα, εστιάζοντας στην πρόληψη ασθενειών και την προαγωγή της υγείας σε ευάλωτους πληθυσμούς.
 • Ευκαιρίες ανάπτυξης των δεξιοτήτων που απαιτούνται για την οικοδόμηση επιτυχημένων σταδιοδρομιών, συμπεριλαμβανομένης της παροχής συμβουλών, της συνέχισης της γραφής, της συνέντευξης και της συνεργασίας με τους διδάσκοντες των σχολών και των αποφοίτων.
 • Πραγματικές εμπειρίες που αξιοποιούν την πολιτισμική ικανότητα και την προώθηση της διαφορετικότητας της σκέψης, του πολιτισμού, του φύλου και της εθνικότητας.
 • Διεθνώς αναγνωρισμένοι ιθύνοντες της δημόσιας υγείας και επαγγελματίες υγείας.

Ποιος πρέπει να εξετάσει ένα πτυχίο MPH;

Το MPH είναι ένας από τους πιο περιζήτητους βαθμούς στην υγειονομική περίθαλψη σήμερα. Τα άτομα που θα πρέπει να εξετάσουν την εγγραφή στο πρόγραμμα MPH του University of New Haven περιλαμβάνουν:

 • Άτομα από οποιοδήποτε υπόβαθρο που σχεδιάζουν να ακολουθήσουν μια καριέρα στη δημόσια υγεία.
 • Πρόσφατοι πτυχιούχοι κολλεγίων, που ενδιαφέρονται για μια καριέρα στη δημόσια υγεία ή την προληπτική ιατρική.
 • Γιατροί, νοσηλευτές, οδοντίατροι, διατροφολόγοι, διαιτολόγοι, οδοντίατροι, κτηνίατροι ή άλλοι κλινικοί ιατροί που επιδιώκουν διευθυντικούς ή διοικητικούς ρόλους και ευθύνες στη δημόσια υγεία ή στον τομέα της υγείας.
 • Οι επαγγελματίες του τομέα της υγείας, οι διευθυντές ή οι διοικητικοί υπάλληλοι που ζητούν επίσημη κατάρτιση και εκπαίδευση για την προετοιμασία για προχωρημένη σταδιοδρομία στη δημόσια υγεία.

A woman getting her blood pressure testedHush Naidoo / Unsplash

Αρμοδιότητες προγράμματος

Το MPH μας παρέχει πέντε αρμοδιότητες, όλες οι οποίες ευθυγραμμίζονται με εκείνες που καθορίζονται από το φορέα διαπίστευσης της δημόσιας υγείας - το Συμβούλιο για την Εκπαίδευση στη Δημόσια Υγεία (CEPH). Η ανάπτυξη αυτών των ικανοτήτων θα σας προετοιμάσει να συμμετάσχετε για τις εξετάσεις Πιστοποιημένη στη Δημόσια Υγεία, η οποία προσφέρεται μέσω του Εθνικού Συμβουλίου Εξέτασης της Δημόσιας Υγείας (NBPHE).

 • Προσέγγιση βάσει στοιχείων βάσει της δημόσιας υγείας
 • Δημόσια υγεία και συστήματα υγειονομικής περίθαλψης
 • Πολιτική για τη δημόσια υγεία
 • Σχεδιασμός και διαχείριση για την προώθηση της υγείας
 • Ηγεσία, επικοινωνία και διεπαγγελματική πρακτική

Πρότυπα εισδοχής

Το Πρόγραμμα MPH εξετάζει τις εφαρμογές ολιστικά, λαμβάνοντας υπόψη ένα ευρύ φάσμα παραγόντων όπως η προηγούμενη ΣΔΣ, η επαγγελματική εμπειρία, η δήλωση του σκοπού και οι συστατικές επιστολές. Οι περισσότεροι φοιτητές που διδάσκονται στο Πρόγραμμα MPH έχουν προπτυχιακές ΣΔΣ 3,0 ή υψηλότερων.

Κριτήρια Εισδοχής και Υλικά Εφαρμογής

Δεν απαιτείται βαθμολογία GRE ή GMAT για να εφαρμοστεί στο Πρόγραμμα MPH.

 • 3.0 προπτυχιακό ΣΔΣ ή υψηλότερο από διαπιστευμένο ίδρυμα ανώτερης εκπαίδευσης
 • Δήλωση 250 λέξεων για το σκοπό
 • Δύο συστατικές επιστολές (μόνο επαγγελματικές ή ακαδημαϊκές αναφορές)
 • Τρέχον βιογραφικό ή βιογραφικό σημείωμα
 • Τρέχουσα βαθμολογία TOEFL ή άλλες εξετάσεις γλωσσών (εάν δεν υπάρχει μητρική μητρική γλώσσα)

Εθνικά Αναγνωρισμένο Κέντρο Επαγγελματικής Ανάπτυξης

Όλοι οι University of New Haven έχουν πρόσβαση στους πολλούς πόρους που διατίθενται μέσω του Κέντρου Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου, το οποίο έχει ανακηρυχθεί ένα από τα καλύτερα στο έθνος από το The Princeton Review.

Από την αξιολόγηση της σταδιοδρομίας, τη δικτύωση και τη σκίαση των θέσεων εργασίας στις συνεντεύξεις σε πανεπιστημιούπολη και τη διαπραγμάτευση μισθών, το Κέντρο Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας παρέχει τις δεξιότητες και τις συνδέσεις για να εντοπίσει μια ουσιαστική σταδιοδρομία και μια ευκαιρία να ακολουθήσει το πάθος σας.

Επιλεγμένα μαθήματα

Βιοστατιστικές εφαρμογές στη Δημόσια Υγεία

Αυτό το μάθημα εισάγει μεθόδους έρευνας και τα βασικά στατιστικά στοιχεία που απαιτούνται για να πετύχουν οι σημερινοί οργανισμοί δημόσιας υγείας. Το μάθημα ακολουθεί μια πρακτική προσέγγιση που επιτρέπει στον μαθητή να μάθει βασικές στατιστικές αρχές και να μάθει τρόπους για την αποτελεσματική μεταφορά δεδομένων και αποτελεσμάτων χρησιμοποιώντας το Excel. Το μάθημα αυτό καλύπτει τόσο ποσοτικές όσο και ποιοτικές ερευνητικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται στη δημόσια υγεία.

Παγκόσμια υγεία

Αυτό το μάθημα εισάγει τους μαθητές στις προκλήσεις της δικαιοσύνης σε όλο τον κόσμο, με έμφαση στις αναπτυσσόμενες χώρες και στις χώρες χαμηλού εισοδήματος. Τα θέματα που συζητούνται θα περιλαμβάνουν τα ποσοστά μολυσματικών ασθενειών και την έλλειψη ιατρικής περίθαλψης. Επιπλέον, οι μαθητές θα συζητήσουν τις επιπτώσεις του υγιούς έναντι του ανθυγιεινού περιβάλλοντος στην υγεία. Το μάθημα θα εισαγάγει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η παροχή καταφυγίων, αποχέτευσης, καθαρού νερού και υγιεινής διατροφής για τη μείωση του παγκόσμιου φόρτου ασθενειών. Το μάθημα θα εξηγήσει επίσης τον ρόλο των κυβερνήσεων, των υπουργείων υγείας και των παγκόσμιων οργανώσεων υγείας στην ισότητα υγείας.

Υγεία, Συμπεριφορά και Κοινωνία

Το μάθημα αυτό εισάγει τους μαθητές σε μια κοινωνική, οικολογική και δια βίου προοπτική της υγείας του πληθυσμού. Προκαλεί τους μαθητές να αντιμετωπίσουν τις κοινωνικές και διαρθρωτικές δυνάμεις, όπως η κοινωνικοοικονομική θέση, οι φυλετικές, εθνοτικές και φυλετικές πηγές ανισότητας, καθώς και οι διαπροσωπικές διαδικασίες που αντικατοπτρίζονται σε κανόνες, δίκτυα και κοινωνικό κεφάλαιο. Αυτό το μάθημα επικεντρώνεται στη συμπεριφορά, την επικοινωνία, τη λήψη αποφάσεων και τα αποτελέσματα της υγείας σε ατομικό, οικογενειακό και κοινοτικό επίπεδο.

Health Analytics

Αυτό το μάθημα θα εξετάσει τους ρόλους και τις χρήσεις της τεχνολογίας πληροφοριών για την υγεία στην υγειονομική περίθαλψη και τα εργαλεία και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό, την ανάλυση και την επικοινωνία των δεδομένων περί υγειονομικής περίθαλψης.

Απαιτήσεις εφαρμογής για μεταπτυχιακούς φοιτητές

Λίστα ελέγχου εφαρμογής του πλοίαρχου

 • Ηλεκτρονική εφαρμογή
 • $ 50 μη επιστρεπτέα αμοιβή
 • Επίσημα πανεπιστημιακά αντίγραφα και απόδειξη ολοκλήρωσης του πτυχίου. Μια εξήγηση για το πανεπιστημιακό σας σύστημα βαθμολόγησης πρέπει επίσης να παρέχεται μαζί με τα αντίγραφά σας
 • Δύο συστατικές επιστολές από τους καθηγητές ή τους εργοδότες σας
 • Απαιτείται δήλωση στόχου. Μια συνάντηση συνιστάται ιδιαίτερα
 • Ορισμένες μεγαλύτερες εταιρείες απαιτούν βαθμολογίες δοκιμών GRE και / ή GMAT. GRE Κωδικός Σχολής: 3663; Κωδικός Σχολής της GMAT: P1X-DS-94.

Διεθνείς φοιτητές

 • Ηλεκτρονική εφαρμογή
 • $ 50 μη επιστρεπτέα αμοιβή αίτησης
 • Διαβατήρια (στα Αγγλικά) από όλα τα κολέγια ή πανεπιστήμια που παρακολουθήθηκαν. Τα αντίγραφα πρέπει να υποβληθούν σε σφραγισμένους φακέλους και να ταχυδρομηθούν απευθείας στο γραφείο αποδοχής. Εάν τα επίσημα έγγραφα δεν είναι διαθέσιμα, ανεπίσημα έγγραφα μπορούν να μεταφορτωθούν μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος εφαρμογών μόνο για την αρχική αναθεώρηση. Ωστόσο, όλα τα επίσημα έγγραφα πρέπει να ληφθούν πριν από την έναρξη των τάξεων για το εγκεκριμένο εξάμηνο.
 • Δύο συστατικές επιστολές
 • Μια δήλωση του σκοπού
 • Βιογραφικό σημείωμα ή βιογραφικό σημείωμα
 • TOEFL 75 ή IELTS 6.0 ή PTE 50 ή ολοκλήρωση του Προπαρασκευαστικού Προγράμματος Ακαδημαϊκών Αγγλικών του University of New Haven . Ορισμένες μεγαλύτερες εταιρείες ενδέχεται να απαιτούν υψηλότερες βαθμολογίες αγγλικών δοκιμών
 • Ορισμένες μεγαλύτερες εταιρείες απαιτούν βαθμολογίες δοκιμών GRE και / ή GMAT. GRE Κωδικός Σχολής: 3663; Κωδικός Σχολής της GMAT: P1X-DS-94
 • Οι υποψήφιοι από την Ινδία πρέπει να υποβάλλουν λεπτομερή σημειώματα / ακαδημαϊκά αντίγραφα διάρκειας εξάμηνου. Τα ενοποιημένα φύλλα μαρκαρίσματος δεν είναι αποδεκτά
 • Το University of New Haven δέχεται μόνο πτυχίο τριετούς πτυχίου από την Ινδία εάν έχει βαθμολογία «Α», «Α» ή «Πέντε Αστέρια» από το Εθνικό Συμβούλιο Αξιολόγησης και Διαπίστευσης (NAAC). Οι φοιτητές πρέπει επίσης να έχουν αποφοιτήσει στο 1ο ή 2ο τμήμα. Πρέπει να παρέχεται απόδειξη της βαθμολογίας του πανεπιστημίου ή του κολλεγίου NAAC μαζί με τα αντίγραφα του αιτούντος. Αυτό ισχύει για τα ακόλουθα πτυχία 3ετούς πτυχίου: το πτυχίο B.Com 3 ετών, το πτυχίο 3ετίας B.Sc και ο τριετής πτυχίο BBA. Οι Ινδοί υποψήφιοι με πτυχίο τριετούς διάρκειας μπορούν να υποβάλουν ένα επιπλέον έτος σπουδών μεταπτυχιακού ή μεταπτυχιακού διπλώματος ενός έτους από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο για να ληφθούν υπόψη για εισαγωγές
Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Founded on the Yale campus in 1920, the University of New Haven is a private, coeducational university situated on the coast of southern New England. It’s a diverse and vibrant community of 7,000 stud ... περαιτέρω

Founded on the Yale campus in 1920, the University of New Haven is a private, coeducational university situated on the coast of southern New England. It’s a diverse and vibrant community of 7,000 students, with campuses across the country and around the world. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη