7 Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Βέλγιο for 2024

Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Βέλγιο for 2024Filter
    • Antwerp, Βέλγιο

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Master of Science in Public Health (MPH) είναι ένα διεθνές πρόγραμμα με σαφή εστίαση στα συστήματα υγείας που ενισχύουν και βελτιώνουν την πρόληψη και τον έλεγχο των ασθενειών. Το πεδίο εφαρμογής του MPH αφορά ρυθμίσεις με περιορισμένους πόρους και ευάλωτους πληθυσμούς. Ο στόχος του MPH είναι να ενισχύσει την ικανότητα του μαθητή να αντιμετωπίσει τις τρέχουσες προκλήσεις όπως η επίτευξη Καθολικής Υγειονομικής Κάλυψης, η οργάνωση της υγειονομικής περίθαλψης για μολυσματικές και μη μεταδοτικές ασθένειες, ο έλεγχος και η εξάλειψη των (παραμελημένων) τροπικών ασθενειών, η ετοιμότητα για τα κρούσματα ασθενειών και την ανταπόκριση στις ανάγκες σεξουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας των εφήβων και στις ανισότητες υγείας γενικότερα.

    • Brussels, Βέλγιο

    Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Rennes, Γαλλία
    • Granada, Ισπανία
    • + 5 more

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλική γλώσσα

    Το πρόγραμμα Europubhealth+ είναι ένα κοινό μεταπτυχιακό δίπλωμα Erasmus Mundus που έχει αναγνωριστεί ως Master of Excellence από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή από το 2006. Επτά διάσημα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια συνεργάζονται για την παροχή του μεταπτυχιακού προγράμματος Europubhealth+ . Το πρόγραμμα απολαμβάνει τώρα ένα ζωντανό διεθνές δίκτυο επαγγελματιών δημόσιας υγείας και ακαδημαϊκών, και περισσότερους από 435 αποφοίτους 86 διαφορετικών εθνικοτήτων.

    • Antwerp, Βέλγιο
    • Online

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Ενώ το πρόγραμμα Bachelor εστιάζει στους ρόλους του κλινικού ιατρού, του επιστήμονα και του επαγγελματία, το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών εμβαθύνει σε περισσότερες λεπτομέρειες και επικεντρώνεται στην ένταξη, τη διεθνοποίηση, την πρακτική και την επιστημονική έρευνα. Το Master of Rehabilitation Sciences and Physiotherapy έχει σχεδιαστεί ειδικά για φοιτητές που έχουν κίνητρα να ακολουθήσουν προηγμένες σπουδές στον τομέα της αποκατάστασης και της φυσιοθεραπείας. Το πρόγραμμα εστιάζει στην επιστημονική προοπτική και την τεκμηριωμένη πρακτική στη φυσιοθεραπεία και περιλαμβάνει μια ισορροπία μεταξύ θεωρητικής εκπαίδευσης και κλινικής πρακτικής (πρακτικές, σεμινάρια, μεταπτυχιακή εργασία).

    • Ghent, Βέλγιο

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Αναζητάτε έναν κορυφαίο διεθνή πλοίαρχο στον καινοτόμο τομέα της φαρμακευτικής βιοτεχνολογίας; Στη συνέχεια, το νέο International Master in Sustainable Drug Discovery (S-DISCO), που επελέγη πρόσφατα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, είναι κάτι για εσάς.

    • Diepenbeek, Βέλγιο

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Μεταπτυχιακό των Βιοϊατρικών Επιστημών επικεντρώνεται στην υπερσύγχρονη μεθοδολογία, τις γνώσεις, τις γνώσεις και τις ακαδημαϊκές δεξιότητες, επιτρέποντας στους αποφοίτους να αποκαλύψουν τους μοριακούς μηχανισμούς της υγείας και των ασθενειών ως ανεξάρτητοι ερευνητές.

    • Leuven, Βέλγιο

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά, Ολλανδός

    Αυτό το διεπιστημονικό πρόγραμμα θα επικεντρωθεί σε μια θεωρητική σε βάθος προσέγγιση βασισμένη στην έρευνα για να σας εκπαιδεύσει ως ικανό επαγγελματία στην επιστήμη της απομάκρυνσης. Θα μάθετε μια ποικιλία δεξιοτήτων, θα αποκτήσετε πρακτική εμπειρία και θα αναπτύξετε εργαλεία που χρησιμοποιούνται εκτενώς σε κλινικά, διαγνωστικά και θεραπευτικά περιβάλλοντα που σχετίζονται με αυτόν τον επεκτεινόμενο τομέα. \n\n Μάθετε περισσότερα για το περιεχόμενο του μαθήματος, το αρχικό προφίλ, τις μελλοντικές προοπτικές,... στον ιστότοπο του προγράμματος.