HEALTHCARESTUDIES.GR

Συγκρίνετε τα Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακά στην Υγεία στη Βόρεια Αμερική 2019/2020

Ένα Μεταπτυχιακό είναι ένα πτυχιακό δίπλωμα που πρέπει να ολοκληρωθεί μετά την απόκτηση ενός Πτυχίου. Παρόλο που μπορούν να αποκτηθούν μέσα σε ένα έως τρία έτη σπουδών, τα περισσότερα μεταπτυχιακά προγράμματα μπορεί να ολοκληρωθούν περίπου σε δύο έτη.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, κοινώς ονομάζεται Ηνωμένες Πολιτείες, είναι μια ομοσπονδιακή δημοκρατία που αποτελείται από πενήντα πολιτείες και μία ομοσπονδιακή περιφέρεια. Τα 48 όμορες πολιτείες και η ομοσπονδιακή περιφέρεια της Ουάσινγκτον, DC βρίσκονται στο πρώτο Βόρεια Αμερική μεταξύ του Καναδά και το Μεξικό. Η πολιτεία της Αλάσκα βρίσκεται στη βορειοδυτική Βόρεια Αμερική, δυτικά του Καναδά και ανατολικά της Ρωσίας από τον Βερίγγειο Πορθμό, και το κράτος της Χαβάης είναι ένα αρχιπέλαγος στα μέσα Βόρειο Ειρηνικό. Η χώρα έχει επίσης πέντε και εννέα κατοικημένες περιοχές ακατοίκητες στον Ειρηνικό και την Καραϊβική.

Επικοινωνήστε με Πανεπιστήμια σχετικά με Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακά στην Υγεία στη Βόρεια Αμερική 2019/2020

Προγράμματα Filter

Master of Public Health

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες San Francisco +3 περισσότερα

Το πρόγραμμα Master of Public Health προετοιμάζει τους μελλοντικούς ηγέτες της δημόσιας υγείας για την αντιμετώπιση πιεστικών προβλημάτων δημόσιας υγείας σε τοπικό, εθνικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Το MPH προάγει την εμπλοκή της κοινότητας, τις επαγγελματικές συνεργασίες, την τεκμηριωμένη πρακτική και την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας. Οι απόφοιτοι αποκτούν τις γνώσεις και τις δεξιότητες για τη βελτίωση της υγείας του πληθυσμού, ενώ παράλληλα εντοπίζουν και αξιολογούν τις ανάγκες υγείας των υποεξυπηρετούμενων πληθυσμών στις κοινότητές τους και σε όλο τον κόσμο, με έμφαση στις προληπτικές στρατηγικές και πρακτικές.

Online Master της διαχείρισης της υγείας

McMaster University
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 - 32 μήνες Σεπτέμβριος 2020 Καναδάς Hamilton +1 περισσότερα

Το Master of Health Management Program προετοιμάζει τους επαγγελματίες υγείας για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις μιας καριέρας στη διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης.

πλοίαρχος της επιστήμης της υγείας

Washburn University
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 21 - 42 μήνες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες Topeka +1 περισσότερα

Το Master of Science (MHS) στην αποστολή εκπαίδευσης της υγειονομικής περίθαλψης είναι να προετοιμάσει τους υπάρχοντες επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης για να είναι αποτελεσματικοί δάσκαλοι και ηγέτες που είναι σε θέση να εξυπηρετούν διάφορους μαθητές μέσα σε οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης και συναφή προγράμματα σπουδών υγείας.

Online Μάστερ στη Δημόσια Υγεία

University of Illinois Springfield
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες USA Online

Η δημόσια υγεία αποτελεί βασική λειτουργία της σύγχρονης κοινωνίας. Είναι, σύμφωνα με τα λόγια του Ινστιτούτου Ιατρικής, "Αυτό που εμείς ως κοινωνία κάνουμε συλλογικά για να εξασφαλίσουμε τις συνθήκες υπό τις οποίες οι άνθρωποι μπορούν να είναι υγιείς".

Master of Applied Science σε κοινοτικά προγράμματα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην παγκόσμια υγεία

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 2 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες USA Online

Ένα διετές πρόγραμμα διαδικτυακού μάστερ που εξοπλίζει τους σπουδαστές με τις απαραίτητες δεξιότητες για την ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων για την υπέρβαση των συνόρων και την προώθηση πρωτοβουλιών στον τομέα της υγείας σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να εργαστούν άμεσα στον τομέα.

Μεταπτυχιακό στη Βιοϊατρική Μηχανική

Stevens Institute of Technology - Graduate Studies
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες Hoboken +1 περισσότερα

Πιέστε τις δυνατότητες των βιοϊατρικών λύσεων με ένα βαθμό σχεδιασμένο να προωθήσει την καριέρα σας.

Master of Science στη Νοσηλευτική: Συγκέντρωση εκπαιδευτικού νοσηλευτή

University of Saint Mary Online
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 1 έτος Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Leavenworth

Προσαρμόστε τα σε απευθείας σύνδεση κράτη μέλη σας σε πτυχίο Νοσηλευτικής με μια συγκέντρωση στο Nurse Educator από το διαπιστευμένο Πανεπιστήμιο της Αγίας Μαρίας. Αυτή η συγκέντρωση βοηθά τους επίδοξους και βετεράνους νοσηλευτές να τελειοποιήσουν τη τέχνη τους, να αγκαλιάσουν νέες δεξιότητες και να κυριαρχήσουν νέες τεχνικές και τεχνολογίες. Δεν απαιτείται κατοικία.

Master of Public Health

Purdue University Online
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 24 μήνες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες West Lafayette

Purdue, CEPH διαπιστευμένο σε απευθείας σύνδεση MPH τραβά από την εμπειρία της πανεπιστημιακής έρευνας για να παρουσιάσει ένα αυστηρό πρόγραμμα σπουδών που προετοιμάζει τους μαθητές να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν αποτελεσματικά προγράμματα δημόσιας υγείας σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο.

Master of Public Health

Saint Mary's University of Minnesota Online
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 2 έτη Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένες Πολιτείες Winona

Η αποστολή της Αγίας Μαρίας για την εξυπηρέτηση των υποβαθμισμένων και τη βελτίωση της ευημερίας έρχεται στη ζωή στο πρόγραμμα Master of Public Health. Αυτό το διετές, 100% online πτυχίο σας προετοιμάζει για την επιτυχία ως επαγγελματίας δημόσιας υγείας. Θα βιώσετε ένα πρόγραμμα σπουδών που θα διαμορφωθεί από ειδικούς της δημόσιας υγείας, θα μάθετε απευθείας από εκπαιδευτές που ασκούν τις πρώτες γραμμές αυτού του τομέα και θα εκτελέσετε εξειδικευμένες, σε βάθος πεδία, σε περιβάλλοντα όπου θα μπορούσατε να εξυπηρετήσετε.

Διπλό Master της Δημόσιας Υγείας / Master of Science στη Διοίκηση και Οργανωτική Συμπεριφορά (MSMOB)

Benedictine University Online
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 42 μήνες Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Lisle

Το διαδικτυακό μάθημα Dual Master της Δημόσιας Υγείας / Master of Science στη Διοίκηση και την Οργανωτική Συμπεριφορά (MSMOB) σας εξοπλίζει με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να παρακινήσει την οργανωτική αλλαγή συμπεριφοράς, να προσδιορίσει τους τομείς για τη βελτίωση της υγείας της κοινότητας και να διατυπώσει στρατηγικά σχέδια.

Δάσκαλος Διοίκησης Υγείας

The University of Scranton Online
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 30 μήνες Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Scranton

Επωφεληθείτε από την ευελιξία στο διαδίκτυο και τις εισαγωγές σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη απόδοση επένδυσης μέσω των ποσοστών επιτυχίας της τοποθέτησης εργασίας. Το online Master of Health Administration (MHA) του Πανεπιστημίου Scranton είναι ένα από τα πρώτα πλήρως online προγράμματα MHA που έχουν πιστοποιηθεί από την Επιτροπή για τη Διαπίστευση της Διαχείρισης Εκπαίδευσης της Υγείας (CAHME) και προσφέρει δύο επιλογές εξειδίκευσης στην πληροφορική της υγείας και την παγκόσμια υγεία.

MHA στη Διοίκηση Υγείας

Utica College Online
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 2 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες Utica

Το διαδικτυακό μάστερ στη Διοίκηση Υγείας προσφέρει τομείς έμφασης στους τομείς της οξείας φροντίδας, των οργανισμών παροχής υπηρεσιών και της διοίκησης νοσηλευτικής στο σπίτι, μέσω εφαρμοσμένων περιπτωσιολογικών μελετών, συναφών έργων, ζωντανών συζητήσεων και φόρουμ διαδραστικής μάθησης. Συνδυάστε τις δεξιότητες διαχείρισης και την ηγεσία της οργάνωσης με τις βέλτιστες πρακτικές στη φροντίδα και την εξυπηρέτηση των πελατών. Ορισμένα μαθήματα μπορούν επίσης να πληρούν τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις για την κρατική Νοσηλευτική Home Licensure.

μάστερ της δημόσιας διοίκησης με έμφαση στη διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης

Grand Canyon University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +3 περισσότερα

Αν επιθυμείτε να εργαστείτε σε ηγετικό ρόλο σε έναν οργανισμό υγειονομικής περίθαλψης του δημόσιου τομέα, ο Master of Public Administration του Πανεπιστημίου του Grand Canyon (GCU) με έμφαση στο βαθμό υγειονομικής περίθαλψης προσφέρει έναν τρόπο να αποκτήσετε κρίσιμες γνώσεις σε αυτό το δυναμικό πεδίο.

Διεθνείς Δασκάλες Υγείας

McGill University, Desautels Faculty of Management
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 15 μήνες Οκτώβριος 2019 Καναδάς Montreal

Το IMHL είναι ένα συνεχιζόμενο φόρουμ που αντιμετωπίζει και προωθεί τα θέματα της υγειονομικής περίθαλψης παγκοσμίως. Το International Masters for Health Leadership (IMHL) είναι ένα 15μηνο πρόγραμμα πέντε μαθήματα διάρκειας 12 ημερών, που ακολουθείται από ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα, που οδηγεί στο βαθμό Master of Management στο McGill University . Κάθε ενότητα επικεντρώνεται σε μια συγκεκριμένη ηγεσία. Μεταξύ των ενοτήτων, οι συμμετέχοντες επιστρέφουν στο χώρο εργασίας όπου εφαρμόζουν την παιδαγωγική και τις γνώσεις του προγράμματος και φέρνουν τις προκλήσεις τους πίσω στην τάξη. Μετά τις πέντε ενότητες, υπάρχει μια περίοδος κατά την οποία το τελικό έγγραφο είναι γραμμένο υπό την καθοδήγηση ενός συμβούλου. Αυτή η τελευταία φάση μπορεί να γίνει από οπουδήποτε στον κόσμο.

Master of Education στην Ειδική Εκπαίδευση, που ειδικεύεται στη Διαταραχή του Αυτιστικού Φάσματος

George Mason University Online
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 24 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένες Πολιτείες Fairfax

Το on-line MEd στην Ειδική Εκπαίδευση που κορυφώνεται με πιστοποιητικό μεταπτυχιακού τίτλου στην Διαταραχή του Αυτισμού που προσφέρεται από το Πανεπιστήμιο George Mason, παρέχει προηγμένη μελέτη για τους δασκάλους και τους διευθυντές των σχολείων.