HEALTHCARESTUDIES.GR

Συγκρίνετε τα Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακά στην Υγεία Ευρώπη 2019

Ένα μεταπτυχιακό είναι ένα εξειδικευμένο πτυχίο που συνήθως αποκτάται από άτομα που επιθυμούν να εστιάσουν την μόρφωσή τους σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Η απόκτηση ενός Μεταπτυχιακού Επιστημών, MA ή MBA είναι μια έξυπνη επιλογή για τους φοιτητές καθώς μπορεί να προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε μια επιθετική αγορά εργασίας.

Η Ευρώπη είναι η έκτη μεγαλύτερη ήπειρο και περιλαμβάνει 47 χώρες και διάφορες εξαρτήσεις, τα νησιά και τα εδάφη. Είναι συνορεύει με τη Μεσόγειο Θάλασσα στο νότο, την Ασία προς τα ανατολικά, και τον Ατλαντικό Ωκεανό προς τη Δύση.

Επικοινωνήστε με Σχολές σχετικά με Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακά στην Υγεία Ευρώπη 2019

Προγράμματα Filter

πλοίαρχος του στόματος εμφυτευματολογία

Goethe Dental School, Goethe University Frankfurt
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά Μερική παρακολούθηση 2 έτη Νοέμβριος 2019 Γερμανία Frankfurt

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα μαθημάτων «Master of Oral Εμφυτευματολογία» (ΜΟΙ) έχει εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο Γκαίτε της Φρανκφούρτης επί του Μάιν, προκειμένου να προσφέρει προηγμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση στον τομέα του στόματος εμφυτευματολογία με τους οδοντιάτρους τόσο από τη Γερμανία όσο και στο εξωτερικό.

Μακρόχρονη μελέτη, μάστερ φυσιοθεραπείας

Vincent Pol University in Lublin, Poland
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 5 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Πολωνία Lublin +1 περισσότερα

Μακροχρόνιες σπουδές, 5ετές πρόγραμμα πλήρους φοίτησης με πρακτική εξάσκηση ως αναπόσπαστο μέρος των σπουδών και δυνατότητα εγγραφής σε διδακτορικές σπουδές.

Πλοιάρχους στην Κλινική Οδοντιατρική (MClinDent) Ορθοδοντική

United Campus of Malta
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2019 Μάλτα Saint Julian's

Το μάθημα διαρκεί τέσσερα χρόνια, με μερική απασχόληση, και οδηγεί σε μεταπτυχιακό δίπλωμα.

πλοίαρχος της δημόσιας υγείας

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 5 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένο Βασίλειο Birmingham +1 περισσότερα

Αυτό το αρθρωτό διεπιστημονικό πρόγραμμα για τη δημόσια υγεία προσφέρει Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα ή μεταπτυχιακό της Δημόσιας Υγείας.

Master in International Health (MIH)

Royal Tropical Institute (KIT)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 5 έτη Σεπτέμβριος 2019 Κάτω Χώρες Amsterdam +1 περισσότερα

Master of Public Health

University of Essex Online
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 24 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online Colchester +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα Master of Public Health (MPH) στο διαδίκτυο έχει σχεδιαστεί για έμπειρους επαγγελματίες υγείας που επιθυμούν να αποκτήσουν αναγνωρισμένα προσόντα από ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ συνεχίζουν να εργάζονται ταυτόχρονα.

Master της ανάπτυξης βιομηχανικών φαρμάκων

University of Copenhagen
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 - 6 έτη Ανοικτή Εγγραφή Δανία Copenhagen

Master της ανάπτυξης βιομηχανικών φαρμάκων έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στην ανάγκη οι διαχειριστές να συντονίσουν τα πολλά στοιχεία που εμπλέκονται, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία ανάπτυξης φαρμάκων και την ομαλή μετάβαση των υποψήφιων φαρμάκων στην αγορά.

Master στην ηλεκτρονική υγεία

Rome Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Οκτώβριος 2019 Ιταλία Rome Italy Online +1 περισσότερα

Το Master in eHealth and Telemedicine Management είναι η συνδυασμένη χρήση της τεχνολογίας της πληροφορίας και της ηλεκτρονικής επικοινωνίας, ειδικά του διαδικτύου, στον τομέα της υγείας, για κλινικούς, εκπαιδευτικούς και διοικητικούς σκοπούς. τόσο επί τόπου όσο και σε απόσταση (οπότε ονομάζεται τηλεϊατρική).

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Κρίσιμη Ασθένεια

Atlântica University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 7 μήνες Σεπτέμβριος 2019 Πορτογαλία Barcarena

Η Atlântica δημιούργησε το μεταπτυχιακό σε κρίσιμη ασθένεια, φυσικά απευθύνεται σε επαγγελματίες ειδικεύονται σε επείγουσες και έκτακτες καταστάσεις. Επί του παρόντος, η Ολοκληρωμένη Επείγουσας Ιατρικής, παράλληλα με την αναδιάρθρωση των δωματίων νοσοκομείων έκτακτης ανάγκης, με εξατομικευμένη εισαγωγή επειγόντων περιστατικών και ανάνηψης, καθώς και τον ορισμό των μονάδων φροντίδας με την προηγμένη υποστήριξη ζωής και πρασίνου, οδήγησε στην ανάγκη επείγον να εκπαιδεύσει γιατρούς και νοσηλευτές στη συνολική έκταση της κριτικής ασθενούς.

Master's in Optometry (Clinical)

University of Latvia
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 - 2.5 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Λετονία Riga +1 περισσότερα

The professional Master's program Optometry (Clinical) offers multidisciplinary studies based on visual science and contemporary primary vision care. The professional qualification of the graduates meets the professional standard Optometrist and is equivalent to that received in the UK, USA, and Norway.

Μεταπτυχιακό στη Φαρμακευτική Χημεία

IQS – Universitat Ramon Llull
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 3 εξάμηνα Οκτώβριος 2019 Ισπανία Barcelona

Στόχος του μεταπτυχιακού μας τίτλου στη Φαρμακευτική Χημεία είναι να εκπαιδεύουμε επαγγελματίες και ερευνητές με ένα προφίλ που εφαρμόζεται στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων, διαδικασιών και υπηρεσιών σε διαφορετικές βιομηχανικές περιοχές που σχετίζονται με τη φαρμακευτική χημεία.

Master Management των εταιρειών υγειονομικής περίθαλψης

IMC University of Applied Sciences Krems
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 4 εξάμηνα Σεπτέμβριος 2019 Αυστρία Krems an der Donau

Το πρόγραμμα Master του Management of Healthcare Companies διδάσκει σύγχρονες μεθόδους διαχείρισης για χρήση σε διεπιστημονικές ομάδες.

Master of Dental Δημόσιας Υγείας (MDPH)

University of Dundee
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 - 60 βρείτε το διδακτορικό σας της νομικής Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένο Βασίλειο Dundee +1 περισσότερα

Το University of Dundee Masters στην οδοντιατρική δημόσια υγεία (MDPH) θα σας προετοιμάσει για μια καριέρα στην προώθηση και τη βελτίωση της στοματικής υγείας σε επίπεδο πληθυσμού.

Master of Βιοϊατρικών Επιστημών

Hasselt University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 έτη Σεπτέμβριος 2019 Βέλγιο Hasselt Diepenbeek +2 περισσότερα

Το Master of Biomedical Sciences εστιάζει στην υπερσύγχρονη μεθοδολογία, γνώση, διορατικότητα και ακαδημαϊκές δεξιότητες, επιτρέποντας στους πτυχιούχους να αποκαλύψουν τους μοριακούς μηχανισμούς της υγείας και των ασθενειών ως ανεξάρτητοι ερευνητές.

Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην αποκατάσταση

Satakunta University of Applied Sciences
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 έτη Αύγουστος 2019 Φινλανδία Pori

Ο τομέας αποκατάστασης αναπτύσσεται παγκοσμίως και οι πρωτοποριακοί ειδικοί βρίσκονται σε μεγάλη ζήτηση! Αυτό το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα είναι για εσάς, που θέλουν να αναπτύξουν την ικανότητά σας στην αποκατάσταση.