HEALTHCARESTUDIES.GR

Συγκρίνετε τα Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακά στην Υγεία Ευρώπη 2019/2020

Ένα μεταπτυχιακό είναι ένα εξειδικευμένο πτυχίο που συνήθως αποκτάται από άτομα που επιθυμούν να εστιάσουν την μόρφωσή τους σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Η απόκτηση ενός Μεταπτυχιακού Επιστημών, MA ή MBA είναι μια έξυπνη επιλογή για τους φοιτητές καθώς μπορεί να προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε μια επιθετική αγορά εργασίας.

Η Ευρώπη είναι η έκτη μεγαλύτερη ήπειρο και περιλαμβάνει 47 χώρες και διάφορες εξαρτήσεις, τα νησιά και τα εδάφη. Είναι συνορεύει με τη Μεσόγειο Θάλασσα στο νότο, την Ασία προς τα ανατολικά, και τον Ατλαντικό Ωκεανό προς τη Δύση.

Επικοινωνήστε με Σχολές σχετικά με Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακά στην Υγεία Ευρώπη 2019/2020

Προγράμματα Filter

πλοίαρχος του στόματος εμφυτευματολογία

Goethe Dental School, Goethe University Frankfurt
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά Μερική παρακολούθηση 2 έτη Νοέμβριος 2019 Γερμανία Frankfurt

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα μαθημάτων «Master of Oral Εμφυτευματολογία» (ΜΟΙ) έχει εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο Γκαίτε της Φρανκφούρτης επί του Μάιν, προκειμένου να προσφέρει προηγμένη ακαδημαϊκή κατάρτιση στον τομέα του στόματος εμφυτευματολογία με τους οδοντιάτρους τόσο από τη Γερμανία όσο και στο εξωτερικό.

Μακρόχρονη μελέτη, μάστερ φυσιοθεραπείας

Vincent Pol University in Lublin, Poland
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 5 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Πολωνία Lublin +1 περισσότερα

Μακροχρόνιες σπουδές, 5ετές πρόγραμμα πλήρους φοίτησης με πρακτική εξάσκηση ως αναπόσπαστο μέρος των σπουδών και δυνατότητα εγγραφής σε διδακτορικές σπουδές.

Πλοιάρχους στην Κλινική Οδοντιατρική (MClinDent) Ορθοδοντική

United Campus of Malta
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 4 έτη Σεπτέμβριος 2019 Μάλτα Saint Julian's

Το μάθημα διαρκεί τέσσερα χρόνια, με μερική απασχόληση, και οδηγεί σε μεταπτυχιακό δίπλωμα.

Master in International Health (MIH)

Royal Tropical Institute (KIT)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 5 έτη Μάρτιος 2020 Κάτω Χώρες Amsterdam +1 περισσότερα

πλοίαρχος της δημόσιας υγείας

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 5 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένο Βασίλειο Birmingham +1 περισσότερα

Αυτό το αρθρωτό διεπιστημονικό πρόγραμμα για τη δημόσια υγεία προσφέρει Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα ή μεταπτυχιακό της Δημόσιας Υγείας.

Master of Public Health

University of Essex Online
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 24 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online Colchester +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα Master of Public Health (MPH) στο διαδίκτυο έχει σχεδιαστεί για έμπειρους επαγγελματίες υγείας που επιθυμούν να αποκτήσουν αναγνωρισμένα προσόντα από ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ συνεχίζουν να εργάζονται ταυτόχρονα.

Master of Medicines Ρυθμιστικές Υποθέσεις

University of Copenhagen
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 - 6 έτη Ανοικτή Εγγραφή Δανία Copenhagen

Το Master of Regulatory Medicines είναι ένα πρόγραμμα συνεχούς εκπαίδευσης που απευθύνεται σε επαγγελματίες της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Η εισαγωγή απαιτεί τουλάχιστον δύο χρόνια σχετικής εργασιακής εμπειρίας.

Master's in Optometry (Clinical)

University of Latvia
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 - 2.5 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Λετονία Riga +1 περισσότερα

The professional Master's program Optometry (Clinical) offers multidisciplinary studies based on visual science and contemporary primary vision care. The professional qualification of the graduates meets the professional standard Optometrist and is equivalent to that received in the UK, USA, and Norway.

Online Μάστερ στην Ηλεκτρονική Υγεία και Τηλεκπαίδευση

Rome Business School
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Οκτώβριος 2019 Ιταλία Rome Italy Online +1 περισσότερα

Το διαδικτυακό μάστερ στη διαχείριση ηλεκτρονικής υγείας και τηλεϊατρικής συνδυάζει τη χρήση της τεχνολογίας της πληροφορίας και της ηλεκτρονικής επικοινωνίας, ιδίως του διαδικτύου, στον τομέα της υγείας, για κλινικούς, εκπαιδευτικούς και διοικητικούς σκοπούς. τόσο επί τόπου όσο και σε απόσταση (οπότε ονομάζεται τηλεϊατρική).

MPH στη Δημόσια Υγεία

University of Bradford
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένο Βασίλειο Bradford +1 περισσότερα

Το Bradford MPH έχει σχεδιαστεί για όσους επιθυμούν να προχωρήσουν σε δημόσια υγεία, πολιτική ή κοινοτική ανάπτυξη σε ανώτερο επίπεδο και είναι κατάλληλο για υποψήφιους από διάφορα προπτυχιακά υπόβαθρα σπουδών ή / και επαγγελματική εμπειρία. Το πρόγραμμα αναπτύσσει τους σπουδαστές σε μελλοντικούς ηγέτες της υγειονομικής περίθαλψης που κατανοούν την πολιτική υγείας, την αλλαγή της κοινότητας, την αλλαγή της ανθρώπινης συμπεριφοράς ή τον σχεδιασμό υπηρεσιών υγείας.

Master Management των εταιρειών υγειονομικής περίθαλψης

IMC University of Applied Sciences Krems
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 4 εξάμηνα Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Αυστρία Krems an der Donau

Το πρόγραμμα Master του Management of Healthcare Companies διδάσκει σύγχρονες μεθόδους διαχείρισης για χρήση σε διεπιστημονικές ομάδες.

MRes στην Υγειονομική Περίθαλψη

Royal College of Art
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 έτη Σεπτέμβριος 2020 Ηνωμένο Βασίλειο London

Το MRes Healthcare Design είναι ένα μοναδικό διεπιστημονικό διήμερο πρόγραμμα μερικής απασχόλησης που βασίζεται στη συμπληρωματική τεχνογνωσία της Σχολής Σχεδιασμού της Royal College of Art και του Κέντρου Σχεδιασμού της Helen Hamlyn και της εμπειρίας στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης από την Ιατρική Σχολή του Imperial College London και Helix Center με έδρα το Νοσοκομείο St Mary's στο Paddington του Λονδίνου.

Master of Public Health (MPH)

University of Dundee
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 9 - 24 μήνες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένο Βασίλειο Dundee +1 περισσότερα

Αυτό το μάστερ στη Δημόσια Υγεία (MPH) προετοιμάζει τους επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης για την ηγεσία σε επιστημονικούς, ερευνητικούς και διαχειριστικούς ρόλους στη Δημόσια Υγεία.

Μεταπτυχιακό στη Φαρμακευτική Χημεία

IQS – Universitat Ramon Llull
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 3 εξάμηνα Οκτώβριος 2019 Ισπανία Barcelona

Στόχος του μεταπτυχιακού μας τίτλου στη Φαρμακευτική Χημεία είναι να εκπαιδεύουμε επαγγελματίες και ερευνητές με ένα προφίλ που εφαρμόζεται στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων, διαδικασιών και υπηρεσιών σε διαφορετικές βιομηχανικές περιοχές που σχετίζονται με τη φαρμακευτική χημεία.

Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην αποκατάσταση

Satakunta University of Applied Sciences
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 έτη Αύγουστος 2020 Φινλανδία Pori

Ο τομέας αποκατάστασης αναπτύσσεται παγκοσμίως και οι πρωτοποριακοί ειδικοί βρίσκονται σε μεγάλη ζήτηση! Αυτό το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα είναι για εσάς, που θέλουν να αναπτύξουν την ικανότητά σας στην αποκατάσταση.