HEALTHCARESTUDIES.GR

Συγκρίνετε τα Ιατρικές Σπουδές σε Ιατρικές Σπουδές Ευρώπη 2019/2020

Ένα Μεταπτυχιακό είναι ένα πτυχιακό δίπλωμα που πρέπει να ολοκληρωθεί μετά την απόκτηση ενός Πτυχίου. Παρόλο που μπορούν να αποκτηθούν μέσα σε ένα έως τρία έτη σπουδών, τα περισσότερα μεταπτυχιακά προγράμματα μπορεί να ολοκληρωθούν περίπου σε δύο έτη.

Οι σπουδαστές της ιατρικής θα γίνουν οι γιατροί, οι νοσηλευτές και οι χειρουργοί του αύριο. Αυτός ο ευρύς τομέας ασχολείται με την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία ασθενειών. Περιλαμβάνει γενικά τη μελέτη του ανθρώπινου σώματος καθώς και φαρμακευτικών, χειρουργικών και άλλων ιατρικών τεχνικών.

Υπάρχουν περισσότερα από τέσσερις χιλιάδες ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη, από την κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα σε μικρές, διδασκαλία εστιασμένη πανεπιστήμια. Η ίδια η Ευρώπη δεν είναι τόσο πολύ διαφορετικό από ό, τι άλλες ηπείρους, φθάνοντας από τον Αρκτικό Κύκλο έως την ακτή της Αφρικής.

Επικοινωνήστε Απευθείας με Σχολές σχετικά με Ιατρικές Σπουδές σε Ιατρικές Σπουδές Ευρώπη 2019/2020

31 Τα αποτελέσματα σε Ιατρικές Σπουδές, Ευρώπη Filter

Πτυχιούχος Ιατρικής και Χειρουργικής

UCBM Università Campus Bio-Medico Di Roma
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ιταλία Ρώμη

Αυτό το νέο διεθνές μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ιατρική και τη Χειρουργική, που διδάσκεται στα αγγλικά, χρησιμοποιεί μια διεπιστημονική προσέγγιση για να εκπαιδεύσει τους σπουδαστές να γίνουν γιατροί που ασκούν ένα διαφορετικό βιοϊατρικό-κοινωνικό περιβάλλον με διεπιστημονικές και διαπολιτισμικές επαγγελματικές δεξιότητες.

Μεταπτυχιακό στη Μοριακή Ιατρική

University Of Tuebingen Faculty Of Medicine
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Γερμανία Tübingen

Το 2012 το διεθνές μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Μοριακής Ιατρικής με ένα πρόγραμμα σπουδών αγγλικής γλώσσας ξεκίνησε το 2012.

MRes στη Βιοϊατρική Έρευνα: Καρδιαγγειακές Επιστήμες

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένο Βασίλειο Μπέρμιγχαμ

Παρέχοντας σας μια βαθιά γνώση του πεδίου και επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία που εργάζεται ως μέρος των κορυφαίων ερευνητικών ομάδων στο Κέντρο Καρδιοαγγειακών Επιστημών θα διερευνήσετε τις μοριακές, φυσιολογικές και παθολογικές διεργασίες που υπογραμμίζουν την καρδιαγγειακή ομοιόσταση στην υγεία και στις ασθένειες.

MBBCH στην Ιατρική (Πτυχιούχος Εισαγωγή)

Swansea University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένο Βασίλειο Σουάνσι

Το πρόγραμμα Μεταπτυχιακής Εισαγωγής Ιατρικής είναι μοναδικό στην Ουαλία και ένα από τα λίγα παρόμοια προγράμματα ιατρικής μελέτης στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ανοικτά σε αποφοίτους οποιουδήποτε επιστημονικού κλάδου. Αυτή η επιταχυνόμενη, τετραετής ιατρική βαθμίδα ακολουθεί ένα καινοτόμο, ολοκληρωμένο σπειροειδές πρόγραμμα σπουδών που έχει σχεδιαστεί για να αντικατοπτρίζει τον τρόπο προσέγγισης των κλινικών ασθενών και τον τρόπο παρουσίασης των ασθενών στους γιατρούς. Θα μελετήσετε τις βασικές βιοϊατρικές επιστήμες στο πλαίσιο της κλινικής ιατρικής, της δημόσιας υγείας, της παθολογίας, της θεραπείας, της ηθικής και των ψυχοκοινωνικών θεμάτων στη διαχείριση ασθενών.

Master of Medicines Ρυθμιστικές Υποθέσεις

University of Copenhagen
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 2 - 6 έτη Ανοικτή Εγγραφή Δανία Κοπεγχάγη

Το Master of Regulatory Medicines είναι ένα πρόγραμμα συνεχούς εκπαίδευσης που απευθύνεται σε επαγγελματίες της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Η εισαγωγή απαιτεί τουλάχιστον δύο χρόνια σχετικής εργασιακής εμπειρίας.

Δάσκαλος στη Γενική Τοξικολογία

University of Eastern Finland
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 έτη Σεπτέμβριος 2020 Φινλανδία Κουόπιο

Η τοξικολογία είναι μια εφαρμοσμένη επιστήμη που έχει εισροές από πολλούς επιστημονικούς κλάδους, όπως η μοριακή βιολογία, η χημεία, η ανατομία, η φυσιολογία και η επιδημιολογία. Το πρόγραμμα γενικής τοξικολογίας παρέχει στους φοιτητές του τις βασικές επιστημονικές γνώσεις και επαγγελματικές δεξιότητες για την πραγματοποίηση της αξιολόγησης χημικού κινδύνου από τον άνθρωπο. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τοξικολόγους επειδή τόσες πολλές χημικές ουσίες και προϊόντα της βιοτεχνολογικής βιομηχανίας αναμένουν εκτιμήσεις κινδύνου. Το πρόγραμμα παρέχει επίσης ένα στέρεο υπόβαθρο για κάθε φοιτητή που επιθυμεί να παρακολουθήσει διδακτορικές σπουδές στην τοξικολογία και τις σχετικές επιστήμες.

Ερευνητικό Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες της Υγείας - Εξειδίκευση στην Ιατρική Ψυχολογία

Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 έτη Σεπτέμβριος 2020 Κάτω Χώρες Ρότερνταμ

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Ερευνών στον τομέα των Επιστημών Υγείας στοχεύει να παρέχει στους φοιτητές πλήρη κατανόηση των μεθόδων είτε στην κλινική έρευνα είτε στη δημόσια υγεία. Οι ειδικότητες περιλαμβάνουν την κλινική επιδημιολογία, την επιδημιολογία, την επιδημιολογία της δημόσιας υγείας, τη γενετική και μοριακή επιδημιολογία και την οικονομική ανάλυση της υγείας.

Πτυχιούχος Ιατρικής και Χειρουργικής

University of Padova
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ιταλία Πάντοβα

Το μάθημα της Ιατρικής και της Χειρουργικής θα έχει ένα πειραματικό προφίλ, το οποίο θα επικεντρώνεται, αφενός, στη χρήση εργαλείων και διδακτικού περιεχομένου των βασικών επιστημών, τα οποία χαρακτηρίζονται από ισχυρή επιστημονική αξία. από την άλλη πλευρά, σε μια πρώιμη αλληλεπίδραση με την κλινική, επίσης μέσω μαθήσεων και κοινών δραστηριοτήτων, προκειμένου να επιτευχθούν γρήγορα οι βασικές έννοιες στο πλαίσιο της διωνυμικής νόσου της υγείας.

Πτυχιούχος Ιατρικής και Χειρουργικής

University of Turin
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 έτη Οκτώβριος 2019 Ιταλία Τουρίνο

Η πανεπιστημιακή ζωή στην Ιατρική και τη Χειρουργική πραγματοποιείται σε ένα περιβάλλον που μοιάζει με πανεπιστημιούπολη με ισχυρή ενσωμάτωση της υποστήριξης, της εκπαίδευσης και της έρευνας. Ένα ευρύ δίκτυο δομών (που περιλαμβάνει τις πανεπιστημιακές δομές, τα νοσοκομεία, τα τμήματα έκτακτης ανάγκης, τις περιφέρειες ASL (τοπικές δημόσιες υγειονομικές υπηρεσίες), τους γενικούς ιατρούς και, σε μικρότερο βαθμό, τους παιδίατρους) καθιστά τα εργαστήρια ένα ιδιαίτερα σημαντικό και διδακτικό μέρος του προγράμματος σπουδών. Σχεδόν το ένα έκτο του ECTS, το οποίο αφιερώνεται σε γραφεία, πρέπει να αποκτηθεί μέσω επαγγελματικών δραστηριοτήτων στην επικράτεια. μια διεπαγγελματική γραμματεία έχει προγραμματιστεί για τους φοιτητές του πρώτου έτους.

Πρόγραμμα Μάστερ στην Πειραματική Ιατρική

Örebro University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 έτη Σεπτέμβριος 2020 Σουηδία Örebro

Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Experimental Medicine δίνει y OU μια ευρεία εικόνα για γενικά θέματα που αφορούν τη δημόσια υγεία στη σημερινή κοινωνία. Το κύριο μέλημα του προγράμματος είναι οι φλεγμονώδεις μηχανισμοί και οι επιπτώσεις τους στη δημόσια υγεία, καθώς πολλές κοινές ασθένειες παγκοσμίως μοιράζονται μια διαδικασία φλεγμονής ως κοινό παρονομαστή. Y OU θα αποκτήσει γνώσεις και δεξιότητες στη σύγχρονη πειραματική ιατρική και εργαστηριακή επιστήμη, καθώς και σε βάθος γνώση της κυτταρικής βιολογίας, της ανοσολογίας, της ανθρώπινης γενετικής και της βιοπληροφορικής και της μεταφραστικής ιατρικής. Αυτό το πρόγραμμα MSc είναι έρευνα προπαρασκευαστικές και το πτυχίο Μάστερ παρέχει y OU με μια πλατφόρμα για την έρευνα και την ανάπτυξη, και προετοιμάζει y OU για μια διεθνή καριέρα στον ακαδημαϊκό χώρο, τη βιομηχανία, την κυβέρνηση και την υγειονομική περίθαλψη.

Ιατρική και Χειρουργική

University of Pavia
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 έτη Οκτώβριος 2019 Ιταλία Pavia

Οι υποψήφιοι που κατέχουν δίπλωμα γυμνασίου ή ισοδύναμο αλλοδαπό τίτλο μπορούν να γίνουν δεκτοί στο πτυχίο ιατρικής και χειρουργικής.

Διεθνής Δάσκαλος για την Επαγγελματική Υγεία και την Πρόληψη των Επαγγελματικών Ασθενειών

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 8 - 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Μαδρίτη +1 περισσότερα

Ο Διεθνής Δάσκαλος για την Επαγγελματική Υγεία και την Πρόληψη των Επαγγελματικών Ασθενειών εκπαιδεύει τον σπουδαστή ώστε να τον καταστήσει εξειδικευμένο επαγγελματία για την πρόληψη των κινδύνων στο χώρο εργασίας. Αποτελείται από ένα δρομολόγιο συνεχούς κατάρτισης και έχει σχεδιαστεί για να επιτύχει τη μάθηση σε ένα τρέχον θέμα, με συστηματική και τακτική αφοσίωση στη μελέτη.

Πτυχίο Ιατρικής και Χειρουργικής

University of Campania "Luigi Vanvitelli"
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ιταλία Νεάπολη Santa Maria Capua Vetere +1 περισσότερα

Αυτό το μάθημα είναι αφιερωμένο στο να δώσει στους μαθητές όλο το επιστημονικό υπόβαθρο και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνει ένας γιατρός? στην πραγματικότητα, το μάθημα δίνει στους φοιτητές μεθόδους και υπόβαθρο είτε για να γίνει ιατρός και ερευνητής στις ιατρικές επιστήμες.

Μεταπτυχιακό στη Γενική Ιατρική (MUDr)

Charles University First Faculty of Medicine
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Τσεχία Πράγα

Το εξάμηνο πρόγραμμα σπουδών οδηγεί στο μεταπτυχιακό δίπλωμα MUDr. - "Medicinae Universae Doctor" = Διδάκτορας της Γενικής Ιατρικής. Σύμφωνα με τη δεύτερη φράση του άρθρου 3 υποτμήμα 1 του κώδικα δεοντολογίας για υποψήφιους σπουδαστές στο Πανεπιστήμιο Charles, πρόκειται για ένα πρόγραμμα σπουδών χωρίς εξειδίκευση.

Ιατρικές Επιστήμες MMedSci από την Έρευνα

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 έτη Σεπτέμβριος 2020 Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα Masters in Medical Sciences είναι το μοναδικό στο είδος του στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει αποδειχθεί ότι δίνει στους πτυχιούχους το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας. Είναι σχεδιασμένο για πτυχιούχους ιατρικής υψηλού επιπέδου που θέλουν να εξερευνήσουν και να επωφεληθούν από την ιατρική έρευνα, ίσως με σκοπό να ακολουθήσουν διδακτορικό ή καριέρα στην έρευνα.