HEALTHCARESTUDIES.GR

Αναζητήστε Ιατρικές Σπουδές σε Ιατρικές Σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο 2019/2020

Ένα μεταπτυχιακό είναι ένα εξειδικευμένο πτυχίο που συνήθως αποκτάται από άτομα που επιθυμούν να εστιάσουν την μόρφωσή τους σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Η απόκτηση ενός Μεταπτυχιακού Επιστημών, MA ή MBA είναι μια έξυπνη επιλογή για τους φοιτητές καθώς μπορεί να προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε μια επιθετική αγορά εργασίας.

Οι σπουδαστές της ιατρικής θα γίνουν οι γιατροί, οι νοσηλευτές και οι χειρουργοί του αύριο. Αυτός ο ευρύς τομέας ασχολείται με την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία ασθενειών. Περιλαμβάνει γενικά τη μελέτη του ανθρώπινου σώματος καθώς και φαρμακευτικών, χειρουργικών και άλλων ιατρικών τεχνικών.

Εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι μια αποκεντρωμένη θέμα με κάθε μία από τις χώρες του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν ξεχωριστά συστήματα κάτω από διαφορετικές κυβερνήσεις: η βρετανική κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για την Αγγλία, και η κυβέρνηση της Σκωτίας, η κυβέρνηση της Ουαλίας και της Βόρειας Ιρλανδίας αυτές είναι υπεύθυνες για τη Σκωτία , Ουαλία και Βόρεια Ιρλανδία, αντίστοιχα.

Επικοινωνήστε με Πανεπιστήμια σχετικά με Μεταπτυχιακά σε Ιατρικές Σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο 2019/2020

8 Τα αποτελέσματα σε Ιατρικές Σπουδές, Ηνωμένο Βασίλειο Filter

πλοίαρχος της κλινικής φυσιολογίας - καρδιολογία (MSc)

Middlesex University London
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο UK Online +2 περισσότερα

Καρδιακές φυσιολόγοι καταγράφει και αναλύει τις φυσιολογικές δεδομένα για τη διάγνωση και τη θεραπεία της καρδιακής νόσου. Παίζουν σημαντικό ρόλο στον τομέα της υγείας, σώζοντας πολλές ζωές και τη βελτίωση πολλά άλλα. Καρδιακές φυσιολόγοι σε νοσοκομεία ασχοληθεί με τους ασθενείς από πρώτο χέρι, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να είναι μόνο εξαιρετικά εξειδικευμένες γνώσεις και την άριστη αναλυτικές ικανότητες, αλλά καλές δεξιότητες ανθρώπων.

Ιατρικές Επιστήμες MMedSci από την Έρευνα

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 έτη Σεπτέμβριος 2020 Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα Masters in Medical Sciences είναι το μοναδικό στο είδος του στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει αποδειχθεί ότι δίνει στους πτυχιούχους το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας. Είναι σχεδιασμένο για πτυχιούχους ιατρικής υψηλού επιπέδου που θέλουν να εξερευνήσουν και να επωφεληθούν από την ιατρική έρευνα, ίσως με σκοπό να ακολουθήσουν διδακτορικό ή καριέρα στην έρευνα.

Οικογενειακή Ιατρική (Master - Online Learning)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 2 - 6 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένο Βασίλειο Εδιμβούργο

Το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου παρέχει υψηλής ποιότητας μεταπτυχιακές ιατρικές σπουδές μέσα από μια online μορφή εξ αποστάσεως μάθησης. Οι φοιτητές προέρχονται από διάφορες χώρες του κόσμου, οι οποίες φέρνουν την μοναδική εμπειρία τους για να δημιουργήσουν μια ζωντανή παγκόσμια μαθησιακή κοινότητα. Το πρόγραμμα θα δώσει στους γιατρούς τις βασικές δεξιότητες ιατρικής γνώσης και διαχείρισης για τα κοινά προβλήματα υγείας που παρουσιάζουν και θα διερευνήσει τη διαχείριση στο πλαίσιο των αρχών, διαδικασιών και πρακτικών της οικογενειακής ιατρικής. Το πρόγραμμα θα εξοπλίσει τους σπουδαστές με τις δεξιότητες για να γίνουν ειδικοί οικογενειακοί γιατροί, η προσέγγισή τους θα προσφέρει συνεχή, συντονισμένη, ολοκληρωμένη και οικονομικά αποδοτική φροντίδα, βασισμένη στην κατανόηση του ασθενούς στο πλαίσιο της οικογένειας και της κοινότητας.

MBBCH στην Ιατρική (Πτυχιούχος Εισαγωγή)

Swansea University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένο Βασίλειο Σουάνσι

Το πρόγραμμα Μεταπτυχιακής Εισαγωγής Ιατρικής είναι μοναδικό στην Ουαλία και ένα από τα λίγα παρόμοια προγράμματα ιατρικής μελέτης στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ανοικτά σε αποφοίτους οποιουδήποτε επιστημονικού κλάδου. Αυτή η επιταχυνόμενη, τετραετής ιατρική βαθμίδα ακολουθεί ένα καινοτόμο, ολοκληρωμένο σπειροειδές πρόγραμμα σπουδών που έχει σχεδιαστεί για να αντικατοπτρίζει τον τρόπο προσέγγισης των κλινικών ασθενών και τον τρόπο παρουσίασης των ασθενών στους γιατρούς. Θα μελετήσετε τις βασικές βιοϊατρικές επιστήμες στο πλαίσιο της κλινικής ιατρικής, της δημόσιας υγείας, της παθολογίας, της θεραπείας, της ηθικής και των ψυχοκοινωνικών θεμάτων στη διαχείριση ασθενών.

MBChB στην ιατρική και τη χειρουργική επέμβαση

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένο Βασίλειο Μπέρμιγχαμ

Αυτό το πρόγραμμα τετραετές πτυχίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους αποφοίτους και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να γίνετε ένας ιατρός. Δεξιά από την αρχή, θα έχετε την εμπειρία της πρακτικής της υγειονομικής περίθαλψης στην κοινότητα με ένα συνημμένο σε μια γενική πρακτική, η οποία σας επιτρέπει να δείτε πώς τις σπουδές σας μεταφράσει στην κλινική πρακτική.

MRes στη Βιοϊατρική Έρευνα: Καρδιαγγειακές Επιστήμες

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένο Βασίλειο Μπέρμιγχαμ

Παρέχοντας σας μια βαθιά γνώση του πεδίου και επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία που εργάζεται ως μέρος των κορυφαίων ερευνητικών ομάδων στο Κέντρο Καρδιοαγγειακών Επιστημών θα διερευνήσετε τις μοριακές, φυσιολογικές και παθολογικές διεργασίες που υπογραμμίζουν την καρδιαγγειακή ομοιόσταση στην υγεία και στις ασθένειες.

πλοίαρχος της έρευνας στην κλινική έρευνα για την υγεία

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 έτη Αύγουστος 2020 Ηνωμένο Βασίλειο Μπέρμιγχαμ +1 περισσότερα

Αυτό το πρόγραμμα παρέχει ένα πρώτο βήμα για την κατάρτιση στην έρευνα για τους επαγγελματίες της υγείας σήμερα εργάζονται σε κλινικούς τομείς που θέλουν να αναπτύξουν μια έρευνα σχετικά με την υγεία συστατικό για την καριέρα τους. Καθοδηγούμενη από μια ομάδα εποπτείας θα αναλάβει ένα ερευνητικό έργο και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση στη χρήση μεθόδων έρευνας, διαχείριση έργου, και διαχείριση της έρευνας.

πλοίαρχος της έρευνας στις επιστήμες του καρκίνου

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος Αύγουστος 2020 Ηνωμένο Βασίλειο Μπέρμιγχαμ

Το πρόγραμμα του καρκίνου Επιστημών MRes έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τη ζωή και την βιοϊατρική επιστήμη αποφοίτους τη δυνατότητα να αποκτήσουν ερευνητική κατάρτιση με πρακτική εμπειρία σε ένα κορυφαίο ερευνητικό κέντρο καρκίνου.