HEALTHCARESTUDIES.GR

Δείτε Ιατρικές Σπουδές σε Ιατρικές Σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής 2019/2020

Μόλις οι φοιτητές ολοκληρώσουν τα προπτυχιακά διπλώματά τους, έχουν την επιλογή να ακολουθήσουν ένα μεταπτυχιακό σε έναν επιλεγμένο κλάδο. Ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο να ενισχύει τη γνώση ενός συγκεκριμένου πεδίοτ και να βοηθά τους φοιτητές να προετοιμαστούν για ακαδημαϊκές κι επαγγελματικές σταδιοδρομίες μετά την αποφοίτηση.

Εκείνοι που μελετούν την ιατρική μπορούν να περιμένουν να μάθουν λεπτομερώς για το ανθρώπινο σώμα και θα αποκτήσουν επίσης μια πρακτική κατανόηση των εργαλείων υγειονομικής περίθαλψης όπως τα φαρμακευτικά προϊόντα και η χειρουργική επέμβαση. Αυτή η γνώση θα είναι χρήσιμη για την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία ασθενειών.

Εκπαίδευση στις Ηνωμένες Πολιτείες παρέχεται κυρίως από το δημόσιο τομέα, με τον έλεγχο και τη χρηματοδότηση που προέρχεται από τρία επίπεδα: κρατικές, τοπικές και ομοσπονδιακές, με αυτή τη σειρά.Οι κοινές απαιτήσεις για τη μελέτη σε επίπεδο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες θα περιλαμβάνει ομολογίες δοκίμιό σας (επίσης γνωστή ως η δήλωση του σκοπού ή προσωπική δήλωση), αναλυτική βαθμολογία, η σύσταση / συστατικές επιστολές, τη γλώσσα δοκιμές

Επικοινωνήστε με Σχολές σχετικά με Μεταπτυχιακά σε Ιατρικές Σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής 2019/2020

5 Τα αποτελέσματα σε Ιατρικές Σπουδές, Ηνωμένες Πολιτείες Filter

Διδάσκοντες στη Μοριακή και Κυτταρική Παθοβιολογία

Tulane University - Biomedical Sciences Graduate Program (School of Medicine)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες Νέα Ορλεάνη

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να εμπλουτίσει την εμπειρία της επιστημονικής έρευνας και να βελτιώσει τα ακαδημαϊκά προσόντα των φοιτητών που ενδιαφέρονται για σταδιοδρομία στη βιοτεχνολογία και τη φαρμακευτική βιομηχανία, καθώς και στον ακαδημαϊκό κόσμο.

πρόγραμμα ιατρικής πλοιάρχου

Eastern Virginia Medical School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 2 έτη Σεπτέμβριος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Νόρφολκ

Βαθμός της Ανατολικής Βιρτζίνια Τμήμα Ιατρικής Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα είναι ενός ή δύο Έτος Ειδική πλοιάρχου. Η πλειοψηφία των μαθημάτων είναι μαθήματα ιατρικής σχολής λαμβάνονται με πρώτο έτος οι φοιτητές ιατρικής. Αυτό το πρόγραμμα μετα-απολυτήριο είναι ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα ρεκόρ ενίσχυση σχεδιαστεί για να κάνουν τους μαθητές πιο ανταγωνιστικές για την αλλοπαθητική και οστεοπαθητικός ιατρικές σχολές, καθώς και οδοντιατρικές σχολές.

Μάστερ στη Φυσιολογία

Tulane University - Biomedical Sciences Graduate Program (School of Medicine)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες Νέα Ορλεάνη

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Φυσιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Tulane στη Νέα Ορλεάνη, Λος Άντζελες έχει αναπτύξει ένα πρόγραμμα Μάστερ ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει προηγμένη κατάρτιση και κατανόηση των λειτουργιών του σώματος και να χρησιμεύσει ως βάση για τη μελέτη της ιατρικής. Η επιτυχής ολοκλήρωση αυτού του μονοετούς προγράμματος θα αυξήσει την ανταγωνιστικότητά σας για ιατρικές σχολές ή ισοδύναμα επαγγελματικά προγράμματα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την προηγμένη ιατρική φυσιολογία, τη νευροφυσιολογία, τη μοριακή και κυτταρική βιολογία και τη μεταγραφική φυσιολογία. Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό για εφαρμογές όλο το χρόνο.

Master of Science στη Μικροβιολογία και την Ανοσολογία

Tulane University - Biomedical Sciences Graduate Program (School of Medicine)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες Νέα Ορλεάνη

Αυτό το μονοετές πρόγραμμα μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που οδηγεί στο βαθμό Master of Biomedical Science στη Μικροβιολογία και την Ανοσολογία έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους σπουδαστές για σταδιοδρομία στις βιοϊατρικές επιστήμες και να παρέχει μια εις βάθος εκπαιδευτική εμπειρία για να βελτιώσει την πιθανότητα να εισέλθουν σε μια μεταπτυχιακές επαγγελματικές σχολές όπως ιατρικές, οδοντιατρικές, κτηνιατρικές σχολές ή διδακτορικές σπουδές. προγράμματα. Το μέγεθος της τάξης περιορίζεται σε 20 φοιτητές. Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στο Τμήμα Ιατρικής της Tulane από καθηγητές πλήρους απασχόλησης.

Master of Science Επιστημών στην αναπνευστική θεραπεία

Bellarmine University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 έτη Σεπτέμβριος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Λούισβιλ

Το Τμήμα Αναπνευστικής Θεραπείας προσφέρει ένα διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα για το άτομο που κατέχει πτυχίο πανεπιστημίου σε άλλο τομέα. Σε δύο χρόνια, τα εξειδικευμένα άτομα μπορούν να κερδίσουν ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα και να ξεκινήσουν μια συναρπαστική καριέρα ως αναπνευστικό θεραπευτή.