HEALTHCARESTUDIES.GR

Κορυφαίο 4 Μεταπτυχιακά σε Καρδιολογία 2019/2020

πρόγραμμα Μάστερ έχει σχεδιαστεί για να δώσει στους κατόχους προπτυχιακό μοιρών μια ευκαιρία να γίνει ένας εμπειρογνώμονας στον τομέα των σπουδών τους. Αυτά μπορούν να ληφθούν σχεδόν σε κάθε θεματική περιοχή, και παίρνουν συνήθως μεταξύ ενός και πέντε χρόνια για να ολοκληρωθεί. Αυτά βαθμός είναι συχνά απαραίτητη για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης ή να συνεχίσουν σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Τι είναι το Master in Cardiology; Το πρόγραμμα αυτό ενισχύει τις γνώσεις του μαθητή για το πώς να αποκαταστήσει ασθενείς μετά από χειρουργική επέμβαση. Εκτός από την επεξεργασία των μετα-op, τα προγράμματα αυτά εκπαιδεύουν επίσης πώς να προετοιμάσει τους ασθενείς για καρδιακή διαδικασίες και την προσφορά του Συμβουλίου σχετικά με τη φροντίδα που απαιτείται έξω από το νοσοκομείο τοίχους. Τα μαθήματα μπορούν να περιλαμβάνουν την ανατομία και τη φυσιολογία, τις δομές της καρδιάς, τη διαχείριση του πόνου, της βιολογίας και περισσότερο. Οι μαθητές θα υποβάλλονται συχνά σε κλινικές περιστροφή σαν φοιτητές MD πριν από την απόκτηση του πτυχίου τους.

Έχοντας ένα Master στην Καρδιολογία μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα να επεκτείνει τις δυνατότητες της αγοράς εργασίας σας και να διευρύνει το παράθυρό σας ευκαιρία.Αυτό είναι ένα πεδίο στο οποίο οποιαδήποτε εξειδικευμένη εκπαίδευση θεωρείται πλεονέκτημα. Οι επιλογές σας για την εξεύρεση απασχόλησης τυπικά θα αυξηθεί γρήγορα και θα είναι καλύτερα προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντά σας.

Πτυχία στον τομέα της ιατρικής φέρουν γενικά υψηλότερη τιμή από ό, τι βαθμούς στις τέχνες ή βασικής έρευνας. Πριν από την επιλογή ενός πανεπιστημίου, θα χρειαστεί να κάνει την έρευνά σας για να διαπιστώσετε αν το πρόγραμμα είναι οικονομικά εφικτό ή προσφέρει κάθε είδους βοήθεια.

Με ένα Master στην Καρδιολογία, μπορείτε να περιμένετε σταδιοδρομία για να ανοίξει στα περισσότερα νοσοκομεία, δημόσια και ιδιωτικά, με τα χέρια-για τις θέσεις, όπως η νοσηλευτική ή διοικητικές θέσεις. Ενώ καρδιολογία είναι ένα εξειδικευμένο πεδίο, είναι εκείνη κατά την οποία οι περισσότεροι άνθρωποι θα χρειάζονται φροντίδα σε κάποιο σημείο στη ζωή τους, οπότε η ανάγκη είναι ποτέ πιθανό να μειωθεί. Οι πιο τολμηροί επιστάτες πρέπει να διερευνήσουν τις ευκαιρίες σε διεθνή νοσηλευτική ή με τα διεθνή ιατρικά προγράμματα που πηγαίνουν σε μέρη του κόσμου όπου η φροντίδα που χρειάζεται περισσότερο.

Σε απευθείας σύνδεση Master στην Καρδιολογία βαθμούς δεν μπορούν να προσφέρονται από κάθε ιατρική σχολή, αλλά μια μικρή έρευνα θα πρέπει να σας παρέχει επαρκείς επιλογές. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

4 Τα αποτελέσματα σε Καρδιολογία Filter

πλοίαρχος της κλινικής φυσιολογίας - καρδιολογία (MSc)

Middlesex University London
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο UK Online +2 περισσότερα

Καρδιακές φυσιολόγοι καταγράφει και αναλύει τις φυσιολογικές δεδομένα για τη διάγνωση και τη θεραπεία της καρδιακής νόσου. Παίζουν σημαντικό ρόλο στον τομέα της υγείας, σώζοντας πολλές ζωές και τη βελτίωση πολλά άλλα. Καρδιακές φυσιολόγοι σε νοσοκομεία ασχοληθεί με τους ασθενείς από πρώτο χέρι, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να είναι μόνο εξαιρετικά εξειδικευμένες γνώσεις και την άριστη αναλυτικές ικανότητες, αλλά καλές δεξιότητες ανθρώπων.

Μεταπτυχιακό στην Καρδιαγγειακή Έρευνα

Vrije Universiteit Amsterdam
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 έτη Σεπτέμβριος 2020 Κάτω Χώρες Amsterdam

Το πρόγραμμα είναι προσανατολισμένο προς την έρευνα και έχει διεπιστημονικό χαρακτήρα. Οι σπουδαστές εκπαιδεύονται σε σύγχρονες τεχνικές καρδιαγγειακής έρευνας.

Πρόγραμμα Μάστερ στην Πειραματική Ιατρική

Örebro University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 έτη Σεπτέμβριος 2020 Σουηδία Örebro

Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Experimental Medicine δίνει y OU μια ευρεία εικόνα για γενικά θέματα που αφορούν τη δημόσια υγεία στη σημερινή κοινωνία. Το κύριο μέλημα του προγράμματος είναι οι φλεγμονώδεις μηχανισμοί και οι επιπτώσεις τους στη δημόσια υγεία, καθώς πολλές κοινές ασθένειες παγκοσμίως μοιράζονται μια διαδικασία φλεγμονής ως κοινό παρονομαστή. Y OU θα αποκτήσει γνώσεις και δεξιότητες στη σύγχρονη πειραματική ιατρική και εργαστηριακή επιστήμη, καθώς και σε βάθος γνώση της κυτταρικής βιολογίας, της ανοσολογίας, της ανθρώπινης γενετικής και της βιοπληροφορικής και της μεταφραστικής ιατρικής. Αυτό το πρόγραμμα MSc είναι έρευνα προπαρασκευαστικές και το πτυχίο Μάστερ παρέχει y OU με μια πλατφόρμα για την έρευνα και την ανάπτυξη, και προετοιμάζει y OU για μια διεθνή καριέρα στον ακαδημαϊκό χώρο, τη βιομηχανία, την κυβέρνηση και την υγειονομική περίθαλψη.

MRes στη Βιοϊατρική Έρευνα: Καρδιαγγειακές Επιστήμες

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένο Βασίλειο Μπέρμιγχαμ

Παρέχοντας σας μια βαθιά γνώση του πεδίου και επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία που εργάζεται ως μέρος των κορυφαίων ερευνητικών ομάδων στο Κέντρο Καρδιοαγγειακών Επιστημών θα διερευνήσετε τις μοριακές, φυσιολογικές και παθολογικές διεργασίες που υπογραμμίζουν την καρδιαγγειακή ομοιόσταση στην υγεία και στις ασθένειες.