HEALTHCARESTUDIES.GR

Κορυφαίο Διαδικτυακά Ιατρικές Σπουδές σε Νοσηλευτικές Σπουδές 2019/2020

Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα είναι ένα πρόγραμμα ανωτέρων σπουδών που μπορεί να ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια περίπου, εφόσον οι φοιτητές έχουν ήδη αποκτήσει ένα πτυχίο σε έναν παρόμοιο τομέα. Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν να αποκτήσουν ένα Μεταπτυχιακό Τεχνών, Επιστημών ή ένα MBA ανάλογα με τους τρέχοντες και μελλοντικούς τους στόχους.

Οι σπουδαστές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ιατρικό επάγγελμα ως νοσοκόμα μπορούν να σπουδάσουν νοσοκόμες. Αυτό το πεδίο μελέτης εξετάζει την πρόληψη των ασθενειών, την ανακούφιση από τα βάσανα, την υπεράσπιση των ασθενών, τη θεραπεία τραυματισμών και την προώθηση συμβουλών υγείας.

Δεδομένου ότι όλες οι κατηγορίες είναι σε απευθείας σύνδεση, οι μαθητές δεν θα πρέπει να εμφανίζονται σε τάξεις. Δρομολόγια μπορεί να μην είναι τόσο αυστηρές κατά τη λήψη μαθήματα σε απευθείας σύνδεση. Οι μαθητές μπορούν να εργαστούν και να πραγματοποιήσει εργασίες όταν είναι έτοιμα και στην προσωπική τους ρυθμό. Σε πολλά online μαθήματα βαθμό, οι μαθητές δεν αναμένεται να λάβει μαθήματα επιλογής εκτός και εάν απαιτείται από τους μείζονες. Αυτό επιτρέπει στους μαθητές να μηδέν για τη μελέτη και κυρίως τι πρέπει να μάθουν για την επιχείρησή τους. Για πολλούς μαθητές που έχουν ένα πάθος για να μάθουν πληροφορίες σχετικά με σημαντικές, σε απευθείας σύνδεση προγράμματα πτυχίο εξαιρετική εργασία καθώς αυτή η προσέγγιση θα εξοικονομήσετε χρόνο και οι μαθητές ενίσχυσης αποκτήσουν το πτυχίο τους πιο γρήγορα.

Επικοινωνήστε με Πανεπιστήμια σχετικά με Διαδικτυακά Ιατρικές Σπουδές σε Νοσηλευτικές Σπουδές 2019/2020

7 Τα αποτελέσματα σε Νοσηλευτικές Σπουδές, Διαδικτυακό Filter

πλοίαρχος του νοσηλευτικού

Avondale College of Higher Education
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 18 μήνες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Αυστραλία Cooranbong Wahroonga +2 περισσότερα

Η Σχολή Καλών Τεχνών, Νοσηλευτικής και Θεολογία προσφέρει ένα Master of Nursing (από μαθημάτων), με προαιρετική σημεία εξόδου των Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στη Νοσηλευτική και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Νοσηλευτική.

Πτυχίο Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη Νοσηλευτική Επιστήμη

Universitat Rovira i Virgili
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 9 μήνες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ισπανία Tarragona +1 περισσότερα

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές προηγμένη επιστημονική κατάρτιση και να προωθήσει την κατάρτιση στην έρευνα στον τομέα της νοσηλευτικής. Στόχος είναι η κάλυψη της ανάγκης για ακαδημαϊκή και επαγγελματική ανάπτυξη στη νοσηλευτική στον 21ο αιώνα.

μεταπτυχιακό δίπλωμα στη νοσηλευτική επιστήμη

Jaume I University (Universitat Jaume I)
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά Μερική παρακολούθηση 2 έτη Σεπτέμβριος 2020 Ισπανία Castellón de la Plana

Το πρόγραμμα αυτό πλοιάρχου επιτρέπει την ανάπτυξη των δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες για την έρευνα στη Νοσηλευτική, σε συνδυασμό με το περιεχόμενο που εμβαθύνει στην εκπαίδευση, διαχείριση και προηγμένες κλινικές. Έτσι, οι επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν το Masters πάρετε μια ευρεία άποψη της νοσηλευτικής σε όλες τις πτυχές της: την υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση, την έρευνα και τη διαχείριση.

University of Southern Queensland (USQ)
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 18 - 60 μήνες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Αυστραλία Αυστραλία Online +1 περισσότερα

Δάσκαλος Ψυχικής Υγείας (Νοσηλευτική)

Southern Cross University (Online)
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 2 έτη Νοέμβριος 2019 Αυστραλία Αυστραλία Online

Ο Δάσκαλος της Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας είναι ο πρώτος στο είδος του, που αναπτύχθηκε ενάντια στα πιο πρόσφατα πρότυπα της βιομηχανικής ψυχικής υγείας όπως ορίζονται από το Αυστραλιανό Κολλέγιο Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προσόντα σας μετά την ολοκλήρωσή τους ως μέρος του Pathway για να γίνετε αναγνωρισμένος νοσηλευτής ψυχικής υγείας.

Online Μάστερ Νοσηλευτικής

James Cook University Online
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 24 μήνες Ιανουάριος 2020 Αυστραλία Αυστραλία Online

Στο Πανεπιστήμιο James Cook, ο Δάσκαλος Νοσηλευτικής μας θα σας δώσει τη δυνατότητα να κατανοήσετε και να εφαρμόσετε την έρευνα και να συμπεριλάβετε ρόλους ηγεσίας ή εκπαιδευτικής πρακτικής σε ένα νοσοκομειακό περιβάλλον. Θα είστε εξοπλισμένοι για να ενισχύσετε και να προωθήσετε την αλλαγή που απαιτείται για τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων της υγείας των ασθενών σας.

Master of Science στη Νοσηλευτική - Νοσηλευτική Διοίκηση Συγκέντρωση

University of Saint Mary Online
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 1 έτος Σεπτέμβριος 2020 Ηνωμένες Πολιτείες Leavenworth

Προσαρμόστε το online MS σας στο Νοσηλευτικό πτυχίο με μια συγκέντρωση στο Nurse Administrator από το διαπιστευμένο Πανεπιστήμιο της Αγίας Μαρίας. Αυτή η συγκέντρωση θα σας δώσει τα διαπιστευτήρια και τις γνώσεις που ταιριάζουν στις θέσεις της διοίκησης και της εκτελεστικής εξουσίας, καθώς και να σας βοηθήσουν να καθορίσετε την ποιότητα της περίθαλψης σε οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης. Δεν απαιτείται κατοικία.