close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Κορυφαία Ιατρικές Σπουδές σε Πνευμονολογία 2020

Ένα μεταπτυχιακό κερδίζεται στα μισά του δρόμου μεταξύ προπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών. Μετά την ολοκλήρωση ένα συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων, και μερικές φορές υποβολή διατριβής, θα επιτρέπεται στους μαθητές… περαιτέρω

Ένα μεταπτυχιακό κερδίζεται στα μισά του δρόμου μεταξύ προπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών. Μετά την ολοκλήρωση ένα συγκεκριμένο αριθμό μαθημάτων, και μερικές φορές υποβολή διατριβής, θα επιτρέπεται στους μαθητές να αποφοιτήσουν. Μετά την αποφοίτηση, οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα μπορούν είτε να ενταχθούν στο εργατικό δυναμικό ή να συνεχίσουν τις σπουδές τους.

Τι είναι ένα Master στην Πνευμονολογία; Ο στόχος αυτού του προγράμματος σπουδών είναι να βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν τις βασικές λειτουργίες του ανθρώπινου αναπνευστικού συστήματος. Τα θέματα που καλύπτονται περιλαμβάνουν την ανταλλαγή αερίων, μολυσματικές ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος, την κυκλοφορία. συνήθως απαιτείται αυστηρή φορτίο πορεία συμπεριλαμβανομένων της βιολογίας, της χημείας, της ανατομίας, της μοριακής βιολογίας, ανοσολογίας, και άλλες ιατρικές επιστήμες, προκειμένου να αποφοιτήσουν. Στο τέλος του προγράμματος, οι μαθητές θα πρέπει να είναι σε θέση να αναγνωρίζουν, τη διάγνωση και τη θεραπεία ασθενειών, διαταραχών και ασθενειών των πνευμόνων και του κυκλοφορικού συστήματος.

Τα οφέλη του κερδίζει ένα μεταπτυχιακό είναι πιθανό να εντυπωσιάσουν κάθε μαθητή.Υψηλότερους μισθούς, περισσότερες επιλογές σταδιοδρομίας, καθώς και αυξημένες ευκαιρίες εξέλιξης είναι μερικά μόνο από τα οφέλη απολαμβάνουν πολλοί φοιτητές. Όσοι έχουν ήδη θέσεις εργασίας μπορούν να καταστούν επιλέξιμες για τις προαγωγές ή αυξήσεις.

Το κόστος της κερδίζοντας ένα βαθμό επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τη χώρα στην οποία θα επιλέξετε να σπουδάσουν. Κερδίζουν ένα πτυχίο από πιο ελίτ και ανταγωνιστικές σχολές θα είναι και πιο ακριβά. Για περισσότερες σε βάθος οικονομικές πληροφορίες, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους υποψήφιους του σχολείου σας.

Οι περισσότεροι μελετητές πνευμονολογίας επιλέγουν να γίνουν επαγγελματίες πνευμονολόγους. Αυτοί οι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα να βοηθήσει τη θεραπεία μιας ποικιλίας των αναπνευστικά προβλήματα. Ορισμένες εργασίες σε νοσοκομεία και κλινικές, ενώ άλλοι προτιμούν να εργάζονται σε ιδιωτικά ιατρεία. Άλλες πνευμονολόγοι προτιμούν να γίνει ιατρική έρευνα επιστημόνων, που εργάζονται για την κατανόηση της λειτουργίας και ασθένειες των πνευμόνων με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Μια μικρή μειοψηφία των πνευμονολόγων εργάζονται σε ιδιωτικές φαρμακευτικές και εταιρείες έρευνας και ιατρική διευθυντές ή συμβούλους.

Εάν είστε έτοιμοι να κερδίσετε αυτό το βαθμό, θα παρατηρήσετε έχετε μια πληθώρα εκπαιδευτικών επιλογών κατά την κρίση σας. Μερικοί μαθητές προτιμούν την ηλεκτρονική μάθηση, δεδομένου ότι παρέχει αυξημένη ευελιξία. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

Διαβάστε Λιγότερα
format_list_bulleted Φίλτρα
University of Texas Health Science Center at San Antonio
San Antonio, Ηνωμένες Πολιτείες

Master στην Αναπνευστική Φροντίδα - Το πρόγραμμα αναπνευστικής περίθαλψης στο UT Health San Antonio έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει εξαιρετικούς κλινικούς γιατρούς. Το πρό ... +

Master στην Αναπνευστική Φροντίδα - Το πρόγραμμα αναπνευστικής περίθαλψης στο UT Health San Antonio έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει εξαιρετικούς κλινικούς γιατρούς. Το πρόγραμμα μας παρέχει στους φοιτητές μια ισχυρή βάση στην κλινική πρακτική, την εκπαίδευση και την έρευνα. Ως πρόγραμμα εισόδου στην πράξη, δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στην υγειονομική περίθαλψη για την εισαγωγή. -
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Πλήρες ωράριο
2 έτη
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Εάν εκπροσωπείτε κάποια σχολή και θέλετε να προσθέσετε τα προγράμματά σας στις καταχωρίσεις μας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ