Ιατρική MBBS (Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery)

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η 5ετής MBBS στην Ιατρική μας έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με τις ακαδημαϊκές γνώσεις, τις κλινικές δεξιότητες και τις προσωπικές ιδιότητες που απαιτούνται για να γίνει ένας ικανός γιατρός. Θα σας προσφέρουμε την απαραίτητη εμπειρία για την πραγματοποίηση με βεβαιότητα κλινικών αποφάσεων βασισμένων σε τεκμήρια που θα κάνουν τη ζωή τους διαφορετική. Θα σας απονεμηθεί Πρωτοβάθμια Ιατρική Προσέγγιση που ονομάζεται Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery (MBBS) και θα είστε έπειτα επιλέξιμος για την ανάληψη της εκπαίδευσής σας στο Ίδρυμα / Διεύθυνση.

Το MBBS είναι ανοικτό σε φοιτητές εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ. Με την πρώτη ευκαιρία, θα συζητήσουμε με την Αγωγή Υγείας της Αγγλίας και την Υπηρεσία Φοιτητών, ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε το πτυχίο ιατρικής μας σε φοιτητές από το Ηνωμένο Βασίλειο και την ΕΕ.

Υποτροφίες

Brunel Medical School θα απονείμει 10 υποτροφίες ειδικά για MBBS Medicine για είσοδο 2021/22. Για πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα υποτροφιών.

αξία

Κάθε υποτροφία έχει συνολική αξία £ 30,000 καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος, προσφέροντας επιτυχημένους φοιτητές £ 6,000 ετησίως για την καταβολή του τέλους διδάκτρων.

Διαδικασία ανάθεσης

Όλοι οι υποψήφιοι MBBS εκτός ΕΕ / Ηνωμένου Βασιλείου μπορούν να υποβάλουν αίτηση για διεθνή υποτροφία για την Brunel Medical School . Οι υποτροφίες θα απονεμηθούν με βάση την αξία τους και θα αξιολογηθούν και θα βαθμολογηθούν στις:

 1. Αποφοίτων σχολείων / κολλεγίων
 2. Παροχή συνέντευξης MBBS
 3. Ένα σύντομο φάρμακο με θέμα το φάρμακο.

Πώς να εφαρμόσει

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για διεθνή υποτροφία για την Brunel Medical School από τις 5 Σεπτεμβρίου 2020.

Οι πλήρεις όροι και οι προϋποθέσεις των υποτροφιών θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα αργότερα το 2020. Για γενικές ερωτήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα Inquiries.

Κλινικές τοποθετήσεις

Θα αναλάβετε ένα ευρύ φάσμα κλινικών τοποθετήσεων που καλύπτουν το Λονδίνο και τη Νοτιοανατολική Αγγλία. Εδώ δεν θα παρατηρείτε μόνο - θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε τις κλινικές σας γνώσεις σε πραγματικές κλινικές καταστάσεις.

Μάθηση και διδασκαλία

Θα μάθετε πώς να εργάζεστε ως μέλος μιας διεπιστημονικής ομάδας μέσω δεξιοτήτων επικοινωνίας, προσομοίωσης και ηθικής λήψης αποφάσεων, οι οποίες υπογραμμίζονται σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Είμαστε από τις λίγες ιατρικές σχολές του κόσμου που χρησιμοποιούν την Ομαδική Μάθηση ως την κύρια μέθοδο της διδασκαλίας στην τάξη. Θα μάθετε σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και θα διδάσκονται από πολύ έμπειρους κλινικούς ιατρούς και ακαδημαϊκούς παγκόσμιας κλάσης σε μικρές ομάδες για ανατομία και ανάπτυξη κλινικών δεξιοτήτων.

Εκπαίδευση κλινικών δεξιοτήτων αιχμής

Θα διδαχθούν κλινικές δεξιότητες και διάγνωση από τον πρώτο όρο του MBBS. Αυτό θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε και να αναπτύξετε σταδιακά την κλινική σας βάση γνώσεων καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου σας στο Brunel σε προχωρημένο επίπεδο, έτοιμο για κλινική πρακτική.

Αρχικά, η εκπαίδευση των κλινικών δεξιοτήτων σας θα πραγματοποιηθεί στο ολοκαίνουργιο, σύγχρονο κέντρο εκμάθησης και διδασκαλίας, το οποίο θα υποστηρίζεται από τα εργαστήρια κλινικών δεξιοτήτων και την προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία. Στη συνέχεια, στις κλινικές ρυθμίσεις, θα προχωρήσετε από την παρατήρηση έως την εκτέλεση αυτών των δεξιοτήτων υπό την επίβλεψη. Θα εργαστείτε επίσης με ασθενείς στην πανεπιστημιούπολη καθώς και σε κλινικές εγκαταστάσεις.

Πρώιμη επαφή με τον ασθενή

Θα έχετε πολύτιμη επαφή με τον ασθενή κατά το πρώτο έτος και κατά τη διάρκεια του μαθήματος MBBS. Αυτό θα ενισχύσει τη μάθηση και την απόκτηση δεξιοτήτων για να σας βοηθήσει να κάνετε τις σπουδές σας σχετικές με τον μελλοντικό σας ρόλο ως γιατρό.

Βελτιωμένη μάθηση

Είμαστε μια μικρή ιατρική σχολή, που σημαίνει ότι ο δείκτης φοιτητών-προσωπικού μας είναι ιδανικός, ώστε να μην αισθάνεστε χαμένοι σε μια μεγάλη τάξη. Υπάρχουν διδακτικές και ομαδικές σπουδές στην τάξη, εξαιρετική ποιμαντική φροντίδα και ευκαιρίες για οικοδόμηση φιλίας για όλη τη ζωή με μαθητές από όλο τον κόσμο.

Διαδραστική μάθηση

Έχουμε μια διαδραστική προσέγγιση για τη μελέτη της ιατρικής για να σας δώσουμε μια βαθιά εμπειρία μάθησης για την κατανόηση της επιστήμης και της τέχνης της κλινικής πρακτικής και του τρόπου λειτουργίας των συστημάτων υγείας. Θα μπορείτε να μάθετε ο ένας από τον άλλο, από τους κλινικούς ιατρούς και τους ίδιους τους ασθενείς.

Η διαπανεπιστημιακή και πολυ-επαγγελματική μάθηση είναι μια σημαντική πτυχή της πορείας μας. Θα αλληλεπιδράσετε με τους συναδέλφους σας από τα υπόλοιπα μαθήματα υγείας στο Brunel - νοσηλευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, φυσιοθεραπευτές, επαγγελματίες θεραπευτές, συνεργάτες γιατρούς, μάθησης με και μεταξύ τους.

Πρωτοβάθμια φροντίδα

Θα έχετε πρακτική κλινική διδασκαλία στην πρωτοβάθμια φροντίδα με την ευκαιρία να εργάζεστε μαζί με τις τοπικές ομάδες υγειονομικής περίθαλψης. Θα ανακαλύψετε πολλά διαφορετικά ιατρικά θέματα: την πρόληψη ασθενειών, την προαγωγή της υγείας, την παροχή συμβουλών, την εκπαίδευση των ασθενών, τη διάγνωση και τη διαχείριση οξείας και χρόνιας ασθένειας.

Εστίαση στη συμπεριφορά των ασθενών

Το μάθημα MBBS δίνει έμφαση στην προσέγγιση με βάση τον άνθρωπο. Αυτό σημαίνει ότι πρώτα θα μάθετε γιατί οι άνθρωποι υποφέρουν από την κατάστασή τους και τους διάφορους φυσικούς και κοινωνιολογικούς παράγοντες πίσω από αυτό, τότε πώς να θεραπεύσουν την πάθηση. Θα ανακαλύψετε μια ολιστική προσέγγιση στην ιατρική, τη σημασία των συμπεριφορών και αξιών των ασθενών και πώς μπορεί να επηρεαστεί ολόκληρη η οικογένεια.

Προυποθέσεις εισόδου

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

 • Α-επίπεδα: Οι υποψήφιοι πρέπει κανονικά να έχουν ή να αναμένεται να επιτύχουν ελάχιστο βαθμό ΑΑΒ σε επίπεδο Α, για να συμπεριλάβει είτε τη Χημεία είτε τη Βιολογία, μια δεύτερη επιστήμη (Χημεία, Βιολογία, Φυσική ή Μαθηματικά) και ένα τρίτο θέμα Γενικές σπουδές).
 • Ικανότητες διεθνούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης: Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ή να αναμένεται να επιτύχουν, ένα πρότυπο βαθμών ισοδύναμο με το ΑΑΒ σε επίπεδο «Α», να συμπεριλάβει είτε Χημεία είτε Βιολογία και μια δεύτερη επιστήμη (Χημεία, Βιολογία, Φυσική ή Μαθηματικά) επίπεδο σπουδών. Ανατρέξτε στο έγγραφο pdf για όλα τα αποδεκτά προσόντα.
 • Διεθνές Απολυτήριο: Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ή να αναμένεται να επιτύχουν συνολική βαθμολογία τουλάχιστον 33 μονάδων με το ανώτερο επίπεδο 6 και το ανώτερο επίπεδο 5 είτε στη χημεία είτε στη βιολογία και στη δεύτερη επιστήμη (χημεία, βιολογία, φυσική ή μαθηματικά).
 • Μαθηματική ικανότητα: Η απαιτούμενη ικανότητα στα μαθηματικά τουλάχιστον του βαθμού C στα μαθηματικά GCSE (ή ισοδύναμο).
 • Απόφοιτοι: Ο ανώτερος βαθμός δευτεροβάθμιας (2,1) βαθμίδας σε υποκείμενο που σχετίζεται με το φάρμακο θα εξεταστεί κατά περίπτωση

Οι υποψήφιοι που αναγκάστηκαν να επαναλάβουν τα προσόντα εγγραφής που απαιτούνται για την είσοδο στο πρόγραμμα MBBS θα εξεταστούν κατά περίπτωση για περιπτώσεις σοβαρών ελαφρυντικών περιστάσεων.

Αγγλική γλωσσική επάρκεια:

 • Ένας μητρική αγγλικός ομιλητής: επίτευξη τουλάχιστον του βαθμού C σε ένα αγγλικό θέμα όπως το GCSE (ή ισοδύναμο),
 • Ένας μη-γηγενής αγγλικός ομιλητής: επίτευξη του IELTS 7 με όχι λιγότερα από 7 σε κάθε υποενότητα.

Δοκιμασία επάρκειας ιατρικού σχολείου π.χ. BMAT και UCAT:

Οι δοκιμές αυτές δεν αποτελούν απαίτηση. Ωστόσο, οι υποψήφιοι που έχουν κάνει τέτοιες εξετάσεις ενδέχεται να επιθυμούν να υποβάλουν τις εξετάσεις τους ως αποδεικτικά στοιχεία.

Δίδακτρα

 • £ 40,000 (είσοδος 2021/22)

Σημείωση. Τα δίδακτρα θα αυξηθούν ετησίως, κατά περισσότερο από 5% ή RPI (Δείκτης Τιμών Λιανικής), όποιο από τα δύο είναι μεγαλύτερο.

Φοιτητικά μαθήματα

Θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε και να βιώσετε ιατρική πρακτική μέσα σε ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον.

Στο 5ο έτος του μαθήματος MBBS (και μετά τις τελικές εξετάσεις), θα έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε μια εξαμήνου επιλογής (6 εβδομάδες τοποθέτησης και 2 εβδομάδες σε διακοπές) είτε στο Ηνωμένο Βασίλειο είτε στο εξωτερικό. Αυτό είναι ένα απίστευτα συναρπαστικό μέρος του μαθήματος όπου θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε και να ζήσετε την ιατρική πρακτική μέσα σε ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον.

Πολλοί μαθητές μπορούν να πάνε σε άλλη χώρα (συχνά με τους φίλους τους) για την εκλογή τους. Αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να πάτε στο εξωτερικό, γιατί μπορείτε να ζήσετε διαφορετικό κοινωνικό υπόβαθρο, πολιτισμούς και ιατρικές συνθήκες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πράγματι, οι πολλές περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ποικίλες και έτσι μπορούν να προσφέρουν νέες κλινικές περιοχές για να εξερευνήσουν.

Ο στόχος της κλινικής επιλογής του Brunel είναι να διευρύνει την πολιτισμική εμπειρία της κλινικής πρακτικής και να συμμετάσχει ενεργά στην φροντίδα των ασθενών πριν από την πρώτη σας θέση ως Έτος Ιδρύματος γιατρού. Είναι πιθανό να αισθανθείτε ότι αυτή η τοποθέτηση βρίσκεται εκτός της ζώνης άνεσής σας, ωστόσο, είναι πολύτιμη προετοιμασία για τις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσετε.

Η επιλογή της επιλογής είναι αυτοχρηματοδοτούμενη. τα ταξίδια και η διαμονή δεν χρηματοδοτούνται από το πανεπιστήμιο. Το κόστος είναι μεταβλητό και εξαρτάται από την τοποθεσία. Οι σπουδαστές που αναζητούν λιγότερο δαπανηρή μαθήματα εξετάζουν γενικά τις επιλογές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τα εξωσχολικά μαθήματα επιτρέπονται υπό τον όρο ότι οι φοιτητές έχουν περάσει τις εξετάσεις του τελευταίου έτους κατά την πρώτη συνεδρίαση (πριν από την εκλογή). Οι σπουδαστές που αποτυγχάνουν να περάσουν τις τελικές αξιολογήσεις του μαθήματος MBBS θα πρέπει να τους ξαναρχίσουν εγκαίρως για να ολοκληρώσουν και να ξεκινήσουν την πρώτη τους δουλειά. Ως εκ τούτου, οι περίοδοι επιλογής για όσους πρέπει να επαναλάβουν τις αξιολογήσεις είναι γενικά βραχύτερες και περιορίζονται σε μια τοποθέτηση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πρόγραμμα σπουδών (που υπόκειται σε έγκριση)

130360_DPS-7613-MBBS-Curriculum-Graphic-Layout-Ideas-AH-v7-FINAL-1-Extended-OUTLINE-700pxw.png

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

From September 2021 we’re excited to be introducing a 5-year undergraduate degree in Medicine leading to the award of Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery (MBBS). The new Brunel Medical School is ... περαιτέρω

From September 2021 we’re excited to be introducing a 5-year undergraduate degree in Medicine leading to the award of Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery (MBBS). The new Brunel Medical School is part of the College of Health and Life Sciences. Our 5-year MBBS in Medicine is open to students from outside the UK and EU. At the earliest opportunity, we will be discussing with Health Education England and the Office for Students, to enable us to offer our medicine degree to students from the UK and EU (to be confirmed) in the near future. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη