Online Πρόγραμμα Πτυχιούχων Πτυχιούχων στην Κλινική Έρευνα

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η κλινική έρευνα είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη πειθαρχία στις αναπτυσσόμενες ιατρικές συσκευές και τις φαρμακευτικές βιομηχανίες. Η τήρηση του συνεχώς αυξανόμενου όγκου γνώσεων και των νέων ρυθμιστικών διαδικασιών που δημιουργούνται από την πρόοδο της κλινικής έρευνας είναι κρίσιμη για την επιτυχία της σταδιοδρομίας.

Ο στόχος του προγράμματος Nondegree είναι να παρέχει μια εις βάθος κατανόηση των επιστημονικών θεμελίων της ανθρώπινης έρευνας.

Το Αναλυτικό Πρόγραμμα παρέχει μια εις βάθος κατανόηση βασικών, θεμελιωδών στοιχείων της κλινικής έρευνας, όπως:

 • Σχεδιασμός και συμπεριφορά κλινικών δοκιμών
 • Κανόνες για την κλινική έρευνα
 • Καλές κλινικές πρακτικές έρευνας
 • Κριτική αξιολόγηση της ιατρικής, ερευνητικής βιβλιογραφίας

Ποιος μπορεί να επωφεληθεί από αυτό το πρόγραμμα;

- Κλινικοί και επαγγελματίες υγείας όλων των ποικιλιών, όπως:

 • γιατροί, οδοντίατροι
 • ερευνητές νοσηλευτές
 • συντονιστές της μελέτης,
 • διαχειριστές της κλινικής έρευνας και διαχείρισης χώρων,
 • επαγγελματίες στον κλάδο της φαρμακευτικής, της βιοτεχνολογίας και των ιατρικών συσκευών, καθώς και στους οργανισμούς CRO και SMO

Οφέλη από αυτό το πρόγραμμα:

 • Κερδίστε πιστοποιητικό μεταπτυχιακού τίτλου από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Βοστώνης, ένα κορυφαίο ερευνητικό ίδρυμα
 • Προκριθείτε να συμμετάσχετε στην εξέταση του Συντονιστή Κλινικών Ερευνών του Συνδέσμου των Επαγγελματιών της Κλινικής Έρευνας (ACRP) και να απαλλαγείτε από τη διετή απαίτηση εργασίας
 • Εφαρμόστε ένα μέρος των πιστώσεων που αποκτήθηκαν για ένα Master of Science στην Κλινική Έρευνα (MSCR) (Σημείωση: Το πρόγραμμα MSCR αποτελείται από μαθήματα που βασίζονται στην πανεπιστημιούπολη και δεν είναι πλήρως διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή).
 • Συμπληρώστε μια πολύτιμη επαγγελματική πιστοποίηση σε μόλις 2-4 πλήρη εξάμηνα σπουδών αυξάνοντας ταυτόχρονα τις δεξιότητές σας και τις γνώσεις σας στην κλινική έρευνα.

Το πρόγραμμα πιστοποιητικών αποτελείται από τέσσερα ηλεκτρονικά μαθήματα που διερευνούν:

GMS CI 675 OL Σχεδιασμός Κλινικών Μελετών - Φάση Εξάμηνο, 4 μονάδες

Το μάθημα αυτό καλύπτει σημαντικές επιστημονικές και επιδημιολογικές αρχές που απαιτούνται για το σχεδιασμό κλινικών ερευνών. Τα θέματα περιλαμβάνουν μεροληψία, σύγχυση, ανάπτυξη του ερευνητικού ερωτήματος, καθορισμός κατάλληλου πληθυσμού μελέτης, επιλογή των αποτελεσμάτων, κλινική δεοντολογία της έρευνας και ρύθμιση και θέματα στατιστικής ανάλυσης.

GMS CI 660 OL Καλές Κλινικές Πρακτικές - Πτώση Εξάμηνο, 4 πόντους

Εισάγει ρυθμιστικές αρμοδιότητες των χορηγών, των παρατηρητών και των ερευνητών που διεξάγουν κλινικές δοκιμές. Οι πρακτικές πληροφορίες και ασκήσεις σχεδιάζονται για τη συμμόρφωση με το GCP από βιομηχανική άποψη. Τα θέματα περιλαμβάνουν: επιλογή ειδικευμένων ερευνητών. την απόκτηση ηθικής έγκρισης για τους ασθενείς και την έναρξη θέσεων με επιτυχία.

GMS CI 640 OL Θέματα Κανονισμών και Συμμόρφωσης - Εαρινό Εξάμηνο, 4 μονάδες

Εξηγεί τις κανονιστικές απαιτήσεις για προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, δηλαδή φάρμακα, βιολογικά, διαγνωστικά και συσκευές. Προορίζεται για όσους ενδιαφέρονται για κανονιστικές υποθέσεις ή για την κλινική αξιολόγηση, ανάπτυξη, κατασκευή, δοκιμή ή / και εμπορευματοποίηση αυτών των προϊόντων. Παρέχει μια εις βάθος αναθεώρηση των σχετικών κανονισμών και οδηγιών της FDA και τη σχέση τους με τις επιστημονικές και υλικοτεχνικές δραστηριότητες που εμπλέκονται στη λήψη ενός προϊόντος από την έρευνα στην αγορά. Περιεχόμενο και προετοιμασία των κανονιστικών υποβολών, συμπεριλαμβανομένης της Διερεύνησης Νέων Εφαρμογών Φαρμάκων (IND), της Εξαίρεσης Διερευνητικής Συσκευής (IDE), της Αίτησης Νέων Φαρμάκων (NDA), της Αίτησης Βιολογικής Αδειοδότησης (BLA) , και μια ειδοποίηση προ της αγοράς 510K. Αναθεωρούνται επίσης οι διεθνείς απαιτήσεις για προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης.

GMS CI 789 OL Κρίσιμη Αξιολόγηση της Ιατρικής Φιλολογίας - Εαρινό Εξάμηνο, 4 πόντους

Παρέχει στους φοιτητές εμπειρία στην ανάγνωση και την κριτική αξιολόγηση της τρέχουσας έρευνας που δημοσιεύεται στην ιατρική βιβλιογραφία σχετικά με την εκπόνηση, το σχεδιασμό, την εφαρμογή και την αξιολόγηση της κλινικής έρευνας.

** CI 675 OL είναι προϋπόθεση για αυτό το μάθημα. [4cr]

Online Μαθήματα Πιστοποιητικών

Για τα online προγράμματα, τα τέλη έχουν ως εξής:

 • Τιμή κόστους / πίστωσης = 985 $ / ώρα πίστωσης = 3940 $ / μάθημα
 • Τεχνική αμοιβή = $ 60 / πίστωση = $ 240 / μάθημα
 • Φόρος φοιτητικών υπηρεσιών = $ 60
 • Συνολικό κόστος ανά μάθημα = $ 4240 / μάθημα

Οφέλη από τη μάθηση στο διαδίκτυο

Διαδραστικότητα

Τα προγράμματα Boston University Online γεμίζουν με δραστηριότητες, κινούμενα σχέδια και προσομοιώσεις για να εξασφαλίσουν ότι οι μαθητές αξιοποιούν στο έπακρο την εμπειρία τους. Οι μαθητές συμμετέχουν ενεργά σε κάθε μάθημα μέσω διαφόρων μέσων, συμπεριλαμβανομένων των online συζητήσεων, των κουίζ και των αναθέσεων.

Ευκαμψία

Η ευελιξία είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό των μαθημάτων και προγραμμάτων του Boston University Online. Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα μαθημάτων διατίθενται είκοσι τέσσερις ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, από οποιαδήποτε τοποθεσία. Αυτό σημαίνει ότι οι μαθητές μπορούν να μάθουν πού και πότε λειτουργεί καλύτερα - γι 'αυτούς. Κάθε φοιτητής καθορίζει ποιες ώρες είναι καλές για σπουδές, παρακολούθηση διαλέξεων και ολοκλήρωση των εργασιών. Αν και οι σπουδαστές πρέπει να ολοκληρώσουν τις απαιτήσεις των μαθημάτων μέσα σε ένα καθορισμένο χρονικό πλαίσιο, οι πραγματικές ώρες που ξοδεύουν αυτές τις απαιτήσεις είναι ως επί το πλείστον στην ευκολία κάθε ατόμου.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Division of Graduate Medical Sciences (GMS) at Boston University School of Medicine (BUSM) is a recognized leader in research and graduate education in the biomedical sciences. Our more than 900 s ... περαιτέρω

The Division of Graduate Medical Sciences (GMS) at Boston University School of Medicine (BUSM) is a recognized leader in research and graduate education in the biomedical sciences. Our more than 900 students can choose from 33 fields of study, with interdisciplinary programs available in many areas. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη