Online Μάστερ στη Γονιδιωματική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Σύνοψη προγράμματος

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη γονιδιωματική θα σας δώσει μια ολοκληρωμένη εξέταση των αρχών και εφαρμογών της γενετικής και της γονιδιωματικής. Σε όλο αυτό το πρόγραμμα, θα εξετάσετε τις αρχές της γενετικής, ακολουθούμενες από ανθρώπινες ασθένειες και κλινικές εφαρμογές. Θα μάθετε τις βασικές ικανότητες στη γενετική και γονιδιωματική εκπαίδευση στις επιστήμες υγείας για χρήση σε τομείς όπως φαρμακείο, ιατρική, νοσηλευτική, κοινωνική εργασία, ηθική, νομική και επιστήμη υπολογιστών.

Επιπλέον, θα αποκτήσετε μια κατανόηση του ευρύτερου γονιδιωματικού περιεχομένου, με εξελικτικές αναλύσεις και πληθυσμό και δημόσια υγεία, καθώς και στατιστικές και υπολογιστικούς αλγόριθμους που χρησιμοποιούνται για τη συλλογή και ανάλυση γονιδιωματικών δεδομένων στην έρευνα, τη βιομηχανία και την υγειονομική περίθαλψη.

130680_130608_GenomicsMS.jpg

(Γ) University of the Sciences in Philadelphia

Γιατί να επιλέξω τις ΗΠΑ;

Για σχεδόν 200 χρόνια, η USciences ετοίμασε ηγέτες και καινοτόμους στον τομέα της φαρμακευτικής, της επιστήμης, της υγειονομικής περίθαλψης και των συναφών κλάδων. Τα διαδικτυακά προγράμματα και τα πιστοποιητικά μας που επικεντρώνονται στην καριέρα συνεχίζουν αυτήν την παράδοση - δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επεκτείνετε τις γνώσεις και τις ευκαιρίες σας, όλα σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.

Προσφέρεται σε συνεργασία με το Geisinger Commonwealth School of Medicine, το πρόγραμμα USciences Online Genomics Master προσφέρει:

 • Ένα 100% online, ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών με επίκεντρο τη σταδιοδρομία
 • 12 μαθήματα, 36 μονάδες - ολοκληρώστε το πρόγραμμα σε μόλις 2 χρόνια
 • Πρακτικά μαθήματα που απευθύνονται σε πραγματικές προκλήσεις, τεχνολογίες αιχμής και τις τεράστιες ευκαιρίες στον τομέα
 • 6 ημερομηνίες έναρξης κάθε έτους

Αποτελέσματα σταδιοδρομίας

Σύμφωνα με το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ, οι προοπτικές απασχόλησης γενετικών συμβούλων θα αυξηθούν κατά 27% μεταξύ 2018 και 2028. Η παγκόσμια αγορά γονιδιωματικής προβλέπεται να φθάσει τα 35,7 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2024, από 18,9 δισεκατομμύρια δολάρια το 2019. Κερδίζοντας το πτυχίο Master στη γονιδιωματική από το USciences Online αυξάνει την επιστημονική σας εμπειρία και διευρύνει τις δυνατότητες σταδιοδρομίας σας σε ένα φάσμα τομέων των επιχειρήσεων, της επιστήμης και της υγειονομικής περίθαλψης.

Ακαδημαϊκοί

Σε όλο το πρόγραμμα, οι εκπαιδευόμενοι θα εξετάσουν τις αρχές της γενετικής, ακολουθούμενες από ανθρώπινες ασθένειες και κλινικές εφαρμογές. Θα καλύψουν τις βασικές ικανότητες γενετικής και γονιδιακής εκπαίδευσης στις επιστήμες της υγείας για χρήση σε πολλαπλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των φαρμακοποιών, της ιατρικής, της νοσηλευτικής, της κοινωνικής εργασίας, της ηθικής, της νομικής και της πληροφορικής. Επιπρόσθετα, εξετάζεται ευρύτερο περιεχόμενο γονιδιώματος με εξελικτικές αναλύσεις και πληθυσμός και δημόσια υγεία, καθώς και στατιστικές και υπολογιστικοί αλγόριθμοι που χρησιμοποιούνται για τη συλλογή και ανάλυση γονιδιωματικών δεδομένων στην έρευνα, τη βιομηχανία και την υγειονομική περίθαλψη.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα.

130635_130512_USciences-Griffith-01.jpg

(Γ) University of the Sciences in Philadelphia

Απαιτήσεις εισδοχής

Επιλέξιμοι υποψήφιοι:

 • Θα είναι κάτοχος προπτυχιακού διπλώματος από αναγνωρισμένο ίδρυμα.
 • Θα έχει κερδίσει ένα προπτυχιακό σωρευτικό GPA 2,5?
 • Μπορεί να μεταφέρει έως και 12 μονάδες μαθημάτων με 2,5 ΣΔΣ ή καλύτερα.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν επίσημες μεταγραφές σπουδών για προπτυχιακούς τίτλους σπουδών. Οι μεταγραφές από μη αμερικανικά ιδρύματα πρέπει να αξιολογούνται φυσικά από την World Education Services (WES).

Δεν απαιτείται βαθμολογία GRE / GMAT. Απαιτείται βαθμολογία TOEFL / IELTS, εκτός εάν η μητρική γλώσσα του αιτούντος είναι Αγγλικά ή έχει συμπληρώσει ένα προηγούμενο πτυχίο σε ίδρυμα όπου η αγγλική ήταν η γλώσσα διδασκαλίας:

 • TOEFL: 90
 • IELTS: 6.5

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Επιστημών

 • Top 10 στις Ηνωμένες Πολιτείες για μισθούς μετά την αποφοίτησή τους ( μεταξύ κολλεγίων και πανεπιστημίων με περισσότερους από 500+ πτυχιούχους που έχουν εγγραφεί [Τμήμα Εκπαιδευτικής Ακαδημίας Scorecard, Οκτ. 2019])
 • # 1 στις Ηνωμένες Πολιτείες για απόδοση επένδυσης (ROI) 40 χρόνια μετά την εγγραφή (μεταξύ ιδιωτικών κολλεγίων και πανεπιστημίων σε ολόκληρη τη χώρα [ A First Try at ROI: Ranking 4.500 Colleges, Georgetown University, 2019 ])
 • Κάτω, σταθερά δίδακτρα - γνωρίζετε το πλήρες κόστος από την πρώτη μέρα μέχρι την βαθμολόγηση
 • Χέρια στην προπτυχιακή έρευνα και βιωματική μάθηση ήδη από το πρώτο έτος
 • 7: 1 αναλογία φοιτητών προς φοιτητές, εξατομικευμένη προσοχή από τη σχολή εμπειρογνωμόνων
 • Πάνω από 30 ακαδημαϊκά προγράμματα με 60+ φοιτητικές οργανώσεις σε μια αστική πανεπιστημιούπολη
 • Οι απόφοιτοι περιλαμβάνουν ιδρυτές έξι από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες παγκοσμίως
 • Ιδρύθηκε ως Φιλαδέλφεια College of Pharmacy, το πρώτο κολλέγιο φαρμακείου στη Βόρεια Αμερική
 • Βρίσκεται στη Φιλαδέλφεια, ένα σημαντικό φαρμακευτικό, ιατρικό, τεχνολογικό και επιχειρηματικό κόμβο
Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

University of the Sciences has prepared students to be leaders and practitioners in the healthcare and science fields for nearly 200 years. Key to its distinctive education is a tradition of hands-on ... περαιτέρω

University of the Sciences has prepared students to be leaders and practitioners in the healthcare and science fields for nearly 200 years. Key to its distinctive education is a tradition of hands-on research and experiential learning that is evident in every graduate who has walked its campus. Since its founding in 1821 as Philadelphia College of Pharmacy, the first college of pharmacy in North America, USciences has grown to more than 30 degree-granting programs from bachelor’s through doctoral degrees in the health sciences, bench sciences, and healthcare business and policy fields. USciences students are proven everywhere they go. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη