PhD (Τμήμα Μελετών Υγείας)

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Προσκαλούμε εφαρμογές από ενθουσιώδεις φοιτητές που επιθυμούν να διερευνήσουν μια πτυχή της πρακτικής που σχετίζεται με τις ερευνητικές ομάδες μας.

 • Ζώντας καλά με άνοια
 • Συμπερίληψη και ποικιλομορφία
 • Διαχείριση, ποιότητα και ασφάλεια
 • Φροντίδα στο τέλος της ζωής
 • Ανισότητες στον τομέα της υγείας
 • Τεχνολογίες υγείας

Εξερευνήστε τις παραπάνω περιοχές για να βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με τα διαθέσιμα προγράμματα, τους πιθανούς επιβλέποντες και τους τρέχοντες φοιτητές.

Είστε ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε με το προσωπικό της Σχολής που εργάζεται στον τομέα που σας ενδιαφέρει για να συζητήσετε τις ερευνητικές σας ιδέες πριν υποβάλετε την αίτησή σας και την πρόταση έρευνας.

Χαιρετίζουμε τις αιτήσεις για μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους και θα εξετάσουμε εναλλακτικές ημερομηνίες έναρξης όταν το χρονοδιάγραμμα δεν ταιριάζει με τις δύο ημερομηνίες πρόσληψης εγγραφών: τον Οκτώβριο και τον Φεβρουάριο.

Προυποθέσεις εισόδου

Οι ελάχιστες απαιτήσεις υποβολής αιτήσεων για διδακτορικό είναι:

 • Πτυχίο πρώτης ή ανώτερης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο ή ίδρυμα.
 • Ένας ανώτερος βαθμός σε ένα εγκεκριμένο πανεπιστήμιο ή ίδρυμα ή στην περίπτωση των διδακτορικών ιδρυμάτων, όπως ορίζεται σε ατομικούς κανονισμούς σπουδών.
 • Κατ 'εξαίρεση, οι υποψήφιοι με χαμηλότερη από την ανωτέρω αλλά με εμπειρία και κατάρτιση ως κατάλληλη προετοιμασία.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις για την υποβολή αίτησης για ένα MPhil είναι:

 • Πτυχίο σε αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο ή ίδρυμα.
 • Επαγγελματικά προσόντα που έχουν εγκριθεί από την επιτροπή ερευνητικών επιπέδων και κατάλληλη γενική εκπαίδευση και κατάρτιση.
 • Κατ 'εξαίρεση, οι υποψήφιοι με λιγότερα από τα παραπάνω αλλά ικανοί να δώσουν ικανοποιητικές αποδείξεις ότι έχουν αποκτήσει τα κατάλληλα πρότυπα γνώσης μπορούν να γίνουν αποδεκτοί από την επιτροπή ερευνητικών επιπέδων.

Οι θέσεις υπόκεινται σε ισχυρή πρόταση έρευνας ακολουθούμενη από μια επιτυχημένη διαδικασία συνέντευξης.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

 • Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, ζητάμε μια ελάχιστη τυπική απαίτηση εγγραφής 6.5 IELTS (με υποέλεγχους όχι μικρότερες από 5.5).
 • Το πιστοποιητικό πρέπει να έχει αποκτηθεί εντός δύο ετών από την προτεινόμενη ημερομηνία έναρξης.

Εάν δεν πληροίτε την απαίτηση IELTS, μπορείτε να παρακολουθήσετε μια προετοιμασία Αγγλικής γλώσσας University of Bradford .

Τι θα μελετήσετε

Εποπτεία

Θα λαμβάνετε σε τακτική βάση εξαιρετική καθοδήγηση, συμβουλές και υποστήριξη από έμπειρους, ενημερωμένους και προσιτούς επιβλέποντες.

Προπόνηση και ανάπτυξη

Ως νέος φοιτητής, μπορείτε να περιμένετε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εισαγωγής για να σας καλωσορίσω στη Σχολή Θετικών Επιστημών και στο Πανεπιστήμιο.

Θα σας δοθεί επίσης η ευκαιρία να εγγραφείτε στο Vitae, ένα δικτυακό τόπο αφιερωμένο στη δημιουργία ενός πλαισίου ανάπτυξης του Ηνωμένου Βασιλείου για τους μεταπτυχιακούς ερευνητές και το ερευνητικό προσωπικό των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τις μαθησιακές σας ανάγκες σε σχέση με τη γνώση, τη συμπεριφορά και τα χαρακτηριστικά των επιτυχημένων ερευνητών.

Ως πανεπιστήμιο, προσφέρουμε σήμερα περίπου 100 σύντομα μαθήματα και μαθήματα από τα οποία θα μπορείτε να επιλέξετε εκείνα που ικανοποιούν τις μαθησιακές σας ανάγκες. Αυτά είναι σχεδιασμένα για σπουδαστές μακρινών και μερικής απασχόλησης καθώς και πλήρους φοίτησης με έδρα το Μπράντφορντ.

Στο πλαίσιο της Σχολής Υγείας, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια επιλογή από μεσημεριανά σεμινάρια που απευθύνονται ειδικά σε φοιτητές που ασχολούνται με την έρευνα στον τομέα της υγείας. Θα ενθαρρυνθείτε επίσης να προσδιορίσετε τις κατάλληλες εξωτερικές ευκαιρίες ανάπτυξης που θα υποστηρίξουν τη μάθησή σας.

Θα παρακολουθήσουμε προσεκτικά την πρόοδό σας για να εξασφαλίσετε ως πανεπιστήμιο, καλύπτουμε τις μαθησιακές σας ανάγκες.

Μάθηση και αξιολόγηση

Οι διδακτορικοί φοιτητές αναλαμβάνουν την υποχρέωση να εκτιμήσουν ότι προχωρούν επαρκώς στις σπουδές τους.

Ο φοιτητής υποχρεούται συνήθως να συντάξει έκθεση και λεπτομερές χρονοδιάγραμμα για περαιτέρω εργασία.

Αυτό γίνεται 12-18 μήνες μετά την αρχική εγγραφή.

Εγκαταστάσεις

Το καλοκαίρι του 2011, η Σχολή Μελετών Υγείας μεταφέρθηκε στην πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, σημειώνοντας μια επένδυση 6 εκατομμυρίων λιρών στερλινών στην περιοχή του Μπράντφορντ. Το νέο κτίριο μας αποτελεί πύλη στην πανεπιστημιούπολη και είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονες σουίτες προσομοίωσης πρακτικής και περιοχές μελέτης.

Θα σας προσφέρουμε έναν σταθμό εργασίας, εγκαταστάσεις αποθήκευσης και πρόσβαση στην εκτύπωση, στην μεγάλη μας, ειδικά σχεδιασμένη περιοχή, αφιερωμένη στους φοιτητές διδακτορικών σπουδών. Θα έχετε επίσης τη χρήση μιας αίθουσας συνεδριάσεων «pod» που περιλαμβάνει μια κάμερα που είναι ιδανική για τους μαθητές να οργανώσουν πρόσωπο με πρόσωπο και τις συναντήσεις του Skype.

Το ευρύτερο Πανεπιστήμιο διαθέτει ένα νέο σαλόνι PGR όπου θα μπορείτε να συμμετάσχετε σε δραστηριότητες που σχετίζονται με την ευρύτερη κοινότητα του PGR.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... περαιτέρω

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη