PhD Microbes και Pathogen Biology

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ph.D. Microbes and Pathogen Biology

Αυτά περιλαμβάνουν επικαλυπτόμενα θέματα στη Βιοχημεία, την Ασφάλεια και τη Διατροφή των Τροφίμων, τη Μικροβιολογία, την Παρασιτολογία και την Φυτοεπιστήμη, με ένα ευρύ ερευνητικό ήθος που περιλαμβάνει έρευνα σε μοριακές βιοεπιστήμες από μόρια σε οικοσυστήματα.

Η βιοχημεία διερευνά βασικές πτυχές της κυτταρικής σηματοδότησης, των μοριακών αλληλεπιδράσεων και της ενζυμολογίας στον υγιή και νοσούντα οργανισμό.

Η ασφάλεια των τροφίμων επικεντρώνεται στην ανίχνευση τοξινών, υπολειμμάτων φαρμάκων, ενδοκρινικών διαταρακτών και παθογόνων μικροοργανισμών στα τρόφιμα με σκοπό τη βελτίωση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των τροφίμων με τη χρήση ποικίλων προσεγγίσεων βιολογικών συστημάτων

Η έρευνα στον τομέα της διατροφής αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσω της μείωσης του οξειδωτικού στρες.

Η μικροβιολογία εξετάζει βασικές μικροβιακές διεργασίες που σχετίζονται με τις λειτουργίες των μικροοργανισμών στο περιβάλλον και τη χρήση τους στη βιοτεχνολογία.

Η παρασιτολογία στοχεύει στη βελτίωση του ελέγχου των παρασίτων και της βιωσιμότητας των γεωργικών προϊόντων μέσω της διερεύνησης της αντοχής των φαρμάκων, της ανάπτυξης μεθόδων για την ανεύρεση στόχων και μεθόδων επικύρωσης και την ανάπτυξη εμβολίων για τον έλεγχο παρασιτικών λοιμώξεων.

Φυτό

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

 • Βιο-απεικόνιση
 • Βιο-διαλογή για ευεργετικές φυσικές ενώσεις
 • Αναδυόμενες μικροβιολογικές και χημικές απειλές για τα τρόφιμα και το νερό
 • Μελέτες ανθρώπινης διατροφικής παρέμβασης, ιδιαίτερα σχετικές με την κορεσμό και την παχυσαρκία
 • Αναγνώριση κυτταρικών και συστηματικών υποδοχέων και στόχων για νέο σχεδιασμό θεραπευτικού φαρμάκου που σχετίζεται με τον διαβήτη, την παχυσαρκία, τη νόσο του Alzheimer και την καρδιαγγειακή νόσο
 • Μικροβιακή βιοχημεία, γονιδιωματική, μεταβολισμός στρες και βιοανάδραση
 • Μοριακή βιολογία, κυτταρική βιολογία, κυτταρική σηματοδότηση και ρύθμιση
 • Νέες μεθόδους που βασίζονται σε αισθητήρες και τεχνικές προετοιμασίας δειγμάτων για την ταχεία και αποτελεσματική παρακολούθηση επιβλαβών τροφίμων και περιβαλλοντικών ρύπων
 • Βιολογία παρασίτων, σιωπή γονιδίων, φυσιολογία και θεραπευτική
 • Βιοχημεία πρωτεϊνών, δομή, έκφραση και μηχανική
 • Σχέση μεταξύ θερμικώς επεξεργασμένης διατροφής και αγγειακής υγείας

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

Ένας τίτλος έρευνας σας προσφέρει την ευκαιρία να αναπτύξετε τις ερευνητικές δεξιότητές σας και να αποδείξετε τον εαυτό σας ως ερευνητή. Η Queen's δεσμεύεται να ενισχύσει την εκπαίδευση και τη διδασκαλία της έρευνας και προσφέρει ευκαιρίες μεταπτυχιακής έρευνας σε όλους τους τομείς σπουδών. Τα παρακάτω μεταπτυχιακά ερευνητικά ερευνητικά δρομολόγια για το συγκεκριμένο θέμα είναι:

Διδάκτορας Φιλοσοφίας (Διδακτορικό) ΜΑΣΤΕΡ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ (MPhil)

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

Η ελάχιστη ακαδημαϊκή απαίτηση για εισαγωγή σε ερευνητικό πρόγραμμα σπουδών είναι κατά κανόνα πτυχίο ανώτερης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από φορέα παροχής Ηνωμένου Βασιλείου ή ROI ή ισοδύναμο προσόν αποδεκτό από το πανεπιστήμιο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Σχολή.

ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ / ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η εγγραφή γίνεται με πλήρη ή μερική απασχόληση, υπό την καθοδήγηση μιας εποπτικής ομάδας που ορίζεται από το Πανεπιστήμιο. Θα πρέπει να υποβάλετε τη διατριβή σας στο τέλος τριετούς διάρκειας εγγραφής για διδακτορικό δίπλωμα πλήρους απασχόλησης ή δύο έτη για το MPhil (ή ισοδύναμο μερικής απασχόλησης).

ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Οι διεθνείς φοιτητές (όπου τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη γλώσσα τους) πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν την ικανότητά τους στα αγγλικά. Οι υπήκοοι εκτός ΕΟΧ πρέπει επίσης να πληρούν τις προϋποθέσεις για τη μετανάστευση στο Ηνωμένο Βασίλειο για τις θεωρήσεις βίζας και μετανάστευσης (UKVI) για τη χορήγηση θεωρήσεων. Αποδεικτικά στοιχεία για βαθμολογία IELTS * 6,5, με όχι λιγότερο από 5,5 σε οποιοδήποτε συστατικό (* που ελήφθη εντός των τελευταίων 2 ετών) απαιτείται.

Αν πρέπει να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα προτού μπείτε σε αυτό το πρόγραμμα, ο συνεργάτης μας INTO Queen's University Belfast προσφέρει μια σειρά μαθήματα αγγλικής γλώσσας. Αυτά τα εντατικά και ευέλικτα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την αγγλική σας ικανότητα να εισέλθουν σε αυτό το πρόγραμμα.

ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η ποικίλη ποικιλία ερευνητικών ενδιαφερόντων - από τη βιοχημεία, την ασφάλεια των τροφίμων, τη μικροβιολογία και τον έλεγχο των παρασίτων έως τις φυτικές και τις επιστήμες του εδάφους - συνδέεται με κοινές προσεγγίσεις μέσα στις μοριακές βιοεπιστήμες που στοχεύουν στην εκμετάλλευση της συνεχιζόμενης γονιδιωματικής, μεταγραφικής / πρωτεϊνωματικής επανάστασης.

Πρόσθετες συνδέσεις είναι συχνές: Τα συστατικά μοριακής μικροβιολογίας και παρασιτολογίας εμπλέκονται σε μεγάλο βαθμό με τη βιομηχανία και τους ενδιαφερόμενους για την ανάπτυξη νέων βιοτεχνολογιών ή / και νέων θεραπειών για τον έλεγχο της νόσου. Μέσω του Ινστιτούτου για την Παγκόσμια Επισιτιστική Ασφάλεια, τα στοιχεία για την ασφάλεια των τροφίμων και τη διατροφική έρευνα συνδέονται σε ολόκληρη τη βιομηχανία γεωργικών ειδών διατροφής με στόχο την αξιοποίηση τεχνολογιών αιχμής για την προώθηση ενός ανταγωνιστικού και βιώσιμου γεωργικού τομέα. Το διεπιστημονικό κέντρο ASSET (Safe Assured and Traceable Food) έχει ως στόχο να εξασφαλίσει την ασφάλεια της τροφικής αλυσίδας μέσω της εγκληματολογίας τροφίμων τελευταίας τεχνολογίας. Επιπλέον, η ομάδα διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ισχυρών διεθνών συνδέσεων σε όλη την Ευρώπη, την Ασία, τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Οι μεταπτυχιακοί της Βασίλισσας απολαμβάνουν εξαιρετικά οφέλη. Μοναδικές πρωτοβουλίες όπως το Degree Plus και το Ερευνητικό Κέντρο Plus ενισχύουν τη δέσμευσή μας για απασχολησιμότητα, ενώ καινοτόμα ηγετικά και εκτελεστικά προγράμματα, παράλληλα με την ολοκλήρωση της στερλίνας με επιχειρηματικούς εμπειρογνώμονες, βοηθούν τους σπουδαστές μας να αποκτήσουν βασικές ηγετικές θέσεις τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

ΑΜΟΙΒΕΣ

Υπάρχει ένα φάσμα επιλογών χρηματοδότησης και υποτροφιών που διατίθενται σε όσους σκοπεύουν να σπουδάσουν στο Queen's.

Ph.D. Χρηματοδοτούμενες σπουδές

Προσφέρουμε πλήρως χρηματοδοτούμενες σπουδές σε εξαιρετικούς μεταπτυχιακούς ερευνητές στις τρεις σχολές μας και σε πέντε Κέντρα Διδακτορικού Προετοιμασίας.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Faculty of Medicine, Health & Life Sciences at Queen’s University Belfast has a reputation for excellence in education and research - a reputation which is reflected in our position in the top ... περαιτέρω

The Faculty of Medicine, Health & Life Sciences at Queen’s University Belfast has a reputation for excellence in education and research - a reputation which is reflected in our position in the top ten universities in the UK for Research Intensity. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη