Phd στις βιοϊατρικές επιστήμες

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Ο Διδακτορικό Δίπλωμα (PhD) στη Βιοϊατρικών Επιστημών είναι ένα ολοκληρωμένο, διατμηματικό πρόγραμμα στις βασικές βιοϊατρικών επιστημών που επιδιώκει να παρέχει στους φοιτητές με ένα βασικό πρόγραμμα σπουδών ευρεία βάση των δύο ετών που ακολουθείται από προχωρημένα μαθήματα και διατριβή της έρευνας που οδηγεί στην απόκτηση διδακτορικού διπλώματος.

Το Πρόγραμμα αντανακλά το ενδιαφέρον του Ιδρύματος για την προώθηση του σχηματισμού των επαγγελματιών στις βιοϊατρικές επιστήμες.
Το πτυχίο απονέμεται μετά την επιτυχή ολοκλήρωση ενός διεπιστημονικού προγράμματος σπουδών πυρήνα των βιοϊατρικών επιστημών, η οποία περιλαμβάνει Ιστολογίας, Βιοχημείας, Μικροβιολογίας, Φυσιολογίας, Φαρμακολογίας, και μαθήματα σε ειδικά θέματα. Οι μαθητές πρέπει επίσης να ολοκληρώσει ένα πρωτότυπο ερευνητικό έργο που συμβάλλει σημαντικά στην επιστημονική γνώση σε ένα συγκεκριμένο τομέα.

Καταχώριση, την περίοδο προσανατολισμό και την έναρξη των μαθημάτων πραγματοποιηθεί στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.

Διδακτέα ύλη

Ο στόχος του διδακτορικού προγράμματος Βιοϊατρικών Επιστημών είναι να προωθηθεί μια ευρεία εκπαίδευση στις βιοϊατρικές επιστήμες, ενώ επικεντρώνεται η ερευνητική εμπειρία και επιπλέον μαθήματα σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Το Πρόγραμμα έχει ως στόχο να αναπτύξει εκτεταμένη διατμηματική έρευνα των αλληλεπιδράσεων μεταξύ των οποίων σεμινάρια, ομάδες συζήτησης και κλαμπ εφημερίδα. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να κάνουν έρευνα σε ένα συγκεκριμένο ερευνητικό εργαστήριο εντός των περιοχών της Ανατομίας, Βιοχημείας, Μικροβιολογίας, Φαρμακολογία, Φυσιολογία.

PhDBScY1PhDBScSummerPhDBScY2PhDBScY3PhDBScY4

* Με την επιφύλαξη των αναγκών του μαθητή


† ίδια μαθήματα, όπως αυτά που λαμβάνονται από φοιτητές ιατρικής στην πρώτη τους δύο έτη βασικές επιστήμες

ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ROTATIONS

Ο φοιτητής θα πραγματοποιήσει τουλάχιστον δύο εργαστηριακών περιστροφές κατά τη διάρκεια του 2ου έτους (δύο πιστώσεις καθένα). Οι μαθητές περνούν οκτώ εβδομάδων (6 ώρες / εβδομάδα) με ένα ελάχιστο των 48 ωρών σε ερευνητικό εργαστήριο του συγκεκριμένου μέλους ΔΕΠ που συμμετέχουν σε όλες τις εργαστηριακές δραστηριότητες.

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ

Αποτελείται από 30 ώρες διδασκαλίας υπό την επίβλεψη της σχολής (δύο μονάδες). Διδακτική εμπειρία σε οποιοδήποτε άλλο ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα πρέπει να convalidated εφ 'όσον παρέχεται αποδεικτικά στοιχεία.

εξέταση

Χορηγείται μετά την ολοκλήρωση όλων των βασικών μαθημάτων. Θα πρέπει να ληφθούν εντός των τριών πρώτων ετών σπουδών με πλήρη απασχόληση το συντομότερο ο φοιτητής ολοκληρώνει τις βασικές απαιτήσεις πορεία. Οι μαθητές που περνούν τις εξετάσεις θα χορηγηθεί αποδοχή για υποψηφιότητα του διδακτορικού. βαθμό και θα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν στο Πρόγραμμα.

ΕΡΕΥΝΑ

Μέχρι το τέλος του δεύτερου έτους, οι μαθητές θα πρέπει να έχουν επιλέξει μια έρευνα μέντορα και μια Επιτροπή Μεταπτυχιακών. Η επιτροπή αυτή θα αποτελείται από σύμβουλο διατριβής του φοιτητή, τρία μέλη ΔΕΠ των οποίων τα συμφέροντα συνδέονται με την έρευνα του φοιτητή, και ένα μέλος από άλλο φορέα με εμπειρία στον τομέα. Μετά από διαβούλευση με την έρευνα μέντορα, ο φοιτητής θα παρουσιάσει μια πρόταση έρευνας χρησιμοποιώντας τη μορφή ΝΙΗ. Η πρόταση θα πρέπει να υπερασπιστεί το στόμα ενώπιον της Επιτροπής Μεταπτυχιακών του μαθητή ο οποίος θα δώσει την τελική έγκριση.

ΔΙΑΤΡΙΒΗ

Μετά την ολοκλήρωση της ένα πρωτότυπο και ανεξάρτητο ερευνητικό πρόγραμμα, ο φοιτητής θα προετοιμάσει μια διατριβή, σύμφωνα με τις καθιερωμένες κατευθυντήριες γραμμές. Ο μαθητής θα δώσει μια προφορική παρουσίαση, που ακολουθείται από μια κλειστή σύνοδο υπεράσπιση της διατριβής ενώπιον της Επιτροπής Μεταπτυχιακών του μαθητή που θα εγκρίνει τη διατριβή και εισηγείται προς το τρίψιμο Πρύτανης του Διδακτορικού Διπλώματος.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Ο αιτών πρέπει να συμμορφώνεται με τα ακόλουθα:

 • Έχουν ολοκληρώσει πτυχίο από διαπιστευμένο φορέα με ένα ελάχιστο 35 πόντους στις επιστήμες, συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω μαθημάτων:
  • Γενικής Βιολογίας 2 εξάμηνα (8 μονάδες)
  • Γενική Χημεία 2 εξάμηνα (8 μονάδες)
  • Οργανική Χημεία 2 εξάμηνα (8 μονάδες)
  • Λογισμός 1 εξάμηνο (3 πιστώσεις)
  • Φυσική 2 εξάμηνα (8 μονάδες)
 • Έχετε ένα ελάχιστο συνολικό ΣΔΣ του 3,0 (σε μια κλίμακα τεσσάρων σημείων)
 • Πέτυχαν • 278 για το γενικό θέμα δοκιμής Graduate Record Εξέταση (GRE) με 2,5 στα Αναλυτικά, όχι περισσότερα από πέντε ετών.
 • Συνέντευξη με τα μέλη της επιτροπής Εισαγωγής
 • Συμπληρώστε ένα δείγμα γραφής
 • Να υποβάλουν τα ακόλουθα έγγραφα:
 • Επίσημη προπτυχιακό απομαγνητοφώνηση όλων των πανεπιστημίων παρακολούθησαν.
 • Τρεις συστατικές επιστολές γράφτηκαν από καθηγητές ή από άτομα εξοικειωμένοι με την επαγγελματική εργασία και τις δεξιότητες του αιτούντος.
 • CV / βιογραφικό
 • Επίσημη GRE αποτελέσματα, όχι περισσότερο από 5 ετών (www.gre.org)
 • Πιστοποιητικό αριθ Ποινικού Εγγραφή
 • Εφαρμογή Fee Επεξεργασία των ΗΠΑ $ 75.00 (δεν επιστρέφεται)

Μετά την αποδοχή, όλοι οι φοιτητές υποχρεούνται να υποβάλουν τα ακόλουθα:

 • Γραπτή επιβεβαίωση της αποδοχής και μη επιστρεπτέα προκαταβολή των USD $ 100.00 για να εξασφαλίσει το κάθισμα στην κατηγορία εισόδου.
 • Φυσική εξετάσεις (χρησιμοποιώντας ένα έντυπο που διατίθεται από το Γραφείο Εισδοχής)
 • Πιστοποιητικό Υγείας από το Τμήμα Υγείας του PR
 • Αποδεικτικά στοιχεία μέχρι την ημερομηνία αρχείου ανοσοποίηση (πρέπει να περιλαμβάνει ανεμοβλογιάς, Td ενηλίκων, MMR και τρεις δόσεις της ηπατίτιδας Β).
 • Πολιτική σχετικά με τα τεχνικά πρότυπα
 • Άλλα έγγραφα θα κοινοποιούνται ως σχετική.

MBRs Προγράμματος RISE

Η Πρωτοβουλία Έρευνας για Επιστημονική Enhancement (RISE) είναι ένα πρόγραμμα ανάπτυξης των φοιτητών για τις μειονοτικές-εξυπηρετούν ιδρύματα που χορηγείται από το Εθνικό Ινστιτούτο Γενικών Ιατρικών Επιστημών (R25GM082406). Ο κύριος σκοπός του είναι να αυξηθεί ο αριθμός των μαθητών από ομάδες που υποεκπροσωπούνται στις βιοϊατρικές / επιστήμες της συμπεριφοράς που πλήρεις βαθμούς PhD, εκ των προτέρων για την ανταγωνιστική μεταδιδακτορικός θέσεις, και εισάγετε παραγωγική ερευνητική σταδιοδρομία.

Οι φοιτητές δεκτοί στο διδακτορικό πρόγραμμα θα ληφθούν υπόψη για τον διορισμό του προγράμματος RISE. αποφάσεις αποδοχής RISE θα γίνει μετά οι μαθητές έχουν γίνει επισήμως δεκτές στο διδακτορικό πρόγραμμα.

Κριτήρια επιλογής

Κατά την αξιολόγηση των αιτούντων, η επιτροπή Admissions επιλέγει τα καλύτερα υποψήφιοι εφαρμογή. Η Επιτροπή αναζητά την αποδοχή τους μαθητές της ακεραιότητας και της ωριμότητας που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τους άλλους, το δυναμικό ηγεσία, χαρακτήρα, ακαδημαϊκά επιτεύγματα, τα κίνητρα, τη συναισθηματική σταθερότητα, την απόδειξη της ερευνητικής εμπειρίας, εκθέσεις συνέντευξη, βαθμολογία GRE, συστατικές επιστολές και ικανότητα για εργασία με τους ανθρώπους .

Δεκτές οι αιτούντες πρέπει να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα μαθήματα και τα προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως αναφέρεται κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων πορεία για την εισαγωγή σε ένα πρότυπο συγκρίσιμο σε ποιότητα με τις προηγούμενες ακαδημαϊκές επιδόσεις.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2017

Σχετικά με τη Σχολή

Ponce Health Sciences University is dedicated to providing the highest quality graduate medical education programs available. This goal, in addition to the university’s research and health services pr ... περαιτέρω

Ponce Health Sciences University is dedicated to providing the highest quality graduate medical education programs available. This goal, in addition to the university’s research and health services programs, continues a 40 year tradition of enhancing our profession and contributing to our community. Διαβάστε Λιγότερα
Νταβατζής , Νταβατζής + 1 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη