PsyD στην κλινική ψυχολογία

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Ο Πρόγραμμα Ψυχολογίας επιδιώκει να αναπτύξει μια νέα γενιά των Κλινικών Ψυχολόγων είναι ικανοί να εκτελούν άριστα σε διαφορετικές κλινικές ρυθμίσεις. Το Πρόγραμμα αποδίδει σε ένα βιο-ψυχοκοινωνικό συστημικό μοντέλο και ακολουθεί έναν επαγγελματία / μελετητή εκπαιδευτικό μοντέλο. Προετοιμάζει Οι κλινικοί ψυχολόγοι μπορούν να ενσωματώσουν αρμοδίως τις επαγγελματικές γνώσεις, στάσεις δεξιότητες και τις αξίες που αποτελούν τα θεμέλια της κλινικής πρακτικής στην παροχή τεκμηριωμένων εκπαιδευτική εμπειρία.

Διδακτέα ύλη

Ψυχολογία Πρακτική Κοινοπραξία

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

 • Πτυχίο (BS / BA) Παρούσα αποδεικτικά στοιχεία για την επιτυχή ολοκλήρωση της πτυχίο από ένα ίδρυμα επίπεδο κολλεγίων διαπιστευμένο από το Συμβούλιο PR Παιδείας ή από μια αμερικανική οργάνωση διαπίστευσης με τουλάχιστον 15 μονάδες σε ψυχολογία περιλαμβάνει τα ακόλουθα μαθήματα:
  Πορεία Βαθμοί πανεπιστημίου
  Γενική Ψυχολογία 3
  Εξελικτική ψυχολογία 3
  Ψυχοπαθολογία (Ψυχοπαθολογία) 3
  Πειραματική Ψυχολογία (ή την επιστημονική έρευνα) 3
  Στατιστικές επιστήμες 3
  • ΣΔΣ - 3,00 ή παραπάνω (σε μια κλίμακα τεσσάρων σημείων)
  • ελάχιστη βαθμολογία GRE των 279 ή ελάχιστη βαθμολογία EXADEP 500, όχι περισσότερα από πέντε ετών. www.ets.org
  • Να υποβάλουν τα ακόλουθα έγγραφα:
   • Επίσημη αντίγραφο από όλα τα θεσμικά όργανα παρακολούθησαν (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς)
   • Τρεις συστατικές επιστολές γράφτηκαν από καθηγητές ή άτομα εξοικειωμένοι με την επαγγελματική εργασία του αιτούντος και δεξιότητες χρησιμοποιώντας τη μορφή που παρέχεται με το έντυπο της αίτησης.
   • Επίσημη σκορ GRE ή EXADEP www.ets.org
   • Πιστοποιητικό αριθ ποινικό μητρώο (Ποινική Ιστορικό Check)
   • Μια μη επιστρεπτέα USD $ 80,00 τέλος αίτησης  Οι υποψήφιοι με μεταπτυχιακά στην Ψυχολογία, Ψυχιατρική Νοσηλευτική, Κοινωνικής Εργασίας, συμβουλευτική ή άλλες συναφείς τομείς της ψυχικής υγείας, είναι αποδεκτές. εξακολουθούν να ισχύουν οι ίδιες προϋποθέσεις εισαγωγής. Έως 24 πιστώσεις μπορούν να μεταφερθούν από άλλα μεταπτυχιακά προγράμματα ή από ένα μεταπτυχιακό. Οι ακόλουθες απαιτήσεις θα καθοδηγήσει (χωρίς όμως να παρεμποδίζουν) τη διαδικασία αξιολόγησης αυτών των μαθημάτων που υποβάλλονται για έγκριση:

  1. Μαθήματα πρέπει να είναι σχετικές με τον τομέα της Κλινικής Ψυχολογίας
  2. Ο φοιτητής πρέπει να έχει εγκρίνει το μάθημα με ένα ελάχιστο βαθμό «Β».
  3. Ο φοιτητής πρέπει να αποδείξει με αντικειμενικό τρόπο, είτε μέσω επίσημη γραπτή ή / και προφορική εξέταση, ότι αυτός / αυτή έχει τις ικανότητες που αναμένονται από τέτοια μαθήματα.  Είναι ευθύνη του σπουδαστή να παρέχει την περιγραφή του μαθήματος από τον επίσημο κατάλογο του ιδρύματος στο οποίο λήφθηκαν τα μαθήματα.

  PHSU έχει μια σειρά από μαθήματα και πρακτική άσκηση που δεν αντικαθίστανται με μαθήματα ή πρακτική άσκηση μεταφερθούν από άλλα θεσμικά όργανα, εκτός αν ο μαθητής παρουσιάζει ειδικές αρμοδιότητες σε αυτές τις περιοχές. Ωστόσο, πολλά από τα μαθήματα μπορεί να αρθεί με βάση τον αριθμό των πιστώσεων που μεταβιβάζονται. Αυτό θα επιτρέψει στους σπουδαστές οι οποίοι εισέρχονται με ένα μεταπτυχιακό για να ολοκληρωθεί η ακαδημαϊκή τμήμα του προγράμματος γρηγορότερα, επιτρέποντάς τους περισσότερο χρόνο για να εργαστούν για τη διπλωματική τους εργασία ή μελέτη περίπτωσης και προς τις απαιτήσεις της πρακτικής.

  Μετά την αποδοχή, όλοι οι φοιτητές υποχρεούνται να υποβάλουν τα ακόλουθα:

  • Γραπτή επιβεβαίωση της αποδοχής και μη επιστρεπτέα προκαταβολή των USD $ 100.00 για να εξασφαλίσει το κάθισμα στην κατηγορία εισόδου.
  • Φυσική εξετάσεις (με χρήση του εντύπου που παρέχεται από Admissions Office)
  • Πιστοποιητικό Υγείας από το Τμήμα Υγείας του PR
  • Αποδεικτικά στοιχεία μέχρι την ημερομηνία αρχείου ανοσοποίηση (πρέπει να περιλαμβάνει ανεμοβλογιάς, Td ενηλίκων, MMR και τρεις δόσεις της ηπατίτιδας Β).
  • Πολιτική σχετικά με τα τεχνικά πρότυπα
  • Άλλα έγγραφα θα κοινοποιούνται ως σχετική.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2017

Σχετικά με τη Σχολή

Ponce Health Sciences University is dedicated to providing the highest quality graduate medical education programs available. This goal, in addition to the university’s research and health services pr ... περαιτέρω

Ponce Health Sciences University is dedicated to providing the highest quality graduate medical education programs available. This goal, in addition to the university’s research and health services programs, continues a 40 year tradition of enhancing our profession and contributing to our community. Διαβάστε Λιγότερα
Νταβατζής , Νταβατζής + 1 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη