Apollon Hochschule

Εισαγωγή

Από την ίδρυσή της το 2005, έχει γίνει το αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο ΑΠΟΛΛΩΝ Πανεπιστήμιο Οικονομικών της Υγείας στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση (άγαμος, κύριος και Μαθήματα πιστοποιητικό) Ειδικά για τον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Το βραβευμένο πανεπιστήμιο βασίζονται σε Βρέμη ανήκει στην ισχυρή ομάδα Klett, Η οποία περιλαμβάνει επίσης την Ευρω-FH ανήκει. ο νεαρός πανεπιστήμιο προσβλέπει σε πολυάριθμα βραβεία όπως το "πιο δημοφιλή Fernhochschule" και "αλληλογραφία διάρκεια του έτους 2014». για 400 Bachelor- και απόφοιτοι Μάστερ έχουν υιοθετηθεί, και αυξάνεται. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 2.500 φοιτητές στο Fernhochschule εγγεγραμμένοι. Εκπαίδευση ενηλίκων είναι σημαντική για εμάς! Όχι μόνο πλήρεις σειρές μαθημάτων προσφορές ΑΠΟΛΛΩΝ Hochschule , αλλά μεμονωμένα Τα μαθήματα κατάρτισης υπό τη μορφή μας Μαθήματα πιστοποιητικό, Επιλέξτε από εννέα άγαμος- και προγράμματα Μάστερ καθώς επίσης και 31 μαθήματα πιστοποιητικόΟι οποίες εποπτεύονται από τρεις διαφορετικές σχολές. Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας και τη διαδικασία εφαρμογής σας παρέχουμε ευχαρίστως. κατά τη ΑΠΟΛΛΩΝ Hochschule Μπορείτε να προκριθείτε μέχρι σήμερα και σε ακαδημαϊκό επίπεδο: Μια αποδεδειγμένη συνδυασμός οποτεδήποτε, οπουδήποτε υλικά μελέτης σας δίνει τη δυνατότητα να αρχίσει χωρίς σχολείο ένα ευέλικτο τηλεχειριστήριο που σπουδάζουν παράλληλα με την απασχόλησή τους και ακόμη και μια μελέτη. Η παρουσία τους δεν είναι συνεπώς όπως και σε άλλες πανεπιστημίων που απαιτούνται σε κάθε μάθημα, δεδομένου ότι έχουμε μόνο λίγες συνεδρίες στην τάξη. Το σημείο εκκίνησης για τη θεμελίωση ήταν επείγουσα ανάγκη στη βιομηχανία για την ακαδημαϊκή τους διαχειριστές της υγείας.

FIBAA διαπιστευμένο Το Πανεπιστήμιο είναι ανοιχτό για εσάς ένα κέντρο αρμοδιότητα για τον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης, η οποία χαρακτηρίζεται από συνεχή μεταφορά τεχνογνωσίας από την έρευνα με τη βιομηχανία. Η ποιότητα των μαθημάτων έχει FIBAA δοκιμάστηκε και επιβεβαιώθηκε: Σχεδόν όλα τα Bachelor και Master προγράμματα του Πανεπιστημίου ΑΠΟΛΛΩΝ είναι FIBAA διαπιστευμένο. Μια επιτυχής διαδικασία διαπίστευσης είναι μια απόδειξη της ποιότητας και σας δείχνει είστε σίγουροι ότι το ακαδημαϊκό επίπεδο, η επαγγελματική συνάφεια και αποδοχή από την αγορά δίνονται τα μαθήματα.

πανεπιστήμιό σας ως μια εξαιρετική επιλογή για την εκπαίδευση ενηλίκων Ότι μπορείτε να πάει στραβά με μια μελέτη στο ΑΠΟΛΛΩΝ Hochschule τίποτα, θα δείτε όχι μόνο την κατάσταση αναγνώριση των μαθημάτων και να εγκριθεί από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Εκπαίδευση από Απόσταση (ZFU), αλλά και πολυάριθμα βραβεία: Αυτή τη στιγμή το Πανεπιστήμιο είναι, σύμφωνα με την πύλη FernstudiumCheck.de για τρίτη συνεχόμενη φορά δημοφιλή Fernhochschule Γερμανία. Λαμβάνοντας υπόψη το Bachelor of Science Διαχείρισης Νοσηλευτικής έχει ονομαστεί στην ψηφοφορία του κοινού μέσω φόρουμ μάθησης εξ αποστάσεως για "Φυσικά αλληλογραφία του έτους 2014». Επίσης, τα τελευταία χρόνια, το ίδιο το πανεπιστήμιο, τους φοιτητές και καθηγητές του έχει ήδη λάβει πολλά βραβεία για τα επιτεύγματά τους. Μεταξύ Katrin Scherer, ο οποίος το 2010 τιμήθηκε με τον τίτλο "Remote μαθητής της χρονιάς» από το Industry Forum εξ αποστάσεως μάθησης για τα επιτεύγματά τους.

Την άνοιξη του 2013, η Fernhochschule σας ευχαριστημένοι τρία βραβεία: Πρώτον, έλαβε το βραβείο μελέτης για εξ αποστάσεως εκπαίδευση στην κατηγορία "Έτος Έκδοσης" για το βιβλίο "εξ αποστάσεως εκπαίδευση πολυμέσων και κινητής τηλεφωνίας» από τον Andrea Feddersen, η οποία δημοσιεύεται από την ΑΠΟΛΛΩΝ University Press. Δεύτερον καθηγητής ήταν Viviane Scherenberg, Πρύτανης του Πανεπιστημίου ΑΠΟΛΛΩΝ, για "Εκπαιδευτής της Χρονιάς" έχει επιλεγεί. Επιπλέον, οι φοιτητές του Πανεπιστημίου ΑΠΟΛΛΩΝ απονεμήθηκε το Βραβείο Marketing Unikosmos.

Έτσι έχουμε κατ 'επανάληψη επιβεβαιώσει ότι η έννοια της μελέτης μας ταιριάζει μαθητές πιο εργασίας μας και είμαστε ως ΑΠΟΛΛΩΝ Hochschule στην εκπαίδευση ενηλίκων στο σωστό δρόμο. Η επιλογή μας από τα γεγονότα είναι μεγάλη και είμαστε ευχαριστημένοι, όμως, βλέπε τη μελέτη κατάλληλο για σας ή για το δικαίωμα πρόγραμμα κατάρτισης!

Τοποθεσίες

  • Germany Online

Ερωτήσεις