Keystone logo

5 Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science) Προγράμματα σε Τεχνολογία Υγειονομικής Περίθαλψης 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science)
  • Υγειονομική Περίθαλψη
  • Τεχνολογία Υγειονομικής Περίθαλψης
Πεδία μελέτης
  • Υγειονομική Περίθαλψη (5)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science) Προγράμματα σε Τεχνολογία Υγειονομικής Περίθαλψης

    Συνεργάτης των πτυχίων της επιστήμης είναι μεταδευτεροβάθμια πτυχία που συνήθως επικεντρώνονται περισσότερο στα μαθηματικά και τα επιστημονικά θέματα. Τα περισσότερα προγράμματα απαιτούν δύο χρόνια ως πλήρης φοίτηση για να ολοκληρωθεί. Μπορούν να προετοιμάσουν τα άτομα να εισέλθουν άμεσα στο εργατικό δυναμικό ή να ενεργήσουν ως βαθμίδες σε μεγαλύτερο βαθμό.

    Τι είναι Συνεργάτης της Επιστήμης στην Τεχνολογία Υγείας; Είναι ένα μάθημα που συχνά προετοιμάζει τους μαθητές να χειρίζονται τα ιατρικά αρχεία των ασθενών. Συνήθως, τα άτομα μαθαίνουν να κωδικοποιούν τα δεδομένα της υγειονομικής περίθαλψης που χρησιμοποιούνται για λόγους στατιστικής και επιστροφής χρημάτων. Τα μαθήματα μπορούν να περιλαμβάνουν συστήματα πληροφοριών για την υγεία, μεθόδους αποζημίωσης, οπτικό βασικό προγραμματισμό, κωδικοποίηση της υγειονομικής περίθαλψης, ανατομία, φυσιολογία και ιατρική ορολογία. Οι μαθητές μπορούν να εισαχθούν στις τεχνικές αντιμετώπισης προβλημάτων και τον τρόπο διαμόρφωσης λογισμικού υγειονομικής περίθαλψης και ψηφιακής ασφάλειας.

    Οι περισσότεροι πτυχιούχοι αναπτύσσουν μια ποικιλία ικανοτήτων, κερδίζοντας ένα πτυχίο στον τομέα της τεχνολογίας της υγειονομικής περίθαλψης. Αυτές οι δεξιότητες μπορούν να περιλαμβάνουν την ιεράρχηση προτεραιοτήτων, τη διαχείριση του χρόνου και τη διαχείριση των κινδύνων, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τους αποφοίτους να εργαστούν αποτελεσματικά ανεξάρτητα από το ρόλο τους στην υγειονομική περίθαλψη.

    Τα πανεπιστημιακά πτυχία προσφέρονται σε διαφορετικούς τύπους σχολείων. Εξαιτίας αυτού και πολλών άλλων παραγόντων, το κόστος απόκτησης ενός Συνεργάτη της Επιστήμης στην Τεχνολογία Υγείας μπορεί να διαφέρει. Οι υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να ελέγξουν με οποιαδήποτε σχολή ενδιαφέροντος για την κατανομή των διδάκτρων και των τελών.

    Οι απόφοιτοι με συνεργάτη της επιστήμης στην τεχνολογία της υγειονομικής περίθαλψης είναι συνήθως προετοιμασμένοι για τη φροντίδα των ασθενών ή τις διοικητικές θέσεις. Οι σπουδαστές μπορεί να είναι κατάλληλοι για θέσεις που απαιτούν την επεξεργασία και τη διαχείριση δεδομένων σε διάφορες ρυθμίσεις υγειονομικής περίθαλψης. Οι τίτλοι σταδιοδρομίας μπορούν να περιλαμβάνουν τον ιατρικό κωδικοποιητή, τον τεχνικό πληροφόρησης για την υγεία, τον ειδικό κωδικοποίησης, τον τεχνικό ιατρικών αρχείων και τον ειδικό για την ιατρική τεκμηρίωση. Βοηθός του ιατρικού γραφείου, ιατρικός ιατρός και ιατρικός μεταγραφέας μπορεί να είναι άλλες επιλογές σταδιοδρομίας. Τα άτομα μπορούν να έχουν την επιλογή να ξεκινήσουν αμέσως μια σταδιοδρομία ή να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους.

    Πολλά σχολεία επιτρέπουν σε άτομα να εγγραφούν σε ένα online πρόγραμμα σπουδών όπου μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη ενός ευέλικτου χρονοδιαγράμματος. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.