Keystone logo

12 BA Προγράμματα σε Διαχείριση Υγειονομικής Περίθαλψης 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • BA
  • Υγειονομική Περίθαλψη
  • Σπουδές Υγειονομικής Περίθαλψης
  • Διαχείριση Υγειονομικής Περίθαλψης
Πεδία μελέτης
  • Υγειονομική Περίθαλψη (12)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

BA Προγράμματα σε Διαχείριση Υγειονομικής Περίθαλψης

Μια BA (Bachelor of Arts) είναι μια μεταδευτεροβάθμια βαθμό που προσφέρει στους σπουδαστές την απαραίτητη εκπαίδευση για να τεθεί σε πολλές σταδιοδρομίες. Τα περισσότερα προγράμματα περιέχουν ένα συνδυασμό των γενικών μαθημάτων που υπόκεινται και τα μαθήματα που σχετίζονται ειδικά με την επιλεγμένη μεγάλες της μελέτης.

Τι είναι ένα πτυχίο στη Διοίκηση Υγείας; Σε αυτό το πρόγραμμα, οι μαθητές θα μάθουν πώς να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις στη διοίκηση της υγειονομικής περίθαλψης. Κάθε πρόγραμμα θα ποικίλλουν, αλλά οι μαθητές μπορούν να μάθουν τις τεχνικές της δημοσιονομικής διαχείρισης που οδηγούν στην επιτυχή λειτουργία των οργανισμών υγειονομικής περίθαλψης, και θα βασιστεί αναλυτικές και ηγετικές ικανότητες για να παραδώσει την καλύτερη φροντίδα των ασθενών. Παραδείγματα των κατηγοριών μπορεί να περιλαμβάνουν δυναμική ηγεσία, τη βελτίωση των επιδόσεων των επιχειρήσεων, διευθυντικά χρηματοδότηση, και του δικαίου, την ηθική, πολιτική και στη διοίκηση της υγειονομικής περίθαλψης.

Υπάρχουν πολλά οφέλη για την απόκτηση ενός βαθμού στη διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης.Η υγειονομική περίθαλψη είναι μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στον κόσμο, και υπάρχει μια ποικιλία από ευκαιρίες σταδιοδρομίας για τα άτομα με τις γνώσεις και τις δεξιότητες. Αυτός ο βαθμός προετοιμάζει τους μαθητές για την εργασία σε μια σειρά από διαφορετικές εγκαταστάσεις.

Το κόστος που συνδέεται με ένα βαθμό τη διαχείριση της υγείας θα ποικίλει ανάλογα με μια ποικιλία παραγόντων. Η φήμη του σχολείου και η διάρκεια του προγράμματος αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες κόστους και ορισμένα προγράμματα μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Οι μαθητές θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με τα σχολεία άμεσα για να μάθετε σχετικά με τις οικονομικές υποχρεώσεις.

Οι περισσότεροι φοιτητές που κερδίζουν ένα πτυχίο στη διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης έχουν τις ηγετικές δεξιότητες για να εργαστούν σε μια ποικιλία διαφορετικών ικανοτήτων. Ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους, τα άτομα μπορούν να επιλέξουν να εργαστούν σε νοσοκομεία, κλινικές, ιδιωτικά κέντρα υγειονομικής περίθαλψης, ή την κυβέρνηση.Ανάλογα με το μέγεθος του νοσοκομείου, οι απόφοιτοι μπορούν να βρουν εργασία με έμφαση στη ελέγχου του κόστους, της ποιότητας της περίθαλψης, ή της υπηρεσίας, ή μπορεί να είναι υπεύθυνος για όλες τις πτυχές.

Ξεκινήστε την εκπαίδευσή σας σήμερα. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή με το γραφείο απευθείας εισαγωγή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα προβάδισμα.