Keystone logo

BA Προγράμματα σε Διαχείριση Υγειονομικής Περίθαλψης σε Πολωνία για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • BA
  • Υγειονομική Περίθαλψη
  • Σπουδές Υγειονομικής Περίθαλψης
Πεδία μελέτης
  • Υγειονομική Περίθαλψη (0)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Κανένα πρόγραμμα δεν πληροί τα κριτήρια αναζήτησής σας. Βελτιώστε τα φίλτρα σας.

Clear filters

BA Προγράμματα σε Διαχείριση Υγειονομικής Περίθαλψης

Η διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης συνήθως παρέχει στους σπουδαστές τις γνώσεις και τις ικανότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση των συστημάτων παροχής υγειονομικής περίθαλψης και υπηρεσιών υγείας. Οι διαχειριστές σχεδιάζουν, κατευθύνουν και συντονίζουν τις ιατρικές και υγειονομικές υπηρεσίες. Οι σπουδαστές μπορούν να βρεθούν σε θέσεις που διαχειρίζονται ολόκληρες εγκαταστάσεις, συγκεκριμένα τμήματα ή μια ομάδα ιατρών σε ιατρική πρακτική.

Όπως πολλές άλλες χώρες της ΕΕ, η Πολωνία προσφέρει φθηνό ή ακόμη και δωρεάν δίδακτρα για τους ευρωπαίους φοιτητές. Υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να εφαρμόζονται άμεσα για να επιλέξει πολωνικό φορέα τους. Το Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας, για παράδειγμα, τα τέλη μεταξύ £ 1.300 και £ 2.500 το χρόνο για τα μαθήματα αγγλικής γλώσσας του.

Ένα Πτυχίο Τεχνών είναι ένα προπτυχιακό δίπλωμα που μπορεί να απονεμηθεί σε φοιτητές μετά από περίπου τέσσερα έτη αφοσιωμένης μελέτης. Πολλοί φοιτητές χρησιμοποιούν αυτό το δίπλωμα ως ένα σημείο εκκίνησης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, επιλέγοντας να ακολουθήσουν ένα μεταπτυχιακό σε ένα σχετικό τομέα μετά την ολοκλήρωση του BA.