Backstage Academy

Εισαγωγή

Παρασκήνιο Ακαδημία παρέχει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση για την ανθηρή βιομηχανία ζωντανές εκδηλώσεις με φανταστική συνδέσμους της βιομηχανίας και πρόσβαση σε εγκαταστάσεις παραγωγής για τη διδασκαλία και τη μάθηση.

Ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2009, έχουμε κερδίσει γρήγορα μια φήμη ως κέντρο αριστείας για την εκπαίδευση στα παρασκήνια, που ειδικεύεται σε βαθμό μαθήματα, μικρής διάρκειας και κατά παραγγελία προγράμματα κατάρτισης για τους νέους φοιτητές, που ιδρύθηκε επαγγελματιών και κοινοτικές ομάδες.

Η έδρα μας είναι στο Wakefield, West Yorkshire, στη μεγαλύτερη παραγωγή σκοπό κατασκευής συγκρότημα αρένα πρόβα στην Ευρώπη, LS-Live, το οποίο μετρά τον Jay Z, Οι Stone Roses, Dizzee Rascal, η Lady Gaga, ο Robbie Williams, το BBC, ITV και το τέρας Ενέργεια μεταξύ των πελατών της.

Ως ιδιωτική χρηματοδότηση οργανισμού, που γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ της βιομηχανίας και της εκπαίδευσης, σε στενή συνεργασία με τους κορυφαίους επαγγελματίες να ανταποκριθούν γρήγορα στις τρέχουσες ελλείψεις δεξιοτήτων και να γράφουν προγράμματα κατάρτισης σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις.

Παρέχουμε σχετική, up-to-ημερομηνία κατάρτισης έτσι ώστε οι μαθητές βαθμό πάρετε μια πραγματική γεύση για το τι είναι η ζωή στα παρασκήνια βιομηχανία του θεάματος, με έμφαση στην απασχολησιμότητα.

Οι απόφοιτοί μας έχουν πάει για να κερδίσει την απασχόληση με τον Jay Z παγκόσμια περιοδεία, οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες, ο Mumford & Sons περιοδεία, το γραφείο του εργοταξίου Glastonbury, Leeds Festival, LS-Live, Alton Towers, πολύ ευχαριστημένος Εκδηλώσεις και Genesis Θέατρο.

Βιομηχανία μας

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα της σταδιοδρομίας στον τομέα των live events, από την Οργάνωση Διευθυντής, Διευθυντής Δημιουργικού και καλλιτέχνη Συνδέσμου, για να Φωτισμού Προγραμματιστής, Χώρος Τεχνικός Μηχανικός και Μηχανικός Ήχου, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Κάθε εκδήλωση, είτε πρόκειται για μια μουσική συναυλία, επίδειξη μόδας, αθλητικό γεγονός, εταιρική εκδήλωση, φεστιβάλ ή το θέατρο παραγωγής, απαιτεί μια ομάδα ανθρώπων που εργάζονται σε συνεργασία, με τη χρήση διαφόρων skillsets τους για να παράγουν ένα επιτυχημένο τελικό αποτέλεσμα. Για να το θέσουμε σε προοπτική, ο Bon Jovi «γιατί μπορούμε να» παγκόσμια περιοδεία ενσωματωθεί 250.000 τόνους στοιχεία παραγωγής σε πέντε στάδια περιοδείες, 200 προσωπικό, έξι τουριστικά λεωφορεία και πάνω από 80 φορτηγά που διευκόλυνε τις Ευρώπης, της Αμερικής και της Αυστραλίας ημερομηνίες περιοδειών. Τομέα Εκδηλώσεις της Βρετανίας (συνέδρια, εκθέσεις, εμπορικές εκθέσεις, φιλοξενία και αθλητικές εκδηλώσεις) παράγει άνω των £ 33 δισ κάθε χρόνο, με την πρόβλεψη ότι αυτό θα αυξηθεί σε 40 δισεκατομμύρια £ το 2020. Πηγή: Βρετανία για Εκδηλώσεις Ο τομέας των γεγονότων δημιουργεί ενδιαφέρουσα σταδιοδρομία, για μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, ειδικευμένων και λιγότερο έμπειρους, σε όλους τους πολιτισμούς. Μεγιστοποιεί ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών, τεχνικών και προσωπικά ταλέντα για την παραγωγή εμπνευσμένη και κόσμο που αλλάζει τα γεγονότα. Πηγή: «Τα γεγονότα είναι της Μεγάλης Βρετανίας» έκθεση των Επιχειρήσεων επισκέψεις και εκδηλώσεις Εταιρικής Σχέσης (BVEP), Μάρτιος 2014 «Ως βιομηχανία, τα γεγονότα οδηγούν στην παροχή πάνω από 530.000 (ισοδύναμο πλήρους απασχόλησης) θέσεων εργασίας από το επίπεδο της μαθητείας προς τα πάνω ... το πιο σημαντικό, η φιλοδοξία κλάδου να επεκτείνουν κατά £ 12 δισ μέχρι το 2020 υποστηρίζει την ατζέντα για την ανάπτυξη για το Ηνωμένο Βασίλειο». Πηγή: Όλα Κόμματος Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ηνωμένου Βασιλείου Εκδήλωση Βιομηχανία Έρευνα Έκθεση στη «Διεθνή Ανταγωνιστικότητα του Ηνωμένου Βασιλείου Εκδηλώσεις Βιομηχανία» Μάιος - Αύγουστος 2013

Οι εγκαταστάσεις μας

Παρασκήνιο Ακαδημία έχει μερικές από τις καλύτερες εγκαταστάσεις στη χώρα για την εκπαίδευση στα παρασκήνια σταδιοδρομία. Βασισμένο στο Πάρκο Παραγωγής στο Wakefield, το σπίτι των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων Litestructures, Λαμπρό Στάδια, Perry γραφική δημιουργική, πολύπλοκη πρόβα αρένα LS-Live, και KB Εκδηλώσεις, μαθητές επωφελούνται από την πρόσβαση σε state-of-the-art χώρο στούντιο, στάσης ενοικίαση τμήματος, που κτιρίων και χώρων μάθησης της πραγματικής ζωής.

πρόβα Arena

Ένα από τα πράγματα που μας κάνει τόσο μοναδικό είναι ο σύνδεσμός μας με το LS-Live πρόβα αρένα στην έδρα μας, που χρησιμοποιούμε για την πρακτική προπονήσεις hands-on. Είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο και εξαιρετικά ευέλικτο χώρο που χρησιμοποιείται συνήθως για τουρισμό δείχνουν πρόβες, γυρίσματα ταινιών, παρουσιάσεις νέων προϊόντων, τη δοκιμή χτίζει και εκδηλώσεις.

Το 32m μακρά από 42m πλάτος στούντιο έχει χωρητικότητα οροφής 128 τόνο από 18,2 εκ υψηλό δοκούς ξάρτια του, 1200Α (3 φάσεων) δύναμη, και τέσσερις θυρίδες φορτώσεως, που σημαίνει ότι μπορεί να φιλοξενήσει κάθε παραγωγή μεγάλης κλίμακας. Το Studio μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκπαίδευση ξάρτια, ασκήσεις φωτισμό, το στάδιο κατασκευάζει και άλλα πρακτικά μαθήματα. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να έχουν την ευκαιρία να κάνουν τη δουλειά εμπειρία σχετικά με τις παραγωγές που έρχονται στο στούντιο.

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πόσο μεγάλη η εγκατάσταση Studio είναι εδώ, γι 'αυτό συνιστώ ανεπιφύλακτα έρχονται σε μια από τις μέρες μας καταλόγου για να δούμε γύρο, αν σκέφτεστε να έρχονται εδώ για να σπουδάσουν!

Προδιαγραφές

 • Περιοχή: 1.641 τ.μ. (17.664 τετραγωνικά πόδια)
 • Μήκος: 42m (138ft)
 • Πλάτος: 39m (128ft)
 • Υψος:
  • 16,5 (54ft) Σε κάτω πλευρά της εξέδρας φόρτωσης
  • 18,2 εκ (60ft) ύψος δοκού εξαρτισμού
  • 19,8 (65ft) Μέγιστο ύψος εργασίας
 • Gantry: 128 Τόνος χωρητικότητα οροφής
 • Ισχύς: 1200Α (3 φάση)
 • Δάπεδα: R-Tek 5 χιλιοστά χελιδονοουράς σύμπλεξη κεραμίδια

Πάρκο παραγωγής

Πάρκο παραγωγής είναι η πλήρης κέντρο της προ-παραγωγής και ζωντανές εκδηλώσεις για το Ηνωμένο Βασίλειο, και το σπίτι στο κύριο πανεπιστημιούπολη Παρασκήνιο Ακαδημίας, την οποία μοιράζεται με ένα εκλεκτικό μείγμα με ζωντανές εκδηλώσεις επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων Perry Γραφική Δημιουργική, Λαμπρό Στάδια, Litestructures και LS-Live.

Υπάρχουν πέντε επί τόπου πρόβα στούντιο φέρνει μια σειρά από παγκόσμιες περιοδείες τάξης και παραγωγές στο πάρκο, συμπεριλαμβανομένων: Muse, Take That, τη Φλωρεντία και οι μαχητές Machine και Foo.

Πάρκο Παραγωγής παρέχει ένα εντελώς μοναδικό, πραγματικό ζωντανό γεγονότα περιβάλλον για τους μαθητές, ενώ θα ολοκληρώσουν τις σπουδές τους στο Backstage Ακαδημία.

Όλες οι εγκαταστάσεις είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση για συνέδρια, εκδηλώσεις και πάρτι. Παρακαλώ καλέστε LS-Live για περισσότερες πληροφορίες: 01977 659888 ή e-mail sales@ls-live.com ή για να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε το ιστοσελίδα Πάρκο Παραγωγής.

ενότητα Έργων

Πρόσφατα ανακαινισμένο, το διατηρητέο ​​χώρο με ζωντανή μουσική, Ενότητα Έργων σε Wakefield άνοιξε το Σεπτέμβριο του 2014 και είναι η βάση για το πτυχίο BA Visual παραγωγής μας, καθώς και την παροχή εκπαιδευτικού περιβάλλοντος για άλλες πτυχιακές σπουδές μας.

Ενότητα Έργων περιλαμβάνει:

 • χώρος 600 θέσεων (800 διαρκούς)
 • 100-θέσεων αίθουσα λειτουργία
 • High tech Εργαστήριο Υπολογιστών με σταθμούς εργασίας Z400 HP, με το Adobe Creative Cloud, Autodesk, AutoCAD, 3ds Max, d3 και WYSIWYG
 • Πέντε ευέλικτες θέσεις τάξη πρακτικό χώρο για να εξερευνήσετε απεικονίσεις και την τεχνολογία
 • 4k εργασίας

Τεχνολογία Suites

Επισυνάπτεται στο χώρο είναι σύγχρονες εγκαταστάσεις Παρασκήνιο Ακαδημίας, συμπεριλαμβανομένης της Apple MacBook Pro σουίτα IT με βάση τη λειτουργία μιας σειράς τυποποιημένων προγραμμάτων βιομηχανίας, σε πλήρη απεικόνιση d3 και να επεξεργαστείτε σουίτα προβολής HD και ήχο surround, ένα 3D στερεοσκοπική σύστημα προβολής και μια σειρά από τάξη και χώρους σεμινάριο για να φιλοξενήσει τόσο ακαδημαϊκή και πρακτική εργασία.

τεχνολογία σουίτες μας έχουν εγκατεστημένο το ακόλουθο λογισμικό

 • Photoshop
 • Pro Tools
 • Τελική τομή
 • Adobe Creative Suite
 • WYSIWYG
 • Autodesk Σουίτα
 • d3
 • Isadora
 • Vectorworks
 • όραμα ESP

Τάξη και Σεμινάριο χώρους

Έχουμε μια σειρά από σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας και σεμιναρίων κενά για να φιλοξενήσει τόσο ακαδημαϊκή και πρακτική εργασία.

Χώροι εργαστήριο

Έχουμε μια σειρά ευέλικτων χώρων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια σειρά από διαφορετικές δημιουργικές, hands-on εργαστήρια. Τα περισσότερα είναι εξοπλισμένα με ένα τροφοδοτικό 3-φάσεων, κλιματισμό και περσίδες συσκότισης.

προϊόν επίδειξης

Δεν απλά να σας διδάξει για την ποικιλία των προϊόντων και της τεχνολογίας που συνδέονται με τη βιομηχανία ζωντανές εκδηλώσεις? έχουμε αποδείξει τι μπορούν να κάνουν επίσης.

Έχουμε μια ποικιλία χώρων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επιδείξεις προϊόντων, η οποία σας επιτρέπει να δείτε την τεχνολογία σε δράση από κοντά και ακόμη έχουν πάει τον εαυτό σας.

Τοποθεσίες

 • Production Park Unit 5 Langthwaite Road South Kirkby , WF9 3AP, Wakefield

 • Westgate Wakefield West Yorkshire, WF1 1EP, Wakefield

Ερωτήσεις