Keystone logo

3 BSc Προγράμματα σε Διατροφικές Επιστήμες 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • BSc
  • Υγειονομική Περίθαλψη
  • Διατροφικές Επιστήμες
  • Διατροφικές Επιστήμες
Πεδία μελέτης
  • Υγειονομική Περίθαλψη (3)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

BSc Προγράμματα σε Διατροφικές Επιστήμες

Μια Πτυχίο ή Bachelor of Science, είναι ένα πτυχίο που προσφέρεται σε προπτυχιακό επίπεδο από ακαδημαϊκά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα θα είναι συνήθως μια βάση στον τομέα των επιστημών ή της τεχνολογίας, και θα απαιτήσει περίπου τέσσερα χρόνια για την επιτυχή ολοκλήρωση.

Τι είναι ένα Πτυχίο στην Επιστήμη Τροφίμων; Συνήθως, αυτός ο βαθμός θα προετοιμάσει τους μαθητές για πρώτη φορά στην εγκύκλιες σπουδές της επιστήμης, όπως η βιολογία και η χημεία, και στη συνέχεια να προχωρήσουμε στις λεπτομέρειες του βαθμού, όπως η μικροβιολογία και η χημεία που αφορούν τα τρόφιμα. Η επεξεργασία των τροφίμων, την ανάπτυξη της σε προϊόντα, και μελέτες διαχείρισης θα είναι επίσης έθιξε. Οι φοιτητές μπορούν συχνά να διαφοροποιήσουν κατά τα τελευταία έτη σπουδών να επικεντρωθεί περισσότερο στο τέλος της επιστήμης ή περισσότερα σχετικά με τη διαχείριση.

Επίτευξη ένα πτυχίο σε έναν τομέα όπως η επιστήμη των τροφίμων μπορεί να ανοίξει περισσότερες ευκαιρίες στον κλάδο της μεταποίησης τροφίμων και των υπηρεσιών από ό, τι θα ήταν δυνατή διαφορετικά. Οι δεξιότητες διαχείρισης μάθει μπορεί να εφαρμοστεί σε άλλες βιομηχανίες, όπως καλά.Και η γνώση των τροφίμων και της διατροφής μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε προσωπικό, όσο και σε μια επιτυχημένη καριέρα.

Το κόστος για την επίτευξη πτυχίο μπορεί να ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό, και θα εξαρτάται από το συγκεκριμένο ακαδημαϊκό ίδρυμα που θα επιλέξετε και πού βρίσκεται. Να θυμίσουμε ότι σε απευθείας σύνδεση προγράμματα μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το κόστος σας κάτω.

Η παραγωγή τροφίμων έχει γίνει όλο και πιο εξελιγμένα αυτά τα χρόνια, έτσι ώστε οι άνθρωποι με πτυχίο BSc είναι να βρεθούν σε μεγαλύτερη ζήτηση, όταν πρόκειται για την έρευνα, την ανάπτυξη και την κατασκευή του προϊόντος. Υπάρχουν επίσης εκείνοι που διακλαδίζονται έξω περισσότερο σε τομείς της ασφάλειας, της διαχείρισης, ή την εμπορία των προϊόντων διατροφής και της παραγωγής. Με την έλευση των νέων γαστρονομικές τεχνικές που χρησιμοποιούν τη γνώση της χημείας, γκουρμέ εστιατόρια θα μπορούσε επίσης να είναι πιθανούς εργοδότες. Επιπλέον, οι απόφοιτοι θα μπορούσε να ξεσπάσει από μόνοι τους σε θρεπτικές συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Για το πρόσωπο που απολαμβάνει την επιστήμη και έχει τη φαντασία να το χρησιμοποιήσετε σε νέους και δημιουργικούς τρόπους, αυτός ο βαθμός θα μπορούσε να βοηθήσει ξεκινήσει μια προσοδοφόρα καριέρα. Για να μάθετε περισσότερα, αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.