Keystone logo

20 BSc Προγράμματα σε Διαχείριση Υγειονομικής Περίθαλψης 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • BSc
  • Υγειονομική Περίθαλψη
  • Σπουδές Υγειονομικής Περίθαλψης
  • Διαχείριση Υγειονομικής Περίθαλψης
Πεδία μελέτης
  • Υγειονομική Περίθαλψη (20)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    BSc Προγράμματα σε Διαχείριση Υγειονομικής Περίθαλψης

    Κερδίζουν ένα Bachelor of Science (BSc) μπορεί να είναι ένα μνημειώδες επίτευγμα που αλλάζει την πορεία της ζωής του μαθητή. Σε μόλις τρία έως πέντε έτη, τα άτομα αποφοιτούν με την εκπαίδευση που χρειάζονται για να βρουν μια σταδιοδρομία που είναι επιβράβευση, εκπληρώνοντας και δημοσιονομικά αξιόπιστη.

    Τι είναι ένα BSc στη Διοίκηση Υγείας; Αυτό το πρόγραμμα βαθμός δίνει στους φοιτητές την απαραίτητη επιχειρηματική και πολιτική υγείας γνώσεις που χρειάζονται για να εργαστούν σε ηγετικές θέσεις μέσα σε ένα περιβάλλον υγειονομικής περίθαλψης. Μαθήματα στο πλαίσιο αυτό την κάλυψη του προγράμματος θέματα όπως η λογιστική, τα οικονομικά της υγείας, διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, βασικές αρχές της ηγεσίας και διαχείρισης, καθώς και την κατεύθυνση και το συντονισμό των υπηρεσιών υγείας.

    Λαμβάνει ένα Bachelor of Science στη Διοίκηση Υγείας μπορεί να έχει πολλά οφέλη για τους αποφοίτους που ένα πρόγραμμα αξίζει να επιδιωχθεί κάνουν.Τα άτομα που λαμβάνουν την απαραίτητη γνώση και εμπειρία που χρειάζονται για να υπερέχουν στο χώρο εργασίας με ταυτόχρονη βελτίωση των δεξιοτήτων, όπως η ανάγνωση, η γραφή, την κριτική σκέψη και την επικοινωνία, τα οποία όλα αυτά ένα επιθυμητό πλεονέκτημα για κάθε εργοδότη να κάνει.

    Το κόστος για να κερδίσει το πτυχίο πανεπιστημίου στη διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης μπορεί να ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό και εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως την τοποθεσία του σχολείου και το χρονικό διάστημα που ένας μαθητής είναι σε θέση να διαθέσουν για τις σπουδές τους. Για το λόγο αυτό, οι μαθητές καλούνται να επικοινωνήσουν με τυχόν σχολεία για τις τρέχουσες πληροφορίες δίδακτρα.

    Τα άτομα που αποφοιτούν με ένα πτυχίο στη Διοίκηση Υγείας μπορούν να βρουν απασχόληση σε πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις που εργάζονται ως διευθυντές, επόπτες και οι διαχειριστές σε νοσοκομεία, κλινικές, κέντρα μακροχρόνιας φροντίδας, γηροκομεία, και τα γραφεία του γιατρού. Με εξαιρετική τους κατανόηση τόσο της επιχείρησης και του κόσμου των υπηρεσιών υγείας, οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να εργαστούν για τις ασφαλιστικές εταιρείες ή εντός της φαρμακευτικής βιομηχανίας.

    Πολλά σχολεία προσφέρουν ευέλικτες επιλογές μάθησης, όπως οι online ή μερικής απασχόλησης τάξεις, έτσι ώστε να κερδίζουν πτυχίο σας μπορεί να συμβεί σε ένα χρόνο και τόπο που είναι βολικό για εσάς. Αν θέλετε να ξεκινήσετε με το βαθμό σας, ψάξτε για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.