Keystone logo

23 BSc Προγράμματα σε Ιατρική Αθλητισμού και Άσκησης 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • BSc
  • Υγειονομική Περίθαλψη
  • Ιατρική Αθλητισμού και Άσκησης
Πεδία μελέτης
  • Υγειονομική Περίθαλψη (23)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

BSc Προγράμματα σε Ιατρική Αθλητισμού και Άσκησης

Κερδίζοντας ένα Bachelor of Science (BSc) πτυχίο, οι μαθητές μπορούν να έχουν περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης στη διάθεσή τους, καθώς και την ευκαιρία να έχουν μια καριέρα που τους ενδιαφέρει πραγματικά. Ένα BSc μπορεί να με κερδίσει σε περίπου τρία με τέσσερα χρόνια της σχολικής εκπαίδευσης, καθώς και τα οφέλη αυτής της εκπαίδευσης μπορεί να διαρκέσει μια ζωή.

Τι είναι ένα πτυχίο στην Αθλητική Επιστήμη; Αυτό το πρόγραμμα σπουδών επικεντρώνεται στην παροχή βοήθειας στους αθλητές να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους επιδόσεις, χρησιμοποιώντας ασκήσεις απεικόνισης, σωματική άσκηση, οργανωμένη διατροφή, και άλλες τεχνικές. Οι μαθητές σε αυτό το πρόγραμμα να παρακολουθήσουν μαθήματα που επικεντρώνονται στην ανατομία και τη φυσιολογία, τις στατιστικές στον αθλητισμό, την ιστορία και κοινωνιολογία του αθλητισμού, αθλητικής ιατρικής και την εμπορία, τη δύναμη και κλιματισμού, καθώς και τις αρχές της ηγεσίας.

Κερδίζουν πτυχίο στην αθλητική επιστήμη μπορεί να είναι επωφελής για τους φοιτητές από το γεγονός ότι τους δίνει την ακαδημαϊκή γνώση που χρειάζονται για να υπερέχουν στον τομέα τους, ενώ παρέχει επίσης ευκαιρίες για τους μαθητές να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους υπό την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών.

Επειδή κάθε σχολείο είναι μοναδικό όσον αφορά τα ποσοστά διδάκτρων και δίδακτρα, οι φοιτητές καλούνται να την έρευνα σωστά υποψήφιους σχολεία τους, προκειμένου να έχουν πλήρη επίγνωση του κόστους κερδίζουν τα πτυχία τους.

Τα άτομα που αποφοιτούν με ένα πτυχίο στην Αθλητική Επιστήμη μπορεί να λειτουργήσει ως προπονητές, τον αθλητισμό προπονητές, διευθυντές γυμναστήριο, φυσιοθεραπευτές, ή καθηγητές φυσικής αγωγής. Οι απόφοιτοι μπορούν να επιλέξουν να εργαστούν σε κολέγια ή πανεπιστήμια, αθλητικές εγκαταστάσεις κατάρτισης, τα γραφεία φυσικής αγωγής, νοσοκομεία, ή στις υπηρεσίες υγείας στο σπίτι. Μερικοί μαθητές μπορούν επίσης να επιλέξουν να επιστρέψουν στο σχολείο και να συνεχίσει μεταπτυχιακούς τίτλους ή εξειδίκευση για τον αθλητισμό της επιστήμης πτυχία τους.

Πολλά πανεπιστήμια προσφέρουν online επιλογές εκπαίδευσης για τους μαθητές, γεγονός που καθιστά κερδίζοντας Πτυχίο σας στην Αθλητική Επιστήμη πιο εύκολη από ποτέ. Αν θέλετε να ξεκινήσετε με το πτυχίο σας, ψάξτε για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.