Keystone logo

3 Πιστοποιητικό Προγράμματα σε Οικιακή Υγειονομική Περίθαλψη 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Πιστοποιητικό
  • Υγειονομική Περίθαλψη
  • Σπουδές Υγειονομικής Περίθαλψης
  • Οικιακή Υγειονομική Περίθαλψη
Πεδία μελέτης
  • Υγειονομική Περίθαλψη (3)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Πιστοποιητικό Προγράμματα σε Οικιακή Υγειονομική Περίθαλψη

Οι φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια ειδικότητα, λαμβάνουν εκπαίδευση χωρίς να έχουν λάβει ένα πλήρες πτυχίο κολεγίου ή / και χρειάζονται περαιτέρω εκπαίδευση για μια θέση εργασίας ή προαγωγή συχνά επιλέγουν ένα πρόγραμμα πιστοποιητικό. Αυτά συνήθως λαμβάνουν λιγότερο από ένα χρόνο για να ολοκληρωθεί, ανάλογα με την ταχύτητα ο μαθητής επιλέγει να το ολοκληρώσει.

Τι είναι ένα πιστοποιητικό υγείας στο σπίτι; Αν και το πρόγραμμα σπουδών διαφέρει από πρόγραμμα σε πρόγραμμα, μαθήματα πιστοποίησης σπίτι της υγειονομικής περίθαλψης παρέχουν στους φοιτητές με την κατάρτιση σε βασικές δεξιότητες του σε κατ 'οίκον φροντίδας για τους ηλικιωμένους και σωματικά αμφισβητηθεί. Μαθήματα περιλαμβάνουν συνήθως κατάρτισης σε βασική ιατρική περίθαλψη, προσωπικής φροντίδας και υγιεινής, ορισμένα καθήκοντα του νοικοκυριού και τη γενική εποπτεία και συντροφικότητα. Οι μαθητές στη συνέχεια μπορούν να λάβουν ένα πιστοποιητικό μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος. Επίσης, ορισμένα προγράμματα απαιτούν από τους σπουδαστές να υποβληθούν σε κλινική εκπαίδευση, σύμφωνα με την οποία ο φοιτητής παίρνει hands-on εμπειρία σε ένα πραγματικό περιβάλλον υγείας στο σπίτι.

Φιλοδοξούν βοηθούς υγείας στο σπίτι αναζητούν την πιστοποίηση στον τομέα τους για να αποδείξουν ότι διαθέτουν τις απαραίτητες δεξιότητες και την κατάρτιση για να είναι οι πάροχοι ποιότητας. Ορισμένες χώρες απαιτούν μια διαπιστευμένη πιστοποίηση από το νόμο. Σε πολλές περιπτώσεις, οι οργανώσεις ή τα άτομα που προσλαμβάνουν αποφοίτους υγείας στο σπίτι απαιτούν πιστοποίηση.

Η διάρκεια της εκπαίδευσης στο σπίτι της υγειονομικής περίθαλψης ποικίλλει ανάλογα με το πρόγραμμα και σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κυβέρνησης σε συγκεκριμένους τομείς. Τα περισσότερα προγράμματα μπορεί να ποικίλει από μερικές ημέρες έως μερικές εβδομάδες, με μεγαλύτερη προγράμματα συνήθως κοστίζουν περισσότερο. Όταν υποψήφιους φοιτητές έρευνα διαφορετικών προγραμμάτων, θα πρέπει να εξετάσουν το κόστος, τη διάρκεια του προγράμματος και τις νομικές απαιτήσεις.

Τα άτομα που λαμβάνουν πιστοποίηση στο σπίτι της υγειονομικής περίθαλψης βρίσκονται προσόντα για να εργαστούν στον τομέα της υψηλής ζήτησης της κατ 'οίκον φροντίδας. Ένας μεγάλος αριθμός των οργανισμών προσλαμβάνουν και να διαχειρίζονται βοηθούς υγείας στο σπίτι, το ταίριασμα τους με μεμονωμένους πελάτες ή τους κυβερνητικούς θεσμούς.Ιδιώτες και συχνά αναζητούν τη δική τους βοηθούς υγείας στο σπίτι και να αισθάνονται πιο άνετα με ένα πιστοποιημένο επαγγελματικό στα σπίτια τους.

Αναγνωρισμένα προγράμματα πιστοποίησης σπίτι της υγειονομικής περίθαλψης είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο. Αν και μερικά από την εκπαίδευση μπορεί να ολοκληρωθεί σε απευθείας σύνδεση, ορισμένα προγράμματα θα απαιτήσει κάποιο χρόνο σε ένα κλινικό περιβάλλον. Για να βρείτε το σωστό πρόγραμμα για σας, ψάξτε για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.