Clarkson University Graduate School

Εισαγωγή

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Clarkson στρώνονται στην ήδη πολυάσχολη ζωή σας.

Φαίνεται ότι οι μαθητές μας οδηγούν σε άκρως ζωντανές ζωές. Πρόκειται για πρόσφατες βαθμίδες κολλεγίων που αναζητούν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Είναι γονείς. Είναι μελλοντικοί γιατροί και δάσκαλοι. Είναι επιχειρηματίες, πρωτοπόροι και εφευρέτες. Είναι υπάλληλοι πλήρους απασχόλησης στις εταιρείες Fortune 500. Είναι εθελοντές στις κοινότητές τους.

Γι 'αυτό έχουμε δημιουργήσει ευέλικτες επιλογές που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας. Σε απευθείας σύνδεση, σε μια από τις τέσσερις τοποθεσίες μας στην πολιτεία της Νέας Υόρκης ή σε υβριδικά (μείγμα online και onsite) επιλογές σας επιτρέπουν να πάρετε μαθήματα στο χώρο που εργάζεται για σας. Οι ευκαιρίες μερικής απασχόλησης και πλήρους απασχόλησης σας επιτρέπουν να ολοκληρώσετε το πρόγραμμά σας στο χρόνο σας.

Και το καλύτερο μέρος; Παίρνετε μια υψηλής ποιότητας, διαπιστευμένη εκπαίδευση που θα οδηγήσει σε μελλοντική επιτυχία στον τομέα σας, που διδάσκονται από ειδικούς της σχολής σε μια μικρή τάξη.

Σχετικά με το Graduate School

Στο Clarkson, η καινοτομία έχει αντίκτυπο. Οι σπουδαστές που επιλέγουν το Clarkson για μεταπτυχιακά και επαγγελματικά προγράμματα έρχονται εδώ με σκοπό: να προωθήσουν τη γνώση, να διερευνήσουν ιδέες που προωθούν την κοινωνία και να οικοδομήσουν μια καριέρα με νόημα. Μέσα από το παγκόσμιο σχετικό πρόγραμμα σπουδών και τη δέσμευση με τους ηγέτες στον κλάδο, τις επιχειρήσεις και την εκπαίδευση, θα είστε διατεθειμένοι να κατανοήσετε σύνθετα συστήματα, να δημιουργήσετε συνδέσεις σε ανθρώπους και τομείς και να βρείτε δημιουργικές λύσεις σε ορισμένες από τις πιο δύσκολες προκλήσεις του σήμερα. Θα εμβαθύνετε τη βάση γνώσεων σας για να επιταχύνετε τις ιδέες σας σε σπουδαία προϊόντα και να οδηγήσετε οργανισμούς που έχουν αντίκτυπο.

Οι συνδέσεις κάνουν τη διαφορά. Το δίκτυο αποφοίτων Clarkson είναι πάνω από 40.000 άτομα δυναμικό και γεμάτο ηγέτες που εμπνέουν εμπνευσμένες οργανώσεις, παράγουν ιδέες που αλλάζουν τον τρόπο που ζουν οι άνθρωποι και ασχολούνται με το σημερινό φοιτητικό σώμα με ουσιαστικούς τρόπους. Οι δήμαρχοι και οι εκπρόσωποί μας συμβουλεύονται τακτικά με τα συμβουλευτικά τους συμβούλια που αποτελούνται από ηγέτες της βιομηχανίας, εργοδότες από τους αποφοίτους, ερευνητικούς συνεργάτες, μέλη της κοινοπραξίας προβληματισμού και συναδέλφους στην ακαδημαϊκή κοινότητα. Ως εγγεγραμμένος μεταπτυχιακός φοιτητής, μπορείτε να αξιοποιήσετε τα προγράμματα αποφοίτων του Clarkson και να αποκτήσετε πρόσβαση στις υπηρεσίες του Κέντρου Καριέρας για να προωθήσετε την επαγγελματική σας εξέλιξη.

Σκληρή και προσωπική. Από το Fulbright και το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών του Ιδρύματος σε εξαιρετικά διαπιστευμένους επαγγελματίες και ερευνητές που συνεργάζονται με τους ηγέτες της βιομηχανίας, η σχολή του Clarkson φέρνει τις δικές τους εμπειρίες και δίκτυα στη διδασκαλία και συμβουλευτική τους. Μπορούν να σχετίζονται με τις απαιτήσεις της ζωής έξω από την τάξη, είτε είστε εργαζόμενος γονέας, επαγγελματίας ή επαγγελματίας εθελοντής. Θα γνωρίσετε προσωπικά την σχολή, καθώς τα μεγέθη των τάξεων είναι σκόπιμα μικρά σε όλες τις μορφές μάθησης: onsite, online, με πλήρη απασχόληση και με μερική απασχόληση.

Αξίζει. Η εκπαιδευτική προσέγγιση του Clarkson προσφέρει αποτελέσματα. Σύμφωνα με το Ίδρυμα Brookings, ο βαθμός Clarkson ενισχύει τα κέρδη των αποφοίτων στα μέσα της σταδιοδρομίας τους κατά περισσότερο από 40%. Η εταιρεία PayScale Inc. κατατάσσει τον Clarkson στα 12 κορυφαία προγράμματα σπουδών που απονέμονται από τα καλύτερα προγράμματα σπουδών με δυνατότητες μισθοδοσίας. Και ένας στους πέντε αποφοίτους της Clarkson είναι ήδη Διευθύνων Σύμβουλος, ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης ή σε ανώτερη εκτελεστική θέση.

Accolades

 • Το 95% των αποφοίτων του προγράμματος σπουδών τοποθετείται σε 3 μήνες μετά την αποφοίτηση
 • Περισσότερο από το 90% των αποφοίτων του προγράμματος MBA τοποθετείται σε 3 μήνες μετά την αποφοίτηση
 • Top-20 Πρόγραμμα Διαχείρισης Αλυσίδας Προμηθειών, US News & World Report, Αμερικανικά Καλύτερα Κολλέγια 2016
 • Καλύτερα Κολέγια για Βετεράνους, Αμερικανική Ειδήσεις & Παγκόσμια Έκθεση, Καλύτερα Κολλέγια Αμερικής 2016 .
 • Online πρόγραμμα MBA κατατάσσεται ως ένα από τα κορυφαία 40 στο έθνος, ΗΠΑ News & World Report 2015 .
 • Τα 50 πιο πανεπιστημιακά πανεπιστήμια της Αμερικής, Forbes
 • Best Online Graduate Business Προγράμματα, ΗΠΑ News & World Report, Best Online Προγράμματα

Μεταπτυχιακή Σχολή Αποστολής

Σε συμφωνία με την Αποστολή του Πανεπιστημίου Clarkson, η Μεταπτυχιακή Σχολή είναι απολύτως αφοσιωμένη στην επιτυχία της αποφοίτησής μας κοινότητας μελετητών και ερευνητών. Δεσμευόμαστε για την αριστεία σε βασικές διαστάσεις της μεταπτυχιακής εμπειρίας με:

 • Προσέλκυση, πρόσληψη και διατήρηση ταλαντούχων, ποικίλων και κινητοποιημένων φοιτητών
 • Παρέχοντας στους φοιτητές και τη σχολή συντονισμένη και ποιοτική εξυπηρέτηση
 • Προώθηση εταιρικών σχέσεων βιομηχανίας-ακαδημαϊκών για τη στήριξη της ανάπτυξης ερευνητικών πρωτοβουλιών και ευκαιριών σταδιοδρομίας
 • Όντας ο κεντρικός πόρος για όλα τα πτυχία

Μεταπτυχιακό Σχολικό Όραμα

Να είναι κέντρο παγκόσμιας κλάσης των μεταπτυχιακών προσλήψεων, της εκπαίδευσης, της έρευνας και των υπηρεσιών.

Η αποστολή, το όραμα και οι αξίες του Clarkson

Τα ακαδημαϊκά προγράμματα του Πανεπιστημίου Clarkson και η εκπαιδευτική εμπειρία καλύπτουν τα όρια και ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό στο περιεχόμενο. Στο επίκεντρο των εκπαιδευτικών και επιχειρησιακών διαδικασιών του ιδρύματος είναι θεμελιώδεις στόχοι και αξίες που καθορίζουν μια κοινή εμπειρία που διαμορφώνει την ανάπτυξη κάθε φοιτητή του Clarkson. Το Πανεπιστήμιο έχει συσχετίσει την αποστολή, το όραμα και τις αξίες του και μέσω της διαδικασίας στρατηγικού προγραμματισμού χρησιμοποιεί αυτές τις δηλώσεις σκοπού και ταυτότητας για να αξιολογήσει και να επιβεβαιώσει τη συνεχή κατεύθυνση και εξέλιξη του Clarkson στην αριστεία.

Οι σχολές μας

Ο Clarkson αποτελείται από τρεις φυσικές τοποθεσίες της πανεπιστημιούπολης στο κράτος της Νέας Υόρκης.

Potsdam - Η κύρια πανεπιστημιούπολη μας 640 δασικών και προκυμαίων στρέμματα είναι το σπίτι σε όλα τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών, πολλά master και Ph.D. προγράμματα καθώς και ερευνητικά κέντρα, αθλητικές εγκαταστάσεις και κατοικίες για περίπου 4.000 μαθητές.

Schenectady - Στην καρδιά του Schenectady, η Περιφέρεια Capital Region (CRC) φιλοξενεί πολλά μεταπτυχιακά και επαγγελματικά προγράμματα σπουδών, προγράμματα K-12 και προγράμματα πολλαπλών χρήσεων.

Beacon - Στις όχθες του ποταμού Hudson είναι το Ινστιτούτο Beacon του Clarkson για ποτάμια και εκβολές ποταμών, που χρησιμεύει ως σπίτι για προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών, πρωτοποριακή έρευνα για το νερό και προγράμματα K-12.

Τοποθεσίες

 • 8 Clarkson Ave., 13699, Potsdam

 • 80 Nott Terrace, 12308, Schenectady

 • 199 Main St., 12508, Beacon

Ερωτήσεις